Skype 4.0 – Изтегли

Версията Skype 4.0 определено не се хареса на много хора. Причина за това беше изцяло променения интерфейс. За това и Skype 3.8 е все още много търсен и използван. Много хора не искат да се занимават с изучаването на новият интерфейс на скайп 4. Всъщност и аз в началото бях от тези хора, но сега виждам че наистина новият интерфейс е по-лесен и по-бърз за използване. Skype 4.0 официално поддържа операционните системи Windows 2000/2003 Server/XP/Vista, но си работи нормално и с Windows 7.

Ако все пак искате да изтеглите друга версия, посетете категорията Изтегли Skype и си изберете желаната версия. А по-надолу в тази страница ще откриете списък с някои от по-важните новости в тази версия, както и снимки на програмата.

Какво ново в Skype 4.0?

 • Нов интерфейс
 • Видео разговори в отделен прозорец
 • Категории на потребителите (вместо групи)
 • Списък с проведени разговори
 • Конферентни разговори
 • Възможност за спиране на uPnP и Nat-PMP
 • Оценяване на разговора след неговото привършване

Снимки на Skype 4.0

Списък потребители и чат прозорец в скайп 4
Списък потребители и чат прозорец в скайп 4
Прозорец с общи настройки в skype 4.0
Прозорец с общи настройки в skype 4.0
Търсене на потребители
Търсене на потребители
Редактиране на вашият профил в skype 4
Редактиране на вашият профил в skype 4

Реклама:

Реклама:

Категория:Изтегли Skype

97 comments

 1. Здравейте! Имам проблем с камерата. С приятеля ми от 5 дни не можем да проведем видео разговор, преди това не сме имали проблеми. Той си преинсталира драйвърите и лаптопа и няма промяна. Във фейсбук няма проблеми – виждаме се, само в скайп не можем. До колкото знам той използва Скайп 4.0.

 2. @habibi
  Здравей. С различни версии на Скайп ли сте? Аз като тествах преди, установих че не става видео разговора между някои комбинации от версии. Преминете и двамата на най-новия Скайп или поне на една и съща версия.
  Поздрави.

 3. Привет. Той е с 4.0, сега дръпна 4.1 като моята, но пак не се виждаме. Странно е само с него е така. Не знам какво да правя.

 4. @habibi
  И двамата ли се виждате с други хора? Тоест със сигурност и на двамата ви работят камерите и Скайп ги разпознава? Ако отидете в менюто Инструменти – Настройки – Видео, там Скайп пише ако не открива камерата. Вижте дали и на двамата я открива. Ако на един от вас не я открива, нека погледне коментар #27 от тук https://chat4o.com/skype-6-2/
  Ако и на двамата я открива единственото, за което се сещам за момента е да инсталирате и двамата най-новата версия: https://chat4o.com/skype-6-3/

 5. Здравей, да и на двамата камерите ни работят, аз пробвах от единия ми комп. да се видя с дъщеря ми, която беше на лаптопа и няма проблем, само с него не мога. Когато го набера показва че камерите зареждат но не се отварят. Не знам как да сложа снимка точно какво ми се получава. В началото мислех че е нещо от моя комп, но не може да има 1 проблем и на двата.

 6. @habibi
  Хмм. Ами опитайте и двамата с най-новата версия ако искате. Друго действие, което решава множество различни проблеми, е следното: Затваряте Скайп напълно. Отваряте една папка, горе в адрес лентата пишете %appdata% и натискате ентер. В тази папка има една папка на име Skype. Преименувате я на Skype1. Сега отваряте Скайп и ще са ви изтрити историята и настройките, но ще се създадат нови работни файлове. Това решава множество проблеми и може и при вас да помогне.

 7. Привет, ще опитаме, дано се получи и ще пиша пак какво е станало. Благодаря Ники.

 8. Имам проблем с този Скайп, откак съм с него не ми доставя съобщенията на определен човек. Трябва да цъкна на него, дето преди сме си писали, че тогава да ми излезе ако ми е писал той нещо. Изтеглих и други версии на Скайп, но пак същата работа. Защо така?

 9. @blood
  Здравей.
  Виж в тази статия е описан един начин това да се направи, да не би при теб да е настроено така.

 10. Привет! Моля да ми обясните защо не мога да изпращам текстови съобщения, а само емотикони на абонатите ми? Аз съм с версия СКАЙП 6.3. Предварително благодаря!!

 11. @Цанко
  Здравей. Как така не можеш? Какво изписва и какво става когато се опиташ да го изпратиш?

 12. Здрасти имах си профил в скайпа, но сега не мога нито да влезна в него, нито пък ми изпраща на е-mail парола. Как мога да си го възстановя и как мога да си изтрия нацяло профил.

 13. @Mira
  Здравей.
  Как така не ти изпраща? Сменен ти е имейла ли? Може да е хакнат акаунта и да е сменен имейла. Пише ли че няма такъв имейл като го въведеш?
  То принципно не изпраща парола, а линк на който можеш да си я смениш.
  Изтриване на акаунт не може да се прави за съжаление.

 14. Да направих си др. скайп и когато искам забравена парола изобщо не ми дава стария, а директна връзка с новия, все едно нямам такова регистрирано скайп име. А когато го търся се показва в резултатите. Как мога да си възобновя паролата и мога ли изобщо?

 15. Здрасти,
  възможно е да ми е сменен е-mail защото когато поискам забравена парола и ми изпратят линк това скайп име го няма. Направих си нов скайп, но много искам да си използвам стария…. Как мога да си върна скайп името?

 16. А като търсиш по имейл, кой акаунт намира?
  Сигурно е откраднат акаунта. Не мисля че ще може да си го върнеш, но като гледам навсякъде пише да се свържеш с поддръжката на Skype в този случай. Предполагам там ще ти задават въпроси с цел да се потвърди самоличността ти. Разни неща за акаунта, които едва ли знаеш като например месеца и годината на създаване на акаунта и други подобни. Все пак опитай ако искаш.
  То ако това се е случило ще трябва да сканираш за вируси, че да не се случва повече. Виж съветите в края на тази статия: https://chat4o.com/%D0%B2%D0%BB%D1%8F%D0%B7%D1%8A%D0%BB-%D0%BB%D0%B8-%D0%B5-%D0%BD%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B2-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%BF%D0%B0-%D0%B2%D0%B8/
  Препоръчвам безплатната версия на антивирусната MalwareBytes. Става за ръчно сканиране. Иначе си ползвай друга за постоянна защита.

 17. Намира ми новият, от поддръжка не ме отразиха изобщо, затова реших да ти пиша. А това за проверката, което даваш е готино, но не е много точно :)

 18. На този имейл съм им писал десетки пъти и винаги са ми отговаряли: contactus@skype.net
  Пиши им на английски език.

 19. Свалих си тази версия на скайп зарежда зарежда после ми излиза

  Skype не е в състояние да се свърже.

 20. @Димитър
  Изчакай го да зарежда и след това като го изпише, пак му цъкни да се вписва и пак го чакай дълго. Така 2 – 3 пъти и трябва да се впише и веднъж като се впише не би трябвало вече да прави проблема. Ако не помогне, направи това https://chat4o.com/%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/ и пак го инсталирай.

 21. Благодаря много всичко е точно вече :)

 22. Скайп 4.0 ще тръгне ли на Windows 8.1 ? :) Благодаря предварително

 23. Пробвах 4 версия на уиндоус 8 и тръгна. Беше преносима, но едва ли ще има разлика. Обаче 3.8 не работи.

 24. На мен ми пише,че имам вече изтеглена 4.0,а нямам какво да права? Изтрих си скайп и пак така ми пшие

 25. @Мич
  Здравей. Може примерно да стане това ако изтриеш скайп, вместо да го деинсталираш. Програмите трябва да се деинсталират, а не да се трият като нормални файлове. Ако това си направил и е още в кошчето, възстанови го и тогава деинсталирай през контрол панел. Иначе може да пробваш по този начин: https://chat4o.com/%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B4%D0%B5%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-skype/

 26. Здравейте, имам скайп но ми дава съобщение kerneell32 и не тръгва, а преди имах. Какво да направя? Благодаря

 27. @Assia
  Здравей. Обнови уиндоус до service pack 3.

Коментарите са изключени.