SkypeLauncher – Изтегли

SkypeLauncher

SkypeLauncher (или Skype Launcher – не знам кое е правилно) е безплатна програмка, която се използва за да бъдат стартирани два Skype-а едновременно на един компютър. Тя представлява два .exe файла, като от единия може да се зарежда Скайп многократно. Нужно е да имате инсталиран Skype предварително на своя компютър.

Спиране на рекламите

За да спрете показването на малките рекламни екранчета при отварянето му, отворете SkypeLauncher_Config.exe. Сега натиснете бутона More >>, махнете отметката Show Exit-Splash и сложете отметката Hide Donation Messagebox. Натиснете хикса и като ви пита цъкнете Yes за да запазите промените.

Два скайпа без SkypeLauncher

За да научите повече погледнете на бързо втория метод от статията: Как да отворя два Skype-а едновременно?

Категория:Изтегли Skype

41 comments

 1. Здравейте,имам един въпрос,защо при стартиране на програмата за втори скайп ми дава името от другия скайп и не ми дава да впиша нов абонат…дава ми някаква грешка?

 2. @Славена Боева
  Здравей. Дава ти грешка, като се опиташ да впишеш друг абонат ли? Какво пише на грешката? Включено ли е автоматичното вписване?

 3. И от мен – високо оценен. Вече мога да си пускам едновременно и двата скайпа.Това е страхотно.

 4. Абе това показва някаква грешка и неще да ми впише втория skype.

 5. @simona
  Здравей. Пиши на кирилица!
  Каква грешка изписва и с коя версия на скайп и windows си?
  Поздрави.

 6. В/И грешка. Щракнете с десен бутон по иконата на скайп в лентата на задачите и посочете ~Изход~ .Пуснете повторно скайп, Свържете се с поддръжка,ако грешката продължи.
  Това е проблема, и мисля че е от както вкараха новите ъпдейти, на по-стара версия на скайп, едва ли я има тази грешка.

 7. @nolf
  Здравей. С коя версия на скайп и с коя версия на скайп лаунчер си?

 8. Аз съм с windows ultimate 7 а скайпа е 5.2 и ми прави същите проблеми

 9. @kali
  Здравей Кали. Опитах да пресъздада проблема на моя windows 7 ultimate, като сложих същата версия и пробвах с различни версии на скайп лаучер също, но при мен го няма. Също потърсих в интернет за тази грешка и пише че се появява като се опитваме да се логнем два пъти с един и същи профил на същия компютър. Ще ти предложа няколко решения на проблема, които да пробваш.
  1. Рестартирай компютъра за да се затворят всички незатворени процеси на скайп
  2. Ако ползваш skype launcher изтегли най-новата версия 1.5 от тази страница
  3. Преинсталирай skype на ново
  4. На едно място прочетох че се оправя като се изтрие папката на потребителя, това е описано в тази статия: Изтриване на потребителската папка в скайп.
  След като направиш тези неща, моля пиши и кажи дали е станало. Също пробвай от друг компютър да се логнеш.

 10. Здравейте,

  Изтеглих Skype launcher 1.5, но когато се опитах да го инсталирам ми даде следното съобщение: SkypeLauncher has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. Какво трябва да направя в този случай?

 11. Здравей Tanita.
  Странно, потърсих тази грешка в интернет и не излезе нито едно точно попадение. Сигурна ли си че точно това пише на грешката, а не примерно: Skype has encountered a problem and needs to close.
  Моля, провери отново. Също кажи ми с коя версия на скайп и коя версия на windows си, за да мога да проуча по-добре проблема.
  Поздрави.

 12. В/И грешка. Щракнете с десен бутон по иконата на скайп в лентата на задачите и посочете ~Изход~ .Пуснете повторно скайп, Свържете се с поддръжка,ако грешката продължи.
  Това е проблема, и мисля че е от както вкараха новите ъпдейти, на по-стара версия на скайп, едва ли я има тази грешка. ЗНАЧИ АЗ ИМАМ СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ И СЪМ СЪС „SKYPE 4.2“ МОЖЕ ЛИ ДАМИ КАЖЕШ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА ЩЕ СЪМ ТИ МНОГО БЛАГОДАРЕН

 13. @wallcott_14
  Виж коментар #10 малко по-горе и кажи ако нещо проработи и кое :)

 14. Здравейте,

  и аз от скоро имам проблем. До преди да си преинсталирам windows-a нямах проблем и всичко си беше наред. Сега обаче, като стартирам skype launcher, ми отваря skype-a, с който съм в момента и това е. Не иска да ми отвори втори skype. Имате ли представа защо се получава така. И преди бях, и сега съм с windows 7 home premium, skype 3.8.

 15. Kris, със win 7 и със skype 3.8 ако си, скайп лаунчера не работи. Трябва да си сложиш поне скайп 4 или да си на XP или да ползваш един скайп :).

 16. Здравейте имам някакъв сериозен проблем като пусна 2рият скайп и ми дава В/И грешка какво е това :?

 17. Здравей Тихомир. Кажи ми с коя версия на скайп, windows и skypelauncher си, а също виж малко по-нагоре в коментар #10 какво съм казал на Kali.

 18. В/И грешка. Щракнете с десен бутон по иконата на скайп в лентата на задачите и посочете ~Изход~ .Пуснете повторно скайп, Свържете се с поддръжка,ако грешката продължи. Изтеглих си Skype Launcher 1.6 и ми излезе това. преинсталирах си Skype и отново е така

 19. Здравей. Виж този коментар #10 по-горе.
  Виждам, че си направил някои неща, но прочети все пак целия. Също пиши ми след това дали се е оправил проблема и кажи с коя версия на скайп си и с кой Windows си. Поздрави.

 20. искам да питам дали програмата има вируси и ако си я изтегля няма да ми направи някакъв проблем моля отговорете

 21. Спооко, ако имаше вируси, щях ли да я качвам. Ако си с по-нов скайп, можеш и без нея, като ползваш един трик описан тук където пише Два Skype-а, но без SkypeLauncher: 2 скайпа

 22. За около един ден и половина (някъде на 10 и 11-ти март 2012 г) тази страница беше недостъпна и се отваряше подобна страница, но само със снимка, без текста и бутоните за сваляне. Извинявайте за неудобството и благодаря за коментарите, които ми показаха проблема. Не съм ги одобрил, защото няма смисъл вече от тях, но ми бяха полезни. Вече е решен проблема и всичко трябва да е ОК. Поздрави.

 23. Не знам как да си сложа кирилица, но искам съвет. Изтри ми се Skype-а. Много пъти инсталирах други, правих си друг профил и не ме вписва. Не приема паролите. Благодаря за търпението и съвета /надявам се/.

 24. @edreva222
  Здравей. Първо си оправи кирилицата, не се одобряват коментари на латиница, за теб направих изключение и го преведох коментара ти този път, защото казваш че нямаш кирилица.
  Ето как да си я оправиш в Win XP и Vista в Win 7.
  А относно проблема, не го разбрах много. Опиши по-добре какво точно става. Ако паролата не ти приема, може да си вземеш нова по начина описан в тази статия.
  Поздрави.

 25. Тегля най-новият Скайп Лаунчър и пак изписва В/И грешка. Искам да разбера защо!

 26. Здравейте. Няколко пъти инсталирам скайп лаунчер, но не се инсталира икона на екрана. Имам инсталиран нормален skype. Защо не се получава? Опитах с всички версии на SKYPE LAUNCHER. На WINODWS 7 съм?

 27. Здравейте! Не мога да пускам нормално втори скайп. Проблема е следния, трябва да отпиша единия и да впиша другия и когато се впише чак тогава мога да впиша другия. С уиндолс 8 съм и използвам скайп лаунчер с най новата версия на скайп. Същия проблем се получава и при по старите версии на скайп.

 28. @Ленко Иванов
  Здравей. Не съм тествал още в Win 8 как стоят нещата. Най-добре приложи метода от линка в предния ми коментар. Той е без лаунчер.

 29. Здравейте,

  Има ли Skype Launcher за мобилни телефони?

 30. @Стефан
  Здравей. За съжаление аз поне не откривам такъв, както не откривам и някакъв друг начин да стане това.

 31. Здравей, бих искала да те питам дали е възможно да ми помогнеш да си пусна скайп на телефона, който е Sony Ericsson s500i. Свалих го обаче като зарежда и ми се появява Failed to connect to Skype server или Skeep need to permision to used … а си мисля, че ако не можех да използвам скайп на този телефон, даже нямаше да се инсталира на него, не е ли така или аз греша? А facebook използвам без проблем.. Ще съм много благодарна ако ми помогнеш :)

 32. @Веси
  Здравей. Да не би да ползваш Skype Lite? Понеже пише, че той вече не се поддържа.
  Друго, което видях за този проблем, е че трябва да се въведе кода на телефонния ти номер, където се въвеждал телефона. Сигурно +359 или само 359 вместо 0. Има ли такова място за въвеждане? (аз не знам, понеже не ползвам смартфон).

 33. Как да разбера дали е Skype Lite? Някъде от Google свалих някакъв скайп уж за моя телефон, иначе да, изисква ми да въведа телефонния си номер, слагам му +359, пробвах и само с 0 и пак не става, пак си изписва Failed to connect to skype server… :(

 34. Windows Phone мислих, че е добре да инсталирам, но ми иска Microsoft account, който аз нямам.. и като тръгне да зарежда да си направя такъв акаунт ми изписва, че е твърде голяма страницата и не може да се отвори съответно… :(

 35. @Веси
  Майкрософт акаунт може да си направиш и от компютъра. Там ще ти зареди. А после си го ползвай на телефона.

 36. Направих си акаунта, но от телефона не мога да влезна, твърде е голяма страницата за моя екран, обърна ли внимание какъв ми е телефона? Не може ли да общуваме някъде другаде където да може да обменяме по-бързо информация?

 37. @Веси
  Хмм.. Не знам тогава.

Коментарите са изключени.