Благодаря

СърцеНа тази страница искам да изброя (всички) някои неща, които са помогнали по някакъв начин за създаването на този сайт. Като знак на благодарност ще поставя връзка към съответния сайт.

На първо място искам да благодаря на самия Скайп, че съществува и че предлага такава качествена и безплатна услуга. Без него, този сайт е безсмислен.

След това благодаря на безплатната блог система WordPress, на базата на която е изграден този сайт и също на сайта Elegant Themes, който предлага чудесни WordPress теми (дизайни) на много ниска цена. В Chat4o.com е използвана темата Polished.

Също съм много благодарен на всички безплатни разширения за системата WordPress, които са създадени от онлайн обществото от WordPress-аджии :). Благодарение на разширенията, WordPress системата може да има всякакви възможности и екстри. Преди бях публикувал списък с разширенията, които ползвам и линк към сайта на техния създател, но реших да го премахна, тъй като публичното показване на тази информация намалява сигурността на сайта. Разширенията, които ползвам, правят различни неща, като например: кеширане на сайта, за да не се „измисля“ всеки път от компютъра (и така да работи по-бързо), оценяване на статиите и коментарите, показване на снимките в красиво прозорче при цъкване върху тях и така нататък.

До къде бяхме стигнали. Следва да благодаря на американския хостинг HostGator, на който е качен сайта. Друг хостинг, който ползвам, е Super Hosting. Там са качени файловете, които сваляте през сайта.

Много съм благодарен и на създателите на всички иконки, които използвам в статиите. Няма как да поставя връзка към всеки един отделен създател, за това ще поставя връзки към двата сайта, които използвам за да добера до тези иконки. Те са нещо като търсачки за иконки. Става дума за Icon Finder и Find Icons – наистина много полезни сайтове.

И на края искам да благодаря и на вас, посетителите на сайта. Благодаря ви, че използвате сайта и му придавате смисъл. Специални благодарности за всеки, който коментира, Facebook харесва/споделя или споменава Chat4o по форуми, социални мрежи, сайтове и блогове. Всичко помага за популяризирането на сайта. Естествено ценя и всички останали посетители. Знам, че не всеки има възможност да помогне с популяризирането. Но дори и самото използване на сайта отново ми помага :).

Поздрави :).