327 comments

 1. @Iordan Nikolov Iordanov
  Виж коментар #68 по-горе.

  @Viktor
  Принципно не трябва да се трият програмите, а да се деинсталират. Ако е все още в кошчето я възстанови и опитай да я деинсталираш (опитай, дори и да не в кошчето). Виж този ми коментар #38 по-горе.
  Ако стане, тогава ще можеш да сложиш по-стара версия.
  Ако не стане, ще ти препоръчам или да си възстановиш системата към по-задна дата, когато не е изтрит още (прави се със System Restore) или да инсталираш програма за поправяне на регистри, която може би ще успее да поправи проблема.

  Поздрави.

 2. Здравейте, има и друг на4ин например има6 като моите проблеми влиза6 в замунда и тегли6 портабле версия на скайп :) Дано сам Ви помагнал

  Поздрави :)

 3. Абе инсталирах тази версия но не ми зарежда чаках го 10-15 мин и пак нищо ADMIN хелп плсс

 4. Понякога в началото като го отвориш за пръв път зарежда супер бавно. Веднъж като зареди вече е ок.

 5. Поздравления!
  Случайно попаднах тук и се зачетох…- обяснявате много търпеливо, браво! Хубаво е да има все още хора като вас – търпеливи, услужливи… Да сте живи и здрави! :)

 6. Тоя Skype като го изтегля нещо ми излиза за код и не мога да инсталирам !!!

 7. @Нед
  Благодаря за топлите думи! Малко позитивна енергия е винаги добре дошла :)

  @niazi
  Моля, пиши на кирилица! При изтеглянето се пише един код, който е против ботове и се вижда на изображението. При инсталацията няма кодове, всичко е нормално там.

  Поздрави.

 8. само даго инсталирам ше ви разкажа

 9. кат го инсталирам ми иэлиэа эа някакав код…:@

 10. @niazi
  След като го инсталираш ти иска код!? Какво пък е това? Има код за сваляне, който се изписва на екрана и е защита от ботове, но код след инсталиране не съм чувал. Снимай ми го да видя. Ползвай този метод например: ЦЪК (линка не съществува вече)

 11. Не след като го инсталирам когато искам да го инсталирам, тогава ми иэлиэа кода пише ми: Вече е инсталирана по нова версия на Skype TM 3.8 и аэ натискам Ok и после Skype се провали:код 1603
  Настъпи неостранима грешка по време на инсталирането. offf
  сигурно трябва преинсталация.

 12. @niazi
  А, това е защото имаш инсталирана друга версия. Трябва първо да деинсталираш сегашния скайп и след това да сложиш 3.8.

 13. Да аэ вече го направих сетих се е така.! :D

 14. @musa
  Здравей.
  Може ли малко повече информация. Коя версия на скайп позлващ (предполагам 3.8) и кога точно се появява грешката? При инсталация ли при отваряне след инсталация ли? Кой Windows ползваш? Имаш ли друг скайп инсталиран?
  Поздрави :).

 15. Здравейте, скаипа ми е на най-новата версия 5,5, но не ми харесва и го изтрих от целия компютър, за да мога да отворя версията 3,8 но не става

  на Windows XP съм

  /послепис/

 16. @twilight
  Здравей. Не трябва да се трие, а да се деинсталира. След това инсталираш 3.8. Вече като е изтрит неправилно, пробвай да инсталираш отново 5.5, после да го деинсталираш през контрол панела по правилния начин и след това да инсталираш 3.8.

 17. Да, но с коя опция на контролния панел?

 18. От години ползвам тази версия на скайп, наложи ми се да преинсталирам компютъра си и ми сложиха версия 5.5 и от първо пускане днес 19.02.2012 с първото влизане ми се натресе някакъв общо чат с непознати за мен хора, можете да си представите, аз имам много абонати, само след три часа, всички изреваха, че съм ги въвлякала в общо чат, и сега като пуснах антивирусната до момента съм със 7 инсекта/вируси/, а някой ми писа, че е събрал 11. Изтрих
  новата и сега си търся доброто старо, и вечно скайпче.

 19. За да се сложи нов скайп е нужно предишния да се деинсталира (не изтрие). Това става през контролния панел и после Add or Remove Programs. Това за Win XP. За Win 7 пак в контролния панел под Programs има Uninstall a program. След това вече можете да слагате друга версия :).

 20. аз не можах да намеря версията но ето я много благодаря!

 21. Не знам защо но скайп ми прави проблеми от скоро:( Съобщенията много се бавят:( Понякога 4-5 минути, а дори и до 10-11 са стигали:( Това много изнервя не само мен, но и тези с които пиша. Това е един вид, като забиване на програмата, но не точно. Сменях разни версии, но няма ефект. Не мога да разбера от какво е:( Не е от интернет връзката, защото едновременно пиша във Фейсбук чата, а там не прекъсва. Също е било и да гледам телевизия онлайн едновременно, но не прекъсва. само скайп ми прави проблем. А другият е че аз искам тази версия на скайп-3.8, но постоянно ми се инсталира сама новата. Аз не съм разрешавал обновяване, но тя се инсталира сама вече десетки пъти. Днес пак сложих версия 3.8 и съм убеден, че утре като пусна лаптопа, ще е инсталирана пак версия 5.8, която не харесвам и не искам:(

 22. @palikurus
  Здравей. Това бавене само вечер ли става или и сутрин? Само с един абонат ли става или със всички? Би трябвало да е от интернета. Пробвай да отвориш само скайп и без други програми и така да видим.
  А за ъпдейтването виж тази статия.

 23. До сега неуспешно се мъчих да си инсталирам тази версия,но винаги ми обновявяше с нова.Сега вече ми се получи,но в абонатите ми излязоха и всички от фейса,как мога да г мана от скайпа си?Благоддаря предварително

 24. @Росен Иванов
  Здравей. Опитай след като влезеш с потребителя и паролата си в скайп да отидеш в менюто Tools (Инструменти) после Options (Настройки) и после Notifications (Уведомяване) после Alert & Messages (Известяване) там махни отметката на Facebook :). Поздрави.

 25. Здравейте , от вчера не мога да отворя моят скайп .Появява се прозорец с надпис ( error ) грешка . КАКВО ДА НАПРАВЯ ??? МОЛЯ ВИ !!! ПОМОГНЕТЕ МИ . БЛАГОДАРЯ .

 26. @Ludmila Kostadinova
  Здравей. Кажи точно цялата грешка, версията на скайп и уиноус и ще опитам да помогна :). Поздрави.

 27. на мен ми пише недостиг на свободно място – том: „C:“ и че трябжа да освободя място но незнам къде да натисна за да освободя място ?

 28. @Naiden Iordanov
  Здравей. Трябва да се изтрият/преместят някой файлове от дял C: или да се деинсталират програми (ако са инсталирани там). Ако Windows е инсталиран на дял C:, то работния плот (десктопа) също се смята за C:.
  Поздрави.

 29. Мерси много.Много време търсих тази версия и искам да е ползвам, защото тя товари по-малко.

 30. здравейте и от мен с тази версия на скайп лаптопа ми не забива и не прави проблеми а с последните две трудно отварях гугъла и много проблеми ми правеше можех само да пиша ако реша да говоря с някой край трябваше да дам рестарт на лаптопа защо продължават да правят нови версии като имат проблеми :)

 31. @Дора
  Здравей. Хмм…. Не би трябвало да е така. Това ще да е някакъв проблем с операционната система или лаптопа или пък несъвместимост (общо взето нямам идея ;)). Новите версии си работят принципно :).

 32. Здравей,
  Инсталирах версията ,но абонатите ми ги няма!!!!Това вече е проблем.Пробвах да рестартирам 3-4 пътни ,но уви.Интересното е ,че на жена ми на профила излязоха.Аз се прекарах и първо пуснах моя.
  Какво да правя сега за да си ги възстановя?

 33. Здравейте !

  Имам един проблем, след като си инсталирам тази версия всичко е ОК, Вписвам се, обаче след 1-2 секунди автоматично си излиза от профила и програма се затваря, пробвах няколко пъти, но не става :( ако някой знае отговора, ще съм му много благодарен.

 34. @MyView
  Здравей.
  Препоръчвам ти да направиш следните неща за начало.
  1. Деинсталирай програмата през контрол панела на Windows и след това я инсталирай на ново.
  2. Ако проблема остава: Затвори Скайп, отвори произволна папка и напиши в адрес лентата %appdata%\Skype и натисни Ентер. От там изтрий файловете shared.lck и shared.xml. Пробвай отново дали работи Скайп.
  3. Ако проблема остава: Намери в интернет програмата CCleaner и я инсталирай. От там стартирай почистване на регистрите и изтрий всички намерени проблеми. Рестартирай компютъра и пробвай Skype отново.
  Пиши ми като направиш тези неща и пак ще говорим :). Също кажи с кой Windows си.
  Поздрави и успех.

 35. Здравейте! Скайп 3.8 като го пусна и след няколко секунди се изключва автоматично. Някой да има подобен проблем с тази версия? Аз съм с Windows 7.

 36. @Yuliyan
  Здравей.
  Пробвай нещата описани в предния ми коментар отгоре и пиши дали нещо е подействало. Също сложи тази версия от този сайт, тя е най-новата 3.8 версия, тоест 3.8.0.188. Ако случайно не си с нея де.
  Преди да почнеш да правиш каквото и да е ще е добра идея да направиш резервно копие на абонатите и историята. Понякога изчезва това онова.
  Поздрави.

 37. Привет! При мен проблема е комбиниран – Скайп се отваря, вписва ме и се затваря. Ако се опитам да деинсталирам – не позволява, дори и под Сейф мод. При опит за изтегляне на стара версия показва проблем със сайта. И в добавка – search – открива/неоткрива папката: изчезва, а и иконите и лентата за състоянието се скриват и скайп се изключва. ако случайно все още е включен. Някакви разумни идеи и помощ на разбираем език за един млад старец?
  Windows xp7. Skype – последна версия, 5.5, мисля, че е.
  поздрави – Валентин

 38. @valentin
  Здравей. Звучи ми като доста повреден Windows, който най-добре да се преинсталира. Все пак може да кажеш какъв проблем със сайта ти дава и каква грешка ти дава при опит за деинсталация. Най-новия Скайп е 5.10 между другото.
  Поздрави.

 39. Аз ползвам новия и ме дразни но свикнах – единствено ме дразни това че по никакъв начин не мога да изтрия хронология само на един абонат – знаете ли такава възможност и ако има на някоя от версиите на скайп то моля кажете коя е тя

 40. Здравейте!
  Проблемът не е изтеглянето на стара версия , пр. е как да се деинсталира текущата , за да премина кам по стара версия…В момента съм с 5.10 и я намирам кошмарна, не мога да работя с нея, опитвам се да я деинсталирам и после премина към 5.0, с която съм свикнала и е много удобна, но не се получава… И тук вече се нуждая от помощ!

 41. @admin
  Здравей, ще ми кажеш ли от къде да направя така че да не ми се обновява версията? Горе видях че си писал но моето меню не е на английски! Ще съм благодарна ако ми кажеш как!

 42. @Таня Александрова
  Здравей. Опиши ми по-точно как не се получава. Грешка ли се изписва или ти се обновява автоматично до най-новата или нещо друго.

  @Selena
  Здравей. Погледни отделната статия за спирането на обновяването :).

 43. @admin
  Моля за помощ. Как да изтрия от падащия списък име в скайп?
  Благодаря предварително

 44. @админ Благодаря, всичко е наред, трикът работи, жив и здрав.
  Поздрави

 45. @Милен
  Мерси. Всичко добро и на теб.

 46. За каква стара версия на скайп говорите! Тегля версия 3.8.0180,инсталирам я и след първото гасене на компа и повторното му включване ми се натриса версия ТМ! Това е истински кошмар! Един месец само с това се занимавам-да трия ТМ версия и да инсталирам старата.Уви………някой се подиграва с нас и ни натрапва безобразни версии!

 47. @Възмутена
  Здравей. Какво имаш предвид под TM? Ако искаш да спреш обновяването ползвай тази статия. Поздрави.

 48. ТМ е скайп 5.10! Поне така ми го изписва на контрол панела. Сега ще се възползвам от съветите Ви.Дано успея!

 49. Здравейте
  аз имам същия проблем като Възмутена – допреди седмица си бях с 3.8, предоволна… една сутрин пускам компютъра и гледам нов скайп. Деинстал, всичко точно, махнах всички тикчета от където трябва, ама нейсе. Всяка сутрин си имам последна версия на скайп. Сега отново инсталирам стария. Някакви идеи? Това е от съвсем скоро – седмица най-много. Преди всичко си беше окей и никога не е правил номера.

 50. @Боряна
  Здравей. Да не би вече да не вземат под внимание тези отметки. Ще трябва да тествам. Ако е така, тогава приложи втория метод в статията, която споменах. Този дето е за Skype 5.

 51. Здрасти отново,
  направих трикчето за скайп 5 и нагоре, копирах и го направих рийд онли. Тази сутрин, преди малко, си пуснах компа, всичко точно. след около 10 минути скайпа ми както си беше 3.8, просто се промени и стана последната версия. ей така, без никакви съобщения, предупреждения, просто се промени иконката и почна да ме вписва наново в новата версия. и сега пак съм с нея. и пак ще го изтрия.

 52. И нещо друго ми се появи сега (още не съм го изтрила, писах си с някого): Unterminated element?!!?

 53. До Администратора. Здравейте. Имам няколко блокирани абонати, които искам изобщо да премахна – да ги изтрия, но не мога да направя това. Ако ги деблокирам и премахна от списъка с абонатите те отиват в долното прозорче под блокираните – откажете достъп да се свързват с вас, и по тоя начин те ме набират. Блокирайки ги те не могат да се свържат с мен, но се виждат като съществуващи имена. Искам изобщо да не се виждат. Как да постъпя.

 54. @Боряна
  Интересно. Днес ще пробвам това с обновяването да видим при мен как ще е. Може да са променили нещо.
  За Unterminated element видях в нета, някои от нещата, които пише са следните:
  – Изтегли това, затвори Skype и браузъра и стартирай файла за да деинсталираш flash player-а. След това го инсталирай на ново от този линк.
  – Друго, което пише е да се нулират настройките на Internet Explorer и да се изтрият временните файлове, които се намират в папката, която се отваря като напишеш %temp% в адрес бара на Windows Explorer и натиснеш Enter.
  – И друго решение било да се промени езика на Skype на Английски от настройките.
  Пак ще пиша като проверя обновяването.

 55. @danielastamova
  Здравей. При блокирането има една отметка за премахване от списъка. Така хем ще са блокирани, хем ще са извън списъка ти. Виж снимката.

 56. @Боряна
  Пробвах обновяването и като гледам си работи нормално. Първо отидох да изтрия оня SkypeSetup.exe файл в %temp% папката, след това деинсталирах текущия скайп, след това инсталирах 3.8, версията от тази страница, на която сме сега. Като го отворих и се логнах веднага горе ми изписа знаменце и като го цъкнах видях как е почнало да сваля новата версия. Дадох му веднага cancel и то спря да сваля. В %temp% папката се появи частично изтеглен SkypeSetup.exe файл. Отидох в настройките на Skype и спрях ъпдейтите с двете отметки. После стоях, влизах излизах, рестартитах и т.н, но вече не се ъпдейтваше. Стоеше си частично изтегления файл. А ако се направи и трика с read only файла, като се изтрие предварително вече изтегления и се сложи фалшивия, вече съвсем няма как да се ъпдейтне. Така че не виждам как при теб се обновява.
  Сигурна ли си, че правилно си направила забраняването в настройките и че си запазила промените? И в момента нали си сложила фалшивия SkypeSetup.exe файл на правилното място и да е read only? Щом ти се е обновило, трябва първо да е изтеглило своя файл някак, виж дали все още стои фалшивия файл или е работещ.

 57. Точно тази отметка не излиза на екрана. Възможно е първо да съм ги премахнала от списъка и след това да съм ги блокирала. Направих опит-деблокирах един от абонатите, след това направих точно това, което сте описал – блокирай и премахни от списък. В блокирани се появи скайп името му, а в откажете достъп да се свързва с вас излиза неговото име.

 58. Сега името му изчезна от достъпа да се свързва, но остана скайп името му в блокираните. Притеснена съм.

 59. Направих опит с друг абонат-точно както са указанията Ви-остава в списъка на блокираните.

 60. @danielastamova
  Не може хем да е блокиран, хем да го няма в списъка с блокирани. То по този списък се гледа кои са блокирани. Премахването от списъка, което се прави с блокирането, е относно премахване от нормалния списък с контакти :).

 61. @danielastamova
  Може да НЕ го блокираш или да го деблокираш ако е блокиран и да го изтриеш от списъка си само. След това в настройките да забраниш съобщения и обаждания от хора извън списъка :).

Коментарите са изключени.