Как да влезем в Skype през сайт (през браузър)?

Google реклама:

Imo логоСлучвало ли ви се е да искате да ползвате Skype от някой компютър, на който по една или друга причина той не е инсталиран? Може дори да е забранена инсталацията на каквито и да е приложения. Ако само можехме да се логнем в Skype през браузъра. Радвам се да съобщя, че това е напълно възможно и безплатно с помощта на сайта imo.im.

ВАЖНО!!
IMO.IM НЕ ПОДДЪРЖА ВЕЧЕ SKYPE, ПОЛЗВАЙТЕ ТОЗИ АДРЕС: https://web.skype.com/.

Този прекрасен уеб сайт ви позволява да влезете в Skype без реално да ползвате самата програма. Така не е нужно да се тегли и инсталира нищо и може да се ползва от всеки компютър, стига той да има интернет.

Поддържани програми

Като отворите imo.im ще видите че там можете да се логнете не само с вашият Скайп акаунт, но и с акаунта ви в MSN, ICQ, Google Talk и други. За да използвате Skype цъкнете на иконката му в сайта, въведете вашите потребител и парола и натиснете Sign In.

Skype логин в imo.im

След като влезете от дясно ще видите списък с вашите абонати. При еднократно цъкване върху някой от тях ви се отваря прозорче за чат, като в горната му част има бутони за обаждане.

Учудващо е как така до сега от Skype не са направили такава услуга в своя сайт. Особено като вземем под предвид, че много други програми подобни на Скайп имат в своите сайтове такава онлайн услуга.

Когато приключите с ползването на imo.im не забравяйте за всеки случай да излезете от своя акаунт като цъкнете иконката най-горе в дясно и след това Sign Out.

Изход от imo.im

Реклама:

Реклама:

Категория:Skype трикове

115 comments

 1. На мен пък този сайт плюс.им не винаги човека отсреща получава написаното ми.

 2. @Иван
  Здравей. Ами няма да се учудя и това да се случва. То дори в Скайп се случва понякога. Всичко е възможно.

 3. Писал съм от друг компютър от скайп. Мога ли да изтрия хронологията без да имам достъп до компютъра? Останала ли е там информация?

 4. @pitanka
  Здравей. Най-вероятно е останала. Настройката по подразбиране е да се пази историята. Не може без да имаш достъп до компютъра.

 5. Здравейте, имам един въпрос: При два свързани компютъра с отдалечена връзка, възможно ли е да бъде наблюдаван Скайп прозореца ми т.е самия чат, видео разговора както и звука? Благодаря предварително.

 6. @Меги
  Здравей. Не знам, но потърсих в Гугъл на бързо и съдейки по резултатите оставам с впечатлението че може.

 7. Мога ли да попитам… като вляза през plus.im в Skype и пиша на някой от списъка ми с познати… ми дава, че лицето е напуснало chat room и той не получава, това което съм му писала… къде е проблемът… някъде греша ли…

 8. @na_ni
  Здравей.
  Сега пробвах сайта и при мен работи. Може да е станала някаква грешка временно при теб или човека да е станал в този момент извън линия. Не знам, всичко е възможно.

 9. Здравей, имам проблем. Какво да направя, от skype ми остана само иконата на екрана. След като я цъкна да излезне страницата за да впиша името и паролата ми излиза само чиста страница с надписа skype. Какъв ми е проблема и какво да сторя? Благодаря предварително.

 10. @Снежа
  Здравей.
  С кой Windows си и коя версия на скайп?
  За начало пробвай да изчистиш кеша, бисквитките и всичко там от браузъра Internet Explorer. Понякога той предизвиква проблеми свързани с вписването, понеже той се ползва за зареждане на този екран. Също може да си сложиш по-нова версия на Internet Explorer.

 11. Здравейте Николай! От няколко дни не мога да ползвам plus.im за скайп чрез интернет експлорър, в петък влизах от хром-а, но днес нямам достъп през нито един браузър – дали имате повече информация по въпроса? Благодаря предварително!

 12. Здравей Mилена. Сега пробвах и при мен работи. Може да е било временен проблем и сега да е оправен, опитай отново. Също може да изчистиш временните интернет файлове на браузъра, понякога те предизвикват проблеми със сайтовете. (Имай предвид, че като ги изчистиш ще те отпише от сайтовете, в които си цъкнала отметката да останеш вписана).

 13. Здравейте отново! От днес виждам, че и plus.im е премахнал Skype от менюто си. Някаква информация по въпроса?
  А дали има и друг подобен сайт?
  Благодаря предварително!

 14. Здравей.
  Къде го е премахнал? И още един човек ми казва това, а аз пак влизам и все е там. Странно. Да не би при някои хора само да го махат поетапно. Аз сега влязох там и чата дори работи, чатих си от един мой акаунт към друг, единия в сайта, другия на компютъра ми с най-новата версия и работи.
  С какво устройство влизаш, с компютър ли?

 15. има ли някой достъп до страница на plus.im

 16. Здравей, извинявам се, че едва сега влизам тук – след като писах, иконката на скайп по-късно се появи, нямаше я в гугъл-хром-а, в Мозила-та я имаше, впоследствие и в Хром-а се появи, и сега я има, не знам как става така. Аз съм с компютър. От известно време обаче забелязвам, че в Експлорър-а не ме свързва-има иконка на скайп, влизам, дава, че свързва и… до тук, затова влизам през Хром за сега. Благодаря ти за своевременния отговор и дано няма проблеми! Хубав ден!

 17. @Vanesa
  Да, аз. Аз мога да се впиша от там. Какво се вижда при теб? Изобщо го няма сайта или?

 18. Милена, аз пробвам през Firefox, не бях тествал другаде. Сега пробвах и Хром, малко бавно ме вписа, ама пак стана на края. Още не са го изключили, бачка явно :)

 19. при мен изписва няма достъп до тази уеб страница

 20. @vanesa
  При теб е проблема според мен. Пробвах вече от от няколко места и все работи. Да не са ти блокирали достъпа до този сайт на работното място или нещо такова?

 21. Здравей Николай,
  от около две седмици при опит за вписване в plus.im ми излиза системно съобщение You have to enter valid captcha value и не успявам да се впиша. Не виждам някъде да генерира допълнителен код за въвеждане. Не греша при изписване на Account/Pass. Разбира се, имам рестрикции в службата за skype, но в случая намирам сайта както обикновено, но не успявам да се лог-на.
  Поздрави,
  Ачо

 22. @Ангел
  Здравей. Сега пробвах и виждам че изисква вече код за потвърждение че си човек. Картинката се зарежда под полетата за вход. Не знам защо при теб не са се заредили. Опитай отново, може и от друг браузър.

 23. Здравей отново,
  явно проблемът ми е в браузъра, защото не виждам генерирания “кепча” код. За съжаление осъвременяване на версията е невъзможна без намеса на IT мениджъра – политика на компанията.
  При това положение предполагам, че няма друг клиент на скайп, който мога да ползвам? Аз поне не открих.

 24. И аз друг не знам. Но поне опитай тогава да изчистиш кеша и другите там интернет файлове и т.н. Може и това да помогне.

 25. Здравейте искам да попитам дали през сайта https://plus.im/. могат да се провеждат и разговори по скайп със камера, ако не може ще помоля да ме насочите към някой такъв подобен сайт.

  Поздрави,
  Жоро

 26. Георги, здравей. През него сайт аз не откривам начин да се правят дори и аудио обаждания. А друг работещ сайт за връзка по скайп не откривам. Ако обаче не ти е задължително да е по скайп, то има друг начин да се направи видео обаждане през сайт. Например през Google+. Тук е описано как: https://support.google.com/chat/answer/161986?hl=bg

 27. Здравейте отново,
  благодаря за съвета. Включвам се, за да кажа, че днес plus.im ме вписа без да иска допълнителни кодове. На служебния ми PC беше инсталиран автоматичен системен ъпдейт и предполагам му е ъъ “наместило чакрите” :). При всички случаи сайтът работи и аз лично продължавам да ползвам ограничените му, но напълно достатъчни за мен функции.
  Поздрави и благодаря за съдействието.

 28. @Ангел
  Аха. Мерси за информацията. Но при мен все още иска де.

 29. Plus.im нещо не работи, но сега открих друг начин, който е официалния начин вече.
  Трябва да се свържи скайп акаунта с майкрософт акаунт, който е нужен да се направи ако нямате такъв… После като се впишете в пощата на майкрософт, а и трябва да сте инсталирали и плъгина (май е за разговори той, не съм сигурен, аз го сложих но само чата работеше) https://skypewebexperience.skype.com/content/0-0-0/plugin_installation.html#setup-complete-page и там в пощата има иконка горе дясно за чат. Там ще ви излязат уж абонатите от скайп, което при мен стана чак когато някой ми пише на мен…
  Но бачка…

 30. Още не са ми отрязали достъпа до сървъра на Скайп,от старата ми (и забранена за обновяване) версия на лаптопа.
  Проблемът ми е, че не намирам работеща версия за Андроид 2.2.2.
  Аз ли нещо не мога да открия, или… ще я караме вече на Вайбър?
  Моля,когато имате време, помогнете ми, ако изобщо е възможно. Благодаря и приятен уикенд.

 31. Искам да попитам едно нещо, като си сменя паролата на скайп акаунта във имеил пощата ми пращат писмо на което пише “Достъп до твоя акаунт” но през интернет.
  Да но като влезна там и настроиките са ми доста по различни от самата скайп програма инсталирана на компютъра. По точно както преди защото ги обнових[ даже и стар абонат се върна 0_0]. Ако знаете на какво се дължи това и как да се справим с него ще съм ви много благодарен.

 32. А има ли друг начин да се логна в скайп ,че всички права са ми орязани на служебния ми комп , само през имо успявах преди една седмица

 33. @Бисер
  Здравей. Предполагам имаш предвид plus.im, че си ползвал, но както и да е. Виж предния ми коментар, това е новия начин.

 34. @Силвия
  Здравей. Чувал съм преди време че тази работи, но нищо не знам за нея или за сайта и ако някой реши да я пробва, на своя отговорност: http://skype.en.uptodown.com/android/download/47975

 35. @♦kristiyan
  Здравей. Хмммммм… Не ми е много ясно какво се случва точно и къде се логваш и кое гледаш :). На кой адрес точно се вписваш в интернет, че виждаш абонатите си? Това да не е измама някаква?

 36. Влезнах през https://login.skype.com – не мисля че се нарича точно логване защото май че не мога да чатя с абонатите си. А настроиките, първо се опитах да следвам съветите на един блог където ме съветваха да оставя всичките места празни и по този начин никой да не ме намери в скайп. Аз ги оставих празни, даже изтрих и абонатите си, накрая деинсталирах цялата скайп програма. Но като влезнах във линка по горе настроиките ми бяха все едно не съм ги пипал. Е, инсталирах отново скайп, но всичко си беше по-старо му. Както писах и в предишният ми коментар даже и абоната който бях изтрил се върна..? Много странно, но накрая вече за втори път ги нулирах, влезнах и във https://login.skype.com и там нулирах всичко, смених имеила и горе-долу се оправи. Какви са тези бъгове или както там се наричат незнам.

 37. Благодаря за отделеното време. Ако събера смелост, ще пиша какъв е резултата :).

 38. Здравейте,
  дълго време използвах imo.im, след това и plus.im и съм чела ваши съвети, Благодаря Ви!
  От 2-3 дни не успявам да вляза в Skype, нямам администраторски права, можете ли да ми помогнете за да ползвам пак скайп.
  Прочетох съвета за поща майкрософт, направих си акаунт, но плъгина не успях да инсталирам и пак нищо :(.
  Моля за съвета Ви?
  С уважение,
  Диана

 39. @♦kristiyan
  Там няма чат и т.н. до колкото знам, това е просто за някакви настройки и покупки и т.н. Но ти какво се опитваш да направиш принципно? Да си изтриеш акаунта ли?

 40. @Силвия
  За да увелича смелостта ти, изтеглих файла дето дават там и го сканирах с две много добри антивирусни и пише че няма вируси. След това го качих в интернет в сайта virustotal.com, където се сканира с 54 антивирусни и там всяка казва че е без вируси.

 41. Да, настроиките са там, само, че проблема беше, че на скайп-а в компютъра бях сложил други настроики, а като влезнах там, накрая за да сложа друга парола, все едно, че не съм ги променял. Пак влезнах в скайпа на компютъра за да проверя дали не става дума за някаква настроика която съм пропуснал, а то изобщо все едно не съм ги променял. Абсолютно еднакви бяха.
  Вече за втори път съм ги сменил и дано да си отанат така.- Искам да уточня че първият път като смених настроиките деинсталирах скайп-а със програмата Revo uninstaller както писах и в по-миналия коментар със най-бързият начин, така, че да не се е получил някакъв бъг при деинсталацията, за да се върнат предишните настроики..? Благодаря за отделеното време.

 42. Еми зависи за каква точно настройка става дума. Някои настройки се пазят на нашите компютри, други на сървърите на скайп. Сега до колкото разбирам всичко е наред, ако не кажи точно за кое не става.
  Поздрави.

 43. Става въпрос, че на Skype на компютъра махнах някой неща, като език и държава, а във https://login.skype.com си остават със предишните данни. Много е странно как едни настройки на име, език, държава на един скайп акаунт стоят различно.

Коментарите са изключени.