Често задавани Skype въпроси

Често задавани въпросиТук ще напиша съвсем на бързо за някои от често задаваните въпроси напоследък.

Моля, прегледайте дали вашият проблем е сред тях, преди да ми пишете.

1. Проблем със стар Skype

Всички версии на Skype (за Windows desktop) под 6.14 са спрени или ще бъдат спрени. Най-вероятно това става поетапно. Съветвам ви да преминете към най-новата версия на скайп.

Има ли все пак начин да остана със стара версия?

Възможно е да има някакви трикове, но аз лично не смятам да ги издирвам и проучвам. Примерно тук видях една статия на английски по този въпрос.

2. Проблем с нов Skype (над 6.13)

С Windows XP съм

Новите версии на скайп изискват да имате service pack 3 на вашият Windows XP. Повече за SP3 и как да го вземете: цък. Или линк за сваляне на SP3: цък. Няма да ви се изтрият файловете както при преинсталация на Windows, това е само обновление.

С Windows XP x64 съм

До колкото разбрах няма SP3 за този Windows и следователно няма да поддържа новите версии на Скайп. Преминете на 32-битов Windows или на Windows 7 x64. Аз лично съм доста доволен от Win 7. По-малко проблеми има от XP.

Уеб камерата не работи

Ако след като сте обновили до най-новия скайп, вече уеб камерата ви не работи, опитайте със версия 6.14. Първо деинсталирайте сегашния и след това сложете 6.14. Ако това ви реши проблема, то спрете и обновленията за да си останете с тази версия.

3. Други проблеми

Множество проблеми се предизвикват от разни грешки по файловете и регистрите на инсталацията на Skype и за това те се решават чрез пълно деинсталиране (не нормално) чрез специална програма. Описано е тук: цък. След това инсталирайте отново.

4. Още по-други проблеми :)

Ако тази страница не ви е помогнала, може да ми пишете имейл.

Реклама:

Реклама:

Категория:Skype проблеми