Skype 6.5 – Изтегли

Skype лого

На 5-ти юни 2013-та година, от Skype пуснаха версия 6.5 на програмата.

Най-значителната промяна в тази версия е опцията за изпращане на видеосъобщения. Те могат да се изпратят дори и когато абоната е извън линия, като в такъв случай той ще може да ги гледа когато се впише.

Какво ново в Skype 6.5?

 • Възможност за изпращане на видеосъобщения. [Снимка]
 • Приемане на пълномощно вътре в самия чат прозорец. [Снимка]

Поправени проблеми

 • Липса на известие за рожден ден (благодаря на Крис, че го спомена в коментарите).
 • Неработещ бутон за спиране на всички прехвърляния на файлове.
 • При спиране на прехвърляне на файл, прехвърлянето се показва като успешно.
 • Липса на известие когато по време на обаждане се провали връзката.
 • Увисване при цъкване на абонат, който е извън линия и след това цъкване на номератора.
 • Забиване понякога при изход или при изпращане на файл.
 • И други.

Снимки на Skype 6.5

Изпращане на видеосъобщение
Изпращане на видеосъобщение
Приемане на пълномощно в чат прозореца
Приемане на пълномощно в чат прозореца
Портал
Портал

Реклама:

Реклама:

Категория:Изтегли Skype

14 comments

 1. Най-накрая ми изписва кой има рожден ден и кой не :) И това с видеото е много интересно. Харесва ми. Очакваше се, че ще пуснат нещо такова :)

  А това видео съобщение има звук нали? Защото аз като пробвах нямаше, но може да е от моя микрофон просто…

 2. @Крис
  Здравей.
  А и рождения ден ли са оправили? Супер, ще го добавя в статията. А видеосъобщението със сигурност трябва да има и звук. Иначе ще е доста смешно :). Но не съм го тествал, понеже нямам уеб камера.

 3. Дам, оправи се. Обаче има лимит на тези видео съобщения, както винаги…

 4. Здравей, Николай.
  Днес обнових Skype до версия 6.5.0.158 и за моя изненада не мога да се впиша. Моля за съвет как да постъпя. Предварително благодаря за помощта!

 5. @nedka
  Здравей. Каква грешка изписва? Ако няма грешка, какво точно се случва? Понякога се появяват грешки в някои работни файлове и за това изтриването им помага. Например виж тази статия: https://chat4o.com/%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD/

 6. Здравейте, този skype е много хубав и бърз. При мен никога не ми се получават грешки и аз съм на windows 7 ultimate.

 7. Не знам някой направи ли си труда да се порови в новите Условия за ползване. Изумен и потресен бях, че Скайп вече няма да пита при промени в Условията на ползване, а само ще го публикуват онлайн. На практика могат да напишат каквото си искат. Можете да видите това в т.3.1 Skype има правото периодично да прави промени в настоящите Условия. Skype ще публикува промените на адрес http://www.skype.com/go/tou … Лично аз сериозно се замислям за алтернативен чат клиент.

 8. Здравейте, този skype е много хубав и бърз. При мен никога не ми се получават грешки и аз съм на windows 7 ultimate.

 9. Аз имам голям проблем. Не мога да проведа един разговор или шуми, или камера нямам ма най-вече шуми.

 10. @здравейте
  Здравей. Ако чуваш пращене докато говориш с някой, то може проблема да е при другия човек и неговия микрофон. И ти и другия човек или говорете с някой друг или направете тестов разговор за да видите при кого е проблема (за начало) -> https://chat4o.com/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D0%B2-skype/

 11. Здравейте! Преди две седмици през скайпа дойде вирус; започнаха да изчезват съобщенията, които съм изпратила към даден абонат, не оставаше никаква история секунди, след като съм изпратила съобщението; когато получавах от абонат съобщение, не виждах кой ми е писал, само иконата на скайп пулсираше в оранжево.

  Изтрих скайпа напълно, свалих 3 по-стари версии, нямаше промяна на нещата! Отново инсталирах най-новата версия, и отново си остана същият проблем. Какво да правя? Ужасно изнервящо е това състояние :)

 12. @Грети
  Здравей.
  Ами за начало сканирай компютъра с добра антивирусна програма. Ето тази открива много вируси и има безплатна версия, с която може да се сканира: http://www.malwarebytes.org/ (цъкни където пише Free Version Download)
  С нея сканирай целия компютър и изтрий вирусите.
  А иначе за това дали да се пази история има настройка в скайпа в меню Инструменти -> Поверителност, но нека първо видим какво ще стане с вирусите.

Коментарите са изключени.