114 comments

 1. Имаше и друга програма, където се сваляше и пишеш текст примерно: Любов и то ти го пише със емотиконки … ти избираш две емотиконки … примерно текста да е сърце, а фона да е катерица … и то ще ти го направи така

 2. @Крис
  Ами не я знам, но може да я потърся. Без името ще е доста трудно обаче. Иначе с това дето го направих много се гордея :P

 3. Не може ли да е поне с един ред по широко това ?

 4. @Крис
  Е ся, ти за 1 ред ли си. Хаха. Може и 100 реда и колони да е. Но тази големина, която е в момента е точно колкото се събира по подразбиране в прозореца на скайп, ако не е разтеглен (до колкото знам).

 5. Е да ама ако пишеш нещо, не можеш да вмъкнеш 4 -тата буква …

 6. @Крис
  Ще видим, може в бъдеще да го направя да се настройва големината :). Но за сега трябва да отделя време на някои други неща. Готвя друга изненада между другото, до няколко дни ще я публикувам :).

 7. На мен не ми излиза кода !!! Натискам ама не става !!!

 8. @Simona
  Благодаря за коментара. Ще споделиш ли с кой браузър и коя негова версия си и дали като пробваш с друг става?

 9. Крис, тази програма за която говориш се казва “Rofl” ако я искаш – пиши ми на скаип Peps_Mz

 10. На Николай много благодаря (:
  А на Simona ще кажа да натиска “покажи кода” почти на всяка промяна която прави и става (:

 11. @Alexander
  Здравей. Би трябвало да работи винаги. Ако не се натиска бутона почти на всяка промяна и при теб ли не работи?

 12. Е,това е жестоко!!!Благодаря на този дето го е направил!!!Много е яко….

 13. Много ви благодаля!!!Страшно е това…..

 14. Радвам се че ви харесва :).
  Сега поправих един бъг, заради който в Opera браузъра не показваше с черен контур избраната емотикона. Също един бъг в Internet Explorer. А и е възможно да е оправен и бъга в Chrome, за който някои хора споменаха. Не мога да го пробвам обаче, защото при мен винаги си работеше. Дано сега всичко е ОК. Ако на някой не му работи нещо моля да пише и да каже какво точно и с кой браузър е.
  Поздрави.

 15. Открих я тази програма ROFL, за която се говореше по-горе в коментарите. Обаче не ми харесва честно да ви кажа. Буквите се изписват малко странно, а и трябва да са само 2 или най-много 3-буквени думи за да се съберат и да се покажат правилно. Дори май само 2-буквени. Като OK, DA, NE, HA.

 16. Добавена е и емотиконката Оливър -> (oliver)

 17. някой ако знае нова емотикона да каже

 18. @bozidar
  Да, правилно. Тъкмо на скоро и аз разбрах за нея и си записах да я добавя в инструмента. Скоро ще я добавя.

 19. Здравей Ники
  Разбрах,че има някаква програмка за скайп,която ти изговаря гласно чата в скайпа.
  А и дали има директен преводач за чата?-Например:Човека с когото разговарям отсреща ми пише на испански,или английски,а при мен да се превежда на български и обратното.Много се надявам да има такава програмка.
  Искам да си инсталирам скайп на телефона,но когато се опитвам да го направя,ми казва че паметта е пълна,въпреки че съм с допълнителна карта памет на телефона и не се получава,наистина имам нужда от съвет.

 20. @Теодора
  Здравей.
  Благодаря за идеята за статия :). Ами да, открих такъв сайт и той е skypetranslate.com. От там се тегли една добавка и се инсталира и се свързва със скайп и тогава може да се превежда автоматично от и на много езики. Използва се на Google Translate преводача по някакъв автоматичен начин. Ако решиш да инсталираш добавката само внимавай защото при инсталацията има много отметки, които ако не се махнат ще ти променят търсачката, началната страница, ще ти добавят тулбарове по браузъра и така нататък. И също имай предвид че превода е доста смешен и неточен в голяма част от времето :).
  Относно скайп на телефона до колкото знам се прави от този адрес: http://www.skype.com/intl/en/get-skype/on-your-mobile/download/
  Но конкретно за твоя проблем не знам.
  Поздрави.

 21. Здравей, Ники!
  Този раздел от сайта е страхотен. Убиваш време с него.
  Ако може ме намери на скайп –изтрито-от-админа– за да те попитам нещо.
  Благодаря предварително :)

  P.S да знаеш че доста мои приятели се забавляват с тази опция ;)

 22. @Atilka
  Здравей.
  Много се радвам, че ти харесва и че се разпространява и към твоите приятели ;). Благодарен съм на всеки, който помага за популяризирането на сайта.
  Всеки може да се свърже с мен като пише коментар или пък най-долу най в дясно на сайта има един линк За контакти :).
  Поздрави.

 23. @нешка
  Здравей.
  От кой браузър отваряш сайта? Също директно отваряш този адрес нали: chat4o.com/skype-emoticon-art/
  Защото ако се отвори през рамка в друг сайт съм го направил да не става. Това важи и ако го отвориш примерно през Google Преводач.

 24. аха ок, значи аз съм сгрешила, извинявам се

 25. Вчера и днес преправях малко инструмента с цел да зарежда по-бързо емотиконите. Вместо в 98 отделни супер малки файла, сега те се съдържат в 5 отделни малко по-големи файла. Така вместо да се правят 98 отделни заявки за изтегляне, се правят само 5 и страницата ще зарежда много по-бързо.

  Трябваше да преправя и начина, по който се показват иконите. Вместо да се зарежда техния отделен файл, сега един от 5-те файла се размества така, че да се види отделна част от него.

  Общо взето не би трябвало да забележите никаква разлика освен по-бързо зареждане на страницата. Тествах всичко, но все пак ако нещо съм объркал и има някакви грешки и бъгове, пишете коментар.

  Поздрави.

 26. нищо не работи хора помогнете ми :(

 27. @Krisi pisi
  Здравей. Правех скоро едни промени и може да има някакви грешки. Иначе аз го тествах многократно и при мен работи добре. За начало пробвай да изчистиш кеша на браузъра и да презаредиш ръчно страницата с бутона за презареждане. Или пробвай с друг браузър. Кажи също по-точно какво не работи и с кой браузър си :).
  Поздрави.

 28. Здравейте.
  Благодаря за инструмента за рисуване, жесток е както и сайта. Бих помолил за съвет относно новата версия на скайп. Kато цяло е супер, но защо постоянно ми товари процесора на 100? Дори когато не го използвам. Принудих се да ползвам сайта който сте публикували тук за да заменя скайп.

 29. @Тодор Пейчев
  Здравей.
  Благодаря. Радвам се, че ти харесват :).
  Относно натоварването, този досаден проблем се наблюдава понякога дори и с най-новата версия. Може да е причинено от доста неща и откриването на причината понякога е доста трудно. Всякакви плъгини, програми, антивирусни, защитни стени и т.н могат да взаимодействат със Skype и да предизвикват това (примерно като ги затвориш една по една). Трябва някак да откриеш коя програма точно е причината. Освен това може и да е от друго. Примерно ако в Windows 7, Skype е стартиран в режим за съвместимост. Или пък може и да се оправи като преинсталираш Skype на ново. Или след като излезеш от Скайп и изтриеш файловете shared.xml и shared.lck, които ще видиш като отвориш произволна папка и в адрес лентата напишеш %appdata%\Skype и натиснеш Ентер.
  Поздрави.

 30. Здравей Ники
  Разкажи ми нещо повече за видео споделянето по скайп.Не съм много запозната.Благодаря предварително.

 31. Проблема на Тодор Пейчев се реши като изтри онези два файла. Той ми писа на мейла. Казвам го и тук ако случайно някой с такъв проблем чете в бъдеще.

  @Теодора
  Здравей.
  За кое по-точно става дума? Има примерно споделяне на екрана по време на разговор по Скайп. В менюто Разговор се избира Сподели екрана. Тогава човека, с който говориш вижда това, което ти виждаш на твоя монитор.
  Имаше едно време и видео в настроението, но мисля, че го махнаха. Пак ще проверя ако за това питаш.

 32. Благодаря отново за озивчивоста Ти.
  Сега отново за въпросното натоварване.:
  Близо 12 часа компа си работеше екстра,но след това процесора пак заби на 100%.Ползвам “process explorer” за да следя работата на компа/между другото безплатна и добра програмка/.Забиваше от скайпа.Отворих пак папката на скайп и видях че скапаните файлове са се възтановили.Трих ги как ли не и с какво ли не …но пак…най много изкарам час два без тях.Имам чувството че скайпа сам си ги възтсановява …връзка с нета няма как да му спра ,но ми е чудно ,дали ако забраня да се ъптдейтва ,ще помогне…за сега ползвам саита,който беше публикуван от админа,върши работа но не е скайп.
  Пак благодаря за бързата и компетентна реакция на хората тук.
  Поздрави!

 33. @Тодор Пейчев
  Файловете се възстановяват сами, да. Но то така и трябва. Ние ги изтрихме за да се появят нови с надеждата те да не предизвикват проблем вече :).
  Пробвай слените неща:
  1. Затвори всички програми и антивирусни без Skype и работи така с него да видим дали ще прави проблем.
  2. Също пробвай дали проблема го прави със всякакви потребители, които са вписани, или само когато е вписан точно определен.
  3. Изтегли програмата CCleaner и пусни сканиране на регистрите за грешки и след това ги поправи и премахни.
  4. Деинсталирай Скайп и инсталирай друга версия. След това забрани ъпдейтите за да си остане тази версия, която си сложил.
  Тези неща ми идват на ум за момента. Пробвай с тях, дано нещо проработи.

 34. Искам да попитам дали хората, които създават Скайп, мислят да има и 6-ца :D
  Или поне нови икони <33

 35. Здравей Ники
  Точно за това споделяне попитах, просто не знаех как става, но благодарение на теб вече знам.
  Хиляди благодарности.

 36. @Qna
  Здравей. Ще трябва тях да питаш. Аз не съм от тях :). Можеш да им пишеш на английски език на този имейл: contactus [кльомба] skype [точка] net

  @Теодора
  Радвам се, че помогнах :P

 37. Здравейте. Най-после е готов новия инструмент :). Може да се емотиконизира изображение автоматично и също има два размера. Ако има някакви грешки, бъгове и проблеми, моля пишете един коментар като опишете проблема подробно, кога се появява и с кой браузър сте. Поздрави.

 38. Здрасти, имам един проблем, който май е само за мен!! Като си направя Скайп 5.9, не знам как да си влизам при името и да си го сменям и затова съм с 5.5. Моля обяснете.

 39. @Алекс
  Здравей :). Не разбрах какво точно искаш да направиш. Да си смениш името в профил данните ли? Ако е това, виж менюто Skype -> Лични данни -> Редактирай личния профил. Там цъкни на името си.

 40. Здравей, имам проблем с емотиконизирането на изображение.

 41. @Ивелин
  Здравей. Какъв по-точно :)

 42. Ами просто не ми се получават картинките.

 43. @Ивелин
  Здравей.
  Не се получават изобщо, тоест нищо не се променя или се получават, но не са хубави/разбираеми? Държа да отбележа, че трябва да са доста простички изображения и също да са квадрати. Ако не са квадрат, ще бъдат отрязани до квадрат и ще изчезне реално част от тях. А ако са сложни пък няма да се разбира нищо, понеже все пак полето за рисуване е съвсем малко.
  Благодаря, че отделяш време да ми помогнеш да разбера проблемите с инструмента.

 44. Тъй като някои от вас получават една грешка, го направих да получавам имейл ако тази грешка се появи на някой! Също получавам данни къде по-точно се е получила. Това ще ми помогне да открия причината. Няма да ми избяга тази грешка. Хехе :).

 45. Планът работи, видях къде се появява грешката – в една от невидимите защити против ботове и хакери. За сега съм я спрял и вече грешката не би трябвало да се появява. Като открия причината пак ще пусна защитата.
  Поздрави.

 46. Онова за двата скайпа има вирус! Аз сам на 8 години и ми се иска да си включа и на татко ми скайпа.

 47. @ilian
  Мерси за комплимента :). Поздрави!

  @дейвид дойчинов
  Здравей. Проверих отново целия сайт с Нортон, както и с някой други онлайн проверки и няма вируси. Ако ти изкарва вирус някъде, той ще е дошъл от другаде или ще е фалшива тревога. Това се случва също понякога. А ако имаш предвид, че отварянето на друг акаунт е вирус, то това не е така. Сигурно баща ти го е настроил да му се отваря автоматично неговия скайп. Отпиши го и като се вписва му кажи да не слага отметката за автоматично вписване :). Ако не се лъжа Skype Launchera нещо не му харесваше това автоматично вписване.
  Поздрави!

 48. @Kos Sko
  Здравей. За съжаление антивирусната ми го открива като вирус, за това премахнах линка.

 49. Човек много ще съм ти благодарен ако направиш рисуването като програма а не само на сайт.

 50. @Georgi
  Здравей. Благодаря за коментара! Аз работя в областта на интернет програмирането, програмите за компютър не ги разбирам ;).
  Поздрави.

 51. Ето няколко емотикони, които са яки (flag:bg) и се пишат ето така, но на английски, флаг:бг,еу,рус и т.н.

 52. @rezachyt
  Дам. Обаче са по-различни по големина и за това не съм ги включил в инструмента. Развалят рисунката :).

 53. @rezachyt
  Да, иначе могат да се нарисуват с тези другите. Благодаря за коментарите, но онези с емотикон рисунките ги премахнах. Решил съм да не позволявам такива в коментарите.
  Поздрави :).

 54. Всичко е много яко!! Супер! Ползвам го да зарадвам приятели и близки, така както и на много познати!! Благодаря много на изобретателите! :)

 55. @Plamss
  Радвам се. Благодаря за коментара :).

 56. Извинете но има ли такава програма друга за правене на подобни неща с емотикони, нещо с писане на текст :) :) :)
  ???????????????????

 57. @Nikol
  Здравей. То повече от 20 колонки не се побират в Скайп като пращаш, дори и на цял екран. Така че не знам колко текст може да се побере на такова място. Според мен не е удобно да се прави текст по такъв начин. Иначе можеш да избереш размер 20 с инструмента и да пишеш :). Защо ти е друга програма :).
  Поздрави.

 58. Има ли такава програма дето като ти пишат нещо то да се казва на глас от самия скайп. Ако има моля пратете линк.

 59. @Михаела
  Здравей.
  Изглежда има някакви такива програми, но не съм проучвал този въпрос. Записвам си обаче да го проуча и ако реша може да направя статия по въпроса.
  Иначе на пръв поглед открих програмата на име: CTSS – Chat Translator and Speaker for Skype
  Пише, че тя говорела. Не съм я тествал.
  Поздрави.

 60. @viki
  Здравей. За кое по-точно? Какво се опитваш да направиш?

 61. Привет, има ли възможност на скайп 4.2.0.155 да се сложат новите емотикони… Този вариант на скайп си го харесвам и ми допада свикнал съм с него , но искам тези емотикони… :)

Коментарите са изключени.