Skype 6.13 – Изтегли

Skype лого

На 22-ри януари беше обявен Skype 6.13 за Windows Desktop.

Отново липсват някакви големи промени. Поправени са някои бъгове и проблеми, по-важните от които са написани отдолу.

Какво ново в Skype 6.13?

 • Поправен е проблем предизвикващ понякога високо процесорно натоварване, когато браузъра Google Chrome е зададен по подразбиране.
 • Подобрена стабилност по време на групов видео разговор, както и в режим с висока DPI настройка.
 • Други поправени бъгове и подобрения.

Снимки на Skype 6.13

Начална страница
Начална страница
Чат прозорец
Чат прозорец
Общи настройки
Общи настройки

Реклама:

Реклама:

Категория:Изтегли Skype

23 comments

 1. Защо когато търся някого в скайп не го намирам, или излизат много с едно и също име. Например би трябвало да има град, страна и т.н. по подробна информация за търсене. Мисля че при регистрацията не се изискват достатъчно данни.

 2. @Ivanova
  Здравей. Във старите версии от сорта на 3.x и 4.x ги има тези неща, пробвай от там ако искаш. Предполагам им работи още тази опция. Но то дето казваш не е и задължително да се попълват данните. Така че може да не са попълнени. Не е хубаво да се задължават хората да попълват толкова неща за да ползват програмата. Може да не искат да могат да ги намират хора, които не ги познават и не им знаят точното скайп име или имейл.

 3. Здравей. А защо като натисна „проверка за обновяване“ ми пише, че разполагам с последната версия, а в момента съм с 6.11?

 4. Здравей Галя. И на мен го прави. И аз се чудех на скоро за това. Единственото, което измислих, е че може да искат поетапно да я пускат към хората, а не наведнъж. Може би с цел да тестват реакциите или да не се натоварят сървърите им изведнъж с много сваляния. Другия вариант е да е проблем с програмата. За това се сещам поне, иначе не знам защо.

 5. То не че е кой знае какъв проблем, аз махнах стария даже с пълното премахване за всеки случай и си го инсталирах новия, но ми беше чудно защо не показва, че има нова версия, мислех че нещо при мен е проблема. Благодаря за отговора. :)

 6. защо понякога версията на скайп 6.11 ми излиза едно прозорче и се рестартира скайпa

 7. Здравейте,
  тази вечер, след стартиране на Скайпа получих съобщение за обновяване. Стартирах го и след завършване на процеса ми даде съобщение: Failed to get proc address for Get LogicalProcessorInformation (KERNEL32.dll) и го показва при всеки опит за стартиране на Скайпа. Деинсталирах, по обичайния начин, Скайпа и записах версия 6.14 от официалната страница. След инсталирането отново същото съобщение за грешка. От Вашата страница свалих Рево Унинст и чистих отново. След това записах версия 6.13 инсталирах я – резултатът е същият. Какво да правя?

 8. Обръщам се към вас за да ми помогнете. Свалих си версията 6.13 и съм доволна от нея, много е хубава но проблема там е че един колега ме плаши и ми казва, че тази версия 6.13 дърпа много рам памет и вика че не е за лаптоп и каза, че много няма да кара лаптопа. Кажете ми дали е вярно. Благодаря ви предварително.

 9. Моника, здравей.
  Какъв модел (не само марката, а и точния модел) е лаптопа ти и с колко рам памет си?

 10. Здравейте, имам проблем с най-новият skype съм но новите скрити емотикони не ми се показват.. Skype – версия 6.14.0.104

 11. @Моника

  Този ли е: http://www.cnet.com/laptops/fujitsu-lifebook-s7110-core/4505-3121_7-31876472.html

  Този модел е с 1 гигабайт памет, което е предостатъчно за всяка версия на Скайп. Официалните минимални изисквания за програмата са 4 пъти по-малко от това. Естествено ако само са покрити минималните, едва ли ще върви добре, но при теб има 4 пъти повече, така че всичко е наред.

  Естествено нещата не са черно-бели и има и някои подробности. Например може твоя модел да е с по-малко памет, ти кажи с колко е. Друго, вградената видео карта използва част от паметта. Трето, зависи и от Windows, някои ползват повече памет.

  Но общо взето ако си доволна от скоростта, с която работи, нямаш никакъв проблем. То и ползването на стари версии става все по-лош избор понеже все повече неща спират да работят. Примерно видео обаждания от стара към нова, с повечето стари версии не става. Има и други проблеми, понякога със звука при обаждане или с пристигането на чат съобщенията. Така че най-добре най-новата версия.

  @GAGA

  Здравей.
  С Windows ли си и с кой? И под не се показват имаш предвид че не работят като ги напишеш нали? Защото те не си се показват при другите, нормалните. Иначе останалите работят ли?

 12. Да, същия лаптоп е и викаш да не се притеснявам. Преди с др. версии не можах да си пусна камерата а сега с 6.13 мога и има много хубава картина. Щом викаш няма да се притеснявам. Благодаря ти.

 13. Да, с win XP съм. Всичко си работи само новите не се показват.. А на един фр. се показват тези скритите.

 14. @GAGA
  Я провери отново в меню Помощ – За Skype, дали със сигурност си със 6.14. Ако наистина си, то единственото, което ми идва на ум, е да направиш пълно деинсталиране по този начин -> https://chat4o.com/%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/ и после пак да го сложиш.

 15. Здравей! Изтеглих си версия 6.13 и като си пиша с някого и натискам премахни отметката, се получава очертание около съобщението и като натисна премести отметка тук ми дава се едно някой ми е писал. Как да го махна това очертание дето се получава като натисна десен бутон да натисна премахни отметката тук? Ще съм много благодарна!

 16. @Борислава
  Здравей.
  То изобщо каква е целта на това нещо Премести отметката тук? А това дето казваш Премахни отметка, сигурна ли си че не е Премахни съобщение? Аз нямам премахни отметка. То аз съм със 6.14 де, но то едва ли има разлика.
  Ти реално питаш как да махнеш очертанието нали, ами просто цъкни някъде другаде и би трябвало да се оправи.

 17. Моя грешка, премести отметка тук е! Ми като си на чат с някого после нали трябва да го махнеш с тая опция и да отидеш на главната, иначе версията е много добра, особено 6.14.

 18. Ако искаш да отидеш на началната страница може да цъкнеш горе в ляво иконката на къщичка. Или от менюто Изглед – Портал.

Коментарите са изключени.