Skype 6.9 – Изтегли

Skype лого

Последната версия на Skype за Windows в момента е 6.9. Можете да я свалите бързо и лесно от синия бутон отдясно, на който пише „Изтегли Skype 6.9“.

В тази версия е обърнато внимание на достъпността. Добавена е поддръжка на екранни четци, които се използват от хора с нарушено зрение. Също така интерфейсът на програмата вече реагира правилно при настройка за висок контраст от визуалните настройки на Windows.

Какво ново в Skype 6.9?

 • Добавен е режим за достъпност, който активира поддръжката на екранни четци. Той се включва от менюто: Инструменти -> Настройки -> Разширени -> Достъпност. [Снимка]
 • Поддържат се визуалните режими на Windows за висок контраст. [Снимка]
 • Дизайнът на прозореца с настройките е променен. [Снимка]

Изисквания за Windows XP

Ако сте с Windows XP е нужно да имате Service Pack 3. Повече за този проблем вижте в тази статия. Това важи и за Скайп 6.7.

Снимки на Skype 6.9

Активиране на режим на достъпност в Скайп 6.9
Активиране на режим на достъпност в Скайп 6.9
Skype във висок контраст - черно
Skype във висок контраст - черно
Skype във висок контраст - бяло
Skype във висок контраст - бяло
Нов дизайн на прозореца с настройки
Нов дизайн на прозореца с настройки

Реклама:

Реклама:

Категория:Изтегли Skype

16 comments

 1. Гледам на картинките за този скайп че се сменя облика му, как става това?

 2. @luckata
  Здравей.
  Това е друго. Сменят се темите на Windows и Skype-а реагира на тях. По-точно става дума за темите с висок контраст, които са за хора с нарушено зрение, за да виждат по-ясно.

 3. Здравейте,
  Дано не е проблем, че си задавам въпросът тук… Та опитах се да инсталирам 3 версии, но след като завърши инсталацията и при зареждането пише: Skype (Не отговаря). Преди това пак имах проблем при зареждането и за това реших да го преинсталирам… Какво да правя с този лаптоп :(
  Благодаря Ви!

 4. Здравейте, отново :) Благодаря Ви за бързия и полезен отговор. Явно това е проблемът, тъй като успях да го инсталирам след като изтрих стария скайп, който имаше файлове навсякъде :D

 5. Много благодаря! Ама нещо не става скайпа, що така все зарежда нещо….

 6. @Sevginas Emilova
  Здравей. Може да направиш пълно премахване и после да го сложиш на чисто. Това оправя много разнообразни проблеми. Виж отгоре коментар номер 6, там има линк.

 7. Здравейте. Имам проблем. Когато си пускам skype-то не ми показва място за потребителско име и парола и не мога да се впиша. Някой може ли да ми помогне? Благодаря :)

 8. @Козела
  Здравей.
  Виж коментар 41 тук: https://chat4o.com/skype-5-10/#comment-4167
  Той ще те препрати към други коментари в зависимост от Windows-а.
  Ако случайно не помогне ми пиши пак.

 9. Здравей. имам два акаунта на скайпа. Искам при влизане да премахна единия т.е. да се вижда само единия скайп. Как да махна втория? Няколко пъти преинсталвах скайпа, но втория акаунд си е наличен? със скайп 6.9. съм и уин. 8.1

 10. Благодаря ти. изтеглих си от тук програма за пълна деинсталация и стана.. Още веднъж благодаря!

Коментарите са изключени.