327 comments

 1. @Георги
  Здравей.
  Да, има. Но няма групови видео разговори. Те идват с версия 5.
  Поздрави.

 2. Имам проблем, инсталирах версията но когато се вписах и след 5-6 секунди се затваря сам. ПОМОЩ.

 3. @Иван
  Здравей. Виж коментар #109 от тази страница. Пиши после какво е станало.

 4. Здравейте! Аз също имам проблем с най-новата версия на скайп… Искам да си инсталирам стара версия на скайп, но вече имам най-новата. Изтрих я от всякъде и когато искам да инсталирам старата, отново ми излиза най-новата… Как да си оправя старата, защото новата никак не ми харесва! Благодаря предварително! :)

 5. Здравейте :) Имам проблема на @enev04 и пробвах всичко, което беше написано, но без успех. Пробвах да инсталирам и skype 3.6, но пишеше нещо от сорта, че обновяването е наложително и въпроса ми е може ли да се направи още нещо, което да помогне :)

 6. @Петя
  Здравей.
  Относно 3.6, тази версия вече я спряха и не работи.
  А опита ли да почистиш регистрите с CCleaner? При него изглежда е помогнало.
  Ако и това не помага, направи следното:
  Затвори Скайп, отвори произволна папка и напиши в адрес лентата %appdata% и натисни Ентер. От там папката на име Skype я преименувай на Skype1 и тогава опитай да се впишеш. Това ще създаде нова папка с нови файлове и сигурно ще се оправи. Но ще изгубиш чат историята си и настройките де.
  Поздрави.

 7. Би ли ми казал как да изтрия новата версия на скайп, 6.0 мисля че беше. Искам да си инсталирам 3.8 но нещо не става, не мога да изтрия новата версия. Благодаря ти предварително :)

 8. Здравей отново :) Пробвах с CCleaner пак изчезва skype и това което ме посъветва за папката също, но ефекта е никакъв :( дори не успява да ме впише.

 9. @Gucci
  Здравей.
  Ако всичко работи нормално, това става от старт меню, после контролен панел и после добавяне и премахване на програми (или деинсталиране на програми в Win 7).
  Не е правилно да се трият файловете на програмата, нужно е да се деинсталира.

  @Петя
  Странно. Добре, следващия ми съвет е този:
  Отиди в настройките на Internet Explorer, без значение дали го ползваш или не, и там някъде трябва да има бутон за нулиране/рестартиране на настройките към тези по подразбиране. Това може да помогне също с нулирането на настройките: http://support.microsoft.com/kb/923737

 10. Здравей.
  Мисля, че направих това с нулирането (ако е било така хаха), но за съжаление още ми се изключва skype-a.

 11. @Петя
  Уау, трябваше все нещо да помогне до сега…
  Сещам се още нещо. Инсталирай по-нова версия на Internet Explorer. Поне версия 8. Помня, че и това помагаше за разни проблеми, дано и тук помогне.
  Също може да деинсталираш Скайп и да го инсталираш отново.

 12. Здравей.
  Не знам вече аз ли не правя нещата като хората или то е много упорито и не иска да проработи. Вече съвсем се отчаях от този skype.

 13. @Петя
  Хмм.. Не знам. Направо сложи най-новата версия :). Дано поне тя работи.

 14. Здрасти.
  Да така направих и тя без проблем работи. Все пак благодаря за съветите :)

 15. Здр. Можете ли да ми кажете скайп за window 7, който да може да провежда видео със скайп 3.8. И аз имам проблем отваря се и се затваря.
  Благодаря.

 16. @Деси
  Здравей. 3.8 трябва да стане. Нека опитаме да оправим затварянето. Виж коментар #109, който е по-назад, а ако нещата там не помогнат виж коментар #45 обаче от тази страница.

 17. Имам някакъв проблем и не мога да разбера какъв е. Набирам някого по скайп, и ако искам да си включа камерата нямам копче отдолу, моля помогнете :( :( :(

 18. @Анелия
  Здравей. Понякога това се дължи на това, че ти си с нова версия а другия човек е със стара, или обратното. С какви версии сте ти и отсрещния човек?

 19. ПРОБЛЕМ: Като пусна skype 3.8 след няколко секунди ми го затваря без причина. ПОМОЩ

 20. @Иван
  Здравей. Виж коментар #227.

 21. @Николай (Админ на Chat4o)
  Нищо не помогна :/

 22. @Иван
  Виж и коментар #217 по-горе. Почни да четеш от думата Затвори …
  Ако и това не помогне вече не знам. Тогава или сложи по-нова версия или преинсталирай Windows.

 23. Добре де,всичко правя каквото си казал, Ники и нищо не става!!! С win 7 съм, инсталва се всичко, ок, но като тръгна да се вписвам ми изписва Скайп 3.8 спря да работи, защо така се получава?

 24. @Mitko
  А, аз мислех, че се затваря без нищо да изпише, понеже има и такъв проблем. А твоя е малко по-друг. Ами виж коментар #69 и #71 тук https://chat4o.com/thank-you/
  Но пак не гарантирам че ще помогне де. Просто понякога Windows толкова се прецаква, че няма спасение без преинсталация.

 25. Така, направих това, което ми каза, но не става :( Има ли скайп 3.9 и ако да, как да си го изтегля? Май че 3.6 официално е спрян, защото изобщо не става при мен.

 26. @Mitko
  Няма 3.9. 3.6 е спрян, да. Само 3.8 остава, ако искаш да е от стария вид.

 27. Имам проблем с микрофона при разговор със скайп. Инсталирах нова версия и то не веднъж но пак същото. Дори и с теста за настройки не чувам моя глас. Да не би да има отделен бутон или настройки и аз да съм изключил микрофона? С отделен микрофон става а с този на компа не. Компа е ДЕЛ Н5010.

 28. Здравейте, от известно време имам проблем със програмата Скайп от много време ми се отписва, не иска да приема разговори и така нататък на какво се дължи това? Аз съм с версия 3.8 защото няма да имам памет да си изтегля друг. Това става и с телефона ми, той не се отписва, но не иска да приема разговори дали ще можете да ми помогнете? На телефона ми е най-новата версия на Скайп!

 29. @ANDREI
  Здравей. Човека дето се обажда, в списъка ти с абонати ли е? Ако е извън, може да не се приемат обаждания заради това.
  А то всъщност какво точно се случва че не се приемат? Изписва грешка на този дето ти звъни ли?
  За отписването, пробвай коментар #109. Ако не помогне виж коментар #45 от тази страница: https://chat4o.com/не-ме-чуват-по-skype/
  Ако и това не помогне виж стъпка 3 от тук: https://chat4o.com/%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D1%83%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B8-skype-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/#3
  Аз говоря за версията на компютъра, за телефона не знам. Там преинсталирай приложението. Може да помогне.

 30. Опитах да си го изтегля обаче ми се появява грешка и ми пише че вече има по нова версия от тази, която се опитам да изтегля. Даже пробвах 5.0 ама не ми се получава. Моля те помогни ми защото този скайп ми е безсмислен, предпочитам по-стара версия.
  Благодаря предварително :)

 31. надявам се да е съвместим с Мак

 32. @Отчаяната
  Здравей. Първо трябва да деинсталираш сегашната версия и после да сложиш друга. След това трябва и да спреш обновяването: https://chat4o.com/%d1%81%d0%bf%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d1%8a%d0%bf%d0%b4%d0%b5%d0%b9%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/

  @иво керемидчиев
  Здравей. Само за Windows e.

 33. Проблемът идва от Уиндоусите, които са 64 битови версии. Свалете Skype 3.8.0.115. И проблемът е решен!

  Тествано е Работи!

 34. @Emsi
  Здравей. Благодаря за информацията. Добавих тогава и нея в статията. Поздрави.

 35. Здравей.
  Аз ползвам версията 3.8 на скайп, но сега не мога да се впиша, защото веднага с вписването ми излиза съобщение, че версията ми е стара и иска да ми го ъпдейтва, въпреки че съм му махнала отметката за ъдейтване в настройките. Как да си пусна скайпа без да ми се инсталира по-нова версия?

 36. Здравей.
  Направи нещата от тук: https://chat4o.com/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%8A%D0%BF%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-skype/
  Освен отметките има и други неща.
  Ако пак не стане, кажи какво точно е съобщението?
  Може да са решили и тази версия да я направят неизползваема като 3.6.

 37. Не мога да вляза в настройките, защото не ме пуска до там. Още при свързването ми излиза съобщение: „Skype must be updated now for security reasons.“ Какво мога да направя?

 38. @stars
  Хмм… Това и при 3.8 ли излиза? Мислех, че само при 3.6. Направи ли изтриването от темп папката и поставянето на фалшивия файл, който да е само за четене? Описано е в линка, който ти казах.

 39. @stars
  Хм… Не знам тогава.
  Това явно не е пуснато за всички наведнъж, понеже аз знам поне двама човека, които още са си с 3.8.
  А между другото, с най-новата 3.8 ли си? Тоест 3.8.0.188.

 40. Изтеглих тази версия на скайп но имам един проблем когато започна да се вписвам след няколко секунди ми изписва следното съобщение (провалено сглобяване на базата от данни на скайп. Вероятно друго копие на скайп я използва). Има ли някакво решение за този проблем?

 41. Благодаря много един от съветите проработи. :)

 42. Здравейте! Имам нужда от малко помощ! Не ми дава да си отворя скайпа! След като щракна на иконaтa ми изписва Fatal Erorr! Деинсталирах го и го инсталирах наново няколко пъти, сканирах компютъра за вируси няколко пъти и пак ми изписва същото!

 43. @Гергана
  Здравей. Каква е цялата грешка? С кой Windows и с кой Скайп си?

 44. Аз съм с скайп 3.8 и Windows 7 starter, но не знам как да сложа втори скайп.

 45. Здравейте!
  Имам проблем с тази версия на скайп, изглежда не поддържа опцията за видео разговор с по-новите такива. Има ли някаква междинна версия, която позволява видео разговори с 3.8 версия и по-новите такива, защото не ми се ще да ъпдейтвам до последна версия?

 46. @Анита
  Здравей. Наистина при тази не става с версиите от поколение 6.x. Обаче не съм пробвал за междинна. Днес ще пробвам и пак ще пиша.

 47. @Анита
  Тествах и излиза, че най-добре е с версия 5. Пробвах по-точно с 5.0, но сигурно и другите подверсии ще станат. Та тя можеше да прави видео разговор с всички.

 48. Искам да попитам с версия 3.8 съм и имам проблем с видеото. Нито виждам човека отсреща, нито мен виждат. Само разговори мога да провеждам без видео.. Какъв може да е проблема…

 49. @MAGI
  Здравей.
  Принципно тази версия не може да прави видео разговори със новите версии от сорта на 6.x. С каква версия е другия човек и само с него ли има проблем? Камерата открива ли я в менюто Инструменти – Настройки – Видео?

 50. Не мога да сваля скайп! Как да го сваля?

 51. @Nikata30
  Горе има син бутон със зелена стрелка. Ако не почне изтеглянето като го цъкнеш с ляв бутон на мишката, може да цъкнеш с десен бутон и да избереш Запази връзката като (или Save link as).

 52. Не мога да се впиша в скайп какво да правя?

 53. @Nikata30
  Здравей. Аз ти писах и на друго място дето пита, но ти не казваш повече информация за проблема. Какво точно става, грешка изписва ли и каква? Направи ли пълното деинсталиране показано тук, както ти писах в друг коментар?

 54. Не мога да инсталирам скайп. Как става помогни ми.

 55. За да го инсталираш, първо го изтегли (например горе от бутона), после цъкваш два пъти на файла и следваш инструкциите. Става доста бързо.

 56. А има ли начин да се намери стара версия на Скайп за Андроид – новата толкова лагва, че просто я деинсталирах. Но не мога да намеря стара версия – и така си стоя и чакам Майкрософт да се справят с проблема. Ама дали ще се справят?

 57. @geritoo
  Здравей. Видях да се говори за тази че работела добре, но тъй като нямам смартфон не съм я и тествал и не гарантирам за нейното качество или за самия сайт. Който реши да я ползва, това е на своя отговорност: http://skype.en.uptodown.com/android/download/47975

 58. А супер, ще знам вече :)

 59. Здравей! Мн. често ми се случва така, че скайпът ми просто изчезва и трябва отново да го изтеглям и инсталирам, а освен това постоянно ми се появява една, по-нова версия и започва да се инсталира без да съм я искала. (Аз съм с 3.8). Какво да правя?

 60. Бояна, здравей. За да спреш обновяването виж тук: https://chat4o.com/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%8A%D0%BF%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-skype/
  За това изчезване, какво имаш предвид, иконката на работния плот ли изчезва или изцяло програмата я няма на компютъра. То и в двата случая е странно. Най-добре сканирай целия компютър с безплатната антивирусна програма malwarebytes, първо я остави да се обнови ако има нужда. Една от най-добрите е.

 61. Здравей! Случаят ми е такъв: през два или три дена става така, че скайпът ми (не само иконката), а всичко просто изчезва и се налага пак да го свалям и да го инсталирам!

 62. Проблемът ми е следният: Когато инсталирам скайпа, се вписвам но след 15 секунди ми излиза. Пробвах описаното от вас в коментар 109 но също не стана, наистина искам старата версия на скайп (аз съм с Windows 7).

Коментарите са изключени.