Възстановяване на изгубена Skype парола

Skype паролаАко сте изгубили или забравили своята Скайп парола, то попаднали сте на правилното място. Най-вероятно сега виждате съобщение гласящо: Неразпознати данни за вписване – за съжаление. Моля, проверете вашето име и парола и опитайте отново. (или Sorry, we didn’t recognize your sign-in details. Please check your Skype Name and password, then try again.) Тук ще ви преведа през стъпките, които трябва да предприемете, за да си възстановите паролата (по-точно да си създадете нова).

 1. Първо задължително проверете дали не пишете по погрешка паролата на кирилица вместо латиница.
 2. Ако не е това проблема, то нека продължим към страницата за получаване на нова парола в сайта на Skype
 3. Формуляр за заявка за рестартиране на Skype парола

 4. Там в полето на име Enter your email address въведете имейл адреса, с който сте регистрирани в Skype и натиснете бутона Submit.
 5. Съобщение за успешно изпратен имейл

 6. Сега би трябвало да получите на този имейл едно писмо от Skype, в което има два линка. При мен първия линк беше с думите temporary code. Цъкнете на него. (Имайте предвид че може писмото да не пристигне веднага, а да се забави малко. Също че този линк ще работи само в рамките на 6 часа).
 7. Вътре в писмото със заглавие Password token

 8. Отваря ви се страница в сайта на Скайп, където има две полета (на име New password и Repeat password) в тях въведете нова парола, която ще използвате от сега нататък (в двете полета едно и също). Имайте предвид че има изисквания да има поне една буква и една цифра, а дължината да е поне 6 символа. Също задължително пишете на латиница. Сега натиснете бутона Change password and Sign me in.
 9. Формуляр за нова парола (след като цъкнете на линка)

 10. Ако всичко е наред ще бъдете отведени към нова страница, в средата на която, има едно съобщение: Your password has been changed. You can sign in to Skype with your new password.
 11. Успешно променена парола

Готово.

Реклама:

Реклама:

Категория:Skype проблеми

259 comments

 1. @величко
  Моля, формулирай по-добре изреченията си, трябваше да изтрия една част от коментара, защото липсваха думи и нямаше логика.
  Ако на един компютър можеш да се впишеш, а на друг не, то проблема е някъде на втория компютър.
  Например опитай да спреш временно антивирусната и защитната стена, ако имаш такива.
  Също може да деинсталираш Скайп и да го инсталираш на ново. Или пробвай с друга версия. Най-добре най-новата, ако не си с нея. Ако си с нея, сложи по-стара.

 2. Здравей, имам страшна нужда от помощ забравих си паролата на Скайп а имейл адреса ми са го блокирали и сега не мога да се сдобия с нова парола. Има ли начин в моето положение? Благодаря предварително!!!

 3. @Денис
  Здравей.
  Виж коментар #189 по-горе. Но по-скоро опитай да намериш начин да си отблокираш имейла.
  Поздрави.

 4. Здравейте. Доста отдавна с някакъв вирус ми откраднаха скайп паролата и не помня с кой имейл съм регистриран в скайп. Имам 2 имейла имам и нов скайп акаунт, но ако мога да си върна и стария. Не знам как да си върна паролата нито помня кога съм създал акаунта като дата месец и година. Ако може някои да помага.

 5. @кръстин шахов
  Здравей.

  Впиши се със сегашния си акаунт и отиди на търсенето на потребители. Там търси първо с единия си имейл, после другия. Така ще видиш кой акаунт с кой имейл ти е. Ако имаш достъп до имейла ще можеш да си възстановиш паролата.

  Обаче ако са ти откраднали акаунта, те сигурно са ти сменили и имейла и вече най-вероятно няма да може да се върне. Пробвай все пак.

  Поздрави.

 6. значи видях с кои имеил съм в скаипа трябва да е тои и да не е сменен щом ми го показва от тоя имеил как да си върна паролата

 7. Горе в самата статия е написано :)

 8. мерси видях с кой имеил съм в скаипа а от тоя имеил как да си върна паролата

 9. Да но като напиша имейла ето какво изписва:
  За съжаление този имейл адрес липсва в нашите записи, моля, опитайте отново.

 10. Ами и аз не знам тогава какво да ти кажа. Май няма да стане. Сигурно са сменили имейла. А защо го намира като търсиш не знам. Примерно може него имейл да е останал като допълнителен, а да са сменили основния.

 11. Много хубав сайт, помогна ми много. Благодаря!!!

 12. Здравейте, ще ми помогнете ли да изтрия скайп името си и да го въведа отново?

 13. @Georgi Simeonov
  Здравей. Какво имаш предвид по-точно? Изтриване на самия акаунт не може да стане, ако това имаш предвид :)

 14. Здравейте.
  Проблемите –
  1. забравена парола
  2. не знам кой ми е основния е-мейл, с който съм се регистрирала.

  Влизам в скайп, тъй като паролата е запаметена на домашния компютър. Успях да свържа скайп и ФБ. Влязох и от друг компютър чрез ФБ в скайп.Успях да вляза и в страницата на скайп чрез фб профила https://login.skype.com/login?setlang=bg
  В профила ми там стоят двата алтернативни мейла, но основният липсва -стои празно поле. Исках да сменя основния с един от алтернативните – иска парола. Имам усещането, че се въртя в омагьосан кръг.
  Много бих се радвала ако ми дадете вариант, защото си мисля, че регистрацията ми е правена с поща @top.bg, която не е активна от години. Също така нямам идея за месец и година на регистрация в скайп.
  Благодаря!

 15. @Sissi_82
  Здравей.
  Интересен случай. Нека опитаме следните неща. Първо се впиши на компютъра автоматично дето викаш че влиза (не с Фейсбук). От менюто отиди в Skype – Лични данни – Редактирай личния профил – Разгъни профила. (Такъв е пътя за новите версии поне). Виж там дали има написан имейл и какъв е. Ако няма, напиши в първото поле някакъв имейл, до който имаш достъп с идеята да опитаме да го направим основен без да пишем парола.
  Другото нещо, което искам да пробваш, е отново след като се впишеш по същия начин, в менюто Skype цъкни на Профил. Това ще ти отвори сайта им и ще те впише автоматично в сайта без да пишеш парола. Ще те впише с нормалния акаунт, не със Фейсбук. Искам тогава да видим дали ще изписва кой ти е основния имейл.
  И третото нещо, е да си направиш нов акаунт с някакъв нов имейл, дето не ти трябва и който със сигурност не ти е бил основен преди, да се впишеш в него и след това при търсене на контакти да пробваш имейлите, за които мислиш че може да са ти били основни на акаунт ти. Това е само ако имаш предположения. Който е, при него ще се намериш. Но търсенето трябва да става от различен акаунт, или нов или от на приятел.

 16. Здравейте отново!
  Благодаря за бързия отговор.
  Влязох в сайта на скайп с нормалния профил. Полето на основния е-мейл отново беше празно.
  Опитах се да направя някой от алтернативните мейли основен – отново иска парола.
  Пробвах търсене с регистрацията на сина ми – намира ме по алтернативни адреси, които на този етап са само алтернативни :(. Въпросният вече невалиден мейл не го открива.
  Вероятно ще пробвам да им пиша и да обясня проблема. Моля посъветвайте ме как мога максимално да изясня своята самоличност.
  Благодаря ви!

 17. @Sissi_82
  Това е много странна ситуация. А ако отидеш да си смениш паролата и въведеш алтернативен имейл, дали ще те пусне :). Я опитай и това.
  Иначе да, обясни им на английски всичко и имай предвид, че понякога малко отговарят на бързо по шаблон, тогава пак им обясни да видят че не е стандартен проблем.
  Те ще ти кажат за самоличността както ще искат. Ама пак е възможно да не стане и да ти напишат да си направиш нов акаунт.

 18. Със сина ми използвахме един скайп преди 6 години, после смених паролата и я забравих. Акаунта мисля че го беше направил сина ми но беше на 10 год. тогава и вече не се сеща на коя поща е регистриран. Много пъти ме е питал дали се сещам паролата но уж се сещам горе долу ама не и не. Какво да направя? Казват че има програма за откриване на пароли на скайп и мсн, можете ли да ми помогнете? Уффф

 19. @Наташ
  Здравей.
  Тези програми не мисля че работят повечето, а и се смятат към вирусите. Така че аз с тях не съм запознат.
  Ако се двоумиш между няколко имейли, може през друг акаунт (нов или на приятел) да се потърси за контакти по имейл като пробваш с тези няколко имейл, между които се двоумиш. Така с който се намериш, той е.
  Но ако не знаеш изобщо кой е и ако няма купуване на някакви платени неща през Скайп, то единствения начин е да се пише на поддръжката на Скайп и там те да се опитват да потвърдят самоличността ти чрез сумати шантави въпроси за акаунта, датата на регистрация и т.н., на които никой не може да им отговори. И на края ще ти кажат да си направиш нов акаунт.
  Между другото ако си правиш нов акаунт, има начин да си видиш контактите от стария. Прави се с инструмента в точка 4 от тука: https://chat4o.com/%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d1%83%d0%b1%d0%b5%d0%bd%d0%b8-skype-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/#4
  Поздрави.

 20. Здравей, проблема при мен е, че скоро смених паролата си, но за съжаление не помня каква е. Най – логично разбира се е чрез пращане на нова на имейла, но аз имам регистрация в скайп от толкова много време, че последното, което помня е с какъв мейл съм се регистрирала тогава. Моля те, ако има някакъв вариант да ми кажеш, наистина е важно, благодаря!

 21. @stas
  Здравей. Ако не знаеш паролата и имейла, не може. Предполагам нямаш закупени услуги от Скайп? Ако имаше щеше да могат да докажат кой си там чрез метода за плащане по някакъв начин. Единствения друг вариант е да те питат сумати въпроси за акаунта, които ти няма да можеш да отговориш, защото то никой не си спомня такива подробности. Ако се двоумиш между няколко имейла, впиши се от друг акаунт и се търси по имейл за да се намериш и да видиш кой е.

 22. Ами аз съм вписана в скайп, в смисъл че то си ме вписва автоматично като си включа лаптопа, при такива обстоятелства мога ли да направя нещо?

 23. Еми би трябвало да можеш да си видиш имейла. Отиди в меню Skype – Лични данни – Редактирай личния профил – Разгъни профила. Там виж дали си виждаш имейла.
  Ако там го няма, отиди от менюто в Skype – Профил. Това ще отвори сайта им и ще те впише там автоматично. Като зареди посети този адрес: https://secure.skype.com/portal/profile. Там по-надолу трябва да можеш да си видиш основния имейл.

 24. Не, няма, но има 3 полета за добавяне на мейл, ако добавя сегашен мейл ще могат ли да ми пратят парола?

 25. Здравейте!
  При мен проблема е следния. През програма teamviewer деинсталирахме и инсталирахме нов скайп, защото стария отказваше да приема и да изпраща файлове. Проблема който възникна след това е следния, новия скайп излиза от линия сам, интернета си е ок и всички други програми си вървят.

 26. И в сайта им ли няма? Поне там трябва да има. В програмата сигурно ще може да добавиш но едва ли ще ти го приеме за основен имейл. А през сайта ще ти иска парола при добавянето. Идеята е да го видиш само ако може.

 27. Николай, с този имейл имам 5 скупе-та и сега аз искам на друг скупе, той ми дава на друг скупе пасса.

 28. Бих искала да ви помоля за помощ, ще ви бъда много благодарна за оказаното съдействие. Проблемът ми е следният имам скайп от 6 г. и си смених паролата за повече сигурност и сега не мога да вляза в скайпа си, email-ът ми, с който съм се записала тогава е невалиден, сигурна съм, че я изписвам правилно… какво мога да направя?

 29. @ani
  Здравей.
  Не ми стана много ясно какво се е случило. Като е невалиден имейла, как си смени паролата :). То нали трябва да влезеш в него за да отвориш имейла за смяната.

 30. Благодаря. По-точно имам имейл в гмаил [изтрито от админа] на който не знам паролата, изписва ми, че ми пращат код, но не мога да го видя. Писах им, попълвах техните въпроси, но полза никаква казват да си направя нов скайп, а на мен ми е важен този. Моля ви ако ви е възможно да ми помогнете.

 31. забравих да кажа, че се опитах в гмайл да си възтановя паролата, но ми се изписва, че няма такава регистрация и сега нямам имейл валиден на който мога да получа код, за да мога да си вляза в скайпа. Благодаря. Мн се надявам да има все пак някакъв начин

 32. @аня
  Ако нямаш достъп до основния имейл трябва да пишеш на поддръжката на скайп и те там те питат за разни неща свързани с акаунта дето за съжаление никой не ги знае дори и ти, като например месеца и годината, в която е създаден. Друг начин няма ако не си плащала за някаква платена услуга на скайп. Ако си, тогава можело чрез метода за плащане да се докаже самоличността ти. Но не съм го тествал до сега.

 33. Не съм ползвала платена услуга за съжаление, попълвах тези въпроси най подробно отговорих, резултат никакъв, отговориха ми как да си проверя името си, а аз написах, че проблемът ми е забравена парола… мн се надявах да има начин… несправедливо е всеки който иска и има повече умения ти влиза във всичките ти данни, а човек не може да си влезе в своите, големите защити. Благодаря ви все пак за вниманието и отделеното време.

 34. @аня
  Ако комуникираш с поддръжката и можеш да отговориш на въпросите им, продължавай да им пишеш, понякога не разбират от първия път за какво става дума. Повтаряй им :).

 35. Здравейте! Днес с изненада открих, че Скайпа ми е разбит за да се приканва от него да се пращат някакви смс-и на номер уж за да подпомогне рейтинга на моя снимка във ФБ. Установих също, че не мога да вляза в пощата, с която съм се регистрирала в Скайп. Как мога да си сменя паролата за да си защитя профила?

 36. @Даниела
  Здравей.
  Предполагам и на Скайпа ти е сменена паролата? Ако да, и ако не си правила покупка на нещо от Скайп, то не може вече да си върнеш скайпа и трябва да си правиш нов. Сигурно и имейла не може да се върне. Може да се обърнеш към сайта, към който ти е имейла, те ще ти кажат какви опции имаш в тази ситуация.
  А за Скайпа може да пишеш на contactus@skype.net (на английски език) и там ще те питат за разни данни за акаунта ти с цел да удостовериш че е твой, но то си е направо невъзможно да го направиш. Сега не знам какво питат ама преди питаха примерно за месец и година, в която си се регистрирала, което никой не го знае.
  Иначе за да имаш по-добра сигурност от сега нататък виж в края на тази статия какви съвети давам: https://chat4o.com/%D0%B2%D0%BB%D1%8F%D0%B7%D1%8A%D0%BB-%D0%BB%D0%B8-%D0%B5-%D0%BD%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B2-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%BF%D0%B0-%D0%B2%D0%B8/
  Поздрави.

 37. Искам да попитам, след като съм забравила паролата си за скайп и тази на пощата, към която съм се регистрирала, как мога да получа нова парола и възможно ли е да посоча друг E- mail адрес?

 38. @ji
  Здравей.
  Ем принципно не може вече да докажеш, че ти си ти. Ако имаш нещо купувано от Скайп, като кредити, може да се ползва начина на плащане, като начин да докажеш че си ти, но не съм го тествал, а и ти сигурно не си купувала нищо. Ако им пишеш на поддръжката преди питаха разни въпроси за да докажеш че си ти, ама то никой не може да си спомни примерно кой месец и година се е регистрирал примерно. Сега не знам какво питат, ама общо взето акаунта е изгубен най-вероятно.
  Поздрави.

 39. Забравих и имейл адреса които съм дала ,забравих и паролата спешно мое ли да се направи нещо ? благодаря предварително

 40. @titi
  Здравей. Виж предния ми коментар.

 41. Здравей,имам проблем с паролата и не мога да се оправя. Отписах се от скайп и при опит да се впиша не можах с моята си парола,следвах инструкциите,пратиха ми код,влязох си в акаунта в сайта на скайп но забравих да си сменя паролата и се отписах и от там.Сега чак след 24ч ще ми пратят нов код да си сменя паролата,но веднъж вече опитах и при въвеждането на старата ми парола,не я зачете,дали е защото си я нулирах и не я смених,и ако е така сега какво? Можеш ли да ми дадеш някакъв помогнеш някак? Благодаря предварително :)

 42. @Симона
  Здравей. Според мен ако не си смениш паролата, старата не ти се нулира. Но както и да е, просто подай нова заявка за смяна и си я смени и готово. Ако не ти дава, изчакай. Стига да не са ти хакнали акаунта, всичко трябва да е ок.

 43. Благодаря за отговора,ще изчакам още малко да минат 24те часа и ще направя както каза :)

 44. Всичко е точно, смених си паролата, но защо като ми пратиха писмо по пощата, за да ми кажат , че паролата е успешно сменена, ми изписва първо „Здравей, Emilia.“ след като преди това ми писаха “ здравей (скайп акаунта)“:D Първо съм мъж, второ никъде не е включено това име Emilia. Не знам дали това е поредния бъг на скайп или е някаква шега.. ?

 45. @♦Kristiyan
  Здравей.
  Внимавай защото може да става дума за фалшиви имейли, които искат да те измамят и да ти вземат паролата. Виж на този адрес: https://chat4o.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BC-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%B2-skype/ където пише Кражба на парола и фишинг

 46. Не мисля, че са някакви вируси защото всичко си беше съвсем наред, цъкнах на линка, влезнах във https://login.skype.com просто има някакво име „Emimlia“ което ми пратиха по имеила. Търсих на всякъде във акаунта си но никъде не намерих това име. А между другото имам още два скайпа на които смених паролата а те си бяха наред, със моето си скайп име…

Коментарите са изключени.