Създаване на Facebook профил

Google реклама:

Имате желание да се присъедините към нарастващата Facebook общност? Създаването на Facebook профил ще ви отнеме само няколко минути и е напълно безплатно.

Когато създадете свой собствен профил във Фейсбук, можете да споделяте интересни неща, да качвате снимки, да си пишете съобщения с приятели и да разглеждате техните снимки.

Ето стъпка по стъпка как да създадете Фейсбук профил:

1. Отворете страницата на Фейсбук

2. Въведете нужната информация за Регистрация


Трябва да въведете Име и Фамилия, а също така се изисква и ваш мобилен номер или имейл адрес (едно и също се въвежда в две полета). На един имейл адрес може да регистрирате само един Фейсбук профил.

След това е необходимо да въведете парола, с която ще влизате в социалната мрежа. После трябва да попълните своята дата на раждане (ден, месец, година). След регистрацията можете да промените в настройките кой да може да вижда вашата възраст. Преди да завършите регистрацията трябва да посочите и вашия пол.

3. Завършване на регистрацията

Когато въведете всички необходими данни, натиснете върху зеления бутон “Регистрация“. Така ще завършите процеса по регистриране на Фейсбук профил.

4. Потвърждение на профила

За да може да използвате своя профил в социалната мрежа се изисква едно последно действия от ваша страна. Влезте във вашия имейл, с който сте се регистрирали и открийте писмото за потвърждение на профила. Изпращането на имейл от страна на Фейсбук може да отнеме няколко минути.

В писмото кликнете върху връзката “Потвърждаване на вашия акаунт“, за да активирате профила си.

Вече всичко е готово и може да използвате профила си в социалната мрежа Фейсбук.

Реклама:

Реклама:

Категория:Facebook