Организирайте Skype абонатите си

Google реклама:

Skype абонатиИмате ли много Skype абонати? Вече става трудно да намерите човека, който търсите? Ето няколко съвета, които ще ви върнат контрола над вашия растящ и объркан списък с абонати. Приложете ги още днес.

Премахнете някои от тях

Убеден съм, че не поддържате връзла с всички във вашия огромен списък. Прегледайте го целия и премахнете тези, с които не сте си писали от много дълго време или тези, които дори не помните кои са. Да, сигурно има и такива, нормално е.

Сменете имената на всички останали абонати

Толкова различни имена, включващи всякакви символи, доста е объркващо. Понякога дори част от Skype абонатите ви си сменят имената периодично! За да ви е ясно винаги, кой кой е, можете да преименувате абонатите си в и да им сложите истинските имена или тези, с които вие ги познавате най-добре. За да го направите, цъкнете с десен бутон върху някой от списъка ви и изберете “Преименувай избраният абонат”.

Групирайте Skype абонатите си

Поне част от абонатите ви в Skype, могат да бъдат групирани по нещо. Примерно всички ваши съученици или колеги от работата. Ето как става групирането в различните версии.

За Skype 3.8

 1. Отидете в менюто “Изглед”, след това “Групи с абонати” и там поставете отметката “Подреждане по групи” (при положение че не е сложена).
 2. Сега за да създадете група отидете в менюто “Изглед” -> “Групи с абонати” -> “Създаване на нова група”.
 3. Напишете име на групата и натиснете Enter.
 4. Над списъка с абонати се вижда името на групата и надпис “Добавете абонати с влачене” – завлачете с мишката върху този надпис абонатите, които ще са от тази група.

За Skype 4 или Skype 5 (до 5.9 включително)

 1. Отворете менюто “Абонати”, след това “Раздели с абонати” и ако не е поставена отметката “Подреди в раздели” – поставете я.
 2. Отидете в: Абонати -> Раздели с абонати -> Създай нов раздел.
 3. Напишете някакво име на раздела и натиснете Ентер.
 4. Отидете в най-горната част на списъка с абонати и почнете да влачите абонати към областа, на която пише “Добавете абонати с влачене”.

За Skype 5.10 и по-нови

 1. Отворете менюто “Абонати”, след това “Списъци с абонати” и цъкнете “Създай нов списък”.
 2. Напишете някакво име на списъка и натиснете Ентер.
 3. Отворете менюто “Абонати”, след това “Списъци с абонати” и цъкнете “Всички”.
 4. Сега за да добавите абонати към новосъздадения ви списък можете да цъкнете с десен бутон на даден абонат и след това “Добави към списък” и избирате името от стъпка 2.

Реклама:

Реклама:

Категория:Skype статии

4 comments

 1. Здравейте!

  Може ли да ме улесните с този скайп: [изтрит], днес го включих към абонатите, но не излизат абсолютно никакви данни за профил – дори и държава не се посочва, освен самото скайп име: [изтрито]

 2. @Mladenova
  Здравей.
  Най-вероятно човека не е попълнил данните си, или пък е избрал да не са видими за хора, които не е добавил в списъка си (мисля че имаше такава опция).
  Поздрави.

 3. Благодаря! Не знаех за тези опции…

  Много любов и усмивки. Нека новата 2011 ви донесе всичко онова, което старата 2010 не успя.

 4. Благодаря. Всичко добро и на вас.
  Между другото сега разгледах по-подробно и видях че някои данни са видими за абонатите в списъка, но повечето не могат да бъдат скрити и са видими от всички. Могат обаче да не бъдат въведени. :)

Коментарите са изключени.