Skype 6.14 – Изтегли

Skype лого

На 19-ти февруари 2014 беше пуснат Skype 6.14 за Windows Desktop.

Най-голямата промяна в тази версия са новите скрити емотикони. Някои от старите пък, които са по-неприлични, са премахнати. Сред тях е и тази показваща среден пръст, която е сред любимите на много хора.

Тук можете да видите пълен списък с емотиконите, както старите, така и новите.

Какво ново в Skype 6.14?

 • Добавени са нови емотикони: (talktothehand) (idea) (sheep) (cat) (bike) (dog) (captain) (bucky) (blackwidow) (nickfury) (shielddeflect).
 • Премахнати са някои емотикони: (finger) (fubar) (wtf) (hollest).
 • Добавена е автоматична поправка на правописа при Windows 8/8.1 (трябва да се включи от настройките на Windows).
 • Поправени бъгове и проблеми в стабилността.

Снимки на Skype 6.14

Чат прозорец и нови иконки в Skype 6.14
Чат прозорец и нови иконки в Skype 6.14
Портал
Портал
Общи настройки в 6.14
Общи настройки в 6.14

Реклама:

Реклама:

Категория:Изтегли Skype

80 comments

 1. @Даниела
  Здравей. Обнови windows до service pack 3.

 2. Здравейте, имам следният проблем със скайп-при някои от абонатите ми излизат само моите реплики. Как да си оправя скайпа?

 3. Здравейте, при инсталиране на Service Pack 3 от сайта на Microsoft ще бъде ли изтрита информацията от hard disc-а, трябва ли да бъде прехвърлена на външен носител предварително? Благодаря!

 4. @ива
  Здравей. Хмм.. Този проблем не съм го чувал. Но ако е от самия скайп, трябва да се оправи при пълно деинсталиране чрез advanced режим на програмата Revo Uninstaller, както е описано тук: https://chat4o.com/%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B4%D0%B5%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-skype/ и след това при слагане на най-новата версия на скайп.

 5. Дали само аз имам проблеми с логване в Скайп? Днес всички акаунти на фамилията в Скайп не се логват. Дава типичната за Виндозе грешка – Обърни се към системния администратор! Откак Бил го взе под опека, Скайпа се Скапа !

 6. @Бай Иван
  Здравей. С коя версия? Защото старите ги спират.

 7. Привет, Ники,

  Аз съм от заклетите привърженици на версия 3.8. Погребаха ли вече тази версия? Това ли е причината да не мога да се логна в скайп?

  Благодаря сърдечно!

Коментарите са изключени.