Skype 6.6 – Изтегли

Skype лого

На 3-ти юли 2013-та година, от Skype пуснаха версия 6.6 на програмата.

Не са направени значително промени, просто са подобрени някои детайли и са поправени някои грешки и проблеми. Отдолу може да видите част от промените.

Какво ново в Skype 6.6?

 • Когато абонатът е извън линия, бутонът за видео обаждане вече е неактивен, вместо на негово място да се показва бутон за видеосъобщение.
 • Бутонът за видеосъобщение е премахнат от лентата видима по време на обаждане.

Поправени проблеми

 • Проблеми с гледането на видео в Windows XP.
 • Забиване на програмата когато компютърът премине от режим на сън в нормален режим.
 • Смяна на камерата спира видео обаждането.
 • Посочването на емотиконата с формата на сърце води до увисване.
 • И други.

Снимки на Skype 6.6

Бутон за избиране с видео
Бутон за избиране с видео
Портал във версия 6.6
Портал във версия 6.6
Профил страница
Профил страница

Реклама:

Реклама:

Категория:Изтегли Skype

23 comments

 1. Този скайп с видео съобщения ли е???

 2. @polito wee
  Здравей. Да.

 3. Здравейте, на най-новата версия на Skype не мога да намеря хронологията за да изтрия определена дискусия, може ли някой да ми каже как става:?

 4. До сега не можех да инсталирам скайпа, появява се грешка/kernel32.dll/? Какво значи това?
  Когато инсталирах от тук да му се невиди се инсталира, евала, кажете защо така????? Мн. мерси.

 5. @светослав
  Здравей. И аз не знам. Някаква грешка в Windows сигурно. А те са безброй.

 6. Здравейте,

  Имам проблем! При зареждане на скайп, се извърши автоматично актуализация и излезе грешка /KERNEL32.dll/. Свалих по-стара версия, но се повтори това, което описах по-горе! Сега нямам скайп! Помогнете ми със съвет! Благодаря!

 7. За проблем с KERNEL32.dll, обновете си Windows XP-то до Service Pack 3.

 8. Здравей! Пак проблем с поредната обновената версия на скайп. И при мен на единия РС, който е с W XP излезе грешка KERNEL.32… Направихме Service Pack 3, но положението остана същото. Преинсталирахме скайп на по- стара версия и тръгна.
  На лаптопа тръгна 6.6, но пък излезе предупреждение, че заради нещо си от декември скайп ще спре… За това ще ти пиша после да видя подробностите.
  Как да спра обновяванията, които сами се инсталират понякога? Какво ще стане, ако си остана на някоя по-стара версия на всички РС и тел /там не знам дали е възможно/?

 9. @Dani
  Здравей. Навсякъде, където чета, пише че трябва SP3 да го оправи, но виждам и хора, при които не е станало също. Отговора на това беше, че не е станало нещо обновяването до SP3 правилно и да се мине на версия 6.6 на скайпа. За спиране на обновяванията на скайпа виж предния ми коментар.

 10. Май аз сгреших, защото мисля, че имам вече 6.9 /последната версия/. Благодаря. Утре пак ще се мъча онзи РС.
  На дом. РС съм Уиндоус 7 и сега в скайп ми изписва предупреждение: “ вашето приложение BTStackServer.exe ще спре да работи със скайп от декември 2013 г. Моля, прегледайте нашите ЧЗВ за допълнителни сведения“.
  Може въпросът ми да е глупав, но моля за превод на това. Какво ми казват?

 11. @Дани 1
  Може би тази програма BTStackServer.exe ще спират да я поддържат от тази дата.
  Иначе в интернет пише, че това е програма, с която се говори през блутут към скайп.

  Вече имам нова информация по въпроса. Писал съм за това на този адрес: https://chat4o.com/skype-api-%d1%81%d0%bf%d0%b8%d1%80%d0%b0-%d0%b4%d0%b0-%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%82%d0%b8/

 12. Значи ли това, че е по- добре да я махна, за да не спре скайп? Какво значи ЧЗВ?! :)

 13. @Dani
  Едва ли ще стане нещо на скайпа, просто тя ще спре да работи най-вероятно. Често Задавани Въпроси :).

 14. Защо след като автоматично ми се появи обновяване и аз приех и сега нямам камера с 6.9 версия, най-новата :(

 15. @milen
  Здравей. Видео обажданията не работят между новите версии и старите. Може да е от това. Опитай да се обадиш на човек, който също е с нова версия. Също виж в менюто Инструменти – Настройки – Видео. Там пише дали ти открива камерата.

 16. @Dani
  Вече знам това съобщение за какво е. Няма да спира да работи само програмата, а всички програми, които се свързват със Скайп. Те ще правят някакви промени и ще трябва по нов начин да работят програмите до колкото разбирам.

 17. Здравей!
  Значи имам проблем. Изтеглих скайпа обаче не иска да влиза и ми изкарва ето това (failed to get proc address for GetLogicalProcessorInformation (KERNEL32.dll). Не знам защо е това и какво трябва да се прави, че да мога да го пусна. Ако може да помогнете ще се радвам! :)

 18. Здравейте! Днес с изненада и разочарование разбрах, включвайки компютъра си, че са ми изключили скайпа, защото съм ползвала стара версия….това е лудост….Досега бях на версия 3.8 и много си я харесвах…..но явно другите не мислят като мен. Инсталирах си 3 други версии-като последната беше Скайп 6.6 и все ми отказват вписване с обяснение че е стара версия Моля Ви помогнете ми, коя версия да си сваля?…не се справям явно…Благодаря предварително!

Коментарите са изключени.