SkypeLogView – Изтегли

SkypeLogView

Безплатната програмка SkypeLogView, или още известна под името Skype Log Viewer, се използва за преглеждане на хронологията (историята) ви в Skype. Тъй като информацията за всички разговори, чат съобщения и изпращания на файлове, се пази във специални файлове на компютъра ви, тази програма може да ги достъпи и разчете.

Всъщност, като се замисля, с тази програма можете да видите цялата чат хронология на всеки, който е ползвал скайп на този компютър и изобщо не ви е нужна неговата парола, само неговото скайп име. Но нека това си остане между нас ;). Да не се разчува.

Друго полезно приложение би било, ако искате да търсите нещо в хронологията, но не знаете с кого сте си го писали. Тук тази програма ще ви помогне защото зарежда цялата хронология на дадения абонат. Също има и подредба по дата и по други параметри.

За да търсите използвайте менюто Редактиране и после Търсене, а за подредба просто цъкнете на желаната колона. А преди това трябва да се зареди папката със файловете. При мен я разпозна автоматично, иначе става от Файл -> Избери папка с логове. Стандартния път до всяка папка на всеки потебител за Windows 7 е следния: C:\Users\УИНДОУС-ПОТРЕБИТЕЛ\AppData\Roaming\Skype\СКАЙП-ИМЕ, като вместо C: се слага системния дял (ако е друг), вместо УИНДОУС-ПОТРЕБИТЕЛ – потребителя ви в Windows, а вместо СКАИП-ИМЕ – скайп името. Можете да влезете в тази папка и без да знаете къде е, като напишете в адрес бара на експлорер следното: %appdata%\skype и натиснете Enter. Също излезте от skype преди да почнете да я ползвате.

SkypeLogView - ScreenShot

Реклама:

Реклама:

Категория:Изтегли Skype

34 comments

 1. Добре аз нещо не мога да се справя с програмата.. свалих си я разархивирам си я и в момента който я стартирам започва явно да зарежда папките с хронологиятя явно но програмата зарежда с часове без да се получи нищо накрая и забива. Ако може помогнете ми

 2. Може би хронологията ти е многоооо голяма и програмата се шашка. Пробвай да се логнеш в скайп с друг абонат и после излез от скайп. Дано това накара програмата после като я отвориш да търси история за другия абонат. Така ще видим дали от това е проблема.

 3. Здравейте, не мога да изтегля скайп.

 4. @georgi
  Здравей. Пиши на кирилица. Отиди горе от менюто в категория Изтегли Skype, избери си версия и цъкни на нея, после бутона синия в дясно и тегленето ще започне. Ако има проблем пиши точно какъв е :). Поздрави.

 5. Искам да знам ,възможно ли е с SkypeLogView да бъде видяна хронологията,при положение че постояно е използвана настройка на скайп -„без да пази хронология“?
  благодаря

 6. @evrica
  Здравей. За съжаление щом не съществуват самите файлове, то няма начин. Поздрави.

 7. Здравейте,аз не мога да изтегля скайп лог виел.

 8. @Anton
  Здравей. Какъв е проблема по-точно?

 9. Ами като го изтеглих,кликнах върху него и ми отвори една интернет страница.

 10. Здравей Anton.
  Когато изтеглиш програмата, тя е в архивиран вид и трябва да се разархивира с програма като WinRar. След като я разархивираш стартирай файла SkypeLogView.exe. Сега пробвах отново и не се отваря при мен страница а самата програма. При теб каква страница се отваря?
  Поздрави.

 11. Здравей, изтеглих програмата, разархивирах я, избирам на кой абонат да търси, но изобщо не започва да търси и си седи празен прозореца с 0 заредени файла …?!?! С windows XP, дали е заради него?!

 12. @Мими
  Здравей. Пробвай да заредиш папката първо. Прочети последния абзац от статията горе. За да видиш твоя път какъв е до папката използвай %appdata%\skype в адрес бара на Windows Explorer. Поздрави.

 13. Ники, я ми кажи, с тази програма ще мога ли да разглеждам хронологията ако знам името на скайп абоната, от други, отдалечени компютри?

 14. @тодор
  Здравей.
  Не. Хронологията се пази на компютъра, на който се е случило писането. На всеки компютър ще може да се види само този чат, който се е случил на този компютър :).
  Поздрави.

 15. Мерси.
  Имам още един проблем със скайпа. Получих линкове към файлове, които не мога да отворя. Ето например един от тях: [адресът е премахнат].
  Можеш ли да ми обясниш къде е проблема. Снощи преинсталирах най-новата версия на скайп.

 16. @тодор
  Внимавай много с тези линкове, които получаваш по скайп. Има много такива вируси, които изпращат линк от името на твои заразени приятели. Вече дори има и на български език и точно те карат да отвориш снимка уж. А реално е вируса и ти се заразяваш и почваш да го разпространяваш без да знаеш.
  Този адрес, който ми го даде не съм го отварял защото подозирам, че е вирус. Сайтът изобщо го няма в Гугъл, а освен това сайта virustotal.com показва за него адрес че 3 от 30 антивирусни го смятат за вирус.
  А иначе твоя проблем какъв е? Че като цъкнеш на линк в скайп не става нищо или принципно като отвориш този адрес не се отваря в браузъра дори и да го въведеш?

 17. Защо не ми зарежда хронологията от самото начало, а от определена дата?

 18. @Maria
  Здравей.
  Би трябвало да показва от датата на инсталиране на Скайп на този компютър. Дори и да е преинсталиран Скайпа, пак се запазва историята (на някои версии пита дали да я запази, на други си я пази направо). Но ако е преинсталиран компютъра (операционната система) тогава се губи вече историята.
  Поздрави.

 19. Здравейте,
  1. От един от отговорите по-горе разбрах, че ако си ползвал скайп опцията „не съхранявай хронология“, то няма как такава хронология да се пази някъде по компа, да се възстанови и прочете с каквато и да е програма? Така ли е?
  2. А при таблет андроид няма такава опция „не съхранявай хронологията“. В Recent има Remove from history. Когато я използваш хронологията остава ли или се трие, може ли да се възстанови или да се появи след време?
  3. Не открих скайп за андроид с такава опция в настройките, има ли такава?
  Благодаря предварително!

 20. @Radina
  Здравей.
  Относно 1, аз не съм ползвал тази опция, но според мен е така. Щом не се съхранява, значи няма да я има във файловете. Ще я има обаче на компютъра на човека, с който си писала (ако той пази историята).
  А относно 2 и 3 не мога да коментирам понеже с мобилните версии изобщо не съм запознат, а и нямам къде да тествам тези неща. Там Скайп си е изцяло друга програма и си работи по друг начин.
  Поздрави.

 21. ЗДРАВЕЙТЕ, КАЗАХА МИ, ЧЕ СА МЕ СЛЕДИЛИ И ЗАПИСАЛИ СНИМКИ И КЛИПЧЕТА ОТ ВИДЕО РАЗГОВОРИТЕ (НО НЕ ЧОВЕКЪТ ОТСРЕЩА, А СТРАНИЧЕН). ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА СА МЕ СЛЕДИЛИ ОТ 3-ТИ КОМПЮТЪР БЕЗ ДА РАЗБЕРА ИЛИ ПРОСТО НА МОЯ Е ИМАЛО НЯКАКВА ТАКАВА ПРОГРАМА (ТЪЙ КАТО ДО НЕГО ИМА ДОСТЪП)?

 22. @Райа
  Здравей.
  Не съм запознат много с тези неща. Те спадат към вируси и хакерски атаки. В отговор на твоя въпрос, според мен това е възможно, но малко вероятно.
  Поздрави.

 23. Привет. Интересува ме може ли да се изтрият имената на хора, които са влизали от моя скайп, за да си остане само моето потребителско име. Благодаря предварително.

 24. Справих се, благодаря за отделеното време.

 25. Не мога да изтегля skypelogview. Отваря ми прозорец, в който пише, че уиндоус не може да отвори тази програма, защото не знае с коя програма е направена.
  Какво да правя от тук нататък?

 26. @sheytanov585
  Здравей.
  При теб тръгва да го отваря, вместо да го тегли. В този случай цъкни с десен бутон на синия бутон за изтегляне дето е горе и от менюто избери Запис на връзката като (или Save link as) или нещо подобно.
  Също промених архива на zip, за всеки случай, ако компютъра ти не може да отваря rar. Като го изтеглиш трябва да го разархивираш или екстрактнеш. С десен бутон на файла и после Разархивирай тук (или Extract here) или нещо такова.

 27. chat4o…. може ли да задам въпрос на лични съобщения или на емейла
  благодаря предварително

 28. Ники здравей, да попитам само могат ли да се четат чат съобщенията в skypelogview и как? БЛАГОДАРЯ

 29. @станчо
  Здравей.
  Ем да, то за това е програмата. Там в една от колоните надясно дето продължават ги има чат съобщенията.

 30. Как се отваря хронологията маркирам и цъквам „копирай избраните“ ,след това в текстов документ постявам?
  Има ли друг начин защото е пълно със сериини номер и т.н.
  Много е сложно за разчитане.
  Благодаря,предварително!

 31. Няма нужда да се копира, съобщенията се виждат в колона чат съобщения, тя е по-надясно.

Коментарите са изключени.