114 comments

 1. За съжеление никое не ми помогна :( но се надявам се някак да се оправи по нататък.. ако има някакво развиетие моля пишете :)

 2. @Badboy
  Изглежда е нещо по сървърите на скайп тогава. При някои се е оправило от самосебе си. Да се надяваме, че и при теб ще стане така скоро.
  А инсталирането на нова версия не помогна ли поне?

 3. Днес е вече 19-ти и като разглеждам в мрежата (през гугъл) не виждам този проблем да е много популярен. Тук там има някоя тема по форумите. Но няма нови мнения, а на някои места пък пишат, че се е оправило при тях вече. Така че предполагам е било някакво претоварване на сървърите.

 4. @kilner1983
  Здравей. Кой. как, кога, какво и от къде не дава :)? Дай повече иформация. Поздрави.

 5. Как мога да сложа скайпа си на работния плот?

 6. @kilner1983
  Здравей. Ами то принципно сам прави иконка, но и ти можеш ръчно да направиш като отидеш в папката където е инсталиран, после в папката Phone и в нея с десен бутон на Skype.exe и после Send to или Изпрати до и след това Desktop или Работния плот :).

 7. КАК САМ ПРАВИ ИКОНКА НА СКАИП ПОМОГНИМИ

 8. @kilner1983
  След като бъде инсталиран той създава иконка на работния плот. Но както казах и ти можеш да направиш ръчно.

 9. Виж по-предния ми коментар.

 10. Здравей! При мен е същият проблем,не иска да се свърже .. а днес по рано си работеше.Пробвах да направя това което каза.. но пак не става .. а не искам да си обновявам скайпа някакви идеи .. ? :|

 11. @Тони
  Здравей. Може да пробваш да направиш възстановяване на системата към предна дата, когато всичко е работело. Има такава възможност в Windows, нарича се System Restore. Ако проблема е от твоя компютър, това би трябвало да помогне. Или може да преинсталираш скайп на ново, ако не си пробвал вече де.
  Поздрави.

 12. Здравей отново,тъкмо щях да пиша че си преинсталирах скайпа на ново и всичко се оправи ! :)

 13. МОЯТ СЪЩО ИМА ПРОБЛЕМ НЕМОГА ДА СЕ СВЪРЖА СКАИП

 14. @Тони
  Радвам се :).

  @kilner1983
  Здравей. Какво си пробвал до сега, за да го оправиш?

 15. НЕМОГА ДА ГО ИНСТАЛИРАМ СКАИП КАК СТАВА

 16. @kilner1983
  Ами принципно инсталацията е доста лесна. Само стартираш файла, който си изтеглил и ако искаш променяш някои настройки или ги оставяш така и цъкваш там бутона за инсталация и то става за секунди. Ако имаш по-нова версия вече инсталирана, първо трябва да я премахнеш за да сложиш по-стара. Премахването или деинсталирането става от контролния панел на Windows. Ако има конкретен проблем, кажи ми точно какъв е и кога се появява и какво се изписва, ако има грешка и ще опитам да помогна повече.
  Поздрави.

 17. НА РАБОТНИЯ ПЛОТ КАК СЕ ПОСТАВЯ СКАИП?

 18. @kilner1983
  Когато инсталираш скайп, тя сама си се поставя иконата. Иначе може и ръчно като отидеш в папката, където е инсталирана и с десен бутон на файла Skype.exe да дадеш Изпрати до -> Работния плот.

 19. @kilner1983
  Съжалявам, но изглежда няма да мога да ти помогна повече. За тези доста лесни неща, щом дори и с моите инструкции не успяваш да се справиш, ще ти препоръчам да извикаш някой приятел да ти помогне.
  Поздрави.

 20. Защо когато се вписвам ми дава грешка, но само понякога. А когато влизам в два скайпа и двата ми се отписват.

 21. @Serkan
  Здравей. Дай ми повече информация. Каква грешка? Кои версии на два скайпа и по какъв начин влизаш, със лаунчер или по другия метод със /secondary дето се добавя в Цел в свойствата на иконката? С кой Windows си?
  Поздрави.

 22. Аз имах срив с интернет връзката поради токов удар в ел. мрежата и след това имах проблем в skype с търсене на нови абонати.
  Няколко пъти преинсталирах различни версии на skype и все същия проблем: „skype не може да се свърже с интернет“.
  Реших проблема като отворих „internet explorer“ показа ми че съм „offline“ и след като преминах „online“ вече мога да търся нови абонати.
  Ще се радвам ако съм била полезна на някой.

 23. @daniela
  Здравей.
  Благодаря ти за споделената информация. Ще я имам предвид, когато някой попита за подобен проблем. Освен това коментара ти ще се прочете и от търсачките като Google и когато някой потърси нещо подобно може да се покаже тази страница и така някой човек да стигне до решението благодарение на коментара ти :P.
  Поздрави!

 24. Здравей, не намерих на друго място проблем като моя и не знам дали разглеждаш подобни проблеми. Свързан е със Скайп за мобилен телефон. От около половин месец не мога да се логна. След въвеждане на потребител и парола директно затваря приложението. Проблема явно не е само при мен. При моя приятелка е същото. Пробвах с преинсталация – все същото. Регистрирах нов потребител и ме логна. Пробвах да се логна отново с новия акаунт и се получи същото като със стария – изхвърли ме. Пробвах да инсталирам Скайп през друг сайт – http://heartbeat.skype.com през браузъра на телефона и изведнъж ми съобщава, че телефона ми не се поддържа, при положение че преди това не съм имала проблем. Извинявам се ако не се занимаваш с такъв тип проблеми, но може да си чул нещо по въпроса.

 25. @Лина Трънска
  Здравей. Честно да ти кажа, с мобилните приложения не съм запознат.
  Но пробвай да го деинсталираш и изтриеш напълно там ако има някакви оставащи файлове, не знам дали при мобилните остават както при настолните. След това инсталирай на чисто от сайта m.skype.com. Там ще ти каже и дали се поддържа телефона ти.
  Иначе ако кажеш какъв е модела на телефона или там операционна система, може да потърся малко в нета.
  Поздрави.

 26. Здравей отново. Това го пробвах. Телефона ми е нокиа С7, ОС Symbian Belle, на приятелката ми е нокиа 5530, ОС Symbian 9.4 .Въпросът е че не съм срещала някъде да пише нещо за проблем. Прочетох че не се поддържат другите програми за чат. Но за проблеми между Нокиа и Скайп не съм чула нищо.

 27. @Лина
  Здравей. Потърсих малко в нета и се оказва, че го има този проблем и при други хора. Пробвай следните решения и ми кажи ако някое проработи.
  1. Използвай Скайп от този адрес: http://www.skype.com/intl/en-us/get-skype/on-your-mobile/download/skype-for-symbian/
  2. Настрой телефона си на стандартната тема
  3. Ако сим картата ти е относително стара, вземи си нова. Предполагам че това е възможно без да си сменяш номера. Ще трябва да попиташ твоя мобилен оператор по този въпрос.
  Поздрави.

 28. Здравей отново. Първото не проработи – пробвах го и по-рано и ми изписва че телефонът ми не се поддържа. Последното е свързано с разход, иначе става веднага, но не се наложи. За мое учудване промяната на темата свърши работа! Изключитело много се радвам, че попаднах на този сайт. Много благодаря за бързата реакция и за помощта.

 29. @Лина
  Радвам се, че е станало. Ще знам за в бъдеще че това е проработило и ако някои пита ще му кажа :).
  Поздрави.

 30. Здравейте, не знам дали това е мястото, на което мога да попитам за проблема си, но все пак :d. Днес, когато си включих скайпа всичките ми абонати бяха с въпросче, демек все 1 са ме премахнали. И реших, че ако се отпиша и се впиша пак ще се оправи, но ми излезна следното нещо „Отваряне на Skype е невъзможно. Вече сте вписан. Моля, отпишете се и опитайте отново.“ и пробвам пак да се впиша и не става :(. Деинсталирах го и го инсталирах пак няколко пъти и пак е същото.. предполагам е нещо от скапания ми компютър защото през телефона си влизам в скайп без проблеми.. Много ви моля да ми помогнете, мерси предварително :*

 31. @Гери
  Здравей. Пробвай първата стъпка горе в статията, където пише (Евентуални) Решения на проблема. Пиши после дали е станало.

 32. не става и не става .. продължава да си изписва същото нещо.. снощи се опитах с по-стари версии и единствено 3.6 тръгва, обаче ми е супер неудобно с нея и ако има някакъв друг начин да си ползвам по-новите версии ще ти бъда много благодарна :)))

 33. и също така когато трия тези 2 файла те пак се появяват незнайно как :д трия ги от целия компютър обаче като затворя папката и вляза пак те пак са там ..

 34. @Гери
  Нищо че се появяват, това е правилно. Тогава направи това, което писах на един друг посетител. За да не го пиша отново виж коментар #92 тук: https://chat4o.com/skype-5-5/

 35. @Гери
  Май се е оправил проблема при теб. Ще споделиш ли коя стъпка точно помогна за да знам за в бъдеще :).

 36. От няколко дни ми пише , че скайп не е в състояние да се свърже .. Пробвах да изтегля на ново и пак същото. Какво да правя ?!

 37. @Миша
  Здравей. Пробва ли евентуалните решения в края на статията горе?

 38. Изтеглих няколко пъти скайп, но като свърши цялата работа по изтеглянето, на работния плот ми излиза само скайп, инструменти, помощ и изглед и нищо повече. Нито някакви картинки, нито вписване.

 39. @mimi
  Здравей.
  Разбирам. Знам го този проблем. Направи следното. Затвори Скайп напълно. Отвори произволна папка и след това горе в адрес лентата напиши следното: %programdata%\Skype\Apps и натисни ентер. Виждаш папка на име login, преименувай я на login1. Сега влез в Скайп и трябва да стане. Обаче ще се ползва вече друг екран начален, малко по-различен, от стария вид.
  Има и още нещо. Възможно е да не можеш да добавяш контакти, но не е сигурно. За това трябва да тестваш. Може да премахнеш от списъка си контакта echo123 и след това да го добавиш. Той не е истински човек, а е за тестване, направен е от Скайп, така че няма проблеми.
  Ако не можеш да добавяш контакти ми пиши и ще ти кажа какво да направиш. А и кажи какво е станало да знам дали работи метода.
  Поздрави.

 40. Здравейте и аз не мога да се свържа със скайпа. Инсталирах 2-3 версии и пак същото.

 41. @Dancho
  Здравей. Каква е грешката? Пробва ли решенията в статията? Поздрави.

 42. Здравейте, преди 2 години си качих скайп на гсм-а, работеше идеално модела е сони ериксон к750І но от нова година насам не иска да се свърже със сървара на скайп. Настройките на телефона ги правих отново и отново но не става. Имате ли някаква идея какъв е проблема, защото макар че взима стотинки е удобно когато не съм в къщи. Скайпа е през gprs.

 43. @zako
  Здравей. За съжаление мобилните неща не са в моята област на познания. Все пак ако кажеш примерно точно каква грешка изписва на английски и операционна система на телефона (ако има такава) мога да опитам да потърся в интернет това онова ;).
  Поздрави.

 44. Телефона е стар модел няма операционна система. Съобщението, което ми изписва, е следното: failed to connect to skype server. Скайпа е последната версия, която е в нета за модела сони ериксон к750и.

 45. @zako
  Здравей.
  Видях в нета и пише, че трябва правилно да се въведе някъде си телефонния ти номер заедно с кода отпред – с 359 вместо 0.
  Дано това помогне …

 46. Номера е написан с +359ххххххх и пак не става. Знаеш ли коя е най-новата мобилна версия за гсм на скайпа? Моята е 1.2.11. Ако знаеш някоя по-нова, която да става за гсм без операционна система дай линк, ако пък тази е най-новата значи мобилния оператор в случая мтел е ограничил свързването за телефони без операционна система.

 47. @zako
  Ами деинсталирай тогава сегашната и след това влез в сайта m.skype.com и там ще ти изпише дали се поддържа твоя телефон и ще ти даде да си инсталираш най-новата ако се поддържа.

 48. Здравей. От днес аз също имам проблеми със скаипа на телефона, първо ми показваше някакъв ерор, нищо друго, преинсталирах го – същата работа. Инсталирах друга версия на скайпа за моя телефон и отново ми изписа грешка, но този път пишеше “Непознат сървър. 80 pre незнам какво си registration error“. Сега ще погледна сайта, който си дал и ще опитам отново, а между другото телефона ми е Нокиа ц3 със симбиън 40. Благодаря предварително :)

 49. Опитах още една версия на скайп за nokia c3, резултатът е същия :(, само дето пише този път че не може да се свърже със сървъра на скайп. Свързвам се със wifi от вкъщи и проблема не е във мрежата, отваря ми други приложения като фейсбук, които изискват интернет и мисля че проблема не е и във телефона… Дали проблема не е в сървъра? Или може би както по-горе е писано трябва да търкам нещо от операционната система на телефона за да тръгне? Наистина ми е важно затова моля за помощ!

 50. Между другото сега забелязах, че версията на скайпа ми е същата, от която се оплаква и горният потребител – 1.2.11, и проблема също е идентичен, може би сървърите вече не поддържат тази версия, но като гледам май друга няма…

 51. @Георги
  Здравей. Какво ти изписва като влезеш в сайта m.skype.com?

 52. Здрасти. От вече 2 дена не мога да си вляза в скайпа, изписва ми СКАЙП НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА СЕ СВЪРЖЕ. Защо така? Нищо не сам пипал. Много гадно.

 53. @криссс
  Здравей. Опита ли нещата от края на статията?

 54. Здравей, инсталирам Skype 3.6, но не мога да се впиша. С Win7 x64 съм. Не искам по-нова версия. Да не би вече да са я „отрязали“? Моля помогнете.

 55. @Ivaylo
  Здравей. Каква грешка изписва? Или ако е без грешка, какво по-точно се случва? За начало опитай с първата стъпка от решенията горе в статията.

 56. Пробвайте „ooVoo 3.5.6.45 Final“. Има СУПЕР качество.

 57. Кои неща да съм опитал? Инсталирах си новата версия с нея стана ама си искам старата. Новата не е хубава, хич няма удобство.

 58. @криссс
  Говоря за нещата горе в статията, където пише: (Евентуални) Решения на проблема!

 59. Здравейте,
  зададох си въпроса в друга тема, но сега видях че си има отделна тема за този проблем, така че моля за извинение и ще попитам пак:
  използвам скайп от години… обаче от около седмица не мога да вляза в скайп – излиза ми съобщение страницата е недостъпна в момента…
  Сменях парола – пак не мога да вляза!
  Направих си нов профил със стария е-майл – пак не мога да вляза!
  Направих си нова регистрация с ново скайп име и нов е-майл – ееее пак същата работа не мога да вляза и това е!!! В лявата част където пише Profile completeness си стои на 60% и не мърда!
  Дайте съвет какво да правя че направо откачих!
  Поздрави на всички и благодаря предварително!
  За стария си акаунт опитах да реша проблема с дадените по-горе решения, но не се получи ,може би защото няма фаил shared.xml, а само фаилове shared.lck,shared_dynco,shared_httpfe и един shared. Изтрих само файла shared.lck.
  И друго, компютъра и Скайпа го използваме двама души, другия човек няма никакъв проблем, само аз!

 60. @Vera
  Здравей.
  Направи следното: Затвори Скайп напълно. Отвори произволна папка и напиши горе в адрес лентата %appdata%/Skype и натисни Ентер. Там трябва да има папка, която се казва по същия начин, както твоето Скайп име. Премести я някъде другаде, например на работния плот, и така опитай да се впишеш. Нова такава папка ще се създаде автоматично. Старата казвам да я преместиш, а не да я изтриеш, защото понякога се случват грешки и може да се наложи да я върнеш.
  Пиши дали е помогнало.
  Поздрави.

 61. Здравей,
  Благодаря за вниманието и съвета, следвах инструкциите, но не става – все повече започвам да се ядосвам!
  А колко пъти мога да променям онова число в инструментите на Скаип? И примерно числото по-малко или по-голямо да е от зададеното в момента? И винаги ли трябва да е 5 цифрено? И най-накрая, май ще трябва да тегля нов Скаип?
  Благодаря предварително!

 62. @Vera
  Това с преместването на твоята папката не помогна ли? Странно. Защото би трябвало да е от това, щом при другите хора на този компютър няма проблем, а при теб има, то само това е което е различно между тях и теб. Така че трябва да е от това според мен.
  За числото не съм много сигурен, но по-добре го прави 5-цифрено и да е близко до първоначалното. Но то ако не е помогнало едва ли има смисъл да го сменяш много пъти.
  Може да опиташ да преместиш цялата папка %appdata%/Skype, а не само твоята, но ако не я върнеш след това, ще се изтрие цялата история на всички на този компютър и също и настройките им. А понякога, доста рядко, се случва и да изчезнат абонатите, за това е добре първо всички да си направят копие на абонатите по този начин.
  Ако и това не стане премини на най-новата версия на Скайп.

 63. Преди няколко месеца си купих нова уеб камера ложитех. От тогава май започнаха и проблемите ми със скайпа. При опит да се свържа с абонати скайпа ми блокираше по различно време. Някой път в началото, някой път на 15 мин от разговора – но само при включена камера. Блокира и то така, че няма мишка и трябва да го загася от копчето за пускане и да го стартирам отново целия компютър. Сега започна – още с установяване връзка с абоната веднага блокира по същия начин. Версията, която ползвам 6.1. Дайте съвет какво може да е? Ако ползвам скайпа без камера – този проблем липсва.

 64. @asparouh
  Здравей.
  Опитай с най-новата версия 6.2. Ако тя не стане, пробвай с по-стара. Примерно 4.2. С Windows ли си? И с кой по-точно?

 65. Здравейте :). Искам да попитам, защо ми изписва „Отваряне на Skype е невъзможно. Вече сте вписан. Моля, отпишете се и опитайте отново“, а аз изобщо не съм вписана. Какво да правя? До сега съм нямала такъв проблем, версията е 5.10.0.116. Моля, кажете на някой това получавало ли се е? П.С: Дава ми за обновяване на новата версия, но не я обновявам понеже не съм от оригиналният администратор, че съм си забравила паролата. Навсякъде пише, че трябвало да се обнови защото било много бавно иначе.. Може ли помощ : )) Благодаря предварително!

 66. @Gabby
  Здравей.
  Пробвай с нещата в коментар номер #92 в тази страница: https://chat4o.com/skype-5-5/
  Пиши ако нещо проработи :).
  Поздрави.

 67. Не става :(. Иска ми парола на администратор…
  Поздрави :)

Коментарите са изключени.