Skype на български

Google реклама:

Българско знамеВиждам че много хора търсят начин да направят своя Skype на български език или търсят да изтеглят версия на Skype, която е на български. Искам да ви кажа, че няма отделна версия, която да е на български, защото нашият език си е вграден в програмата.

Избор на език преди инсталация

Един от начините вашият Скайп да бъде на български, е още преди инсталацията да изберете езика от падащото меню.

Избор на език след инсталация

Не се безпокойте обаче, ако вече сте го инсталирали на английски език. Просто отворете Skype, влезте с вашият потребител и парола и след това отидете горе в менюто Tools, посочете Change Language и цъкнете на желаният от вас език, в случая български и готово!

Ако желаете отново да го върнете на английски език, просто отидете в същото меню, което вече се казва Инструменти, посочете Избор/Смяна на език и изберете English. Не забравяйте, трябва да сте влезли с вашият потребител за да бъде запомнена настройката.

Реклама:

Реклама:

Категория:Skype трикове

17 comments

 1. Благодаря ти !
  Беше много полезна статията !
  Бъди жив и здрав !

 2. Мерси брато то било еламентарна работа,ама като не я знаеш.Мерси отново.

 3. Информацията ми беше изкючително полезна,много ви благодария,страхотни сте!

 4. Много благодаря,че ви има,това за сега е единствения сайт,който дава такива добри указания за ползване на скайп, и на удобните програмки публикувани на български език.
  Много хора не знаят за вас,но аз ви споделих в моя фейсбук,и искрено се надявам и други да го направят,за да научат много хора за този уникален сайт.

 5. @Теодора
  Благодаря за топлите думи и за помощта с популяризирането на сайта :)! Поздрави.

 6. Считам,че е наложително,да напишете материал за Закупуване на Скайп кредит ! Пращаме пари на разни съмнителни господа,без ,да получаваме Скяйп кредит !

 7. @Policexpert
  Благодаря за идеята. Ще трябва да проуча как точно се купува, че то аз не съм купувал до сега. Ще си запиша при идеите за статии.
  Поздрави.

 8. С тези инструкции които прочетох всичко се получи лесно

 9. @Калоян
  Радвам се :)

 10. @iskren
  Здравей. Коментара ти е изтрит, понеже не е на кирилица. Погледни коментар #25 от тук https://chat4o.com/skypelauncher/ за това, което питаш.
  Поздрави.

 11. @васко
  Здравей. За там трябва да избереш език за самия уиндоус. В контролния панел има добавяне на език (add a language) от там се прави.

 12. skype 6.11 се инсталира и работи идеално с windows 8.1

Коментарите са изключени.