Skype 6.1 – Изтегли

Skype лого

На 10-ти януари беше обявен Skype 6.1. В него Microsoft продължава с интеграцията на Скайп в още и още свои продукти. Този път улеснения ще има за потребителите на Outlook.

Outlook интеграция

Първата новост в тази версия е Outlook интеграцията. Докато сме в Outlook ние ще можем да следим онлайн статуса и настроението на нашите приятели от Skype. Също е добавена възможност за започване на обаждане или чат през Outlook, като в такъв случай се отваря прозореца на Скайп.

Лесно добавяне на абонати

Търсенето и добавянето на нови Skype абонати е също подобрено и улеснено във версия 6.1. Вече не се отваря нов прозорец, в който да търсим, а всичко става вътре в главния. В едно и също поле може да се търси по име, фамилия, Скайп име и електронна поща.

По-лесен начин за търсене и добавяне на абонати

Нови навигационни бутони

Бутоните за смяна на подпрозорците в Skype са също променени. Вместо един голям бутон на име Номератор, сега имаме четири по-малки бутона водещи ни към: Портал, Номератор, Започване на дискусия и Добавяне на абонати. [Снимка]

Редизайн на профил прозореца

И последната промяна е свързана с дизайна на прозореца с вашия личен профил. Това, което аз виждам като промяна е че не се показва цялата информация докато не се цъкне Разгъни профила, а за сметка на това са изписани рекламни съобщения за платените услуги на Skype. [Снимка]

Какво ново в Skype 6.1?

 • Изписване в Outlook на онлайн статуса, настроението и друга информацията за абоната взета от неговия Skype профил
 • Стартиране на Skype обаждане или чат през Outlook (отваря се прозореца на Skype)
 • Нов по-бърз и лесен начин за търсене и добавяне на нови абонати [Снимка]
 • Нови навигационни бутони [Снимка]
 • Обновен е интерфейса на прозореца с профил информацията [Снимка]
 • Добавено на 16.04.13: Премахнат е бутона за затваряне на чат прозореца. (Благодаря на Дани 1, че го спомена в коментар #7 от страницата за версия 6.3).

Снимки на Skype 6.1

По-лесен начин за търсене и добавяне на абонати
По-лесен начин за търсене и добавяне на абонати
Нови навигационни бутони в Скайп 6.1
Нови навигационни бутони в Скайп 6.1
Нов дизайн на профил областта
Нов дизайн на профил областта
Чат прозорец
Чат прозорец

Реклама:

Реклама:

Категория:Изтегли Skype

15 comments

 1. Съжалявам, ако тук не е мястото, но всеки път, когато искам да се впиша ми отваря прозорец за вписване чрез Майкрософт акаунт. Може ли да се направи нещо при стартирането на програмата да излиза стандартно вписване, без всеки път да и указвам Впиши ме с друг профил? Благодаря предварително!

 2. @Цецо
  Здравей.
  Четох, че това ставало в една от версиите на скайп (6.0 нещо си), но е поправено в по-новите. Сложи най-новата и трябва да се оправи.
  Поздрави.

 3. Николай, здравей! Имам следният проблем: Ползвах версия 6.3 и всичко си беше в ред, в това число и камерата. Без никаква причина камерата спря да работи и долу на малката иконка, идентифицираща, че е пуснат Скайп се появяваше катинарче. След това опитах преинсталация и от тогава не мога да инсталирам нито една версия на Скайп. Грешката която се явява е „failed to get proc address for D3DPERF_SetOptions(d3d9.dll)“. Търсих в Гугъл и ми излезе предложение да инсталирам последната версия на DirectX, така както и направих, но без успех. Свалих от твоя сайт версия 3.8, която от раз заработи /за която съм благодарен/, но камерата пак не работи, като този път казва, че трябва да се инсталира последната версия на ActiveX компонента на Flash player. Направих и това – без успех. След това опитах да изтрия всички папки, съгласно указанията ти, като единствено от трите не намерих папката %programdata%. Опитах инсталация на 6.1 и пак получих грешката D3D9.dll.. Ползвам Windows XP. Моля за съдействие и благодаря предварително.

 4. @Николай
  Здравей.
  Вчера нещо съм пропуснал да ти отговоря, но днес се сетих :).
  Наистина пише, че това е от DirectX този dll. Четох, че трябва да се инсталира това: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35
  А ако не помага, на едно друго място пише да се инсталира това: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=25
  Ако и това не помага, пробвай да си обновиш windows-а чрез ъпдейтите.
  (Иначе тази папка %programdata% се оказа, че я няма в Win XP, има я в Win 7).
  Поздрави.

 5. Здр. Имам проблем с последния скайп, когато звъня звука е накъсан. Пробвах всички настройки но не става. Windows хр с Toshiba NB 100 MODEL.

 6. @Plamen
  Здравей. Това със всички абонати ли става или само с някой? Възможно е проблема да е в другия човек, в негови микрофон например. Като проведеш тестов разговор (https://chat4o.com/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D0%B2-skype/) всичко наред ли е?

 7. Става като говоря с всички накъсан звук, а тестовия запис на скайп е същия, дори не записва гласа ми. Гледах настройки на микротоси и запис, следвах инструкции преинсталирах по-стари версии, пак същото.

 8. @plamen
  Инсталиран ли е драйвера за уеб камерата? Четох, че той е и за микрофона. Ако не е, ето линк който взех от сайта на Тошиба за твоя модел лаптоп: http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/webcam-20090130132102.zip
  Ако не е от това, имаш ли възможност да пробваш с друг микрофон? Да вземеш от някой на заем за да тестваш.

 9. Имам лап-топ с последен уйндоус 8, кой скайп ще ми е добре да сваля. Харесвам старите, като този 3.8, но дали ще стане на уйдоуса ми. Или направо последния скайп да свалям?

 10. @аделия
  Здравей.
  За Windows 8 има специална версия тук: http://www.skype.com/go/marketplace.windows8
  Иначе старите версии и аз не знам дали стават. Може да опиташ ако искаш.
  Поздрави.

 11. Здравейте,когато се опитам да изтегля някоя версия на skype освен 4.0 и най-новата ми изписва , че не е потдържана от моята операционна система , windows XP в случая , има ли начин да го оправя , компютъра ми не е мощен затова не искам най-новата версия

 12. Здравей. Трябва да обновиш Windows до SP3.

Коментарите са изключени.