103 comments

 1. Скайпа е много хубав :). Като за „средно“ добър комп. като моя си бачка много добре скайпа… Версиите 5 ми забиваха, като търсех абонати ама тази е просто уникална! Махнах си дори старият скайп, реших да пробвам дали ще прави проблеми новия и може би ще остана с този! Мерси, че го качи админ :)

 2. @arsenal_reborn
  Мерси за коментара. Радвам се, че ти харесва. Значи все пак са го подобрили :)
  Поздрави.

 3. Здрасти.

  Благодаря за отговора в другата тема! Реших да си изтегля Скайп версия 6.2, но ме безпокои следното:

  Знаете че двама използваме един компютър, ще навредя ли на Скайпа на другия човек ако си изтегля новата версия? Или няма нищо общо и просто ще сме си с два скайпа? Въпроса ми може и да е тъп, но не можем да знаем всичко;))))…. По-добре да попитам, отколкото да навредя!

  Поздрави и благодаря!

 4. @Vera
  Здравей.
  Ами да, правилно питаш. И другия човек ще почне да ползва 6.2 ако го инсталираш. За съжаление не може да се инсталират две различни версии. Инсталира се една и тя се отваря два пъти след това за да ползвате и двамата.
  Преди да инсталираш новата версия направи копие на цялата папка %appdata%/Skype някъде за всеки случай. Принципно всичко трябва да е наред, но понякога се получават грешки при минаване от стара към нова.
  Поздрави.

 5. Здравейте! Имам въпрос придружен с молба. Как да си инсталирам безплатно скайп версия 6.2? Моля ВИ помогнете ми, за което предварително Ви благодаря!

 6. Имам проблем с тази версия. Съобщенията, които изпращам не могат да се изпратят с натискането на клавиша enter. Абоната отсреща вижда, че пиша, но аз не мога да го изпратя. Мога да изпращам само емотиконки. Поздрави.

 7. @Pavlina
  Здравей.
  Първо изтегляш програмата от синия бутон със зелената стрелкичка горе дясно на страницата. След това стартираш файла и следваш инструкциите. Става много бързо и лесно. Инсталирането на Скайп е винаги безплатно.
  Поздрави.

 8. @Марияна
  Здравей. Това се оправя от настройките. Писах ти на имейла, защото видях първо там въпроса ти.
  Поздрави.

 9. Здравей, настройките ми на скайпа са точно както си ми писал. Отбелязано е, че enter изпраща съобщението, но не се изпраща. Направила съм го точно, както е в сайта в снимки на скайп 6.2. Всичко ми е както на снимката, но enter не изпраща съобщението.
  Поздрави.

 10. @Марияна
  Хм.. Пробвай да го смениш на другото тогава и да запазиш промените и след това отново го смени на правилното и запази промените. Може това да му помогне да зацепи правилната настройка. А иначе с Ctrl+Enter праща ли с текущата настройка?

 11. Разреших си проблема след инсталация на Internet Explorer 8.0. Скайпа изпраща вече без проблеми.

 12. Виждам, че страничката Ви е готина и много полезна… Имам само един въпрос към вас. Как мога да си инсталирам Skype, който в последствие да не ми иска да си правя нов акаунт, а да си влизам със сегашния ми… Тоест: имам си вече потребителско име и пас на лаптопа, а на настолния комп. искам да си изтегля Skype и да си влизам с моята информация :D. Дано сте ме разбрали и благодаря предварително! :)

 13. @Калоян
  Здравей. Благодаря за комплимента :).
  Разбрах въпроса. Общо взето не е нужно нищо специално да правиш. Това да ползваш един акаунт на различни устройства си е напълно възможно и нормално. Просто инсталираш програмата и се вписваш с твоите данни. Няма да те кара да си правиш нов акаунт.
  Поздрави.

 14. Помогнете ми! Днес когато си говорих с приятелка по скайп ми излезе реклама свързана с футбол, да спечелиш тениска на отбор. Опитах се да я махна, но не мога нищо да направя. Само докато правех опитите си излезе сайт и той беше на руски и български. Не знам дали това нещо е вирус. Какво да направя?

 15. @екаретина
  Здравей.
  Не знам къде се е показала по-точно, но може и да е вирус, да. Инсталирай си антивирусна и сканирай компютъра. От безплатните препоръчвам AVG.
  Поздрави.

 16. И на мен ми се появиха реклами, така че не е вирус, а просто скайп въвеждат реклами в безплатната си версия. Сега въпроса е как да ги махнем?

 17. @Митко
  Здравей. Да, и аз вече разбрах, че Скайп имат вече български партньори, които могат да показват реклами и т.н. Става дума за хората от сайта Sportal.bg. За момента не виждам опция за премахване.

 18. Здравей. Искам да питам, имам толкова имена в Скайп, където хора са влизали в него и са се запаметили, искам да оставя само моят Скайп. Ако може да ми кажеш как да ги делна другите и да оставя само моето. Мерси :)

 19. @Ивка
  Здравей. Дам, може :). Ето тук съм го описал: ЦЪК
  Поздрави.

 20. Здравейте. Искам да попитам за тази версия 6.2. Когато изпратя съобщение последната дума от него се отрязва на половина. Ако някои може да каже как да поправя това. Благодаря предварително. :)

 21. @Силвия
  Здравей. Не съм чувал за този проблем и не откривам да се е дискутирал в интернет. Това става дума за чат съобщенията или за SMS? Пробвай да преинсталираш Скайп. Винаги ли го прави или само при дълги съобщения?

 22. Не мога да се включа с фейсбук през скайп? Опитвах какво ли не, но не става! Явно съм направила някаква настройка на фейсбука…. Може ли да ми помогнете?

 23. @Ели
  Здравей. Каква грешка изписва точно? И най-добре ми я кажи на английски, може да смениш езика от менюто инструменти. 6.2 ли е версията, която ползваш?
  Поздрави.

 24. Здравей :) Благодаря за бързата реакция. Проблема ми е от 10-тина дни. Версията ми е 6.3.60.105. Не ми изписва грешка, просто колкото и да се опитвам да се свържа не ми дава, излиза пак началния екран за връзка със фейсбук. А в ляво където трябва да се показват абонатите на фейсбук ми изписва, че списъка с абонати в момента не е достъпен да опитам по-късно…. Нямам си идея за какво иде реч….. Изтривах бисквитки, история на браузера и пак нищо…..

 25. Здравей! Искам да попитам защо камерата не ми работи в скайп. Казаха ми да изтегля нов, това и направих – версия 6.2 но пак не става. В сайтовете работи, пробвах в магазина от който я купих – работи. Можете ли да ми кажете други причини! При тестване в скайп, инструменти-натройки-видео, отваря таблица, „Скайп не може да намери камера“. Благодаря предварително!

 26. @Ели
  Опитай тези две неща:
  1. Затвори Скайп напълно. Отвори някоя папка или Windows Explorer и горе в адрес полето напиши %appdata%\Skype и натисни Ентер. В тази папка трябва да има два Shared файла -> Shared.xml и Shared.lck. Изтрий ги. Опитай дали това е помогнало.
  2. Ако не е, тогава изчисти кеша (временните файлове) и бисквитките на браузъра Internet Explorer, без значение дали ползваш друг по принцип.
  Пиши ми после ако някое от тези неща е помогнало, че да знам в бъдеще кое помага :). Ако не помагат и двете неща, влез в Internet Explorer и опитай да се впишеш във сайта на Facebook през него. Само за проба да видим дали става.
  Поздрави.

 27. @Деко
  Здравей.
  Имам няколко предложения, не знам дали ще помогне някое, но опитай и после ми кажи ако някое е помогнало.
  1. Изключи компютъра и след това го изключи и от контакта. Остави го така за около 30 секунди и пак го пусни. Опитай сега дали работи уеб камерата.
  2. Изключи уеб камерата и я включи отново. Опитай дали сега работи.
  3. Потърси за драйвери за този модел камера в сайта на нейния производител и ги инсталирай ако има такива. Рестартирай компютъра и отново опитай дали Скайп я открива вече.
  4. Ако Скайп се включва автоматично с Windows направи го да не го прави това и го отвори чак след като компютъра зареди напълно. Виж дали я открива сега.
  5. Ако нищо не е помогнало, затвори Skype напълно, отвори произволна папка и напиши в адрес лентата горе %appdata% и натисни Ентер. Там има една папка Skype. Преименувай я на Skype1. Отвори Skype. Твоите настройки и чат история ще липсват (могат да се възстановят ако е нужно) и нова Skype папка ще се създаде автоматично. Виж сега дали се открива камерата.
  6. Видях да се говори, че програмата http://www.manycam.com можела да помогне в такъв случай. Не знам как се ползва, но пробвай ако искаш. Безплатна е.
  Сподели после какво е станало за да знам в бъдеще кое решение помага.
  Поздрави.

 28. Направих всичко и пак нищо не се получава…… Нищо, ще мина и без фейсбук през скайп….. Благодаря за отделеното време :)

 29. @Ели
  Хмм.. А можеш ли да се впишеш във facebook.com през Internet Explorer? Също с коя версия на Internet Explorer си? Опитай да инсталираш по-нова – 8, 9 или дори 10.

 30. Версията на IE е 10. Вписвам се от него във фейсбук. След това пробвам да вляза през скайп и като се върна на IE ми казва да се логна наново във фейсбук….. Луда работа ти казвам…. Другата седмица смятам да си преинсталирам уиндоса, надявам се тогава всичко да се оправи…. Ще пиша дали се е оправила кашата, която съм забъркала :)))))))

 31. А, и още един проблем! Нали направиха hotmail на outlook. Не ми прехвърля всички абонати от фейса и не мога да се включа онлайн. Пише в момента списъка с абонати във фейсбук е недостъпен или няма никой онлайн, а като си вляза във фейса чата ми е включен и имам абонати онлайн…… Нещо съм направила аз и сега не мога да го оправя…. Така става като се правя на хакерка :))))))))))))))))))))))))))))))))))

 32. @Ели
  Този втория проблем става дума за нещо в outlook ли? Защото ако повече от една програма прави някакъв проблем със Фейсбук свързването, то наистина може да е от настройка във сайта на Фейсбук. Разгледай ги там добре, може да е някоя отметка.

 33. Здравей Николай. Може ли да ме добавиш на скайп: [изтрито]
  Моля те, искам да се свържа някакси с тебе.

 34. Здрасти, искам да попитам защо при Скайп 6.3, когато камерата ми е включена компютъра я отчита а на скайп не ще да работи и да набира с видео разговори. Благодаря предварително!

 35. @Stanislav
  Здравей. Не, но може да ми пишеш по имейл от тази страница: https://chat4o.com/contact/

  @Avi
  Здравей. Със никой ли не можеш да правиш видео разговор или само с някои абонати? Ако е само с някои, може да е защото сте с различни версии.
  Ако самия Скайп изобщо не я открива, то в менюто Инструменти – Настройки – Видео, ще ти пише че не е открита. В такъв случай виж коментар #27 по-горе.

 36. Здрасти, ами изобщо не я отваря. Иначе пробвах всичките неща, които си написал в коментар 27 но пак не се получава. В момента инсталирах по-стара версия на скайп 3.8 и сега когато отсрещната страна е с телефон не мога да проведа видео разговор. Благодаря!

 37. @Avi
  Опитай с човек, който е с твоята версия и е на компютър. Ако и така не стане, тогава може би камерата ти е от тези, които не се поддържат от Скайп. Поне за друго не се сещам.

 38. Благодаря много за помощта. Опитах, камерата работи и независимо каква е версията на отсрещната страна, когато е на компютъра. Единствения проблем е че когато другия е със скайп от телефона не можем да проведем видео разговор тъй като моя скайп не ще да отвори камерата на отсрещния човек, а той ме вижда. Още един път благодарности за съветите бяха ми от полза.

 39. @Avi
  Радвам се. Поздрави.

 40. Помощ. Как да настроя камерата да работи в скайп???? До вчера всичко беше наред. Пробвах коментар 27 но не става. Спешно е.

 41. @sis
  Здравей. В менюто инструменти – настройки – видео, пише ли че Скайп не открива камерата? Също само с един човек ли не става или с никой? И той или ти сменяли ли сте си версията на Скайп. Пробвайте с еднакви.

 42. Да, пише че скайп не открива камерата. Микрофона, който е вграден в камерата работи ,но тя самата не се включва, независимо с кой се опитвам да говоря. Вчера пробвах с последната версия на скайп, после я изтрих сложих стара. Интересното е че след като я инсталирах камерата тръгна, но тази сутрин пак не се включи. Нямам идея какво става.
  Благодаря предварително.

 43. @sis
  Хмм.. Пробвай да я изключиш и отново да я включиш. Има ли някакви драйвери тя дето се инсталират? Ако може някак да ги махнем и пак да ги сложим… Ако преди е работела а сега не, може би Windows-а нещо се е попрецакал. Може да направиш възстановяване на системата със System restore. Ти с кой Windows си?
  Иначе може и да се е повредила просто де. Ако можеш сложи я на друг компютър и виж дали там работи. Също иначе извън скайп работи ли? Виждаш ли се на нея като я отвориш от My Computer, то нали там излизаха уеб камерите принципно като устройство…

 44. Здр, аз имам проблем. Купих си alkatel991 смaрт, изтеглих скaйп но не тръгва камерата, а имаме лаптоп. Благодаря предварително :)

 45. @силвaнa
  Здравей.
  Не всички телефони поддържат видео разговори, а някои имат и настройка за изключване и включване на видео разговорите.
  Какъв е точния модел на твоя телефон? Ако е Alcatel One Touch OT-991, до колкото разбирам той не става за видео разговори понеже процесора му поддържа ARMv6 инструкции, а Скайп пише че за видео обаждания е нужно да поддържа ARMv7.
  Поздрави.

 46. Здравей. Виж сега, всичко е на гр. Пише че е ALCATEL991 SMART Android Manager, друго не им разбирам. Благодаря предварително.

 47. @силвaнa
  Ами сигурно е от това, което казах. Не съм запознат с телефоните много, но в интернет така пише. Ако искаш да си сигурна може да попиташ в някой магазин за смартфони конкретно дали процесора на телефона ти поддържа ARMv7 или само ARMv6.
  Поздрави.

 48. Изтеглих нова версия на skype и отначало всичко беше наред с разговорите, но в един момент спрях да виждам абоната, с който разговарям, въпреки че камерата му е включена. Опитах с преинсталация на skype, но нищо не се промени. Има ли начин да се реши този проблем?

 49. @anidar
  Здравей. Имай предвид, че видео разговорите не работят между някои нови версии и някои стари версии. Примерно от версия 6 към 3 не става. Така че ако някои от абонатите ти са със стара версия, а ти си с нова, няма да можете да се виждате.
  Поздрави.

 50. Здравейте, възможно ли е да не мога да провеждам видеоразговори, защото ми е слаб интернета? А подава информация, че силата на сигнала е отличен? Вчера говорих с моя приятелка от Македония, а по-късно не успяхме да продължим! Екрана замръзваше и се появяваше надпис, че е неуспешна връзката!

 51. @Розалия
  Здравей. Ами да, възможно е. Дори може и да не може да си пишете поради слаб интернет. Опитайте по друго време когато интернета не е много натоварен, като сутрин в делничен ден. Вечер и през събота и неделя се натоварва доста повече.
  Също добре ще е да сте и двете с една и съща версия на Скайп и то с най-новата (според моите експерименти, тя натоварва най-малко интернета).
  Поздрави.

 52. Здравейте! Имам проблем с последната версия на скайпа! Камерата не се включва и не се виждам с абонатите. Върнах си версията 3.8 и в нея с абонати, които са със същата версия се виждам. Какъв, според вас, е проблемът? Благодаря предварително.
  Вихра

 53. @Вихра
  Здравей. Новата и старата версия не могат да се свържат с видео разговор, не знам защо но е така. Или ти и приятелите ти минете на новата или на старата.
  Поздрави.

 54. ЗДРАВЕЙТЕ, ТЪЙ КАТО СЪМ НАЧИНАЕЩА, И С ТЕХНОЛОГИИТЕ СЪМ КАТО ПРИМАТ, БИХ ИСКАЛА СЪВЕТ /ЕЛЕМЕНТАРЕН/, КАК ДА ИЗТРИЯ НАСТОЯЩИЯ СИ ФЕЙСБУК ПР. ЛАПТОПЪТ Е НА БИВШ. МИ СЪПР., И СЪМ СИГУРНА, ЧЕ ИЗВЪРШВА НЕДОБРОСЪВЕСТНИ ДЕЙСТВИЯ СПРЯМО ВИРТ. МИ АЗ. МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ МИ, ЗА ДА КОРЕСПОНДИРАМ В БЪДЕЩЕ, С КОГОТО СИ ПОЖЕЛАЯ АЗ! ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ, И МЕ ИЗВИНЕТЕ ЗА НЕГРАМОТНОСТИТЕ МИ!

 55. @ЛЮДМИЛА ЗАРЪНОВА
  Здравей.
  Искаш да изтриеш целия си фейсбук акаунт завинаги нали? До колкото разбирам това става от този адрес: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
  Първо има потвърждаване с парола и после има бутон за изтриване.
  Добра идея е преди това да изтриеш всякакви лични данни и снимки от него. Може личните данни да се заместят с фалшиви такива. А също и да кажеш на приятелите си че ще го изтриваш.
  Поздрави.

 56. Здравей, имам проблем, не е сериозен, но ме дразни, става въпрос за видео съобщенията, мога да ги получавам, но не мога да ги гледам, както и като се пробвам да запиша видео съобщение ми изписва това – „Хмм. Нещо не е наред. Моля, опитайте отново или се обърнете към нас, ако ви трябва помощ.“
  Версията ми на скайп е 6.6.0.106 – мисля че е последната. Всичко друго ми работи идеално, камерата и микрофона също работят понеже ги ползвам всеки ден за разговори по скайп. Опитах с отписване и вписване в скайп, с рестартитане на компа, но нищо не помага.
  Благодаря предварително.

 57. Така, оправих проблема, поне си мисля че се дължи на това, че ползвах филтър на десктопа ми на Dell, който имаше малко специални ефекти при видео разговори, но вече е настроено на USB camera.

 58. @Kostov
  Здравей. Радвам се, че си оправил нещата и благодаря че сподели решението, може да е полезно за бъдещи читатели.
  Малко се забавих с отговора, понеже видях че си се оправил и за това не бързах много.
  Поздрави :)

 59. Здравейте, искам само да помоля за помощ. Защо не мога да запиша видео съобщение?
  Поздрави.

 60. @Криси
  Здравей. Ами не знам, какъв е проблема? Някаква грешка, нещо това онова? Опиши точно какво става и ще потърся за този проблем. И също ползвай най-новата версия. Сега с коя си?

 61. Здравей,
  моя проблем в скайп е, че не виждам снимка и настроението на един от абонатите ми – от друг компютър се виждат.
  Ползвам скайп 6.6.0.106 и Win 8

 62. @Ринка
  Здравей.
  Това по едно и също време ли го пробваш на двата компютъра? Може просто човека да е извън линия. С какъв скайп и уин си на другия компютър дето го виждаш? Пробвай да влезеш и излезеш на ново да зареди информацията. Може временно да показва грешно.

 63. Здравей,
  абоната е на линия и няма снимка нито настроение.
  Другия е виста, скайпа е 4.0.0.150, но днес вече и от там не се вижда.
  Възможно ли е след като ме е премахнал от абонати и после добавил отново да е станало нещо?! Oт снощи съм със скайп 6.7.73.102 но пак не се вижда снимка и настроение а беше на линия.

 64. @Ринка
  Странно. И ти го виждаш че е на линия, така ли? Тоест зелена е иконката му. И знаеш че има добавен аватар и някакво настроение?
  Обменете няколко чат съобщения да видим дали ще обнови данните.

 65. Няма промяна.
  Днес мой абонат ми каза, че нямам снимка в скайп. Аз имам снимка, но не я виждат… смених снимката с друга и се показа при него, но от другият ми компютър седи старата снимка, не се обновява.
  Това положение не е от скоро, поне месец.
  Преинсталирах компютъра два пъти с уин 7 и 8. Слагах различни версии на скайп, но не и не :(
  Да на линия, зелена икона.

 66. Трябва да ги зареди принципно като почнете да си пишете. Явно е някакъв проблем в Скайпа. Потърсих, но не виждам решение, което да е помогнало на други хора. Също може и някаква антивирусна или защитна стена да блокира достъпа до част от местата, с които скайп се свързва, но едва ли.
  Може да пробваш и стъпка 3 от тук, но където четох и това дори не помагаше: https://chat4o.com/%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D1%83%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B8-skype-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/#3

Коментарите са изключени.