Skype грешка: Отваряне на Skype е невъзможно. Вече сте вписан…

Skype грешкаАко опитате да се впишете в Skype два пъти с един и същи акаунт на един компютър, ще получите или грешка гласяща че вече сте вписани или входно/изходна грешка.

Съобщението, че вече сте вписани, обаче се показва понякога и поради други причини. Тук ще ви предложа няколко начина за справяне с тази грешка.

Грешка

Отваряне на Skype е невъзможно. Вече сте вписан. Моля, отпишете се и опитайте отново.

We can't open Skype. You are already signed in on this computer. Please sign out and try again.

Накратко

Затворете Skype, отворете папката %appdata%\skype и изтрийте файловете shared.lck, shared.xml, както и тези които: започват с temp-, завършват на -journal, имат разширение .lock или имат размер 0 KB. Ако това не помогне или работи само за едно вписване, вижте подробната версия отдолу.

Подробно

 1. Затворете Skype напълно.
 2. Отворете диспечера на задачите (Ctrl + Shift + Esc) и ако в раздел Процеси все още има процес на име Skype.exe го прекратете.
 3. Отворете произволна папка, горе в адрес лентата напишете %appdata%\skype и натиснете Ентер.
 4. Тук изтрийте файловете shared.lck, shared.xml, както и тези които: започват с temp-, завършват на -journal, имат разширение .lock или имат размер 0 KB.
 5. Отворете Скайп и се впишете. Ако все още проблемът е налице, отново приложете стъпки 1 и 2 и продължете със стъпка 6.
 6. Отворете произволна папка, горе в адрес лентата напишете %appdata% и натиснете Ентер.
 7. Преименувайте папката Skype на Skype1. (Това също ще изтрие вашата чат история и Скайп настройки).
 8. Отворете Скайп и се впишете. (Нова папка на име Skype ще се създаде на същото място, това е нормално).

Подейства, но само за едно вписване?

Ако тези стъпки ви позволиха да се впишете, но при следващ опит проблема се възобновява, то отново приложете метода описан по-горе, за да успеете да се впишете още веднъж. Когато се впишете, отидете в менюто Настройки -> Разширени -> Свързване, там махнете отметката Разреши протокол uPnP и запишете промените. (Нужно е да сте с поне Skype 4 за да може да направите тази промяна).

Изключване на uPnP в Skype

След това, ако е нужно, отново приложете метода, който ви позволи да се впишете веднъж, като този път вече би трябвало да можете да се вписвате за постоянно.

Реклама:

Реклама:

Категория:Skype проблеми

18 comments

 1. Здравейте, аз съм с win 7 ultimate и на мен тази папка не ми се отваря appdata. Как мога да си оправя скайпа по друг начин. Постоянно ми изписва че вече сам вписан. Благодаря предварително.

 2. @krasimir
  Здравей.
  В него windows си я има тази папка. Как по-точно не се отваря? Каква грешка дава? Правиш ли го правилно, с процентите и всичко :).

 3. Здравейте, пиша ви с малко нестандартен въпрос и нз. къде трябваше да го поместя затова реших тук.
  Преди месец си закупих телефон, по-скоро смартфон, Lenovo P770, и от тогава ползвам скайп и от там.
  Проблема е този скайп, който е на телефона, се изключва сам на около 24 часа, което е много странно и не тръгва, ако не извадя батерията на телефона и не го включа на ново.
  Ще бъда много благодарна ако ми обясните защо се случва така.

 4. @Иванка
  Здравей.
  Потърсих в интернет и виждам, че и други хора имат такъв проблем с различни мобилни устройства. На повечето места нямаше решение на проблема, но на едно място пишеше, че смартфона изключва дисплея или минава в режим stand by (или нещо такова) и когато го прави това може да изключва и интернет връзката (или някаква друга връзка, човека каза data connection на английски) или да я слага в спящ режим. Та до колкото разбирам това трябва да може да се изключи от настройките на телефона. Потърси там в настройките и го спри ако откриеш такова нещо.
  Поздрави.

 5. Поста е невероятно полезен, просто четете внимателно и следвайте стъпките, искрени благодарности.

 6. @Богомил
  Здравей. Радвам се, че поста ти е помогнал. Поздрави :).

 7. Благодаря ти, Николай! Поста наистина ми помогна, доста нерви ми спести :)

 8. Здрасти..
  Имам проблем със всички версии на skype дава ми ето тази грешка. В/И грешка. Щракнете с десен бутон по иконата на skype ж лентата на задачите и посочете изход. Пуснете повторно skype. Свържете се с поддръжка ако грешката продължи. С windows Xp съм. Благодаря предварително.

 9. Не мога да се включа в скайпа си, щом щракна на иконата скайп веднага излиза етикет с фатална грешка и кернел32.длл. Как да го премахна?

 10. @Арсен
  Здравей.
  Трябва да обновиш Windows XP до Service Pack 3 или другия вариант е да минеш на версия по-стара от 6.7 на скайпа.

 11. Имам същия проблем, но нищо не помага. Моля ви помогнете ми, няма ли друг начин?

 12. Извинявам се, че пиша по друг въпрос, но такава тема не видях нито от къде да се свържа с вас. Ето го и проблема: скайпът ми е изключен отвсякъде, а на всички им пише, че съм на линия и когато ми пращат съобщение пише, че е изпратено. Помислих, че някой го е хакнал и смених паса, но проблемът остана. Ако можете да ми помогнете ще съм много благодарна, защото хората си мислят че съм там и не им отговарям…

 13. @Диляна
  Здравей.
  Има такъв проблем доста популярен. Не можеш да го оправиш до колкото знам, но можеш да минаваш в статус инкогнито всеки път преди да се отпишеш и така ще го показва правилно. Друг вариант е да ползват хората стара версия като 5.10 за да им показва правилно статуса, понеже екстрата, която повреди тези неща идва във версия 6 някъде.

 14. Здрайвете имам проблем със скайп не ме пуска да вляза

Коментарите са изключени.