Категория Skype трикове

Как да променим гласа си в Skype?

Промяна на гласа ни в СкайпС тази безплатна програма можете да приложите забавни ефекти към гласа си по време на Skype разговор. Изненадайте и разсмейте приятелите си с изключително тънък или дебел и басов глас. Добавете ехо към гласа си или други ефекти.

Как да направим Skype аватарът ни да е снимка различна от квадрат?

СнимкаАко сте с относително нова версия на Скайп и опитате да си смените профил снимката, то виждате че тя се изрязва до квадрат. В същото време сред абонати ви има и хора с правоъгълни аватари. Как така? Вижте този лесен трик за повече информация.

Как да разберем дали някой е влязъл в Скайпа ни?

ПрестъпникSkype ни позволява да се впишем от няколко различни устройства едновременно. Тъй като липсва индикация за това от колко устройства сме вписани, може някой да е влязъл в акаунта ни без да разберем. Ето как можем да проверим дали това е така.

ASCII изкуство за Skype

ТекстТук ще откриете множество интересни текстови картинки, които съм събрал от различни сайтове в интернет. Изградени са от разнообразни ASCII символи, които заедно образуват забавно изображение (като например лице или животно).

Спиране на уведомяването за мигновени съобщения от един потребител в Skype

Изключване на уведомяването за мигновени чат съобщения в СкайпВижте как можете да накарате Skype да не ви извежда уведомления относно мигновените чат съобщения от даден ваш абонат. Това ще стане без да го блокирате, а и самите съобщения пак ще пристигат при вас.

Емотикон флагове в Skype – Пълен списък

Skype флаговеНационалните флагове са част от скритите емотикони в Skype. Тъй като са много на брой реших да ги публикувам отделно от останалите иконки. За да изпратите флаг на някого, просто напишете емотикон кода (flag:XX) на конкретната държава.

Как да изтрием абонат от списъка с блокирани абонати в Skype?

Изтриване на контактПогледнете тази статия ако се чудите как да премахнете абонат от списъка с блокирани абонати в Скайп без той да бъде деблокиран. Принципно това не е възможно, обаче ако приложим един трик, ще постигнем желания ефект.

Как да разберем дали сме блокирани в Skype?

Блокиран абонатАко някой ви блокира в Скайп, вие няма да получите известие. Ще виждате абоната винаги със статус извън линия. Вижте един начин, по който в повечето случай ще можете да разберете дали наистина сте блокирани.

Автоматично превеждане на Skype чат съобщения

Планетата ЗемяС помощта на Skype Translate вашите чат съобщения могат да се превеждат автоматично от и на много различни езици. Естествено превода в много ситуации не е много точен, но все пак всичко е автоматично и безплатно.

Как да запишем видео разговор по Skype?

Запис на скайп видео обажданеИскали ли сте някога да запишете ваш Skype видео разговор? С тази безплатна програма можете бързо и лесно да направите точно това. Всеки разговор с продължителност до 5 минути може да се превърне в стандартен .avi файл.

Инструмент за рисуване със Skype емотикони

Инструмент за емотикон изкуствоЧували ли сте за онези Skype картинки направени от емотикони? Те се правят с инструменти подобни на този, който аз разработих и ви представям тук. Той е безплатен и не изисква регистрация. Използва новите емотикони и е лесен за употреба.

Skype джаджа за Windows 7 и Vista

Skype джаджа (притурка) за страничната лентаДжаджите са въведете още с Windows Vista, като остават и в Windows 7. Има най-разнообразни такива, като една от тях е и тази за Skype. Тя показва вашите абонати и ви позволява да започнете чат или разговор през нея за по-бързо.

Как да премахнем Skype от taskbar-а?

Taskbar - Start MenuДразни ли ви факта, че Skype непрестанно ви заема място на лентата със задачите (таскбара)? В тази статия ще ви покажа как можете да го премахнете от taskbar-а и да го минимизирате в System Tray.

Skype аватари (858 на брой)

AvatarИзтеглете забавни аватари за Скайп. Тук са събрани 858 аватара, които можете да изтеглите в един архив на готово. Също вижте инструкции за това как да си смените аватара, ако случайно имате нужда от помощ по този въпрос.

Как да спрем обновяването на Скайп?

UpdateАко не желаете Skype да се обновява автоматично, то вижте тази статия. Тук съм разгледам как могат да бъдат спрени ъпдейтите на Скайп в различните версии, дори и там, където няма такава настройка.

Изтриване на чат историята в Skype само с един абонат

Изтриване на чат историяВ тази статия ще разгледаме как можем да премахнем чат хронологията си в Skype, но не цялата, а само тази свързана с точно определен потребител. Ще използваме специална програма за да редактираме файла, където тя се пази.

Домашно видеонаблюдение със Skype

УебкамераАко имате на компютъра си уеб камера, можете да използвате skype за да си създадете нещо като система за домашно видеонаблюдение. Идеята е да използвате правилно настроен втори скайп акаунт и да се обадите у вас докато сте на вън. Вижте повече…

Как да променим иконата на Skype?

Skype иконаОмръзна ли ви да цъквате върху една и съща икона на десктопа ден след ден? В тази статия не само ще ви разясня как точно да си смените иконата на skype, но и ще ви дам архив с множество готови икони специално за скайп.

Чат команди в Skype

Skype командиНе много хора знаят че в скайп има чат команди и потребителски роли в груповия чат. Те се изписват като се започне с наклонена черта надясно и ключовата дума. Вижте кои са някои полезни чат команди.

Покажете песента, която слушате, като ваше Skype настроение

Песен за настроение в СкайпИскате ли да имате интересно и уникално Skype настроение? Една възможност е да покажете текущата песен, която слушате в момента на вашия компютър. Вижте как това може да стане с помощта на една малка и безплатна програма.

Бързи клавиши в skype

Бързи клавишиКакто много други програми и skype има на разположение бързи клавиши (hotkeys), които улесняват и забързват нашата работа. В тази статия ще разгледаме как можем да ги активираме и използваме.

Как да влезем в Skype през сайт (през браузър)?

imo.im - логоВижте как можете да влезете в Skype през интернет сайт, без да е нужно да инсталирате самата програма. Това е много полезно ако сте на компютър без Skype или със забрана за инсталация на каквито и да е програми.

Изтриване на хронология в Скайп

Изтриване на историяSkype пази всички съобщения, които някога сте си писали с вашите абонати, в специални файлове разположени на вашия компютър (а и на други места). Ако искате да изтриете вашата хронология (история) трябва да изтриете тези файлове. Вижте как.

Направете си WeeMee аватар за Skype

WeeMeeНаправете свое копие под формата на WeeMee аватар. С огромното разнообразние от настройки, можете да персонализирате своя Skype WeeMee аватар до толкова, че доста да наподобява вас самите.

Как да експортираме Skype абонатите си?

Skype абонатиСписъка с вашите скайп абонати се пази на сървърите на skype (поне от версия 1.2 нагоре) и за това дори не е нужно да ги еспортирате. За всеки случаи обаче, не е лоша идея да си ги запазите и на сигурно място в своя компютър.

Направете си забавен езиков файл

Забавен файлВсички надписи по бутоните и менютата в skype могат да бъдат редактирани и заместени с много по-забавни фрази. Те се запазват в специален потребителски езиков файл. Вижте как можете и вие да си направите такъв файл.

Как да запазя историята в Skype?

Запазване на Скайп историятаИсторията в Skype включва вашите текстови съобщения, които сте си писали в вашите абонати. Тя се губи при преинсталиране на Windows и за това в тази статия ще разгледаме как можем да си я запазим.

Изтриване на Skype име от полето за вход

Изтриване на скайп имеМразите ли, че Скайп името ви остава видимо на всеки компютър, който ползвате? Вижте как можете да изтриете вашето Skype име от потребителското поле в началния екран за вход. Просто следвайте инструкциите.