Skype 4.2 – Изтегли

Забелязах, че Skype 4.2 е доста търсена версия. Мислех, че ако някой иска скайп версия 4, би търсил за Skype 4 или Skype 4.0, но изглежда хората знаят за 4.2 и си искат нея. За това и реших да кача и нея в отделна страница.

Всъщност това е последната версия от 4.x сериите. След нея вече идва Skype 5.0. Общо взето има логика потребителите да търсят Скайп 4.2 вместо 4.0, защото тя е по-нова и същевременно не е версия 5, която явно не харесват.

Така че, горе в дясно от синия бутон на име Изтегли Skype 4.2, можете да го свалите. Работи както на Windows XP, така и на Vista и 7. По-надолу ще видите някои от нововъведенията в тази версия, както и снимки от програмата. За да изтеглите различна версия посетете тази страница: Изтегли Skype.

Какво ново в Skype 4.2?

 • Трансфериране на идващо обаждане към друг потребител
 • Skype Access (ползване и плащане на Wifi със Skype кредит)
 • Индикатор за качеството на обаждането
 • Подобрено импортиране на контакти
 • Нов начин на посрещане на новите потребители (при първо отваряне на Skype 4.2)

Снимки на Skype 4.2

Основен екран в Skype 4.2
Основен екран в Skype 4.2
Общи настройки в Скайп 4.2
Общи настройки в Скайп 4.2
Търсене и добавяне на нови потребители
Търсене и добавяне на нови потребители
Skype 4.2 - Редактиране на профил
Skype 4.2 - Редактиране на профил

Реклама:

Реклама:

Категория:Изтегли Skype

52 comments

 1. @stefani
  Синия бутон горе дясно под звездичките.

 2. Здравейте, чудех се дали има начин да отстраня един проблем, който съм намерила. Значи проблема е следният: както си пишем с някои хора в скайп и изведнъж някои съобщения не се доставят. Сякаш хората не са тук а те са си. Не е проблем от интернета ми но само на 4.0 и 4.2 ми го прави този номер. бих си изтеглила по-нова версия, но не виждам смисъла след като само ми забива компа от това… Ако има начин да отстраня този проблем моля някой да ми помогне. Благодаря ;*

 3. @inna
  Здравей. Ако не е от твоя интернет, може да е от техния. Препоръчвам ти да прочетеш коментар #32, който е отправен към tempest и е в друга статия: https://chat4o.com/skype-6-0/
  Направи това от там, то решава много проблеми, може да ти реши проблема и с другите версии.
  Поздрави.

 4. Мен много повече ме кефят старите версии на скайп. Смисъл са по-удобни и много по-бързи от новите версии..

 5. Здравейте Ники! Може ли да ми обясните как да изтегля скайп за таблет андроид, има ли някакви особености при свалянето на програмата. Благодаря предварително!

 6. @Дани
  Здравей.
  От този адрес цъкваш на Научете за Skype за Android: http://www.skype.com/bg/download-skype/skype-for-tablet/
  И после бутона за сваляне зеления и трябва да стане.
  Не съм запознат иначе с особености, но едва ли е нещо кой знае какво. Всичко в наше време се прави да е все по-лесно за потребителя.
  Поздрави.

 7. Здравейте,
  свалих тази версия 4.2 и я инсталирах, въвеждам име и парола и почва едно безкрайно зареждане, някой помни ли как се оправя този проблем?
  Същото се получава и с версия 3.8 …

 8. @aredanecyfna
  Здравей.
  На мен това ми се е случвало доста пъти когато за пръв път се вписвам. Това, което правя е да го изчакам и то след време се вписва. А ако даде грешка пак пишеш паролата и пак му даваш да се мъчи. Не е безкрайно чакането. И като се впише веднъж вече е добре.
  Поздрави.

 9. Този скайп е супер як само него ползваме аз и едни приятел, имам късмет че съм намерил чатчо, той е много як сайт :)!!!

 10. @kimo26
  Здравей. Благодаря :).

 11. Мога ли да спра обновяването на тази версия?

 12. Здравей!
  Защо не ми се доставят съобщенията в скайп? Имам си интернет, абоната е на линия, но не ми доставя съобщението.

 13. @Борислава
  Здравей.
  Може да е на линия, но като му пишеш, след малко да стане извън линия. Тоест да е показвало грешно.
  Другия вариант, за който се сещам, е да е заради ползването на стара версия или от теб или от него. Единствено най-новата версия се поддържа официално. Когато правят нова изобщо не ги интересува дали ще работи със старите коректно.
  А да не говорим че тези номера ги прави програмата и без причина понякога. Най-добре в такъв момент си смени статуса на извън линия и след това пак го върни на онлайн. Това ще обнови някои неща. Също може да позвъниш на абоната, за да зацепи.

 14. И като не се достави си стои все на линия. Аз съм със стара версия сичките ползват нова.

 15. @Борислава
  Ами може да направиш едно пълно премахване и чиста инсталация на ново след това. Ако е някакъв проблем по файловете, това трябва да го оправи. Ако не стане, мини на най-новата версия.

 16. Искам да инсталирам skype на таблета, какви версии има и може ли да ми дадете линк за да изтегля.

 17. Здравейте! Винаги след преинсталация, доега съм инсталирал версия 4.2. Хората я харесват. Обаче вече не може да се впише?! Върти, върти и не иска. А Уиндоуса е чисто нов. Ако слагам нова версия веднага се вписва, обаче аз искам да ползвам 4.2.

 18. Георги, здравей.

  Това го правят някои версии при първото си вписване. Отвори го и се впиши и го остави да се върти дълго време. Ако изпише грешка, пак се впиши и пак го остави да се вписва дълго време. Или първия или втория път ще стане и вече няма да прави този проблем от сега нататък.

  Ако случайно не стане от втория път, тогава направи пълно (не стандартно) деинсталиране по следния начин: https://chat4o.com/%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/ и после пак инсталирай и направи пак вписването с дълго чакане ако трябва.

 19. Не иска да ми се впише. Стигам до там, където си пиша името и паролата и почва едно дълго въртене, а накрая пише че е невъзможно свързването. Какво може да е това чудо?

 20. @Трифон
  Здравей. Виж предния ми коментар.

 21. Явно нещо от тази версия е не става каквото и да правя. Пробвах със Skype 4.2.0.158 и стана.

 22. @Трифон
  Хмм, тъй ли. При мен работи. Ти с Win XP ли си?

 23. Здравей! Проблема е че какъвто и Skype да изтегля, когато пиша на някого, който е извън списъка ми с приятели изписва, че съобщението не е доставено и никой не ми отговаря.

 24. @cveti
  Здравей. Това не е проблем всъщност. То така си работят нещата ;). Хората са си настроили да не получават съобщения извън хората в техния списък за да не ги спамят. Трябва да добавиш човека, после той да те добави и тогава да си пишете.
  Поздрави.

 25. Здравей, инсталирах тази версия, не бях прочел коментара за вписването за това си смених паролата :), но проблема ми сега е че на видео повикване съм надолу с главата. Влизах в настройки но не успявам да открия решение на проблема.

 26. @Angel
  Здравей.
  В настройките на Skype виж дали има нещо за обръщане на изображението, аз не може да видя, понеже при мен без уеб камера не ми ги изкарва. Четох на едно място, че имало ама не знам. Това казват: skype – tools – options – video settings – webcam settings (то е на английски де, но предполагам ще разбереш). Там някаква отметка търси.
  Ако няма, тогава казват да се сложи програмата manycam, после някакъв бутон за обръщане се цъквал там и после в скайпа се настройвало да се ползва тази програма за камера вече и така ставало. Е тука е описано на английски, има и снимки: http://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/why-is-my-video-image-of-myself-upside-down/m-p/251260#M23292

 27. Благодаря, беше ми много полезен.
  Поздрави

 28. Супер. По кой начин стана всъщност?

 29. Стана със manycam. От там си правиш настроиките и задаваш през настроиките на skype да ползва manycam.

 30. Супер. Ще знам че работи :)

 31. Здравей! При мен проблема е същия като на Трифон. Инсталирах я, но не иска да се впише. Направих пълното премахване и пак не иска. С Windows 7 съм, всичко е наред с лаптопа, но не иска и не иска да се впише…

 32. Вписа се, но сега е друг проблема. Понеже профила ми е нов и имам само 2 абоната засега, за единия не го показва, че е на линия. Като си инсталирам новия 6.14 го показва, че е на линия, като върна пак на 4.2 – няма го на линия. Някакви идеи на кой скайп да вярвам? :D

 33. @Галя
  Може да става дума за проблема, който показва винаги на линия ако се впише човек чрез мобилно устройство. Това засяга новите версии, но би трябвало да зависи от неговата версия, не от твоята. За този проблем говоря в коментар #71 от тук https://chat4o.com/%D0%B2%D0%BB%D1%8F%D0%B7%D1%8A%D0%BB-%D0%BB%D0%B8-%D0%B5-%D0%BD%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B2-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%BF%D0%B0-%D0%B2%D0%B8/, както и в коментарите около него.
  Но не съм убеден че е от това де. Пиши на човека и го питай дали е на линия или не или му звънни. Ако обаждането се провали без дори да даде свободно значи е извън линия. Ако даде свободен сигнал, тоест звънне при него, значи е на линия.

 34. Ами да ти кажа въпросния човек доста често ми пише от телефона си, та наистина може да е от това. Явно си е влязъл от телефона и понеже скайпа за андроид е пълен боклук, явно не може да се отпише, нещо такова бях чела. Благодаря! :)

 35. Здравейте, свалих си тоя скайп но имам проблем. Когато говоря с някого аз го чувам а той мен не. Как да го оправя.

 36. Привет на Чатчо и му благодаря,защото много често му се доверявам за различни тегления. Но …много уважавам тая версия на Skype 4.2, но само след няколко дни ми се инсталира последната версия на Skype, приема се с някакви обновления против волята ми и не знам как мога да се справя с това. Дали е възможно?

 37. @777
  Здравей. Би трябвало да стане. Преди време тествах и гледам съм си записал че 3.8 не е станал, а версия 4 е станал.

 38. Привет,имах проблем със скайп 3.8. Прочетох доста за този проблем.Деинсталирах скайпа. Сега се опитвам от няколко часа да инсталирам скайп 4.2 и не мога.Дали не е проблем, че преди паролата ми беше доста къса, а за този скайп ми иска да е по дълга.Да поясня че съм с уиндоус 7.Моля за съвет. Благодаря предварително :)))

 39. @Dani
  Каква грешка ти изписва? То по принцип старите версии ги спират вече.

 40. Привет,след като изтеглих 4.2 и си написвам потребителското си име и паролата пак не може да ме свърже.Пробвах със скайп 5.5 и тогава ме прехвърля на най-новата версия. Там със вписването няма проблем,но автоматично ще се обновява версията.Привърженичка съм на по старите версии. Пробвах и другият вариант със скайп портабъл, но и тук бях докато не изключих компютъра. На следващото вписване пак не можех да се впиша в скайпа. С една дума пак трябваше да стигна до най-новата версия 6.16.Не зная дали имаме друг избор изобщо.Моля за съвет.

 41. Здравей.
  От 2-3 дни не мога да се впиша в скайп.
  С Windows XP SP3 съм.
  НА работа имах същия проблем, но махнах версия 3.8 и с версия 4.2 се получи и тръгна.
  Но на домашния ми компютър не се получава.
  Не искам да сменям операционната система, че ми е малко слаб компютъра.А и не го ползвам особено често. За интернет и скайп за разговори с роднини в чужбина.
  Но не можах да намеря решение на проблема :(

 42. Здравей. Най-новата версия на скайп си работи със xp SP3. Опитай нея.

Коментарите са изключени.