Как да си направя скайп регистрация?

Google реклама:

Skype регистрацияАко търсите начин да си направите skype регистрация, то вие сте на правилното място. В тази статия ще бъдете преведени през стъпките по време на създаването на вашето скайп име. Само да уточня че в описанието по-долу не сме попълнили полетата, които не са задължителни (като например пол, дата на раждане и други), но вие ако искате можете да ги попълните.

За да си направите скайп регистрация, следвайте стъпките:

 1. Посетете страницата за регистриране на skype акаунт.
 2. Попълнете вашето Име, Фамилия и E-mail (e-mail-а два пъти) съответно в полетата First name, Last name, Your email address и Repeat email.
 3. По-надолу срещу Country изберете държава, а срещу Language изберете език.
 4. Още по-надолу в полето Skype Name въведете своето Скайп име. То трябва да е уникално (да не се използва от друг човек) и може да съдържа само латински букви и цифри и трябва да започва с буква. Минималната дължина е 6 символа, а максималната 32.
 5. Отдолу въведете два пъти вашата парола – минимум 6 символа и трябва да има цифри и латински букви.
 6. В последната група полета, махнете отметката на By Email за да не получавате новини свързани със skype по имейла и после въведете в кутииката Type the text above here символите в изображението над нея. Ако не го разчитате ясно – цъкнете бутона отдясно, на който пише Refresh.
 7. Цъкнете бутона отдолу I Agree – Continue. Ако всичко е наред ще ви се отвори следния адрес https://secure.skype.com/account/, а ако не сте попълнили нещо както трябва то ще се маркира в червено – попълнете го наново и цъкнете бутона I Agree – Continue.
 8. Вече можете да влезете в skype със своето скайп име и парола. Ако все още не сте изтеглили програмата, посетете нашата категория Изтегли Скайп и си изберете една от версиите.

Ако забележите грешка или промяна в процеса на регистрация на skype акаунт, моля оставете един коментар по-долу за да редактирам статията :).

Реклама:

Реклама:

Категория:Skype статии

153 comments

 1. да намерих, влязох, но не зная как да постъпя, ако може помогни

 2. Трябва да пуснеш обновяването на Windows-а. Виж в тази статия съм писал как се спира, но по подобен начин се и пуска: https://chat4o.com/automatic-updates/
  Ако не можеш да се справиш, трябва да извикаш някой приятел да пусне обновяването и да обнови WIndows до SP3.

 3. вече се ядосах пише ми, че паролата е слаба пиша по-дълга пише, че трябва между 6 и 20… Какво да правя заради една парола не става….!

 4. @Maria
  Здравей. Най-вероятно пишеш парола, която често се използва от хората. Например някаква лесно за запомняне поредица от клавиши близки един до друг на клавиатурата. Тези не ги позволяват, понеже хакерите ги знаят.
  Ако искаш лесна за запомняне парола, която е и надеждна и ще приемат почти навсякъде, може да направиш нещо подобно на тези:
  VisokaMravka26
  KozataLeti39
  PrazenDomat98
  Дължината е добре, използват се както малки, така и големи латински букви, а също и цифри. Също се запомнят лесно, понеже има истински думи и кратко двуцифрено число. А никой няма да се сети за тях защото думите са доста несъвместими и нямат логика, а и има и число, което може и да е по средата, в началото или пък да е трицифрено.

 5. Значи, проблема е следния: Не упълномощих един абонат, /просто забравих/ но му писах, видях че съобщенията минават. Обаче неупълномощения абонат явно не ги е получил. След това преинсталирах уиндоус и сега никъде не виждам, че ми иска пълномощно. Какво да направя за да го допусна? Прегледах всички приложения в скайп, но не видях никъде, че трябва да го упълномощя.

 6. @гецко
  Здравей. Знаеш ли му скайп името, имейла или истинските имена? Ако да, търси го и го добави.
  Ако не, то като отидеш в прозорчето отдясно на списъка с контакти, дето пише Последни, там има ли го?
  Кой Windows инсталира и пази ли се папка със стария Windows? Казваше се май Windows.old папката?

 7. Здравейте, от вчера се опитвам да създам нова регистрация в скайп и все ме изхвърля. Стигам до момента със съгласяването условията на скайп и като натисна напред ме връща в изходна позиция за попълване на данни…. може ли да ми помогнете… какво става… нищо не разбирам… предварително благодаря

 8. Таня здравей. Имаше проблем с регистрациите, но пише че вече е оправен. Пробвай сега. Поздрави.

 9. Защо всичко ми е на английски в скайпа?
  Току-що го създадох?

 10. @adriana
  Здравей. Това не е важно. Ще стане 100 ако попълниш там всякакви лични данни дето не са задължителни.

Коментарите са изключени.