Как да разкрием скритите емотикони в скайп?

Google реклама:

Готина емотиконаКакто знаете, в Skype има емотиконки, които не се показват в менюто. Тях ги наричаме скрити емотикони. Нужно е да знаем техния код за да ги използваме. Но сега, благодарение на този трик, ще можем да си ги цъкваме от менюто както останалите.

Този скайп трик използва една малка стара програмка на име Hidden Smileys 2.0, разработена от един от членовете на немския форум forum.meinskype.de. Както казах тя е стара и вече не се поддържа и обновява от автора си. Поради тази причина тя не работи с новите скайпове от рода на Skype 4 или Skype 5. Според моите тестове, програмата работи със Skype 3.8 (а сигурно и със по-стари версии) в Windows XP и Windows 7, а най-вероятно работи и във Vista.

Просто свалете програмата (–>ЦЪК<–) и я отворете и би трябвало в скайп вече да виждате на мястото на емотиконките добавени и скритите такива. Тъй за да работи, трябва винаги да е отворена програмката, то ще е добре ако си я настроите да се стартира автоматично с Windows. Обаче тя няма такава настройка, за това следвайте инструкциите в тази статия: Автоматично отваряне на програма при стартиране на Windows.

Този трик е вдъхновен от коментара на Крис (по-точно #21 от тук), благодаря за което :).

Показване на скритите емотикони

Реклама:

Реклама:

Категория:Skype трикове

19 comments

 1. Крис
  Хехе няма защо. Жалко че не работи и със новите версии. Но нали я има за 3.8 … Те половината ползват 3.8 … ама аз ползвам 5.5 … щото повече ме кефи … особено ся като са променени емотиконките

 2. Мда, доста ползват 3.8 :). Аз бих ползвал всяка версия. Първо ползвах 3.8, после доста дълго 4, а сега пък си сложих 5.5. Всички стават :).

 3. Изисквания:
  * Skype Version 3.5x bis 3.8x
  * Windows XP oder Vista

 4. @Боби
  Да прави си, то ги пише във страницата на програмата. Но все пак аз предпочитам да тестват сам. Съмнявам се във всичко :P

 5. за жалост при мене няма да стане щото има вируси

 6. @b@rbie
  Здравей. Къде има вирус? И според кого? В кой файл точно? Провери и ще видиш, че вируса е другаде.

 7. @Наско
  Здравей. Ами да, ние с новите версии, ще трябва да знаем кодовете :). Програмиста правил програмката трябва да продължи да я обновява за всяка нова версия, но явно е спрял да се занимава.

 8. Случвало ли се е на някой докато му пращат съобщение да се появява драскащо коте на мястото на моливчето или някъде в горната част на чат-панела?

 9. @Danche
  Здравей.
  Да, котката се появява като се натиснат три клавиша едновременно. Например става с трите латински клавиша C A и T. Става и с други, но май не с всички. Също не работи на всички версии на Скайп.
  Поздрави.

 10. Няма ли друга подобна програмка или друго нещо да излезнат всички емотикони в новата версия на скайпа ?

 11. @SmasHinG
  Здравей. Не съм намирал.

 12. @Любопитко
  Здравей. Не.

 13. Когато деинсталирах новата версиа на SKYPE tm – 6,2 ми изчезна камерата. Как мога да си възстановя видео разговорите?

 14. @Радостина
  Здравей. Когато я деинсталира ли? А с коя си в момента? Имай предвид, че между някои стари и някои нови версии не могат да се направят видео разговори. За това е най-добре и двете страни на обаждането да са с еднакви версии.
  И какво по-точно ще рече, че е изчезнала камерата?

Коментарите са изключени.