Записване на разговор по Skype в MP3 файл

Лого на записвача на Скайп разговориВ този Skype трик, ще разгледаме как можете да запишете всеки ваш Скайп разговор с помощта на една безплатна програмка.

Записва се говора и на двете страни и като резултат се получава MP3 файл. Дори има възможност да настроите качеството и вида (моно/стерео) на записа.

 1. Затворете Skype.
 2. Изтеглете, инсталирайте и отворете безплатната програма MP3 Skype Recorder (Свали от Chat4o или от сайта на програмата).
 3. Настройте програмата.
       3.1. Първо се уверете че ON е избрано.
       3.2. Изберете папка, в която ще се запазва MP3 файлът, като цъкнете на текстовото поле под Recordings destination folder.
       3.3. За да изберете дали да се стартира от сега нататък програмата автоматично при пускане на компютъра, цъкнете върху Recorder launch options и махнете или сложете отметката Start automatically when I start Windows.
       3.4. И последната опция е за качеството на записа.
 4. Интерфейс на MP3 Skype Recorder

 5. Отворете Skype и влезте с вашите потребител и парола.
 6. Започнете разговор. Може да пробвате с някой приятел или с тестов разговор. Записването започва и спира автоматично заедно със разговора. За да изключите записването изберете OFF в програмата, а за да я затворите цъкнете отдясно Exit.

Реклама:

Реклама:

Категория:Skype трикове

22 comments

 1. Здравей.
  Не искам иконата на МР3 скайп рекордер да е на старт менюто и при пускане на компютъра да излиза цялата папка отворена на екрана. Какво да направя.
  Благодаря

 2. @Георги
  Здравей.
  За старт менюто би трябвало като цъкнеш с десен бутон на иконката там да има опция за премахване или изтриване.
  И също искаш да се отваря някаква папка автоматично? Първо направи иконка към нея на работния плот и после виж тази страница: http://web.archive.org/web/20120828074016/http://kakda.lubobg.com/2011/10/04/%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5/
  Поздрави.

 3. Здравей, възможно ли е мама да има запис от моя видео разговор, който проведох на скайп с едно момиче.

 4. Тази програма само със скайп ли работи и ако да на ГСМ съвместима ли е?

 5. @Марто
  Здравей. Принципно когато говорим за записване на разговор става дума за записване от един от участниците в разговора. Знам че има такива програми, които позволяват това. А ти питаш за това дали може трети човек да запише разговора между други двама. Това не знам как става. Предполагам че може да е възможно. То всичко може да се направи ако си хакер, който е много напред с материала. Но едва ли майка ти знае как.

 6. @Dundy
  Здравей.
  Ами да, само за Скайп е, все пак името и е MP3 Skype Recorder :). Поддържа следните операционни системи: Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 Desktop. Тоест няма да върви на телефон.

 7. Имах в предвид телефон с операционна система и инсталиран скайп, безжична връзка и т.н Ако сте ме разбрали правилно и само тези посочени ОС поддържа благодаря за пояснението.

 8. @Dundy
  Въпреки, че е с ОС, тя до колкото знам е различна от тези изброените.

 9. Здравейте!
  До скоро ползвах точно тази програма за записи на скайп – разговори, но от декември не работи – постоянно получавах и получавам такова съобщение. Програмата е много добра, има ли вариант отново да я ползвам, ако си сложа по-стара версия на скайп и коя точно, ако може?
  Ако няма такъв вариант, то каква програма ще ми препоръчате за запис на скайп разговори?
  Благодаря.

 10. @Мария
  Здравей.
  Те казаха, че ще спират поддръжката на тези приложения, но при мен още работи. Може да са почнали да ги спират поетапно, а не всички при всички хора наведнъж.
  Може да опиташ с версия 6.6. Иначе при теб какво съобщение изписва и с коя версия на Скайп си?

 11. Какво е съобщението? Ако е само онова, дето предупреждава нещо си там, то не пречи на програмата да работи. Но ми го кажи все пак какво е точно. И опитай с 6.6.

 12. Благодаря много! Сложих тази по-стара версия и тръгна!!!!
  Хиляди благодарности!

 13. Радвам се че е станало.

 14. При мен не се получава при вписване в скайп, изобщо не излиза – да позволя или да откажа достъп до програмата. И програмата не записва. Следвам инструкциите, но явно не правя нещо както трябва.

 15. @Евка
  Здравей.
  Възможно е да трябва да изтеглиш по-нова версия от сайта им: http://voipcallrecording.com/
  Пробвай с версията от там.

 16. Ще трябва да обновя статията с новата версия. Не мога да смогна да обновявам нещата, много се променят :)

 17. Всичко е обновено спряно най-новата версия на програмата. Смених и снимките и тествах на ново, всичко работи нормално при мен.
  Поздрави.

 18. Здрасти
  Знаеш ли някоя читава програма за запис на разговорите по скайп за андроид.

Коментарите са изключени.