Как да си купим Skype кредит?

Google реклама:

Skype кредитВ тази статия ще минем през процеса на купуване на Skype кредит. Този кредит може след това да се използва за различните платени услуги на компанията, които включват разговори с домашни и мобилни телефони, изпращане на текстови съобщения и други.

Статията включва само процеса на закупуване на самите Скайп кредити, без да се говори за начина на тяхното използване. В бъдеще това ще бъде разгледано отделно.

Бележка: Преди да пазарувате онлайн се уверете, че вашият компютър е добре защитен с актуална антивирусна програма и защитна стена. Не въвеждайте вашите поверителни данни в сайтове, на които нямате доверие.

 1. Посетете страницата за купуване на Skype кредит.
 2. Влезте с вашите Skype потребител и парола. Ако нямате, можете да се регистрирате безплатно.
 3. Изберете сумата, която желаете за похарчите (ще бъде добавено и 15% ДДС). Отдолу в текстовите полета попълнете вашето Име (First Name), Фамилия (Last Name), Адрес (Address), Град (City), Пощенски код (Zip/postal code), Щат/Провинция (State/Province – тук пишете отново града) и Държава (Country). Съдейки по това, че в сайта си нямат български език като опция, предполагам че предпочитат и тези данни да са на латиница. След това натиснете синия бутон Next.
 4. Първа стъпка при купуване на Скайп кредит

 5. Тук първо изберете метода на плащане. Например PayPal или пък с дебитна карта Visa или MasterCard. Който ви е най-удобен. След това под Save time… има една отметка, която може да махнете ако желаете. Ако я оставите ще ви презарежда автоматично кредита когато остане много малко. Съгласете се с условията, като поставите отметката под Terms of Service и натиснете бутона Next.
 6. Избор на метод за плащане

 7. Ако плащате чрез PayPal, както мен, ще бъдете пренасочени към PayPal.com за да направите плащането. Влезте с вашите имейл и парола и след това платете с бутона Continue.
 8. PayPal вход

  PayPal плащане

 9. Ако плащате чрез Visa, ще видите страница, на която трябва да попълните данните на вашата карта. В полето Name of card holder напишете вашето име както е написано на самата карта. В полето Credit card number въведете 16 цифрения номер написан на вашата карта. Съдейки по броя на позволените символи, предполагам, че трябва да оставите по един интервал между 4-те 4-ки цифри. Под Expires изберете месеца и годината на валидност, които се виждат на вашата карта. В полето Card verification code попълнете 3-цифрения код, който се вижда на гърба на вашата карта. Това са последните 3 цифри най-вдясно. Натиснете бутона Buy Now.
 10. Visa плащане

 11. Ако плащате с PayPal ще бъдете пренасочени отново към сайта на Skype и ще ви се изпише съобщение, че ви благодарят и че може да минат 30 минути докато обработят плащането. Предполагам че същото ще стане и при купуването с кредитна карта (реално не съм го тествал него до край).
 12. Успешно закупен кредит в Skype

 13. Можете да видите вашия кредит като влезете в Skype. Там също ще получите и съобщение, че вашата поръчка е доставена.
 14. Вашия кредит в Скайп

Идеята за тази статия ми беше предложена от Policexpert (коментар #8 към тази статия). И вие можете да дадете идея за бъдеща статия, като оставите коментар или ми пишете писмо.

Реклама:

Реклама:

Категория:Skype статии

6 comments

 1. Къде могат да бъдат проверени тарифите за разговорите и услугите през Skype?

 2. @Лина Трънска
  Здравей. Зависи за кое точно те интересува, има много различни услуги, както и различни начини на ползването им. Но принципно в сайта на Skype.

 3. В глупава ситуация се набутах, исках да платя абонамент за тел. разговори по скайп, избрах начин на плащане-Банков Трансвер-плащане в кеш, ппълних полетата, написах моята банкова сметка, защото я искаха, моя меил и накарах жена ми да отиде до банката да плати. Тя попълва бланката, написва референтния номер, който скайп ми пратиха за плащането, пише вносната бележка, обаче с нейното име като вносител, от нейната банкова сметка нарежда парите и плаща. И съответно нищо не идва в моя скайп като заредеда сметка. Може ли да се направи нещо?

 4. @Георги
  Здравей.
  Звънни на банката да спрат превода. Ако е вече късно за това, тогава пиши на Skype и им кажи какво е станало и или да ти отменят онова, което си поръчал като плащане или те да си решат там какво точно да правят. Не мисли, че банката или пък скайп ще те прецакат в такава ситуация. Ще гледат да оправят нещата, сигурен съм.
  Поздрави.

 5. Проблемът ми е, че имам кеш, а не сметка и карти, има ли друг начин за плащане? Преди ползвах зойпер за войп телефония, но от месец съм с линукс и не успях да го инсталирам. Не могa ли примерно, чрез изи пей да платя скайп кредит?

 6. @Тодор Пейчев
  Здравей.
  Ами виждаш сам какви са методите за плащане, те са на една от снимките горе в статията. Може да са ги променили, но едва ли. Може сам да отидеш до страницата за плащане и да видиш дали са същите.
  Гледам има зойпер за линукс между другото, но защо не става при теб не знам. Аз линукс не съм ползвал никога.
  Поздрави.

Коментарите са изключени.