327 comments

 1. А мога ли да изтрия скайпа който имам и да изтегля наново скайп, сменяйки си скайп името и дам заявка на моите си абонати да ме приемат? И пак скайп 3,8 ли да изтегля?

 2. Направих го. Забраних обаждания и съобщения на хора извън списъка-много Ви благодаря. Желая Ви лек и спорен ден.

 3. @danielastamova
  Относно направата на друг скайп, може лесно да се направи нова регистрация, но трябва да е с друг имейл. Не е нужно дори да преинсталираш скайп. Само се отписваш и се вписваш с новия си акаунт, след като го направиш.
  Лек ден и на теб.

 4. Здравейте! Имам инсталирана версия 4.2.0.169 и съм много доволен но от известно време /почти месец/ всяка сутрин намирам,че новата версия 5.1 се инсталирала на местото на старата,без аз да съм дал съгласието си за това.Защо се получава така и може ли това да се избегне,че се налага всеки да деинсталирам 5.1 и да слагам 4.2 Благодаря предварително за отговора.

 5. Разбрах, че и други имат като моят проблем. Направих така,както посъветвахте Боряна, да изтрия SkypeSetup.exe. Направих го и остава да чакам за да разбера дали това е проблема.

 6. Направих точно това, което е написано в първия вариант и се получи. За първи път от месец време, скайпът ми не се промени с новата версия. Благодаря за съвета, желая ти много здраве и късмет. Поздрави.

 7. @Иван
  Радвам се, че се е получило. Започвах да си мисля, че нещо са променили :). Всичко добро и на теб.

 8. Здравей, отново. За съжаление избързах със заключението си, че всичко е наред. Тази сутрин отново ми беше инсталирана новата версия. Помагайте.

 9. @Иван
  Приложи и втория метод, който е в статията и пише че е за Skype 5. Аз междувременно ще си инсталирам 3.8 за по-дълго време и ще изключа ъпдейтите от настройките. Ще го наблюдавам дали ще ги спази.

 10. Приложих и втория метод, но резултата е същия. Моля Ви, помогнете.

 11. @Иван
  Инсталирал съм 3.8 сега и съм спрял обновяването само от настройките. Ще го наблюдавам няколко дни да видя дали ще се обнови. Междувременно пробвай със 3.6 ако искаш да видим дали и там така прави. А ако си сложиш пък Portable версия на 3.8 със сигурност няма да се обнови.

 12. @Иван
  Вече около 3 дни съм с 3.8 и не се ъпдейтва. Спрял съм ги само от настройките нищо друго. Но забелязах, че ако се логне друг човек от тоя скайп, при него ако не е настроено така, тогава почва да се обновява. При теб ползват ли други хора скайп от този компютър?

 13. Хайде оправете го най-накрая този скайп 3.8.0188! Пишете „изтегли версия 3.8“, тегля я и като се зареди излиза пак тази скапана версия 5.10! Умиране има, отърване няма! Направих всичко което ме посъветвахте и пак ми се натриса версия 5.10!

 14. Опитвам се да го накарам и при мен да се ъпдейтне, въпреки че съм спрял обновяването от настройките, за да видя как точно го прави и да го проуча, но при мен не се обновява. За момента ползвайте portable версията (https://chat4o.com/skype-portable-3-8/), въпреки че ви е инсталиран 5.10 на компютъра, него не го отваряйте. Ще продължа да тествам, ще видя и в нета дали се е появило нещо. Пак ще пиша като открия нещо.

 15. Да, ползваме го двама с различни регистрации.

 16. @Иван
  И двамата трябва да спрете от настройките обновяването. Но има и друго. Както казах в предния ми коментар, описал съм го в коментарите на другата статия. Виж там.

 17. Иване, здравей!

  Много съм благодарна че имах възможност да си изтегля тази хубава версия на Скайп отново – с нея съм си свикнала. Всеки път, когато го стартирам, ме тормозят със съобщение за обновяване. Аз отказвам, но тогава пък се опитват да ми заредят на лентата сайта на Скайп. Преди 2 седмици успяха да ме „измамят“ когато кликнах, че приемам нови ъпдейти при изключване на компютъра, ми ъпдейтили Скайпа с някаква версия 5 и нещо.

  Поздрави: Ели планинарката

 18. Версията има проблем. Що ми излиза че има невалиден код!! Искам съвет как да го оправя моля :)

 19. @ani we
  Здравей. Каква точно грешка ти излиза и кога по-точно? За какъв код става дума? Поздрави.

 20. Иване, здравей отново.

  Както писах преди месец, инсталирах си наново старата версия, но проблемите ми не свършиха, защото продължават най-нахално да ме тероризират и насила ми връщат новата версия на мястото на старата. Искам веднага да ти кажа, че съм кликнала всички отметки в разширени настройки да не ме оведомяват за нищо и да не ми инсталират нищо. Не знам как става така, но последния път си изключих Скайпа и след няколко минути ми се включва автоматично новата версия! Каква наглост! Вече се видях в чудо и понеже не влизам всеки ден, реших да го трия за няколко дни, а когато искам да влеза, да инсталирам старата версия наново от сетъпа.

  Може ли да ми кажеш, дали има някаква възможност да се справя с този проблем?

  Ели планинарката

 21. Иване,

  много ти благодаря за статията! Оказа се, точно това – че са ми сложили сетъп в Program Files когато са ми ъпдейтвали Скайпа с версията 5,5 без да знам и този сетъп автоматично се е задействал, след всяко преинсталиране на версията 3,8 за да ми върне новата версия. Но аз сега го изтрих и проверих два пъти – вече не ми се обновява.

  Поздрави: Ели планинарката

 22. @Ели
  Аз съм Николай :). Иван беше коментирал нещо по-горе. Аз като пиша на нето казвам @Иван, тоест означава, че пиша на Иван :). А Предполагам на мен говориш. Радвам се че е станало :).
  Поздрави.

 23. Здравей, Ники,

  Извинявай, грешката е моя, не знам защо съм решила да се обръщам към теб с Иван, но всичките ми въпроси бяха адресирани към теб -администратора, а не към някой друг, който се казва Иван.

  Ели планинарката

 24. @Ели
  Ясно :). Няма проблеми.

 25. здравей искам да разбера дали има по нова версия на скаип 3.8 и тези новите версии на скайп дали имат същата за търсене както този благодаря ти предварително

 26. @stoqn1512
  Здравей.
  Най-новия Скайп 3.8 е този, който е на тази страница. Пълната версия е 3.8.0.188. Иначе има по-нови, но те не са 3.8. Най-новата е 6.0.
  Търсачката се променя в по-новите версии. В 4.0 е същата като в 3.8, но на горе вече е друга и ги няма всички полета за търсене.
  Поздрави.

 27. Защо като сложа скайп 3.8 на Windows 8 ми излиза „Skype спря да работи“? Може ли да се оправи?

 28. @Христо
  Здравей. За него Windows не знам. Няма да се учудя ако изобщо не работи с него. Все пак 3.8 е много стара версия. Може да пробваш с режим за съвместимост ако има такъв в този windows.
  Поздрави.

 29. При инсталирането се появи прозорец с надпис „Настъпи неотменима грешка код:1603“. Какво правим?

 30. @Аби
  Здравей. Тази грешка е доста популярна, но още не съм писал статия за нея, понеже не съм сигурен кои решения точно помагат. Сега тъкмо ще тестваме. Виж коментари #9, #11 и #13 от тази статия: https://chat4o.com/skype-error-2738/
  Поздрави.

 31. Здравей :) Имам проблем с работата на Скайп 3.8!!! С Уиндоус 7 съм и когато инсталирам тази версия след стартирането на програмата тя веднага се изключва сама. Пак я пускам и пак се изключва и е невъзможно да се прави каквото и да е!! Естествено след не знам си кое пускане и изключване се ъпдейтва новата версия, която не искам :(

 32. @enev04
  Здравей.
  Този проблем съм го чувал и преди :). Виж коментар #109 по-горе.
  Ако никое от нещата там не помогне, може да пробваш да инсталираш Skype 3.6 (https://chat4o.com/skype-3-6), на последния човек, който ме пита, това му помогна.
  А относно ъпдейтването съм написал отделна статия. Ето я.
  Ако нещо не става пиши пак. То и ако стане, пак е добре да споделиш кое решение ти помогна, за да знам за в бъдеще.
  Поздрави.

 33. Здравей, Ники :)

  Рапортувам :). Направих всичко от указаното в първия линк, която ми даде, но ефект никакъв. Тогава инсталирах Скайп 3.6 от втория линк, който ми даде и пак същият проблем правеше!!! Разлика никаква!!! И чак когато инсталирах програмата от третия линк и почистих с нея, ми даде резултат :). Вече не прави така и всичко е ОК засега :). Е, надявам се да не е само за сега, де :). Много ти благодаря за помощта :). Желая ти весели Коледни и Новогодишни празници :). Успех :).

 34. @enev04
  Супер :).
  Между другото третия линк е за обновяването. Предполагам имаш предвид, че тази програма ти е помогнала: CCleaner (за нея пиша в коментара от първия линк). И по-точно след почистване на регистрите, нали. Питам конкретно, защото искам да натрупам опит по този проблем за да мога уверено да напиша статия по него ;).
  Весели празници и на теб :).

 35. Ами, да за програмата говоря :). Но не спрях обновяванията и сега вечерта изненадаааааааааааа…….пак съм с новия скапан СКАЙП!!! Но ще му спра обновяванията и ще го пресека веднъж за винаги :):):)

 36. Здравейте! Със скайп 6.0.0.126 съм. Имам следният проблем. Винаги когато изключвам компютъра, на присъствие давам инкогнито. Опитвала съм и с отсъстващ или почиващ. Но когато включа комп. винаги излиза, че съм на линия. Може ли да не се получава така? Какво трябва да направя?

 37. @Мира
  Здравей.
  Хмм… Не съм сигурен дали това трябва да е така.
  За началото деинсталирай сегашния скайп и мини на този, който е по-нов, може пък да помогне: https://chat4o.com/skype-6-0/
  Ако това не помогне в коментар #32 от същата страница съм написал едно решение, което помага при много проблеми.
  Ако и това не помогне пак ще мислим ;).
  Поздрави.

 38. Здравейте, мисля че скайп 3.8 работи с по-слаб интернет по-добре отколкото новия. Новия изисква по-силен и по-бърз нет за това аз предпочетох старата версия 3.8 и скайпа сега ми работи много по добре от новата версия. ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ И СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН ОТ 3.8.

 39. @Djem
  Здравей. Благодарим за мнението :). Интересно дали наистина е така. Аз лично се съмнявам, но не се знае.

 40. Защо няма български език, а турски задължително има…?

 41. @midkoo
  Здравей. Скайпа ли? Има си български :).

 42. Любимият ми стар скайп! Благодаря! :)

 43. @благовеста г.
  Моля :)

 44. Моля ви помогнете ми. Всеки път когато влезна в скайп отгоре ми се появява нещо което започва да обновява версията на скайп. Как да махна това??

 45. Благодаря много за всичко, поправих проблема и сега всичко е наред :)

 46. Сега имам нов проблем случва ми се много често когато включа скайп той да зарежда много време и накрая ми изписва, че скайп не е в състояние да се свърже. Какво да правя???

 47. @Даниел
  Радвам се, че предната статия ти е помогнала. За свързването пък погледни към края на тази https://chat4o.com/skype-cant-connect-03-2012/, където пише Евентуални решения на проблема.
  Поздрави.

 48. Благодаря, първия съвет от евентуалните решения проработи при мен. Изтрих двата файла както беше казано и сега всичко е наред . :)

 49. Здравей, Николай! Аз също имам проблем със скайпа. С чисто нов компютър съм и с чисто нов Windows 7, но все пак си държа на стария 3.8 скайп :). При мен също се затваряше скайпа секунди след като го отворя, след което едно по едно направих нещата, които препоръча – преинсталирането, изтриването на двата файла и чистенето на регистрите с CCleaner, но нищо не помогна. Стигнах дори до момент, в който вече не иска и да се впише профила – стои си на „Signing in…“ и отново след известно време автоматично се затваря. Някаква идея?

 50. @Станислав
  Здравей. Добри мерки си предприел до сега. Жалко, че не са помогнали. Ето и още няколко, които съм споменал в коментар #45 от тази статия: https://chat4o.com/%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%B5-%D1%87%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BF%D0%BE-skype/
  И още едно нещо е преместването на една папка, което съм описал как става в стъпка 3 от тази статия: https://chat4o.com/%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D1%83%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B8-skype-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/#3
  Друга идея е да използваш 3.6 вместо 3.8. Това помогна на един посетител, който имаше същия проблем.
  Ако някое от нещата помогне, ще се радвам да споделиш кое точно, понеже трупам данни, които ще са ми полезни като напиша статия за този проблеми.
  Поздрави.

 51. Николай, уви нищо не помага. Май ще трябва да я видя тази 3.6 версия. Все пак ето какво направих:
  Пробвах без отметка за режим на съвместимост, пробвах със отметка на Windows XP (както в началото на темата си предложил), нулирах настройките на Internet Explorer, но нито едно от тези неща не помогна. Преместих папката както е указано, макар да не разбрах много с каква идея е това, но тогава дори не можах да се впиша (при дълго чудене на „Signing in…“ програмата просто се изключи), след като върнах папка „Skype“ на мястото й тогава се вписах без никакво бавене, но отново след известно време пак се затвори. И това е…

 52. @Станислав
  Уау, нищо ли не помогна. Аз разчитах най-вече на местенето на папката. Там обикновено се създават разни грешки.
  Казваш и чистенето на регистрите не помага, както и преинсталирането на програмата. Много интересно. В такъв случай остава само да пробваш 3.6.

 53. Знаеш ли, мисля, че ще се примиря с новия. Инсталирах 3.6, но пък сега контактите ги нямаше и просто реших, че не е чак толкова важно за мен. Знам, че ще намериш начин и това да оправим, но вече го реших. Главно заради емотиконките се „борех“ за стария, но така или иначе повечето хора ползват новия и това, че само аз ще си ги виждам хубави като ги пращам няма голям смисъл. Благодаря ти за отделеното време и поздравления за хубавите форуми!
  Успех!

 54. @Станислав
  Ами добре. Както решиш. То и аз ползвам новия. Веднъж като се свикне с новия дизайн, реално бих казал, че си е и по-добър даже.
  Поздрави и на теб.

 55. Привет, с win7 съм и Skype 3.8 не тръгна. Изтрих папките, които беше описал по-надолу, почистих с Ccleaner, рестартирах и пак не тръгна. Сложих Skype 3.6 и всичко е ок. Така и не можах да свикна с новите версии на Skype…
  Поздрави.

 56. Какво да правя ако не искам да ми се дърпа автоматично новия Skype?

 57. След като го инсталирам и стартирам се сваля ъпдейт, който иска да се инсталира и аз отказвам съответно. След това скайп просто се затваря :< Какво да правя?

 58. @Momchil
  Здравей. Виж линка в предния ми коментар. Поздрави.

 59. Здравей. Благодаря ти много за изчерпателната информация. И аз си реших проблема със скайп 3.8. Дано всичко е наред. БЛАГОДАРЯ

 60. @стоян
  Радвам се :).

 61. Здрасти,
  искам да питам при тази версия на Skype има ли групови разговори?

Коментарите са изключени.