Категория Изтегли Skype

Настолен компютър
Windows XP
Windows Vista
Windows 7
Windows 8*
< Най-нова > Skype 5.10  
Skype 7.32 Skype 5.9
Skype 6.16 Skype 5.5
Skype 6.14 Skype 5.0  
Skype 6.13    
Skype 6.11 Skype 4.2  
Skype 6.10 Skype 4.0  
  Skype 6.9  
* като програма за
работния плот
(3.x и 4.x не работят)
Skype 6.6    
Skype 6.5 Skype 3.8  
  Skype 6.3 Skype 3.6  
  Skype 6.2    
  Skype 6.1    
  Skype 6.0    
Windows 8 Препратка към Skype.com  
Mac Препратка към Skype.com  
Линукс Препратка към Skype.com  
Мобилен телефон Windows Phone, Android, iPhone, BlackBerry
Препратка към Skype.com
 
Таблет Windows 8, Android, iPad, Kindle Fire HD
Препратка към Skype.com
 

Skype 7.32 – Изтегли

Изтегли Skype 7.32 Реших да кача тази версия, понеже има една новост във следващата 7.33, която предизвиква проблем с api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll…

Skype 6.16 – Изтегли

Skype логоНа 13-ти май 2014-та година излезе и версия 6.16 на Скайп. Не са налични кой знае какви промени. Поправени са някои проблеми и бъгове. В сайта може да видите списък с по-важните промени и да изтеглете новата версия.

Skype 6.14 – Изтегли

Skype логоНа 19-ти февруари 2014-та година излезе и версия 6.14 на Скайп. Основната промяна са новите емотикони. В статията ще откриете останалите промени заедно с връзка за сваляне и няколко снимки.

Skype 6.13 – Изтегли

Skype логоНа 22-ри януари излезе и версия 6.13 на Скайп. Не са направени значителни промени, просто са поправени някои бъгове и проблеми. По-важните от тях ще откриете в статията, заедно с връзка за сваляне и няколко снимки.

Skype 6.11 – Изтегли

Skype логоВерсия 6.11 на Скайп идва с поправени проблеми и бъгове. Поне се предполага, че това са единствените промени. Няма много информация по въпроса, понеже за нея не беше публикуван списък с промените.

Skype 6.10 – Изтегли

Skype логоДойде време и за версия 6.10. Най-забележимата промяна е новият екран за вписване. В него се обръща по-голямо внимание на използването на Microsoft акаунт. Вижте повече подробности и снимки в публикацията.

Skype 6.9 – Изтегли

Skype логоВ Skype 6.9 се обръща внимание на достъпността. Вече се поддържат екранни четци и също прозореца се показва правилно в Windows режимите за висок контраст. Изтеглете бързо и лесно версията за Windows и разгледайте нейни снимки.

Skype 6.6 – Изтегли

Skype логоНа 3-ти юли 2013-та година излезе Skype версия 6.6 за Windows (настолните версии). Няма големи промени. Най-значителни са промените свързани с бутонът за видеосъобщения. Освен това са поправени и някои грешки и проблеми.

Skype 6.5 – Изтегли

Skype логоНа 5-ти юни 2013-та година излезе Skype версия 6.5 за Windows (настолните версии). Основната новост е възможността за записване и изпращане на видеосъобщения. Освен това са поправени и някои грешки и проблеми.

Skype 6.3 – Изтегли

Skype логоОт известно време излезе и версия 6.3 на Скайп. В нея няма кой знае какви промени. Поправени са някои бъгове и са направени някои подобрения. Обаче е възникнал и нов проблем, известяването за рожден ден за момента не работи.

Skype 6.2 – Изтегли

Skype логоНа 13-ти февруари 2013 г. излезе официално Skype 6.2 за Windows. С него вече можем да подаряваме Скайп кредит на нашите абонати рожденици. Освен това е възстановена опцията за избор на функционалността на Ентер клавиша по време на чат.

Skype 6.1 – Изтегли

Skype логоНа 10-ти януари 2013 г. излезе официално Skype 6.1 за Windows. В него можем да добавяме нови абонати по значително по-бърз и лесен начин. Друга новост е Outlook интеграцията, както и новите навигационни бутони.

Skype 6.0 – Изтегли

Skype логоДойде време за Skype 6. Имаме доста промени, включително лека корекция на дизайна. Изтеглете бързо и лесно Скайп 6.0 и вижте списък с нововъведенията, както и техни снимки. Оставете вашето мнение в коментарите.

Skype 5.10 – Изтегли

Skype логоВреме е за Skype 5.10. Освен поправените бъгове имаме и нова възможност за добавяне на предпочитани (любими) контакти. Те остават над останалите и така можем бързо да ги намерим. Също Facebook контактите са сляти с останалите.

Skype 5.9 – Изтегли

Skype логоSkype 5.9 идва с поправени грешки и нови възможности, като една от тях е спирането на автоматичното обновяване директно от настройките. Изтеглете го бързо и безпроблемно от тук. Вижте нововъведенията, както и негови снимки.

Skype 5.5 – Изтегли

Skype логоПоредното обновление от Skype ни носи версия 5.5. За радост на любителите на емотиконките, тук имаме както няколко нови, така и леко нов дизайн на останалите. За фейсбук потребителите също са добавени някои екстри.

Skype 5.0 – Изтегли

Ето че и новата версия e тук. Изтеглете безплатно Skype 5.0 и се насладете на новите екстри и възможности. Откриийте и снимки на програмата, както и описание на новостите във версията.

Skype 4.2 – Изтегли

Skype логоОказа се, че Skype 4.2 съвсем не е версия с липса на популярност. След като разбрах, че дори е една от най-търсените, реших да я кача. Тук можете да я свалите и да видите нейни снимки, както и кои са новостите при нея.

Skype 4.0 – Изтегли

Забравете за Skype 3.x, време е за Skype 4.0. Изтеглете го безплатно и също вижте какво ново има в тази версия. В страницата също ще откриете и снимки (скрийншоти) от самата програма.

Skype 3.8 – Изтегли

Skype логоВие не харесвате новите версии на скайп? Разбирам ви. Изтеглете си добрия стар Skype 3.8. Защо да поправяме нещо, което не е счупено. Вижте и кои са нововъведенията в тази версия 3.8.

Skype 3.6 – Изтегли

Skype логоИзтеглете безплатно Skype 3.6, който работи дори и с Windows 7 (неофициално разбира се). Това е и причината да кача скайп 3.6. Вижте кои са някои от нововъведенията в тази версия, както и снимки от програмата.

SkypeLogView – Изтегли

SkypeLogViewБезплатната програма SkypeLogView се използва за подробно преглеждане на чат хронологията в Skype. Може да се търси, да се сортира по дата и потребител и т.н. Доста е полезна общо взето.

SkypeLauncher – Изтегли

SkypeLauncherSkypeLauncher ви позволява да включите два скайпа едновременно. Освен това на страницата има и препратка към обяснения за друг метод, който дори не изисква допълнителен софтуер.