80 comments

 1. Някой ползва ли тая версия, ако да дали е доволен от нея!

 2. Здравей. Аз я ползвам. Гледам да имам най-новата, защото при нея има най-малък шанс да срещнем проблеми. Първо с всяка версия поправят бъгове и грешки и второ, само за най-новата версия следят да работи всичко коректно и предлагат поддръжка. Вярно в че понякога се получават и нови проблеми с новите версии, но поне тях ги оправят. А тези в старите версии си остават и постепенно комуникацията между хора със старите версии и хора с новите версии става все по-проблемна.

 3. Защо като влезна в началното меню (преди да съм си влязъл в акаунта) като тръгна да пиша нещо не мога да цъкна на полето за писане ПОМОЩ

 4. @Кристиян
  Здравей. Не разбрах много. В началния екран за вписване ли става дума, дето е полето за името на акаунта, там не можеш да избереш от падащото меню с потребители ли? Или не можеш и да пишеш в него?
  Опитай да изчистиш интернет файловете и историята и т.н. на Internet Explorer. Той се ползва за зареждане на този екран. Също може да направиш и пълно премахване на скайпа и ново инсталиране, като пълното премахване се прави с програма, по този начин: https://chat4o.com/%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/

 5. Здравей! С версия 6.14 много е добра, обаче има един малък проблем. Някой като ми пише скайпа става оранжев, но не ми излиза прозорче какво е писал, само светва оранжево и се чува звук, че ми пише. Моля за помощ как да го оправя, да ми се показва, прозорче дето да се показва кой и какво ми е писал. Надявам се да ми помогнеш благодаря предварително.

 6. @Борислава
  Хмм, то и при мен не излиза това нещо. Не бях забелязал. Може да са го махнали. Ще ги питам по мейла да видим какво ще кажат.

 7. Добре и после кажи какво е станало.

 8. Казаха че трябвало да съм със статус На линия и също да е избрано от настройките Инструменти – Настройки – Уведомяване. Там да е сложена отметката: ми пише съобщение. При теб как е?

 9. При мен е така само, че съм на отсъстващ.

 10. Я опитай със статус на линия да видим и пиши после.

 11. Ми не, пак не става сложих, статус на линия и включих филм и ми писаха, но пак не се появи прозорчето.

 12. То със филм е по-различна ситуацията защото той гледа да е винаги отгоре. Но ще им пиша че пак не става да видим какво ще кажат.
  Между другото може да се оправи ако направиш пълно деинсталиране и го сложиш на ново: https://chat4o.com/%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/

 13. Преди като бях с друга версия и гледах филм пак се показваше.

 14. И при версия 6.13 ли го няма тва прозорче.

 15. И в двете версии трябва да го има. Не са го махали.
  Казаха да отидем в настройките при уведомяване, да махнем отметката дето е за съобщения, да запазим промените и след това пак да отидем да я сложим и да запазим промените. Ако не помогнело ме препратика към поддръжката им през чат там да съм питал.
  Но ако не стане направи това от линка дето ти дадох в коментар 12.

 16. Аз тва за пълната преинсталация на скайп от уиндолса го пробвах, само че не ми излезе тва за селектирай и нещата се прецакаха и си го изтеглих наново.

 17. Пробвах с пълна деинсталация на скайп от уиндолса и май ще стане.

 18. Част от хронологийте на абонатите ги няма.

 19. Имай предвид, че пълното деинсталиране се прави с програма, а през уиндоус само стандартното може да се направи. При пълното се премахва и хронологията. Обаче в края на статията има често задавани въпроси и там третия казва как да си я върнеш.

 20. Опитах, но не стана, не е толкоз важна. При теб работи ли прозорчето, при мен не знам, защото се изпусках някой като пише, би трябвало сега да стане. Сигурно ти загубих времето с моите работи.

 21. Прозорчето се появи, много ти благодаря, че ми помогна признателна съм ти! Сайта наистина е уникален има много нови и полезни неща, които можеш да научиш, а ти си един прекрасен човек, който гледа на всеки да помогне!

 22. Как може да се скриват или изтриват абонатите в портала?

 23. @Борислава
  Станало е казваш. Супер, радвам се. Това е с пълното деинсталиране нали?
  При мен не работи, ама аз не съм правил и пълно деинсталиране. За момента не ми е важно. То аз и без това трябва целия Windows да преинсталирам.

  @ТИТИ
  Здравей.
  Искаш да се махнат квадратите в горната част със снимките на абонатите нали? А не статусите дето публикуват.
  Ако е така, принципно няма такава настройка, но има един начин, който може да проработи. Трябва да изтриеш хронологията по начина описан ТУК. След това като се впишеш на портала ще ти изпише едно съобщение че може да си свържеш фейсбука. Там нищо не му цъквай и то ще си стои. Ако му цъкнеш Не благодаря или нещо такова, ще се появят абонатите отново. Та това е общо взето. Но не знам дали завинаги ще стои това съобщение. Пробвах сега и се вписах и отписах три пъти и все стоеше там.
  Поздрави.

 24. Ми снощи уж стана, ама сега сутринта нещо не ми се появи като ми писа един приятел. Иначе, да с пълно деинсталиране беше.

 25. Пак не се появява прозорчето, хем го деинсталнах цялостно от уиндолса.

 26. Благодаря за сега и при мене стои пък да видим ;)

 27. @Борислава
  Мхм, еми не знам в такъв случай какво да правим. Сигурно е нещо по уиндоуса дето след време се прецаква или пък е от скайпа някакъв проблем дето си имат. Ако искаш пробвай с малко по-стари версии, ако ти се занимава. Но за да не ти се обновява трябва да направиш всичко от тук: https://chat4o.com/%d1%81%d0%bf%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d1%8a%d0%bf%d0%b4%d0%b5%d0%b9%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/

  @ТИТИ
  Моля, дано стои :)

 28. Ще изчакам до утре да се появи, ако ли не с друга ще пробвам. Чудно ми е дали с 6.13 ще стане.

 29. Kато отида в инструменти – настройки – уведовяване, има долу дето пише извеждай уведомяване в уиндолс в случай, че скайп…
  долу маркирано квадратче и пише ми изпраща напомняне, а другото под него е: Не извеждай уведомяване в случай, че…
  квадратче маркирано и пише запис на видеосъобщение или на екрана и е маркирано и двете тея са маркирани при теб как е! Може заради второто да е проблема.

 30. Ако не е сложено това за „ми изпраща напомняне“ го сложи за всеки случай, но то е друго явно. Това пък за видео съобщения е съвсем друго. Ние което търсим е горе, когато някой ми пише съобщение дето е. Там трябва да е сложено.

 31. И двете са маркирани, абсолютно всичко и това за съобщенията.

 32. Защо като цъкна на „Портал“ и там ми излизат аватарите/снимките на блокираните абонати? Как да ги премахна от там за да не ги виждам? Моля ви за помощ. :)

 33. Деси, здравей. В коментар номер 25 по-горе казвам на ТИТИ, как да премахне изобщо контактите от там, пробвай ако искаш.
  А иначе тези блокираните премахнати ли са от списъка ти с абонати? Пробвай да ги премахнеш, ако не са.

 34. Изтеглих 6.13, но пак не се показва прозореца, не зная вече коя да сложа.

 35. @Николай, премахнати са.. Иначе ще погледна коментар номер 25, но аз искам да премахна само блокираните абонати оттам, а не всички, та затова питам.

 36. Май стана с версия 6.11, но ми е чудно, защо при нея стана, а при 6.14 и 6.13 не.

 37. @Деси
  Щом са махнати сигурно програмата гледа по нещо друго и ги слагам там, най-вероятно по чат хронологията. След като я изтриеш може да спрат да се показват. Ако искаш след като направиш това, дето казах на ТИТИ, цъкни там не благодаря за да почнат пак да се показват и виж дали са се махнали тези. Ако не стане, пак можеш да изтриеш хронологията по същия начин и пак ще спрат да се показват всички.

  @Борислава
  Възможно е да има някакъв бъг (грешка), който се появява при 6.13 и остава и нататък в по-новите.

 38. Сайта е много полезен, винаги научаваш нещо ново. Дано кат пуснат нова версия на скайпа, предполагам, че ще пуснат дано да няма такива бъгове.

 39. Привет! Искам да споделя за проблем със скайп. Става дума за следното. Имам windows-8 и направих upgrade до windows 8.1, след което ми се появи съобщение, че скайпа, който си работеше, няма да може да се включи. Опитах всичко, но нищо не се получи. Тогава деинсталирах всичко и качих оттук версия 6.14. Наложи се да го направя два пъти, защото при първата инсталация ми даде грешка за плъгина с разговорите и, че bing не може да се инсталира. Появи ми се икона на работния плот, но скайпа така и не се включва. Някаква идея какво да правя? Ще съм много благодарен, защото не съм в България, а единствената пряка връзка със семейството ми е скайпа.

 40. @Димитър
  Здравей.
  Направи пълно деинсталиране по този начин: https://chat4o.com/%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/
  След това си инсталирай 6.14. Махни му отметките по време на инсталация, които питат за бинг и т.н. те са две там една под друга. Има и още енда за call нещо нещо си, може и нея да махнеш.
  Ако това не помогне деинсталирай го ако ти дава и след това изтегли тази преносима версия https://chat4o.com/skype-portable-5-0/ и директно я стартирай да видим дали ще тръгне.
  Ако и това не помогне, в краен случай може да пробваш plus.im сайта, от там може да си чатиш само обаче, а и не винаги работи добре.
  Поздрави.

 41. Здравей. Опитах и с 5.0. Отново не се отваря. Кликвам два пъти, компа изчаква и нищо. Забелязвам, че когато отида в http://www.skype.com там мога да вляза в профила си с името и паролата и всичко е както съм го описал преди. Но всички опции там са за платени услуги и по никакъв начин не мога да отворя екран, добре познат от работата със скайп. Няма списък с абонати, някакви опции, нищо. Доста време се рових из компа за да открия някаква забрана за отваряне или отметка, която да не позлволява на скайпа да работи, но нищо не открих. Пробвах и с други версии, слагах и махах отметки, правих пълна деинсталация по описания начин, но резултата е все един и същ. На някои от версиите скайпа се отвори почти до там, че да напиша име и парола, но излиза съобщение, че скайпа е спрял да работи и ундоус ще затвори програмата и толкова. И всичко дойде от ъпгрейда до уиндоус 8.1. Сега почвам да търся начин да го махна, защото явно проблема дойде оттам. Отидох и на приложенията за уиндоус 8 и скайпа за него. Инсталирах всичко, както го описват. Появява се като приложение, но отново нищо. Ако имаш някаква идея защо се случва това кажи.

 42. Всъщност реших проблема. Ето тук са описани някои действия: http://radkobg.wordpress.com/2013/11/14/skype-%D0%B7%D0%B0-desktop-%D0%BD%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-windows-8-1/#comment-55. При мен се получи, като първо махнах отметките на нетфреймуърка. Компа поиска рестарт, след което скайпа си тръгна нормално. Но почти веднага компа поиска активиране на нетфрймуърк 3.5. Сложих отметките отново и след нов рестарт, скайпа се пусна както трябва и си работи нормално. Доста изнервящо беше. Отне ми 12-13 часа да се ровя и да пробвам какво ли не, докато се получи. Защо въобще пускат нови неща (уиндоус 8.1), като се получават бъгове от самото начало. А уж си имам всякакви лицензи и ъпгрейдвам директно от майкрософт. С пиратския ундоус у дома се работи в пъти по-леко и без никакви проблеми.

 43. @Димитър
  Пиратски или легален Windows винаги си има проблеми :). То и не само той де, всички програми са така. При теб явно нещо се е бъгнало в Windows и по-точно net framework-а и като си го спрял и пуснал и се е оправило. Благодаря че сподели тази информация, ще ми е полезна като питат други хора или ако реша да пиша статия по въпроса.
  Между другото линка, който си дал е към коментар номер 55, но той при мен не се показва, може да не е одобрен още. Иначе статията я виждам.
  Поздрави.

 44. Дано съм бил полезен. Хубаво е, наистина, да се прегледа статията, за която съм дал линк. Между другото при някои действа при изключен нетфреймуърк, а при други при включен. Така че, ако някой има проблеми от това естество може да пробва и двата варианта. И наистина е добре да пуснеш една статия по въпроса. Така ще се спести много време, ако някой попадне в задънена улица, като мен. Благодаря за програмката за пълно деинсталиране. Успех!

 45. Аз нещо не мога да разбера къде е тази автоматична поправка на правописа при Windows 8/8.1 трети ден я търся и уви във ОС ми е включена но във скайп нещо не работи?! Само при мен ли е така или тоя е още по-бъгав от предшествениците си?

 46. @gabo
  Здравей. Аз имам един Win 8 и сега отидох в него да тествам и при мен никъде не поправя думи нито на български нито на английски. Дори не ги засветява и в червено. А двете настройки са пуснати. Пробвах и в текстова програма, и там не поправя нищо. Може и да е от Windows. То всичко им е едно бъгаво…

 47. Здравейте, опитвам се да инсталирам скайп 6.14 на уиндоус 8.1, но не се получава. Появява се иконката на десктопа, натискам и не се отворя. Къде може да е проблема?

 48. Здравей Радосвета.
  Този проблем се появява там понякога. Виж коментар #44 малко по-нагоре. Ако решиш проблема ще се радвам да споделиш какво точно си направила, което е помогнало. Искам да натрупам малко информация за този проблем за да мога евентуално да напиша статия след това.
  Поздрави.

 49. Здравей отново, реших проблема. Точно както е написано в коментар #44. Благодаря за помощта :) Поздрави.

 50. Здравейте!
  Защо при зададено време ОТ КОМПЮТЪРА в профила скайпът показва друго време на изпращане и на получаване на съобщения (с един час и няколко минути разлика, която разлика постепенно намалява)?
  И защо трябва да зададем GMT-6, след като за България времето в момента е GMT+3? И при това задаване, пак показва неверен час.
  Благодаря Ви предварително за отговора.

 51. @Екатерина
  Здравей.
  Със 6.14 версия ли си? Ако не, сложи я. От настройките на профила избери за часа От компютъра. Ако не показва правилно промени настройките на времевата зона на Windows-а (не в скайпа) на някаква друга и след това върни на правилната. И после виж дали в скайпа се е оправило.
  Ако и това не помогне, кажи ми при всички контакти ли ти показва грешно или при някои само?

 52. Здравейте.
  Искам да попитам имам скайп последна версия 6.14 и windows 8.1 като се опитам да проведа разговор с който и да е абонат възниква грешка и ме изхвърля от скайпа. Каква е причината, каква настройка да направя да провеждам разговори. Благодаря!

 53. Здравейте, ползвам Уиндос 7, след самообновяването на скайп с версия 6.14.0.105 най-новата за момента, Скайп не може да намери вградената камера от лаптопа, и се затваря сам. Като сменя старата версия : 6.14.0.104 всичко работи нормално. има ли нещо в Уинсос 7, да се донастрои за да намира скайп камерата. В настройките на Скайп на частта Видео.. не се показва камерата, и не е намерена че е налична.

 54. @Петко
  Здравей.
  То има вече 6.16, пробвай с нея как е: http://www.skype.com/go/getskype-full
  За някакви настройки не знам да е нужно да се правят. Всичко трябва да си тръгва автоматично.

 55. Здравейте! Имам интересен проблем с един скайп профил на ВСИЧКИ възможни версии на програмата се получава следното: След отписване на скайпа от друго у-во, той остава на линия активен, дори при затворени процеси и т.н при избиране на профила показва „провален разговор“ по това разбирам че не е влязъл никой в него… Няколко пъти сменях пароли деинсталирах и инсталирах и какво ли не правих и този проблем продължава профила, който ползвам на мобилно у-во андройд остава на линия. Пробвах същия профил на домашния компютър същия проблем отново…. Някой срещал ли е такова нещо и как да го отстраня, възможно ли е да е бъг, ама пък аз ползвах доста версии и при всички е така… Вече не знам какво да мисля, ако може някой да помогне….

 56. @Габо
  Здравей. Бъг е и то много популярен, но не е в програмата, а е на ниво сървъри и акаунт. Веднъж като ти се активира бъга за твоя акаунт (това става като се впишеш в мобилно устройство) и вече е така където и да се впишеш. Те знаят за бъга отдавна ама още не са го оправили.
  Временното решение, за което разбрах, е всеки път преди да се отпишеш да си сменяш статуса на инкогнито. Така този статус ще се запомня чрез бъга и ще изглежда че си извън линия когато си извън линия.
  Поздрави.

 57. Проблема с намирането на уебкамерата остава и при новата 6.16 версия.. Пише ми: A problem caused the program to stop working correcty. Windows will close the program and notify you if a solution is avaible. И после се затваря скайпа и като го стартирам наново.. отново същата поредица.. Видео настройките.. не се намира наличната камера, пробвах и с друга камера, подвижна.. същата история се получава.. Моля за съдействие :) Благодаря предварително.

 58. @Петко
  Опитай с пълно премахване по следния начин: https://chat4o.com/%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/
  После сложи отново. Ако е от някакви повреди по файлове и регистри, това ще генерира всичко на ново.
  Ако и това не помогне, ще трябва да сложиш стара версия, с която работи. Те правят промени в новите версии нали и понякога „подобряват“ нещо, но това нещо например може да не поддържа някои камери.
  Ако се наложи да ползваш стара версия ще трябва да направиш и това: https://chat4o.com/%d1%81%d0%bf%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d1%8a%d0%bf%d0%b4%d0%b5%d0%b9%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/

 59. Здравеи николаи искам да ми помогнеш
  аз съм със скаип 6,0 като си обнових скаипа на 6,10 и немога да права видео разговор само мога да говора със приятела защо така става обясни ми
  :)

 60. @Гого
  И двамата сложете най-новата версия и пробвайте така.

 61. Здравейте! използвам Windows XP service pack 2 и версия на скайп 6.5 , но не позволява да се логна – отписахме ви, защото използвате остаряла версия на скайп.

  Опитах се да изтегля последната , но ми дава грешка.

  Моля за съвет

 62. @Евгения
  Здравей. Виж първия линк в коментар 62 отгоре. Там направи пълно премахване и сложи след това новата версия.

 63. Изтеглих 6.14, но като го инсталирам пише че е възникнала неизправност с обслужващият сървър и ме кара да изтегля нов инсталатор. Изтеглих този нов инсталатор, но пак ми дава тази грешка. Моля Ви помогнете!!!

 64. Здравей. Този инсталатор трябва да пробваш принципно: http://www.skype.com/go/getskype-msi
  Но е за най-новата версия де.
  А ако не стане, направи пълно деинсталиране по следния начин, ако програмата отрие нещо за изтриване свързано със скайп де: https://chat4o.com/%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B4%D0%B5%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-skype/

 65. Здравей, изпълних всички стъпки с деинсталирането и инсталирането на новата версия, но постоянно ми изписва Fatal Error / Failed to get proc address for getLogicalProccesorInformation (KERNEL32.dll). При инсталирането на по-стара версия ми казва че съм отписана защото нямам новата версия. Благодаря

Коментарите са изключени.