Skype 6.16 – Изтегли

Skype лого

На 13-ти май 2014 беше пуснат Skype 6.16 за Windows Desktop.

Отдолу може да видите промените, които се съобщава че са направени. Те са три и са все поправени бъгове и грешки. Някои хора се надяваха да бъдат възстановени премахнатите емотикони, но това не е станало.

Какво ново в Skype 6.16?

 • Блокираните абонати вече не се показват на началната страница.
 • Поправен е проблема с празния син екран за вписване.
 • Поправено е забиването предизвикано от скайп имена съдържащи символите & и #.

Снимки на Skype 6.16

Чат прозорец в Скайп 6.16
Чат прозорец в Скайп 6.16
Портал
Портал
Общи настройки
Общи настройки

Реклама:

Реклама:

Категория:Изтегли Skype

69 comments

 1. Йей, нова версия хаха, трябва да направиш и списък с новите емотиконки, като примерно :3

 2. Здрасти !
  След обновяването на скайп до версия 6.16 се получи проблем. Скайпа ми започна да изписва, че абонатите ми имат рожден ден (тези които са го обявили). Написах произволно съобщение и видях, че то е от 21 януари 2016г… после отиде на 2015 и т.н. Понякога дава и реална дата, която е и на компа. Сега прекъсва постоянно и не зная какво се случва. Моля за помощ.

 3. Аз пък се надявах нещо във външния вид да се е променило, но едва ли скоро ще има такива промени.

 4. @Крис
  Здравей. Има ги в страницата с емотиконите. Добавих ги там когато се появиха във версия 6.14. https://chat4o.com/skype-%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%B8/

  @Стоян
  Здравей.
  Пробвай да го премахнеш напълно по този начин: https://chat4o.com/%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/
  И след това го сложи на ново.
  Също за времето, трябва от настройките на профила ти да е избрано От компютъра.

 5. Почти ми е ясно, но няма да мога да се справя сам.
  А времето съм го избрал от компютъра.

 6. Справих се – ред по ред изтрих, както е упътването, после инсталирах пак 6.16…, но положението е същото …скайпа е полудял ходи напред назад из годините и постоянно ми праща, че някой има рожден ден…..

 7. @Стоян
  Хмм.. Не е само от версията, а е явно някаква комбинация от версията и нещо друго на твоя компютър, което прави проблема. Иначе часовника на компютъра ти работи ли коректно?
  Най-добре деинсталирай тази версия и сложи 6.14 за момента, а като излезе по-нова може да опиташ с нея.
  Също ако ще ползваш по-стара версия, ще трябва да спреш и ъпдейтите чрез тези упътвания: https://chat4o.com/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%8A%D0%BF%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-skype/

 8. За сега няма прескачане в бъдещето, нищо не правих, а оставих скайпа отворен. Отначало изчезнаха много от абонатите, после се появиха, но някои без аватари. Няма я и хронологията на старите абонати. Направих и звуков тест, до сега не можеше.
  Часовника на компютъра и дата са добре.
  За сега оставям нещата така. Благодаря за съветите и съдействието!!

 9. Здравей! Имам проблем с новата версия, не ми се показва прозорче кат някой ми пише, кой и какво ми е писал!

 10. @Борислава
  Здравей.
  То май и при мен е така, ама още от преди тази версия.
  Имаше някой още който беше се оплакал, до колкото помня, не успяхме да го оправим. То си има настройка за това, ама сигурно е пусната и пак не работи. Все пак може да видиш в меню инструменти – настройки – уведомяване. Там трябва да има отметка на „ми праща съобщение“.

 11. Сичко е нагласено има го това, при 6.11 нямах проблем.

 12. няма ли да има нови емотиконки, мислех че щом има нова версия ще има и нови емотиконки

 13. @Борислава
  Може би има такъв проблем в по-новите версии. Ако искаш опитай пълното премахване и слагане на ново, описал съм го в статията, към която има линк по на горе в коментар #4 (втория линк). Това поправя много проблеми по работните файлове. Може да е от там. А ако е бъг в програмата, тогава това няма да помогне.

  @donka
  Здравей. Е не, то не стават така нещата :). То версии много има, ама много рядко се появяват нови.

 14. Явно е бъг, защото във версия 6.13, 6.14 и 6.16 е така, иначе в 6.11 сичко си е окей. Като направих пълно премахване на скайп от уиндолс на 6.14 не се оправи! Може си върна версиия 6.11

 15. Интересно. Благодаря за информацията.

 16. Ха ха, помислих си че нещата се оправиха… но не вече съм през 31 Март 2026 г. и навярно тогава моите абонати ще си получат съобщенията… голям майтап.

 17. :)
  Едва ли е свързано със съобщенията. Сигурно само при теб го показва грешно.

 18. Само аз ли имам този проблем абонатите да са на линия а всъщност те не са. Или пък когато на някои абонат му се смени статуса извън линия и след 2, 3 секунди става пак линия и дали проблема е от мен или скайп.

 19. @EmkaTa
  Здравей. Не си само ти. Има такъв проблем, известен е отдавна, още не е оправен. Трябва да кажеш на абонатите всеки път преди да се отписват да си сменят статуса на инкогнито. Така ще изглежда че са извън линия, когато са извън линия. Не всички са засегнати, само тези които са ползвали скайпа през мобилно устройство някога. А и не всички от тях дори.
  Та това дето казах е временно решение. Дано го оправят.
  Поздрави.

 20. Дали ще го оправят с новия ъпдейт. Скоро време дали ще има такъв ъпдейт.

 21. Не знам кога ще го оправят, казаха че няма да е бързо. А и то имаше няколко ъпдейта от какво им писах. Така че няма да се учудя и да не го оправят и на следващия.

 22. Имам 1 проблем. От както минах на Windows 7 и инсталирах този скайп още при отварянето му ми дава бял екран и курсора на мишката започва да премига. Това е само на тази версия, на пример на 6.0 нямам никакви проблеми… Има ли някакъв начин това да се оправи? Благодаря предварително :)

 23. Показа ли ти се прозорчето кой и какво ти е писал, аз съм си на версия 6.11 и понякога се обновява на 6.16 и си връщам пак 6.11

 24. Имам проблема на Стоян… Всичките ми абонати един през друг „имат днес рожден ден“… Компютъра ми се задръства от фалшивия трафик. Пуснах сканиране с Аваст при стартиране, не откри вирус, явно проблема е от Скайп.
  Или от комбинацията Windows XP + Skype 6.16.0.105
  Help!!!

 25. Хмм, не знам. Но ако искаш да видиш за вируси не вярвай много само на аваста. Сканирай с безплатната версия на тази програмата, тя открива много повече: http://www.malwarebytes.org/

 26. Когато ,абонатите ми не са на линия и им пиша съобщение, не отчита че не е получено, сиреч кръгчето срещу съобщението не се появява. Значи ли това, че съобщението ми е изпратено и след като си изключа скайпа, а абоната ми още не е на линия, че ще си го получи когато си включи скайп.

 27. с последната версия на скайп съм

 28. @Гергелан
  Здравей. Вече направо и аз не знам какво да кажа по този въпрос. Голяма каша направиха този скайп. Понякога показва кръгче, понякога не. Някои версии имат новата екстра дето винаги доставя и няма кръгне, други нямат, дори и някои потребители имат сигурно, а други нямат. Да не говорим че понякога изобщо не доставя. Всичко е възможно вече. Пълен хаос.

 29. как да си променя скайп името на тази версия

 30. @donka
  Здравей. То не може да се сменя, трябва да се прави ново. Може да се сменя само другото име, дето е от име, презиме, фамилия.

 31. Много се извинявам но имам въпрос, който не е по темата когато звънна на на някой ми изписва ,,Problem with playback device“ Моля ПОМОГНЕТЕ!!!

 32. @Александър
  Здравей.
  Преинсталирай драйверите на звуковата карта.
  Поздрави.

 33. Появи ли ти се прозорчето или още не

 34. На мен продължава да не ми се появява. Вече забравих за него :D. Само като ми пращат файл се появява.

 35. Ще пробваш ли си изтеглиш вирсия 6.11 дали ще ти покаже същото кат отвориш скайпа и се сложиш на линия или е само при мен

 36. за да влезна в скайп 6.18 на потребителско име какво да напиша и на парола

 37. Гледам има нова версия. Моде, виж я и кажи дали има прозорче при нея кой и какво ти е драскал!

 38. @donka
  Както преди :)

  @Борислава
  При 6.18 все още не се показва.

 39. аз имах предвид една друга не това което имаш на сайта аз говоря за една друга тя е skype 6.18.73.105 тя е по различна не е като тази дето имаш ти,последната версия като сложа последната версия скайпа се рестартира сам

 40. имам въпрос защо на всяка версия като натисна Портал в Скайп ми изписва че версията ще бъде премахната и да актуализирам

 41. @donka
  Имаш ли на началния екран долу в ляво една връзка на име „Впиши ме с друг профил“. Това ако го имаш, като се цъкне, трябва да те върне на най-началния екран и там да избереш дали със скайп име или с майкрософт акаунт ще се вписваш.

 42. @donka
  Всички стари версии ще ги спират.

 43. знаеш ли до коя версия ще спират да знам коя да сложа вчера бях сложила тази дето имаш ти 6.18 ама скайпа рестартира се сам като реша да пиша на някой

 44. Защо не махнат версииите от 3.8 до 6.10, а другите да ги оставят. Кой е с версия 6.18.

 45. Кога ще пуснат нова версия на скайп на която ще се показва прозорче, кой и какво ти е писал

 46. @donka
  Казаха че 6.13 и всички под нея ще спират. Това е за Windows версиите.
  Но то проблема ти едва ли е от версията. Направи пълно премахване по-добре по този начин: https://chat4o.com/%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B4%D0%B5%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-skype/ и после пак го сложи.

  @Борислава
  Хмм.. Не знам.

 47. При теб с версия 6.14 имаше ли прозорче

 48. Защо ти е толкова важно прозорчето :). Аз дори не бях забелязал че го нямам от много време. Никъде го нямам май. Помня едно време в миналото че го имаше, ама не знам кога изчезна и то.

 49. Във версия 6.11 го има, но тъй като я махат. Обичам като съм на компа и някой ми пише да видя кой и какво не да тъна в неведение.

 50. Ники аам четох сега едни коментар на един и тои вика че абонатите му се сменята на линия и извън линия на 2 минутили беше незнам нещо такова

  е и на мене е почти така на версия 6,0 еднит ми излиза от линия 5 пъти какво става я кажи :)

  предварително благодаря :) :) :) :) :

 51. @Гого
  Здравей.
  Направо пробвай с най-новата. И без това ще спират старите от 6.13 и надолу.

 52. Здравейте, имам голям проблем и много моля да се свържете с мен на [изтрито] . Много ви моля и благодаря предварително, не знам към кого друг да се обърна,а тук видях, че доста помагате на хората.

 53. гого здравеи сложиш skype 6.18 наи новата версия е пак неиска видеоразговор защо така става

 54. Ники май намерих решение с това прозорче, но не знам дали ще стане.
  Пробвай с чист профил. За целта натискаш клавиши Win+R и пишеш %appdata%, влизаш в папка Skype и преименуваш папката с името на профила ти или я копираш на друго място и я триеш от папка Skype. Пускаш си скайпа и си въвеждаш името и паролата наново, като ще ти направи нова папка с профила ти. Имай в предвид, че всички настройки, хронология и т.н. които са правени по предния профил ще липсват в новия. Успех
  Я пробвай при теб как е!

 55. @Борислава
  Това го пробвахме в началото, но по друг начин. Като ти писах за пълното премахване с една програма. То прави същото, дори премахва повече неща. Ти каза, че не е помогнало.

 56. @Гого
  И човека отсреща също да е с най-новата.

 57. Дам, пробвах и с това, но не стана, няма се мъча вече, все едно дали го има или няма!

 58. Не мога да си инсталирам нито една от посочените версии на скайп. Пробвах да си разреша проблема с посочените упътвания,но не става и не става. Няма SP3 за 64-битовата версия на Windows XP, а аз съм с такъв. Абсолютно всички файлове на скйп са изтрити от компютъра, но не става и не става…,какво да правя ?! Трябва ли да преинсталирам компа и защо изобщо се стига до тук…

 59. @Plamena
  Здравей.
  Хмм.. Най-добре си сложи 32 битов уиндоус xp тогава или мини на уиндоус 7 (не ползвай виста или уин 8, седмицата е най-сполучлив).
  XP SP2 не се поддържа от новите версии на скайп, а старите ги спират.

 60. имам проблем с инсталирането на скайпа изписва ми kernel32 когато не съм влизала в скайпа ме не допуска иска ми да изтегля най нивата версия какво да правя

 61. @neli
  Здравей. Сложи service pack 3 на своя windows.

 62. Skype са стартирали „програма“ за премахване на старите им версии. Има ли начин да се избегне отписването (ако си с по-стара версия), защото е много досадно…?

  Благодаря предварително!

 63. @Dani
  Здравей. Едва ли има начин, но не съм и търсил. В момента не мога да отделям много време за сайта понеже имам друга работа.

 64. Здравейте! Има ли възможност да се изтеглят по-стари версии на скайп за мобилен телефон – андроид. Настоящият ми скайп на телефона спря да работ и не се ъпдейтва. Въобще дайте някакъв съвет как да подкарам скайп на малко по-стар телефон. Благодаря!

 65. Имам проблем със скайп като Стоян от 29.05.2014г.,скайпа полудява ту се вписва ту се отписва и ме праща в бъдещето датите са ненормални.

 66. @Ива
  Здравей. Ами освен нещата, които на него казах, може би вирус или пък часовника на твоя компютър да е повреден (примерно остаряла батерия за дъно).
  Провери за вируси със malwarebytes безплатната версия.

Коментарите са изключени.