Skype 6.11 – Изтегли

Skype лого

Преди известно време излезе и Skype 6.11. Този път не беше публикувана страница описваща промените във версията.

Беше публикувана такава за варианта за Mac и ако съдим по нея, то основните промени са поправени грешки и бъгове.

Какво ново в Skype 6.11?

 • Поправени са разнообразни грешки и проблеми.

Снимки на Skype 6.11

Прозорец за чат
Прозорец за чат
Общи настройки
Общи настройки
Редактиране на профил
Редактиране на профил

Реклама:

Реклама:

Категория:Изтегли Skype

25 comments

 1. Здравей!
  Имам проблем с вписването на Скайп (версия 6.11). С Windows XP е компютъра и е със Service Pack 3. Проблемът с вписването е само в моя ограничен акаунт, в администраторския няма проблем с вписването, както и в другия ограничен акаунт (т.е. имаме три профила, които ползваме). Стартираме от иконката (прекия път) на десктопа и скайп се вписва автоматично до момента, в който уж трябва да зареди абонатите, долу в системната лента ми показва броя на пропуснатите събития, но самия прозорец забива и от таск мениджъра се вижда че товари процесора на 98-99% (при нищо друго видимо работещо). Колкото пъти да опитвам, не се вписва и това е. Разписах моя скайп потребител на друго устройство (лаптоп с Ubuntu 13.04) и там нямаше никакъв проблем. Т.е. това забиване го прави само под Windows.

 2. @Иван
  Здравей. Най-добре направи това: https://chat4o.com/%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/
  Това ще премахне всички файлове на програмата, дето са скътани по разни места из Windows-а и евентуално правят проблеми. После инсталирай на ново и опитай пак.
  Ако не помогне, пусни и сканиране за вируси с добра антивирусна. Може с MalwareBytes (безплатната версия).
  Ако и това не помогне пиши пак да помисля :).
  Поздрави.

 3. Всичко което го казваш го изпълнявам :-) но когато натисна изпълни, не става :-\ Изписва ми изтеглянето неуспешно :-( Започва, но не става.

 4. @Стефан
  Здравей.
  Какво се опитваш да изтеглиш и с каква програма или с кой браузър? Опитай с друг браузър или друга програма или да изтеглиш от друго място. Също виж дали имаш място на системния дял (обикновено е C). Имай предвид че и работния плот се смята на него дял. Също може да пуснеш сканиране за грешки, това което го има в Windows.

 5. Здравейте! Знаете ли от коя версия на скайп (някоя от последните е, но коя точно) е премахнат индикатора дали съобщението е получено? Този индикатор беше издайнически дали някой е инкогнито или извън линия и много го обичам. Искам си го.

 6. @Веси
  Здравей.
  То не че е премахнат, ами просто вече съобщенията ще бъдат доставяни независимо дали изпращача е извън линия. Първо ще се пази съобщението на сървър на Скайп и след това когато получателя се впише ще му бъде доставено. За това вече винаги изписва че е доставено, защото винаги ще бъде доставено. Това не е активирано за всички хора в момента. Все още се работи по това. Четох в сайта на програмата, че това важи само за 6.11 версия в момента.

 7. Здравейте,
  имам проблем с това СПАМ съобщение, когато си пиша с някого Your skype does not support extended icons. Please download the extension here: [поради мерки за сигурност, връзката е премахната от админа]

  Как да го оправя евентуално без инсталиране на тези емотикони?

 8. @Яни
  Здравей.
  В никакъв случай не цъквай на връзката и не посещавай адреса, а ако вече си, не изтегляй нищо от там, а ако вече си, не го инсталирай! Това е вирус. Ако твоите контакти го получават от теб, ти си вече заразена. Ако ти го получаваш от някой от тях, те са заразени.
  Препоръчвам да видиш тази статия: https://chat4o.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BC-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%B2-skype/
  Също съветите за по-сигурна парола в края на тази: https://chat4o.com/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BB%D0%BE%D1%88%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B8/
  И също края на тази, дето пише какво да се прави ако…: https://chat4o.com/%D0%B2%D0%BB%D1%8F%D0%B7%D1%8A%D0%BB-%D0%BB%D0%B8-%D0%B5-%D0%BD%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B2-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%BF%D0%B0-%D0%B2%D0%B8/

 9. С версия 6.11 съм и неска сама се обнови и си върнах пак старата пробвах да спра обновяването но не се получи.

 10. Би трябвало да стане. Там е доста подробно обяснено, по-подробно не мога. Тествал съм го при мен доста пъти и работи ако всичко се направи както е описано точно. Принципно е възможно да са променили нещо ама едва ли…

 11. не ми излиза файла кат тръгна отворя скайп сетъп и черно и еди какъв си файм стоппед лоркинг.

 12. Файлът, който е там, не трябва да се стартира. Никъде не съм писал да се стартира :). Той е фалшив и с цел да заблуди скайп. Трябва да направиш точно каквото пише в статията стъпка по стъпка, без нищо друго.

 13. Стана, много благодаря за помощта, явно не съм направила нещо като хората. Още един път благодаря много съм ти признателна! Даваш много полезни съвети!
  И ти ли си си спрял обновяването

 14. Уж беше станало снощи, но кат натиснах помощ и видях че проверката за обновяване не е сива

 15. Сега май стана мерси много благодарна съм ти!

 16. Ами в момента съм с най-новата и не съм ги спрял, но ако ми се наложи да ползвам стара версия за дълго време си ги спирам. То принципно е добре май да мина на 5.10 или нещо такова, че нали все показва грешно статуса на някои хора, а чувам че там било добре. Ама все не се наканвам да го направя.

 17. предполагам после излиза нова версия и решаваш си я изтеглиш, става досадно ако решиш си с една и не си спрял обновяването и всеки път сама да се обновява. Рано или късно трая си сменя версията кат излиза по нова.
  Впрочем по друг начин спрях обновяването, деинсталнах версията и изтеглих SkypeSetup, без да съм изтеглила още версията, Изтеглих същата версия и то зе та стана.
  Сайта е много полезен добре че го има.

 18. Като натисна десен бутон на скайп и изход не ми излиза да ме пита сигурен ли си как да го възстановя, не че е толкоз вахно, ама.. Дейнсталирах го и го изтегхлих, но пак го няма. Дано като пуснат нова версия скайп, дано да имам прозорчето, кой и какво ми е писал.

 19. @Борислава
  Здравей. Открих как става. Затвори Skype напълно. Отвори някоя папка, напиши в адрес лентата %appdata% и натисни ентер. Влез в папка Skype, после в папката с твоето Skype име. Отвори файла config.xml с notepad и със find (ctrl+F) намери: <ConfirmQuit>1</ConfirmQuit>
  Промени 1 на 0, запази промените и излез от файла. Впиши се и трябва да е ок вече.
  Поздрави.

 20. Защо при скайп 6.11 ми изписва като го стартирам Важна актуализация. Вашата версия на скайп скоро ще изтече нещо такова, моля актуализирайте.

 21. А, извинявай, нещо не е излязло правилно това, дето писах предния път. Освен 1 има и друго, което трябва да се търси. Сега го поправих и може да видиш пак коментара.
  А това за обновяването, сигурно това е защото ще спират всички стари версии…

 22. Вероятно, аз за това я смених на 6.16

Коментарите са изключени.