Skype 6.3 – Изтегли

Skype лого

На 14-ти март 2013-та година, от Skype пуснаха версия 6.3 на програмата. Този път няма сериозни промени, просто са поправени някои проблеми и са направени някои малки подобрения. Част от тях съм описал по-долу.

Освен подобренията, се е появил и един нов проблем, който за момента не е решен. Известията за рожден ден не работят в тази версия. Така че ако разчитате на тях за да научите за рождения ден на някой приятел, то ви препоръчвам за момента да не инсталирате тази версия (поне докато не поправят проблема).

Какво ново в Skype 6.3?

Ето част от проблемите, които са решени в тази версия.

 • Понякога не са се запазвали промените на профила.
 • Прозореца за добавяне на абонати не се е показвал правилно на системи с няколко монитора.
 • Понякога при редактиране на името на получен файл, разширението на файла се е губело.
 • Бутона за изпращане на мигновени (чат) съобщения не е работел правилно по време на обаждане, ако прозореца е намален до минимален размер.
 • При използване на изображение за аватар, което е с форма различна от квадрат, то не се е мащабирало правилно.
 • Добавено на 22.04.2013 – Друга промяна се отнася до груповия чат. Вече потребители с роля CREATOR или MASTER не могат да редактират и изтриват съобщенията на останалите участници. Не съм сигурен дали това е грешка или умишлена промяна. (Благодаря на Jivanda че го спомена в коментарите в английската версия на страницата).

Проблеми в Skype 6.3

 • Известяването за рожден ден не работи (за момента). (Нова информация: Проблемът е поправен във версия 6.5.)

Снимки на Skype 6.3

Портал на Skype 6.3
Портал на Skype 6.3
Профил страница
Профил страница
Чат прозорец и търсене на абонати в Скайп 6.3
Чат прозорец и търсене на абонати в Скайп 6.3

Реклама:

Реклама:

Категория:Изтегли Skype

83 comments

 1. Тити, здравей. Благодаря че сподели, може да е полезно за някой :).
  Поздрави.

 2. Получавам ето тези грешки, без значение на каква версия на скайп съм. След преинсталация пак същото, от къде идва проблема ми…
  (Няма достатъчно памет за обработване на командата. Скайп спря да работи) и (GDIus operation failed with invalid Parameter).

 3. @Dimitar Dimitrov
  Здравей.
  Интересно, не бях чувал точно за този проблем до сега.
  За начало направи следното: https://chat4o.com/%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/
  Ако не помогне, кажи ми с кой Windows си и с какъв компютър долу-горе, както и кога го изписва това, докато правиш какво?

 4. Здрасти. Сега съм със скайп 6.3 от вчера до сега не ми го е правил и дано да имам късмет да не ми го направи пак. По-принцип ми го прави на 1-2 дена един път но е дразнещо това. И мисля ако ми го направи пак да му сложа друг унд. Да не би нещо инсталационния диск да ми прави мизерии, но е пък само на скайп, иначе щеше по-средата на инсталацията да ми даде грешка. Аз съм с уин. 7 Ultimate SP1 RAM Памет 4ГБ 64бит. Със старата щайга, която е уин. XP съм нямал такъв проблем. Но първо ще направя следното, което ми предложи и ако не помогне, тогава ще сложа друг уин за да видя…

 5. ОК, пиши какво е станало :).

 6. Здравей.
  Този път на 3 ден ми даде грешка. И деинсталирах изцяло с програмата по указания ред, която ми каза. Намерени елементи в регистрото 2765 мисля си че е доста и намерени файлове 329. Всичко изтрих и на ново инсталирах скайп 6.3 че да видим. Не знам но аз преди това преинсталирах компа, възможно ли е да е останало нещо, че пак да ми дава. Дано програмката си свърши работата. Иначе съм си приготвил нов уин по-нова версия за моя комп.

 7. Ако е преинсталиран Уиндоус няма как да е останало нещо от други програми в регистрите, до колкото знам.
  Може някоя програма, която в момента имаш, да пречи нещо на скайпа.
  Все пак да видим дали това ще помогне с деинсталирането. Ако не стане може да сложиш някоя по-висока версия, защо точно 6.3 слагаш? Може в нея да има проблем, който е оправен в следващите.

 8. Здравейте, купих таблет на малкия и му изтеглих скайп, но не ме чуват отсреща, няма и никъде настройки за звука, както е на компютъра. Какво да правя? Няма други версии в магазина за да пробвам с друга.

 9. Шани, здравей.
  Ти се обаждаш от компютъра, а те са на таблета, така ли?
  Опитай да направиш тест разговор, докато си на компютъра, както е описано тук: https://chat4o.com/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D0%B2-skype/. Там запиши гласа си, за да видим после дали ще го чуеш. Така ще знаем, че при теб работи коректно поне.
  А те на таблета иначе чуват ли други неща, филми, музика, други хора по скайп?

 10. Не, обаждам се от таблета и чувам перфектно човека отсреща но те не ме чуват. Колко пъти правих тест разговор не се чува нищо, иначе филми музика имат звук, и гласа ми записва програмата за записване на глас, така че мисля, че микрофона работи. Опитах се да изтегля друга версия на скайп от маркета, но не откривам такава. На този скайп за андроид няма настройки за звука, както е на скайпа на компютъра и нищо не мога да направя.

 11. Аха. Ами щом записваш гласа си, значи микрофона чисто физически си работи. Аз андроид не съм ползвал нито таблет и изобщо не знам там какви настройки има и къде са. Но едва ли няма никакви. Няма ли някъде настройка за това кое устройство да се ползва като микрофон в самия Скайп?
  Аз между другото имам една стара версия за андроид, четох че работела добре и я запазих. Ако искаш мога да ти я пратя на имейла, който си дала при коментиране, за да я пробваш.
  Иначе на компютъра си чуват добре другите хора, тоест не е от там проблема със сигурност?

 12. ОК прати я но ми обясни какво трябва да на правя точно. Как ще я кача на таблета от там, че не му разбирам много, много :)

 13. А остай тогава, то и аз не знам как се прави там. Да не повредим нещата. А и тя май е за смартфони. Не знам дали става за таблети.

Коментарите са изключени.