Вземи това! Chat4o подарява ултра бърза 8GB USB флаш памет

ПодаръкРадвам се да ви представя първия пост от сериите (надявам се да станат серии) с кодово име Вземи това!. Приготвил съм ви подарък и един от записалите се ще го получи по куриер за моя сметка. Не е нужно да цъкате по линкове, да пращате на 10 приятеля, да отговаряте на въпроси и т.н. Само трябва да попълните формуляра по-долу и ще имате шанса да ви избера. Сега ще обясня някои подробности и условия, но на който не му се чете повече и иска само да се запише, може спокойно да го направи. Няма уловки, няма да ви спамя, няма да споделям данните ви с никой (освен името и града на печелившия, повече за това по-надолу), няма да плащате за нищо, никога. Ако не бързате толкова много, все пак препоръчвам да продължите да четете надолу.

ЗАПИСВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ НА 07.05.12 В 13:00!!

ПЕЧЕЛИВШ!!

Генерирах произволното число и то отговаря на името Силвия Венелинова Стефанова от град София. Честито! Благодаря на всички участвали. Ще изпратя имейл на Силвия за да потвърди все пак дали данните и са правилни преди да изпратя подаръка. Ако случайно не успея да се свържа с нея по никакъв начин, ще изтегля друг печеливш, но не се тревожете, не е нужно да проверявате тази страница непрестанно. Аз ще се свържа с вас ако случайно се стигне до това и спечелите. Поздрави!

Добавено на 08.05.12: Успешно се свързах със Силвия по имейл и днес изпратих пратката. Качвам снимка с документа, който получих от Еконт при изпращането. Естествено съм цензурирал повечето данни. Когато получа и потвърждение, че пратката е пристигнала, ще изтрия вашите лични данни от базата данни.
Еконт

Добавено на 10.05.12: Днес получих потвърждение по имейл, че подаръка успешно се е срещнал със новия си собственик. Имало е леко разминаване на куриера и печелившия при първия опит за доставка, но на следващия ден пратката е била успешно доставена :). Също току що изтрих от базата данни на сайта всичката информация за участниците.

Какъв е подаръка?

Jetflash 600
Да започнем от най-интересното. Както се вижда от заглавието става дума за 8GB-ова, ултра бърза, USB флаш памет. Чисто нова е и не е разопакована. Купих я преди около 2 дни. Марката е Transcend, а модела JetFlash 600. Има изключително високи скорости. Около 3 пъти по-високи от нормалните флашки. По-точно до 32MB/s четене и до 12MB/s запис (според производителя). В интернет можете да откриете много снимки и информация за нея, но все пак ето няколко снимки, които аз и направих.

Transcend Jetflash 600 - 1Transcend Jetflash 600 - 2Transcend Jetflash 600 - 3Transcend Jetflash 600 - 4Transcend Jetflash 600 - 5


Transcend Jetflash 600 - 6Transcend Jetflash 600 - 7Transcend Jetflash 600 - 8

Искам я! Какво да направя?

Нужно е да се запишете по-долу във формуляра, като попълните всички полета правилно и точно и след това натиснете бутона Изпрати. Трябва да въведете адрес в България, до който може да се доставя чрез Еконт (най-долу на тази страница има линк за сваляне на файл с всички населени места, които се обслужват). Информацията на всички записали се ще се съхрани в база от данни, като всеки запис автоматично си получава уникален номер. Когато дойде времето аз ще генерирам едно произволно число от 1 до X (броя записали се) чрез сайта random.org и ако са му попълнени правилно данните и преценя, че не е измамен запис (примерно може да се е записал няколко пъти нарочно), то той ще е печелившия. Ако е некоректен запис, ще генерирам друг номер.

Не ти вярвам. Ти какво печелиш от това?

Нормален въпрос. Ами надявам се това да доведе до по-бързото популяризиране на сайта ми :). Ако преценя, че е успешно това начинание, то със сигурност ще продължа и за напред с подаръците. В този ред на мисли, много ще съм ви благодарен ако споделите тази страница с приятели и непознати ;). Също разгледайте нашите забавни и полезни трикове за скайп.

А личните ми данни? Защо са нужни?

Данните, които ще се съберат чрез формуляра по-долу, ще използвам при изпращане на пратката на печелившия. Имейла ще ползвам за да се свържа с него и да го уведомя, че е спечелил. Освен тези данни, които се виждат, се записва и вашия IP адрес. Това е с цел по-лесно да определя измамните записи. Всички данни ще изтрия лично от базата данни след като подаръка бъде успешно подарен. Няма да бъдат споделяни с трети лица, освен данните на печелившия, които ще бъдат използвани при изпращане на подаръка по Еконт. Също имената му и града ще бъдат написани публично на тази страница (другите му данни няма да се оповестят публично).

Кога ще разберем печелившия?

Записването ще спре автоматично на 7 май 2012 г. в 13:00 часа, а печелившия ще обявя в същия ден предполагам около 14 часа. Той ще получи и имейл от мен, на който трябва да ми отговори за да потвърди, че данните му са реални и е готов да получи пратката. Ако не ми отговори до няколко дни на имейла, ще му звънна на телефона. Ако и там не успея да се свържа от 2 опита, то ще избера друг печеливш.

Добре. Нещо друго?

Пишете на кирилица (без имейла), всички полета са задължителни и веднъж изпратени данните нямате право да сменяте, след като спечелите. Дори не може да ги допълвате. Ако бъдете избрани и данните ви не са точни или пълни, ще бъде избран друг. Това е с цел да се предотврати записването на един и същи човек повече от един път с фалшиви данни и чак като спечели да ги оправя на истинските. Също имайте предвид, че ако вие се запишете, не е позволено да се записват още хора от вашия дом (адрес). Всеки адрес участва по 1 път.

Формуляр за записване

ЗАПИСВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ НА 07.05.12 В 13:00!!!

Споделете с приятели

Добави в Svejo

Реклама:

Реклама:

Категория:За Chat4o

3 comments

  1. Искам да попитам нещо. Как може да се блокира абонат който използва SKYPE за извършване на измами??? Ама така да се блокира че да не може да си влезе в тоя профил??? Става въпрос за абоната с nick: [премахнат от админа]
    Или ако има начин да се направи някъде публикация на този nick и да се знае никой да не се захваща с нея/него.

  2. @Николай Черешаров
    Здравей. Това, което можеш да направиш е да го блокираш с десен бутон на него и там Блокирай абоната и след това да поставиш отметката Докладвай за злоупотерба.
    Поздрави.

Коментарите са изключени.