Как да проведем тестов разговор в Skype?

Google реклама:

Тестов разговорСъмнявате ли се в коректната работа на вашите слушалки или микрофон? Не чувате хората, с които говорите или те не чуват вас? Тогава проведете един тестов разговор и разберете веднъж за винаги дали при вас е проблема или при отсрещната страна.

За да проведете тестов skype разговор следвайте стъпките:

  1. Включете и свържете вашите колонки/слушалки и микрофон.
  2. Отворете skype и влезте с вашите потребител и парола.
  3. Намерете във вашия списък потребителя с име Echo / Sound Test Service и скайп име echo123. Ако той не е във вашия списък, намерете го и го добавете. Обърнете внимание че много хора имат подобни имена или скайп имена, но само един е с точното скайп име echo123.
  4. Обадете се на този потребител.
  5. Ще чуете автоматично съобщение с инструкции на английски и след това сигнал. След сигнала говорете нещо на микрофона, каквото и да е.
  6. Вашият глас ще бъде записан. Ще чуете втори сигнал, който показва че записването е спряло.
  7. Тогава записа на вашия глас ще ви бъде пуснат.
  8. Ще чуете отново сигнал (вече трети), което показва че записът е свършил. Тогава отново ще се пусне автоматично съобщение, обясняващо ви че трябвало да чуете своя глас и че ако не сте, значи имате проблеми с микрофона или настройките.
  9. А ако изобщо не чувате нищо по време на разговора, дори и автоматичното съобщение с инструкции, вероятно имате проблем с колонките/слушалките или техните настройки.

Реклама:

Реклама:

Категория:Skype статии

One comment

  1. нивото но аудио връзката е подчертано нормално !!!

Коментарите са изключени.