Skype 5.10 – Изтегли

Skype лого

Вчера, на 14-ти юни, официално излезе Skype 5.10 за Windows. Можете да свалите бързо и лесно програмата от синия бутон в дясно, на който пише Изтегли Skype 5.10.

Най-забележимата промяна в новата версия е добавянето на предпочитани контакти. Във вашия списък с контакти има една област, в която просто можете да завлачите част от вашите контакти и те вече ще се показват над всички останали. Така ще можете много бързо да намерите хората, с които скайпвате най-често. Тази област се появи при първото стартиране на новата версия, но след това изчезна. Тогава можете да създавате предпочитани абонати с десен бутон на абоната и Добави към предпочитани.

Аз лично току що си прибавих към предпочитани 5-6 души, с които си пиша най-често. Всъщност и преди имаше разни възможности за групиране и организиране на абонатите, но сега в скайп 5.10 това става още по-лесно.

Какво ново в Skype 5.10?

 • Добавяне на предпочитани контакти
 • Контактите от Skype и тези от FaceBook са комбинирани в един общ списък
 • По-лесни за разбиране съобщения за Premium абонамента
 • Възможност за промяна на технологията за рендиране на видеото с цел поддръжка на стари модели видео карти
 • Премахната е възможността за видео в Skype настроението
 • Поправени са бъгове и грешки като: забиване при излизане от програмата по време на споделяне на екрана, прехвърляните файлове с имена на корейски език не се показваха правилно, понякога контролера на обаждането (малкото прозорче) оставаше отворен след завършване на обаждането и т.н.

Снимки на Skype 5.10

Списък с контакти - предпочитани и всички
Списък с контакти - предпочитани и всички
Портал в Скайп 5.10
Портал в Скайп 5.10
Общи настройки
Общи настройки
Преглед и редактиране на профил
Преглед и редактиране на профил
Търсене и добавяне на нови абонати
Търсене и добавяне на нови абонати

Реклама:

Реклама:

Категория:Изтегли Skype

62 comments

 1. ммм да много е добър бърз без почти никакви бъгове и предпочитани абонати всичко е много яко

 2. Благодаря на всички за коментарите и за Facebook харесванията :).

 3. Супер Скайп нямам търпение да излизе нова версия!

 4. Невероятен скайп … Само имам проблем значи тегля скайпа и го пускам да се инсталира … След като е готов не ми излиза скайп няма я иконката и не зарежда .. Какво да правя ?

 5. @Dobiii
  Здравей.
  Сано я няма иконата ли и самия скайп не работи? Тя може да се изкара от папката, в която е инсталиран скайп. Отиваш примерно в C:\Program Files\Skype\Phone или там където е инсталиран и даваш десен бутон на Skype.exe и изпрати до работния плот или send to desktop. А ако не работи самия скайп ми кажи какво точно става. Грешка нещо това онова :).

 6. Ммм, аз намерих бъг още, когато го инсталирах …. На “Последни” ми излязоха най-малко 20 абоната, на коити дори не бях писал …

 7. @Златимир
  Всичко е възможно. Говорим за софтуер все пак ;).

 8. Здравейте!
  на стационарния си компютър изтеглих последната версия на Скайп. На лаптопа ми има някаква много стара версия. Възможно ли е поради това да не мога да чета предишни дискусии, когато съм писала на различните компютри?
  Какво мога да направя, за да не се получава това?
  Благодаря Ви предварително!

 9. @ava
  Здравей.
  По принцип чат историята се пази на самия компютър и ако чатенето се е случило през друг компютър, няма да можеш да я видиш.

 10. Изтеглих си новия скайп през м.юни, но малко го използвах за видеоразговори.А иначе почти всеки ден разговарям с Австралия.През периода юни-юли, хората ми от Австралия бяха в България.И сега когато отново разговарям всеки ден с тях, скайпа ми замръзва и трябва да рестартирам комп. по 3-4 пъти в рамките на половин час.Моля, да ми пишете как де се справя с този проблем.Новият скайп е чудесен, но това забиване е ужасно.А не ми се иска да се връщам към стара версия.

 11. @Емилия Николова
  Здравей.
  С най-новата версия ли си? Има вече малко по-нова пак 5.10. В момента най-новата е 5.10.0.116, когато излезе я качих на тази страница горе. Ако не си с нея, пробвай да обновиш до нея.
  Друго нещо е да преинсталираш самия скайп на ново, дори и да си с най-новата.
  Трета идея е да направиш възстановяване на системата със System Restore към дата, която е преди появата на проблема. В интернет може да видиш инструкции как се ползва System Restore.
  Само Скайп ли забива или и други програми? Може да имаш вируси или Windows да е повреден вече.
  Поздрави.

 12. Добър е, но изневиделица зацепи и не ме пуска да вляза и при проба да го изтрия не стана. А да инсталирам нов пак не става. Дава ми грешка 1638 или че имам съществуващ подобен. От контрол панел също не мога да го изтрия и сега съм без Скайп. Моля, кажете как да се оправя.

 13. @Цветанка
  Здравей.
  Пробвай следното: посети следния адрес (http://support.microsoft.com/mats/Program_Install_and_Uninstall/bg), цъкни RUN NOW и там се съгласи да прави каквото иска. Не съм го пробвал точно какво прави, но е безопасно понеже е в сайта на Microsoft (който е създател на Windows). Това би трябвало да поправи проблеми свързани с инсталатора и деинсталатора в Windows.
  Пиши дали е подействало :).
  Поздрави.

 14. Здравейте! Преинсталирах си скайпа и сега ми изчезнаха всички разговори, които съм водела, целия архив. Моля, да ми помогнете да си ги възстановя. Много ще ви бъда благодарна!
  PC: Само този лаптоп съм ползвала.:(

 15. @Дани
  Здравей. Ако само преинсталираш скайп, би трябвало да се запазят тези данни. С друга версия ли беше преди? Може да пробваш де деинсталираш тази и отново да върнеш другата да видим дали там ще ги покаже.

 16. Изтеглих последната версия на скайпа и съм доволна. Само че не мога да изтривам съобщения. Пробвах с десен бутон, но не се получава.
  Благодаря предварително.

 17. @Дора Попова
  Здравей.
  Прави се с десен бутон на съобщението и след това Премахни съобщението. Съвсем не всички обаче могат да се премахнат. Тази опция изчезва в различни ситуации, например след време или след излизане от скайп. И аз не знам какви са точно критериите за да може да се изтрие, но са свързани с тези две неща. А ако не е доставено още, тогава може да се премахне дори и да е много старо.
  Общо взето това.
  Поздрави.

 18. Здравей, изтеглих си най-новата версия, но не ме пуска да вляза дава ми В/И грешка. За да съм честна трябва да кажа, че този проблем се появи преди това и по тази причина потърсих обновяване
  Моля за помощ
  Предварително благодаря

 19. премахнах без да искам полето Предпочитани от скайп. Как мога пак да го изведа да се вижда при абонатите?

 20. @Виктория
  Здравей.
  Аз съм със Скайп 6 и честно да ти кажа не виждам начин нито да се махне нито да се сложи този списък. Не се показва при другите списъци.
  Я пробвай да добавиш някой абонат към списъка с десен бутон на него и Добави към предпочитаните, да видим дали това ще помогне. Преди това трябва разбира се да се намираш в изгледа с абонатите. Това става от менюто Изглед -> Списък с абонати.
  Иначе с кой Скайп си ти?
  Поздрави.

 21. Здравей, изтеглих си най-новата версия

  много ми хареса

  Много благодаря

 22. @Dr Mouhamad Alzouhbi
  Здравей. Радвам се. Само да спомена, че най-новата е 6.0, не е тази горе 5.10. Поздрави.

 23. Коя е версията дето щом направиш скайпа на два екрана (абонати) и (там дето си пишеш с някой) дето пишеш с по-черни букви.

 24. @lili
  Здравей.
  Ако искаш буквите да са по-удебелени или по-големи, това може да се настрои от настройките. В най-новата версия (а сигурно и в другите е подобно) това става от менюто Инструменти -> Настройки -> Съобщения и КС -> Оформление и облик -> Промени
  Поздрави.

 25. благодаря мноооооооооооооооогооооооооооооооооооо

 26. Нещо стана със скайпа ми.. Не иска да ме впише… Смених си паролата и пак не стана..

 27. @Стефани
  Здравей. Каква грешка изписва? С коя версия си и с кой Windows?

 28. Здравей, при вписване на скайпа винаги ми се появява прозорец за обновяване, това е дразнещо не искам да ми се показва. Как може да се изключи появяването на прозореца за обновяване? Благодаря предварително.

 29. @топчо
  Здравей.
  Ако искаш да спреш обновяването ето тук виж: https://chat4o.com/%d1%81%d0%bf%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d1%8a%d0%bf%d0%b4%d0%b5%d0%b9%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/
  Може ли да те питам нещо друго. Понеже видях няколко човека да пращат по два подобни коментара и се зачудих да не би нещо да не работят коментарите правилно в сайта и за това да го правят. При теб има ли проблем? Понеже и ти беше пратил два подобни.
  Поздрави.

 30. Не без да искам пратих 2 извинявам се за което.

 31. А, добре. Няма проблеми.

 32. Здравейте, имам много нелеп проблем и никой не може да ми помогне за разрешаването му. Един хубав ден просто изчезнаха полетата за вписване на паролата и скайп името. Пробвахме всичко. И други скайпчета и пак същото. Само тази версия тръгна, но и тя не издържа повече от едно денонощие. и пак изчезват полетата. Какво да направя? Моля ви за бърз отговор.

 33. @Оги
  Здравей.
  Първо инсталирай най-новата версия и след това ако си с Win 7 или Виста, написаното в коментар #42 под тази статия: https://chat4o.com/skype-cant-connect-03-2012/ трябва да помогне.
  А ако си с XP тогава коментар #41 под тази статия: https://chat4o.com/skype-error-2738/
  Поздрави.

 34. Здравейте, имам проблем. Не мога да добавям никого, просто не ми намира скайпа, който търся… И тази версия ми тръгва, по-новите ми дават разни бъгове а не ми се връща на по-стара версия. С Windows xp съм. Благодаря!

 35. @Cvetelina
  Здравей. Какви проблеми ти прави най-новата версия?

 36. Откакто инсталирах SKYPE версия 5.10 ми се скъсаха нервичките. Периодично се чува един звук наподобяващ: край на връзката или нещо подобно на бълбукане. Това е когато не съм в скайпа. Но интервала на този звук не е точно определен (сек. или мин.) някой път може и през един час, но някой път е и през секунди или минута. Не знам дали този проблем не дойде когато прибавих и приятели от фейса. Затова Ви моля, дайте съвет, помогнете. В най лошия случай ще му дам delete, макар, че ми върши много хубава работа и не ми се иска. Моите най-искрени уважения!!!

 37. @АНТОНИ
  Здравей.
  Влез в скайп и отиди в менюто Инструменти -> Настройки -> Уведомяване -> Оповестяване. Там има списък със събитията и отдясно има бутон за да пусне самия звук за да го прослушаш. Прослушай ги и виж кой от всичките е точно дето го чуваш. Така ще разбереш и кое събитие се случва. Например може всеки път когато някой абонат се вписва да се чува звук.
  А какво имаш предвид, че се случва когато не си в скайпа? Ако не си вписан и се чува, то от нещо друго ще е. Примерно от някой друга програма или пък от някой уебсайт ако е отворен.

 38. ЗДР. НИКИ. НЕ МОГА ДА ТИ ОПИША КОЛКО МНОГО СЪМ ТИ БЛАГОДАРЕН! НАПРАВИХ ТЕЗИ НАСТРОЙКИ ЗА К0ИТО МИ ПИСА И ШУМА ИЗЧЕЗНА. ПРОСТО Е ТРЯБВАЛО ПРИ МОНТИРАНЕТО НА СКАЙПА ДА МАХНА ЧОВКИТЕ И НЯМАШЕ ДА ГО ИМА ПРОБЛЕМА. ОЩЕ ЕДИН ПЪТ НАЙ-ПОКОРНО ТИ БЛАГОДАРЯ!!! ДОБРЕ, ЧЕ ВИ ИМА ВАС.

 39. @АНТОНИ
  Супер. Радвам се, че станало. Поздрави :).

 40. Здравей, много благодаря, след като търсих много в гугала нищо не намерих, попаднах случайно на теб и тук намерих това което ми трябваше, пак много благодаря :) Рози

 41. @Розалия
  Здравей. Моля :). Радвам се че ти е бил полезен сайта. Поздрави.

 42. Снощи докато ровех в скайпа, някой смени паса и скайпа се изключи. Как да си го върна? Пробвах с пощата с временните кодове но не стана. Изписа да питам екипа, а като цъкнах на линка все на анг. После ми даде че достигнах лимита на кодовете за деня и да опитам след 24 часа. Що не мога с емайла да го върна?

 43. @SASHO
  Здравей.
  Защо не става? Какво по-точно става след като цъкнеш на линка в имейла?

 44. Здравейте! Имам един прост, така да кажа, проблем. Искам да изпратя съобщение, натискам Enter, но не се изпраща. Защо се получава така?

 45. @lase
  Здравей. В менюто Инструменти -> Настройки -> Съобщения и КС (или Дискусия ако е по-нова версията) там има настройка за това. Първо цъкни бутона разширени настройки, който е там.

 46. Здр. Със Скайп 5.10 съм и уиндоус хп, от една седмица не мога да добавя абонат, пиша името, натискам търси, но не ми показва абоната. А същият, като ме добави, тогава става работата, но аз не мога. Ако някой може да помага. Мерси предварително.

 47. Благодаря все пак, не ми се искаше да тегля нова версия, но ако не ми се реши проблема, май ще се наложи…

 48. @snake
  То статията е за версиите, но коментара отдолу е за друго, виж го. Също и 16, който току що написах с още инструкции.

 49. Здравей Нели. Радвам се че си открила решение. Поздрави.

 50. Имаме проблем със скайпа от два дена. Пробвах всички варианти. Проблема е че не зарежда, започва и до там… Пробвах накрая със деинсталиране и сваляне на нов, имам скайп, но за кратко, после всичко умира ,все едно всички са извън линия, но на моя скайп отгоре, където показва статуса е едно синьо, различно.
  Сега свалих версия 5.1, но не мога да разбера къде да избера в профила>tools-optons-…както беше посъветвал някой..

 51. @Марина
  Здравей.
  Направи пълно дейнсталиране, но с програма, точно както е описано тук: https://chat4o.com/%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/
  Важно е да се избере там както е посочено всичко. Тогава се махат всички файлове, които са повредени и като го сложиш на ново се оправят много проблеми. Направо сложи най-новия, някои от старите правят проблеми при вписване.
  Поздрави.

 52. супер версия на скаип :Д БЛАГОДАРЯВИ

Коментарите са изключени.