Изтриване на Skype име от полето за вход

Google реклама:

Изтриване на Скайп имеКогато влезете в своя Skype от някой компютър, вашето Скайп име се запомня и вече винаги се показва като едно от предложенията в екрана за вписване. Ако искате то да бъде изтрито от дадения компютър – следвайте стъпките:

 1. Първо за всеки случай направете копие на абонатите си (понякога се случва да изчезнат). След това затворете Skype;
 2. Отворете произволна папка или Windows Explorer;
 3. В горната част на прозореца в полето за адреса (адрес бара) въведете %appdata%\skype и натиснете Enter;
 4. Изтрийте папката с име идентично на Skype името, което искате да се премахне от потребителското поле за вход (имайте предвид, че това ще изтрие настройките и чат историята за този потребител на този компютър);
 5. Изпразнете кошчето.

Вече ако отворите Скайп, това име няма да се появява като едно от предложенията. Ако се впишете с него, то отново ще се появи и отново ще трябва да изтриете папката с това име.

Изтриване на папка с данни за вашето Скайп име

Ако забележите че има проблем и това обяснение не работи при някой Windows или версия на Skype, моля споделете вашето откритие долу в коментарите.

Реклама:

Реклама:

Категория:Skype трикове

62 comments

 1. Искам да залича всички логин имена от моя компютър.Независимо да ли са логване във фейсбук,скайп или имейли.
  Благодаря Ви предварително.

 2. Здравей Валя.
  За да изтриеш логванията в skype – следвай инструкциите в тази статия, като просто изтриеш всички папки в посочената дестинация, които са с име съответващо на skype име.
  За да изтриеш историята на чата в скайп – влез в скайп с твоя потребител и парола и като зареди отиди в следните менюта: Скайп (Skype) или менюто Файл (File) за по-стари версии на скайп -> Поверителност… (Privacy…).
  След това в прозореца ако виждаш бутон: „Разширени настройки“ (Show advanced options), цъкнете го.
  След това под „Води хронология…“ (Keep history for… или Keep Chat history for…) цъкни бутона „Изчисти записите“ (Clear history или Clear Chat history).
  А за да изтриеш влизанията в сайтове, трябва да влезеш в твоя браузър (Internet Explorer, Mozilla Firefox или друг) и от настройките да избереш нещо подобно на изчистване на история. Може да трябва и да се изберят някои настройки за изчистването. За да ти дам по-конретно обяснение ми кажи с кой браузър си и на какъв език :).
  Поздрави.

 3. Аз направих тези стъпки и изтрих логнатите абонати от компютъра – благодаря ви много.

 4. прявя всичко-изтривам името и след известно време пак се получава грешка дори понякога след 1-2 или 5-10 мин.,иначе съм с най-новия скайп и най-новия скайп лаунчер Помогнете!! :(:(:(

 5. след като вече съм изтрила от папката скайп името като си, включа скайпа понякога след 1-2 или 5-10 мин отново ми се отписва и изписва грешка

 6. Здравей. Каква е грешката? Пробва ли преинсталация на скайп?

 7. Благодаря ви за прекрасните разяснения….дори и лаик като мен се справи :)

 8. @Poli
  Здравей. Радвам се :). Благодаря за коментара :P

 9. направих налии каквото трябва..ама послее пак ми показва В/И грешка :/ …

 10. @Alex
  Здравей. Обнови ли до последната версия на скайп? Ако и това не работи, пробвай със System Restore в Windows. Избери дата преди проблема да е възникнал.
  Поздрави.

 11. нищоо нее разбрахх амаа … :ДД … смисс майй го нааправихх и товаа ама нее ставаа и т’ва е ..:@@

 12. @Alex
  Ако System Restore не помага и инсталиране на последната версия не помага и изтриване на онази папка не помага, то нямам други идеи освен да преинсталираш Windows.
  Поздрави.

 13. здр. изкам да попитам как да изтрия абонат които ве4е съм премахнала от списъка си на абонати,но въпреки вси4ко стои.

 14. @nikol
  Здравей. Ами то няма друг начин освен десен бутон и премахни от списъка. Не трябва да ти се показва след това. Да не би да гледаш в списъка с последните абонати, с които си говорила/писала?

 15. здр.премахнала съм го от абонатите си със изтриване но когато отворя настройките и вляза в блокирани абонати там ми стои абоната в секцията където се активира кой абонат да не те търси.от там изкам да го премахна абоната.благодаря предварително.

 16. @nikol
  Значи е блокиран абоната и се вижда в списъка с блокирани абонати, а не в списъка с контактите ти. Това е нормално. Ако искаш да не е в списъка с блокирани, трябва да го разблокираш и само да го изтриеш от списъка ти без да го блокираш :).

 17. абоната нее блокиран,то4но там където се блокира и отблокира даден абонат от доло под него има поле където можеш да избереш от абонатите си и даже тези които си изтрил,да забраниш да се свързват с теб.оттова място немога да го махна.

 18. @nikol
  А, видях го. Аз сега разбирам за това място :). Чудно ми е как точно се определя кои абонати да са в този списък. Обаче като гледам ако приложиш метода описан в статията отгоре, то и от там се премахва всичко също :). Сега го пробвах.
  Поздрави.

 19. здр,извинявай за кой метод по горе ми пи6е6, немога да разбера?

 20. Отиди най-горе на тази страница, в която си в момента, и следвай стъпките :)

 21. Аз го направих. От произволно отворената папка изтрих името идентично на skype името, което искам да спра да се появява в потребителското поле за вход, но то си стои в полето за вход.

 22. ни6то не става стои си абоната в списъка!

 23. @Илиана
  Здравей. Изпразни ли кошчето? Затвори ли скайп и отвори ли го на ново?

 24. Това трябва да работи с всички скайпове и всички windows-и, но все пак при който не става нека да ми каже с кой windows и кой скайп е за да пробвам и аз при мен да видя ще стане ли със същите версии.
  Поздрави.

 25. Всичко се получи нормално и изтрих логването си

 26. Много благодаря за подробното обяснение- изключително полезно ми беше.

 27. Здравейте, вече не зная и не прочитам никъде нищо, което мога да направя, за да си реша проблема с тази грешка. При мен явно се появи, когато исках да се впиша в скайп преди няколко дена, но не излезна прозореца, натиснах пак, и без да се усетя как стана, видях, че в 2 прозореца се “логнах”.След няколко мин. вече излезна съобщението с грешката и край- няма оправия- правих всички описани неща по повод В/И грешка, 2 пъти се свързвах “он- лайн” с администратор на скайп;няколко пъти деинсталирах/инсталирах различни версии; изтрих папката с моето скайп име,но съответно тя не се появява вече в “АппДата”,защото аз така и не мога да се впиша повече :(((Нищо не помага или поне аз не зная какво да направя вече, а скайп ми е необходим :(Версията му е “Скайп ТМ 5.10”; с XP съм.Дано имате възможност да отделите време по моя проблем и да имате решение!Поздрави :)))и хубав ден :)))

 28. @Megi
  Здравей.
  Това с изтриването на папката би трябвало да работи. Дори в официалния сайт на Skype го препоръчват като решение на проблема.
  Пробвай да деинсталираш Skype и след това да изтриеш цялата папка Skype, която е в %appdata%. Тоест едно ниво над папката с твоя потребител. Имай предвид, че това ще изтрие и всички данни свързани със всички скайп потребители, които са се логвали. Става дума за история и настройки, абонатите ще си останат естествено.
  След това рестартирай компютъра и тогава инсталирай най-новия скайп. И пробвай отново. Също може временно да пробваш да се логнеш през сайта imo.im, от там трябва да стане.
  Пиши какво е станало.
  Поздрави.

 29. Здравейте отново, много Ви благодаря, че ми отговорихте и ме насочихте какво да опитам,за да се реши проблемът, нооо не се получи :(((Изтеглих версията от Skype.com, показва я 5.10.0.115, предполагам, че това е най- новата?!
  Да, в imo.im се логнах.
  Дано имате други идеи за вписването ми в Skype по обичайният начин!
  Поздрави :)

 30. П.С. искам да попитам:”Нормално ли е в листата с моите абонати (след логването ми в imo.im) да виждам и собственото си skype име все едно ми е абонат като другите ми абонати?!
  Благодаря отново!

 31. @Megi
  Ами аз не се виждам в imo.im, така че не мисля, че е нормално. Ако искаш може да пробваш да се изтриеш от списъка си, може това да помогне :).
  Изпробвай и още нещо – да влезеш в Skype от друг компютър. Ако от друг компютър стане ще знаем, че проблема засяга единствено твоя компютър. Тоест ако се преинсталира Windows или се направи System Restore ще се оправи в таквъв случай.
  Поздрави.

 32. Здравейте, много благодаря за отговора- след като го прочетох, влезнах в imo.im, нооо моето Skype име вече го нямаше в списъка с абонати, следователно, нямаше как да го изтрия. Много се надявах това да помогне…За вписването от друг компютър- още не съм имала възможността да го направя, като пробвам и това ще пиша :)))
  Грешката продължава да съществува- току- що го проверих :(
  Поздрави и хубав ден :)))

 33. @Megi
  В краен случай ще трябва да се свържеш с екипа на Skype, но дано това да не се наложи. Там не само че трябва да им пишеш на английски ами и предимно отговарят с готови шаблони с инструкции и ще мине малко време докато реално прочетат какво им пишеш. Поне по мой опит е така. Пиши какво е станало с друг компютър, а междувременно ако ти трябва скайп може да ползваш imo.im.
  Поздрави.

 34. Здравейте, ами аз още в първите си писания тук, отбелязах, че вече съм се свързвала с екипа на Skype :))))))Тогава обаче те не успяха да решат проблема, защото нищо от това, което казваха да се направи не помагаше( аз бях направила всичко и чак тогава се свързах с тях), едва тогава пък попаднах на Вас тук :))))))))Та, по същество- така и не успях да пробвам вписването на друг компютър, получих mail от екипа на Skype, за пореден път направих това:

  Click Start and run….
  Type %appdata%\skype and click OK. Your account folder appears in a new window.
  Look for the folder that has the same name as your Skype name and delete it.
  Restart Skype again.
  иииии голяма изненада :)))), взе, че се получи-ВПИСАХ СЕ :))); предполагам, че все пак са “правили” нещо, защото аз тези 4- ри стъпчици ги следвах не зная дори, точно, колко пъти и нямаше резултат!
  На Вас Ви благодаря изключително много, че ми съдействахте и че ми написахте за алтернативния вариант, а именно imo.im!!! Желая Ви успех! Надявам се, че при евентуален , бъдещ, мой проблем мога отново да разчитам на Вас, и най- малкото- да Ви го споделя :))))))))?!
  Поздрави!- Меги :)))

 35. @Megi
  Ами странна работа. Радвам се все пак, че в крайна сметка се е оправило. Разбира се можете винаги да коментирате в този сайт за всякакви неща свързани със скайп :). Ако мога ще помагам.
  Поздрави!

 36. Искам да попитам! Имам 2 скайпа, но ползвам 3 имена. Как да премахвам едното след като затворя скайпа, за да не се вижда от никого. Защото като съм само в единия скайп, като отвориш другия се изписват и трите ника. Пробвах изтриване на скайп име, но ми изтри абонатите. Как се чистят имената като излезна от скайпа? Както когато чистя историята от настройки от браузерите?!

 37. Т.е. като излезна от скайпа да ми трие скайп името с което съм влезнала и регистрирана, но без да трие абонатите и без да трие профила?! Май няма такава опция? Ужас!

 38. @Kiti
  Здравей.
  Няма такава опция. Прави се по начина описан горе в статията. Изчезването на абонатите става много рядко, за това съм писал да се направи резервно копие за всеки случай. Принципно си стоят. Историята и настройките ще изчезват винаги.
  Ако искаш може да се логваш през сайта imo.im и така няма да се вижда в скайпа ти. Тук съм писал статия за този сайт: ЦЪК
  Поздрави :).

 39. Привет ;-)), а възможно ли е тази операция да се повтори за МАК и ако е възможно – как? Благодаря ви ;_)

 40. @Rossco
  Здравей.
  С Мак не съм запознат, но до колкото разбирам е по подобен начин. Само пътя до папката ще е друг. Видях в един форум пишеше, че пътя е:
  User/Local User Name/Library/Application Support/Skype/
  Възможно е на мястото на някои от първите папки да се пише твоето потребителско име в Мак системата.
  Поздрави.

 41. Привет.
  Искам да попитам дали правилно съм разбрал. Значи ако някой влезе от моя PC в собствения си скайп и след това изтрие скайп името си по посочения начин, това автоматично ще изтрие всичките му настройки и история, а евентуално и абонати, и няма да е запазено нищо дори когато влезе от собствения си PC след това?

 42. @Ihorovych
  Здравей. Вярно, че не съм обяснил много добре. Става дума само за този компютър, на който триеш папката. Добавих го в статията.
  Поздрави.

 43. @Seluina
  Здравей. Не е нужно да се инсталира нов Скайп, ако това питаш.

 44. Здравей, Николай! Отново съм в този сайт, моля за съвет. Как да анулирам сегашният ми скайп, защото искам да инсталирам една стара версия, която ми харесва? Без да изтрия настоящия не мога да инсталирам друг, защото инсталацията се прекъсва с мотива, че имам инсталирана по-нова версия. Благодаря ти! Спорен ден!

 45. @TANYA
  Здравей.
  Първо деинсталирай сегашния от контролния панел на Windows.
  След това инсталирай старата версия и спри обновяванията, както е посочено тук: https://chat4o.com/%d1%81%d0%bf%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d1%8a%d0%bf%d0%b4%d0%b5%d0%b9%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/
  И се вписвай просто със същите потребител и парола, те ще си работят.
  Поздрави.

 46. Николай, благодаря ти за отговора! Хубав ден!

 47. Много се извинявам, но нещо не намирам пътя до skype-папката за Windows 7. Някой би ли ми помогнал? Благодаря предварително!

 48. @Ангел Иванов
  Здравей. Точно както пише в стъпка 3 направи и ще се отвори. Работи и на Win 7. Пътя за Win 7 е:
  C:\Users\WINDOWS-ПОТРЕБИТЕЛ\AppData\Roaming\Skype
  Като на мястото на WINDOWS-ПОТРЕБИТЕЛ се слага потребителя в Windows, на мястото на C: се слага дяла, в който е инсталиран Windows. Но по-лесно е както е написано в статията.

 49. Здравей,
  как мога да закрия съществуващ скайп акаунт. Имам 3, непременно искам да закрия единият.
  Благодаря!

 50. @Мариана
  Здравей. Не може. Не ни дават да ги трием. Казват да спрем да ги ползваме и те щели да станат неактивни (каквото и да значи това). Май значи че няма да излиза при търсене или нещо такова.

 51. Открих доста лесен начин, за изтриване на скайп-името в полето при вход.
  Цъкаш за смяна на снимката си. Даваш Прелисти. В отворилия се прозорец за избор на снимка, цъкаш за една стъпка назад / Up One Level / и се появяват папки с другите скайп-имена, които изтриваш с десен бутон в/ тях /Delete /
  дано съм ясна, но опитайте.

 52. Здравей.
  Май трябва два пъти да се отиди ниво на горе като гледам :). Но да, това е друг начин да се стигне до същата папка, за която става дума горе в статията.
  Поздрави.

 53. Здравейте, искам да знам как мога да изтрия скайп име от падащото меню на андроид?

 54. @Милена
  Здравей.
  Не откривам информация по този въпрос. Пробвай да деинсталираш приложението и да го сложиш на ново. Ако случайно пита дали да запази някакви данни, нека ги изтрие (възможно е това да премахне и историята, не знам).

 55. Здравей.
  Искам да попитам дали мога да си изтрия скайпа ? В смисъл повече да няма такъв скайп и да не влиза в употреба ?

 56. Здравей.
  Акаунта не можеш, иначе програмата може да се деинсталира от компютъра.

 57. Правя нещата от оказанията но не се получава на Уиндоус 7 съм и нито има нещо такова в папката на скайп нито има аппдата

 58. @Vladimir
  Здравей. Работи и при 7, аз съм с него. Appdata си има също. Направи точно каквото пише. Но не търси папка като тази на снимката де, тя ще е различна при теб и ще отговаря на твоето скайп име.

 59. Много як сайт благодар ч г направя мн обичам твйте кни

Коментарите са изключени.