Skype 6.2 – Изтегли

Skype лого

На 13-ти февруари 2013 г. от Skype пуснаха версия 6.2 на програмата. Общо взето промените в новата версия не са много големи.

Изглежда най-голямата от тях е възможността за изпращане на eGift когато някой ваш абонат има рожден ден. Тоест можете да му подарите Skype кредит, с който да използва платените услуги на Скайп. Между другото, на следния адрес е описано (на английски) за какво може да се ползва Скайп кредита, а в тази статия съм описал (на български) как той може да бъде закупен.

Друга промяна, която може да заинтересува някои от вас, е завръщането на опцията да се използва Ctrl + Enter за изпращане на чат (мигновените) съобщения. Тя беше премахната в Skype 6.0.

Какво ново в Skype 6.2?

 • Възможност за изпращане на Skype кредит като подарък за ваш абонат, който има рожден ден. [Снимка]
 • Отново е добавена опцията за избор на функцията на Enter клавиша – дали да изпраща чат съобщението или да премества курсора на нов ред. [Снимка]
 • Вече не се поддържат компютри с процесор Intel Pentium 3 (както и други, които не поддържат SSE2 инструкции).
 • Има и някои леки козметични промени на някой друга иконка или цвят, както и са поправени някои малки бъгове.

Снимки на Skype 6.2

Скайп кредит за подарък
Скайп кредит за подарък
Enter или Ctrl+Enter да изпраща съобщението
Enter или Ctrl+Enter да изпраща съобщението
Търсене за нови абонати
Търсене за нови абонати

Категория:Изтегли Skype

103 comments

 1. Здравей,
  някак си се оправи, вече виждам снимка и настроение на абоната, но защо ми изписва, че дадения абонат е разменил пълномощно с мен, когато той е в списъка ми. Единия път в 20.56ч. и втория път в 21.08ч. ?!
  Ако бях премахната от абонати или блокирана, защо виждах кога е на линия?

 2. Може да те е изтрил без да иска и пак да те е добавил и скайпа временно да е показвал статуса му грешно като онлайн. Или да му е настроено да е публичен статуса.
  Или нещо друго, не знам.

 3. Благодаря, Николай!
  За подкрепата и съветите които даваш, за труда който полагаш. Поздрави :)

 4. Здравей!
  И аз имам проблем с камерата, както повечето потребители. Ако не бях прочела щях да я сменя за едното нищо :D Ще пробвам посочените начини и се надявам да си я оправя.
  Обаче! Не приема писане на кирилица … Кирилизатора си работи във всички други софтуери, но не и в скайп. Каква може да е причината?

 5. @Гери
  Здравей.
  Какво се случва с кирилицата по-точно? И да уточним, това за начина на писането на клавиатурата ли става дума или буквите излизат с някакви странни символи? С кой Windows си също?

 6. /kernel32.dll/ какво да правя показва се постоянно след инсталацията на уиндоуса ми, моля кажете ???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. @светослав
  Здравей. Кажи цялата грешка и кога точно се показва и ще потърся за нея.

 8. Здр. излезе ми 1 проблем със скайп. Имах 6.10 версия и все ми излизаше прозорчето за update и го пуснах ама след update не мога да си пускам скайпа. Излиза ми 1 прозорче, на което пише: Failed to get proc addres for GetlogicalProcesorInformation (KERNEL32.dll). Инсталирах си друг скайп, ама пак така. Какво да правя??? :(

 9. Здравейте. Като пусна компа, скайпа не се пуска сам. Защо? Помогнете. А все ми иска пароли.

 10. @mima
  Здравей.
  Преди да се впишеш, на синия екран под полетата за потребител и парола, има отметка за да те вписва автоматично. А след като се впишеш, в менюто Инструменти – Настройки, там има отметка за да се отваря автоматично със зареждане на Windows. Тези две неща ще ти трябват за да става всичко напълно автоматично.
  Поздрави.

 11. Имам следния въпрос. Приятел ползва скайп 6.11.0.102, аз ползвам 3.8.0.188. Аз не съм на линия и при него съм в сив цвят. Компютърът ми не е включен. Той ми пише съобщения, които неговия скайп му дава, че са ПОЛУЧЕНИ от мен. След 3 дни, когато аз се включвам ги получавам в пакет. Знаете ли причината за това? Нали само когато и двама сме на линия се получават съобщенията.

 12. @nencho

  Здравей.

  Едното нещо е, че от скайп изобщо не гарантират че старите версии ще работят коректно. Дори пишат че може да има проблеми с чата при тях. Така че единия вариант е да минеш на най-новата.

  Другия вариант е да опитаме с пълно деинсталиране със специална програма (описано ТУК) и после инсталиране на ново. Това поправя много проблеми.

  То като се замисля, проблема може и да е в другия човек, щом му показва че са получени. Може и той да направи пълното деинсталиране.

  Поздрави.

 13. Много благодаря за съвета. Всичко най-добро през новата година.

 14. Моля. Всичко добро и на теб.

 15. ЗДРАВЕЙТЕ, ИСКАМ ДА ПРЕМАХНА ПОСЛЕДНО ВПИСАНИТЕ В СКАЙП, НО НЕ МОГА. ПОМОГНЕТЕ МИ. БЛАГОДАРЯ

 16. @nencho
  Здравей отново.
  Имам нова информация по въпроса. Оказва се, че вече съобщенията се доставят винаги, без да е нужно и двамата да сте на линия. Просто се пазят и когато човека влезе му се доставят. Това е голяма промяна. Според моите опити това работи за новите версии, не знам точно коя, но на старите не ставаше като тествах. Става дума за версията на изпращача. Тоест това поведение, което описваш реално излиза че е нормално и съжалявам че съм те подвел по-рано с неактуална информация. Ще ти пиша и имейл за да видиш.
  Поздрави.

 17. Много благодаря. Да, действително това е голяма промяна и тя доста променя досегашните ми представи за скайпа. Мнението ми е, че не го прави по-добър с това, затова, както досега, си оставам на старата версия. Поздрави.

 18. Здравейте!
  Бихте ли ми казали на какво може да се дължи това, че от известно време не мога да изпращам кратки текстови съобщения със скайп. За емотиконите не е проблем. Преинсталирах скайп – проблема остава.В настройките си е зададено изпращането с ENTER, но не се получава.

 19. @anji
  Здравей.
  Обнови си уиндоус. Също ако имаш програма, която преобразува от youtube към mp3, деинсталирай я през контролния панел. След това ако още не е изчезнал проблема направи това https://chat4o.com/%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/ и след това сложи скайпа на ново.
  Пиши ако не помогнат тези неща.
  Поздрави.

 20. Здравейте! При мен проблема е следния: когато искам да изпратя видеосъобщение ми изписва. Хмм! Нещо не е наред моля, опитайте отново или се обърнете към нас ако ви трябва помощ. С уиндолвс7 хом премиум съм 32бит. С най-новата версия за момента на скайп съм: 6,16,0,105. Моля дайте съвет на какво може да се дължи този мой проблем, софтуерен ли е и как мога да го отстраня евентуално с ваш съвет. Благодаря предварително!

 21. @Венцислав Василев
  Здравей.
  Обнови Windows-а си чрез ъпдейтите ако не си.
  Човека, на който пращаш, с коя версия на скайп е?
  На други хора можеш ли да пращаш?
  Какво виждаш като отидеш в Скайп в меню Инструменти – Настройки – Видео?
  Какви опции има? Ако имаш Asus Virtual Camera, това прави проблем също и трябва да избереш друго.

 22. Здравейте! Обнових си ъпдейта на Windows. Деинсталирах стария скайп и инсталирах на ново най новата версия 6,16,0,105 мога да получавам от всички и да гледам видеосъобщенията, но когато аз искам да изпратя видеосъобщение и вляза в опцията видеосъобщение, ми изписва: Хмм! Нещо не е наред моля, опитайте отново или се обърнете към нас ако ви трябва помощ. Това го прави на всички профили които имам в моя скайп. Иначе камерата ми е A4TECH имам приятел с същата камера и няма проблем с изпращането и за снимането на видеоклип. Остава да пробвам от друг компютър с моя акаунт дали пак няма да мога да изпратя видеосъобщение. Дайте вие съвет какво друго мога да направя по въпроса. Поздрави!

 23. @Венцислав Василев
  Направи най-добре чиста инсталация, тоест следвай тези инструкции: https://chat4o.com/%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/
  И после пак го инсталирай. Знам че си преинсталирал, но това е по друг начин.

 24. Здравейте! Имам я тази програма за деинсталиране и винаги всичко с нея деинсталирам. Така и направих с скайп, деинсталирах го с Revo uninstaller и после пак го изтеглих от Chat4o.com от където и преди съм си го теглил. Но резултатите са същите както ви ги описах предния път: Хмм! Нещо не е наред моля, опитайте отново или се обърнете към нас ако ви трябва помощ. Това ми изписва!!! Вчера съм ъпдейтвал windows с най последните ъпдейти до момента скайпа ми е последна версия: 6,16,0,105 и аз вече не знам на какво се дължи това.

 25. Какво виждаш като отидеш в Скайп в меню Инструменти – Настройки – Видео?
  Какви опции има? Можеш ли да пробваш с различни настройки от там?
  Също какви програми имаш инсталирани на компютъра, които да са свързани по някакъв начин с уеб камери или с виртуални камери или с видео нещо си? Някоя от тях може да прави проблеми.

 26. Също забравих да питам, като правиш с Revo, избираш advanced опция нали? Защото това е важно.

 27. Здравейте! Имам следните програми инсталирани на компютъра си:Microsoft Silverlight,Microsoft Visual C++2005 Redistributable,Intel(R) TV Wizard,K-Lite codec Pack 10.4.5 full,Microsoft NET Framework 4.5.1,Adobe flash Pleyer 13ActiveX i Adobe flash Player 13 Plugin. Като влязя в revo uninstaler на самата икона на скайп давам десен бутон на мишката и натискам деинсталиране, и после най долното от четирите, където пише:Цялостен включва умерения режим и извършва дълбоко и цялостно сканиране на регистрите и твърдия диск за да намери всички свързани приложения, останали елементи. Най-бавният режим. И после долу натискам с мишката на напред и така по реда на татък за деинсталиране и сканиране след деинсталацията, по реда, който вие сте ми описали в предната кореспонденция.

 28. Забравих да спомена че за видеокамерата настройките не съм ги бутал, така са си както се е инсталирал самия скайп. При видеоразговори нямам проблем с камерата, на самата камера има диодче което свети зелено при видеоразговор, но когато вляза на опцията да остави видеосъобщение въобще не светва това диотче, нищо не реагира и ми изписва: Хмм! Нещо не е наред моля, опитайте отново или се обърнете към нас ако ви трябва помощ.

 29. Имам още една програма инсталирана забравих за нея явно е нещо за видеокартата, понеже съм с отделна – видеокарта. ATI Catalist Install Manader Антивирусната ми е Microsft Sekuriti Essentials.

 30. В Скайп в меню Инструменти – Настройки – Видео пробвай с различни настройки ако има такива варианти. След това като пробваш дали има подобрение, ако няма пак ги върни както са били.

  Ако не помага, може да пробваш да махнеш K lite codec и Silverlight програмите, да рестартираш компютъра и да пробваш дали се е оправило. Пак може да ги сложиш след това. K lite codec ти е нужен за да ти вървят филмите, но вместо него може да си сложиш примерно KMplayer и пак всичко ще ти върви. Но НЕ слагай и двете едновременно.

 31. Здравейте! Ще направя това което пишете и ще ви пиша ако има резултат. Благодаря ви!

Коментарите са изключени.