Как да променим основния си email в Skype?

EmailКогато си създавате Skype акаунт е нужно да въведете вашия email адрес. Този email е вече вашия основен имейл адрес. В бъдеще можете да добавите и други адреси в профила си, но само и единствено чрез основния можете да смените паролата си в Скайп.

За това, ако вече не го използвате е добре да го смените. Тук ще разгледаме как точно се прави това.

 1. Посетете официалния сайт на Skype, впишете се с вашите Скайп име и парола и посетете вашата профил страница.
 2. По-надолу в страницата, в раздел Contact details ще видите вашия текущ основен email адрес. Срещу него пише Primary email. Под него цъкнете линка на име Add email address и въведете новия адрес.
 3. Добавяне на нова електронна поща в Skype.com

 4. По-надолу в дясно цъкнете бутона Save за да запазите промените. Може да ви даде грешка на някои непопълнени полета, които вече са задължителни. Попълнете ги и пак цъкнете Save.
 5. Цъкнете бутона Edit (намира се на мястото на Save) и този път срещу новия email адрес ще видите кръгче и надпис Set as primary. Цъкнете на кръгчето за да се запълни и след това отново бутона Save.
 6. Задаване на нов основен email в Skype.com

 7. Този път ще ви поиска Скайп паролата, въведете я и натиснете бутона Enter. Вече надписа Primary email трябва да се намира срещу новия ви имейл адрес.

Статията е вдъхновена от коментара на Ava (#74 от тази статия). Благодаря за идеята :).

Реклама:

Реклама:

Категория:Skype статии

2 comments

 1. Здравейте,
  имам следния въпрос. Наложи ми се да направя скайп на мой роднина и направих грешката да го регистрирам на моя имейл. При което сега нито мога да си променя паролата нито да си влезна в акаунта понеже не си помня паролата! Само имейла си знам но е безполезен и скайп името. Много ме е яд понеже имах много ценни абонати с които не мога да се свържа вече.

 2. @Веско
  Здравей. Би трябвало да можеш по стандартната процедура за възстановяване на паролата да можеш, като там избереш от падащо меню за кой от двата акаунта искаш да смениш.
  А между другото има един начин да си видиш абонатите чрез един файл, който трябва да качиш в този инструмент, който направих (стъпка 4 долу в статията тук: https://chat4o.com/%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D1%83%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B8-skype-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/).

Коментарите са изключени.