259 comments

 1. @HMO
  Здравей.
  За начало опитай да се логнеш в пощата в абв-то. Ако не е ползвана от много време преди я пазеха въпреки това и като се логнеш ти я даваха отново само дето всичко вътре беше изтрито. Това е ако знаеш паролата за пощата де.
  Ако не я знаеш, опитай да си регистрираш абсолютно същата поща отново. Ако не е заета и е закрита би трябвало да ти даде. Тогава пак ще е твоя.
  Ако и това не стане, тогава ще прибегнем до този метод тук: https://chat4o.com/%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d1%83%d0%b1%d0%b5%d0%bd%d0%b8-skype-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/#4
  С този инструмент ще можеш само да си видиш абонатите, ако все още се пазят файловете на твоя потребител на компютъра ти. Ако има нещо неясно пиши.
  Поздрави :).

 2. Здравейте и от мен… При мене проблема е следния….. Паролите ми на скайп, фейсбук и абв бяха променени. С фейсбук се справих някак си, с абв не можах, но направих нов емейл….. Та въпроса ми със скайпа… Там паролата също е сменена, но регистрацията се води на стария емейл. В момента с пускане на компютъра се вписвам в скайп, но не зная паролата (честно казано не зная как се случва това). Исках да променя емейла, за да мога да си сменя и паролата, да я зная естествено, правя стъпката с промяна на емейла и да стане основен, но на втората стъпка с въвеждането на паролата не се получава, защото е сменена от нещо или някой и няма как да завържа процедурата със смяна на емейла……. Пробвах много варианти и вече не зная какво да правя. Моля за съвет и помощ…. Благодаря предварително!

 3. @Десислава
  Здравей.
  Много внимавай да НЕ се отпишеш! И НЕ преинсталирай компютъра. После няма да можеш да се впишеш.
  Като за начало си направи копие на абонатите, както е описано тук. Така ако изгубиш акаунта, ще имаш поне абонатите.
  Направи това за момента, а аз сега ще помисля и ще пробвам някои неща. После пак ще пиша. Кажи и с коя версия на Скайп си.

 4. @Десислава
  Сетих се как може да станат нещата. Целта ни е да сменим основния ти имейл, което става през сайта на скайп. Обаче за да се впишеш там ти трябва сегашната парола. Но има и друг начин. Ако си вписана в скайп на компютъра, можеш да се впишеш в сайта им без да знаеш паролата.
  Ако си със версия 3.8 това става от менюто Профил -> Покажи профила в Скайп. Ще се покаже един прозорец, в него има бутон Преглед на профила. Цъкни го и ще ти се отвори сайта на Skype и ще си вписана в него, което е най-важното. След това почваш от стъпка 2 в тази статия и си сменяш основния имейл с новия ти.
  А ако си с новия скайп, пробвах на 6.3, от менюто Skype -> Профил… След това долу в ляво има един линк Настройки на имейл. Като цъкнеш на него те отвежда в сайта и пак си вписана. И тогава правиш смяната на основния имейл от стъпка 2 в тази статия.
  После си смени и паролата на скайп естествено.
  Също помисли за сигурността на компютъра и паролите си. Препоръчвам ти да видиш 5-те съвета, които давам в края на статията за лошите пароли.
  Поздрави.

 5. Здравейте отново…….. Най-странното е че ако реша да се отпиша не мога да влезна, а след изключване и включване на компютъра пак си влизам в моя си профил, за сега направих нов скайп и си прехвърлих важните абонати. Вече седмица карам така, нямам достъп до паролата си а с включването на компютъра си влизам в моя си скайп…… Ще направя това с абонатите за всеки случай и много ще се радвам ако мога да си сменя емайла и паролата. Версията на скайп е 6.3….. Много ще съм благодарна ако има начин да сте справя с това, не разбирам много от тези неща, затова търся помощ от вас! Лек и спорен ден и благодаря отново!

 6. Благодаря……. сега ще пробвам какво ще направя и пак ще пиша, какво съм направила :)))))))))))))

 7. Здравей пак съм аз :))))))))) Това, което си описал да направя го правя, но на втората стъпка, след като въведа новия емайл, после иска въвеждане на паролата, аз не я зная и няма как да завърша процедурата със смяната на емайла, иначе всичко до тук където си описал съм го правила и преди да ми го напишеш….. и от тук идва безизходицата…… Не зная какво да правя, защото паролата, която иска да въведа аз не я зная, но не мога и да я сменя, защото се водя на стария си емайл………..

 8. @Десислава
  Моя грешка. Извинявам се. Бях забравил, че има и още една защита и че се изисква паролата и там, въпреки че си вписана вече. Значи няма да стане по този начин, който съм описал.
  Ще питам хората от Скайп какво ще ми кажат. Ще пиша като ми отговорят на имейла. Може и да мине ден или нещо такова.

 9. И все пак благодаря, че чакам отговор ако има някакъв начин, защото е глупаво да си влизаш в профила а да не си знаеш паролата :)))))))))))) Лека вечер!

 10. @Десислава
  Казаха ми, че най-добре ти се да свържеш с тях, но не е проблем и аз да го направя де, ако не знаеш добре английски език.
  Ако искаш аз да продължа да им пиша, трябва да ми кажеш скайп името, имейла (до който нямаш достъп), който е основен към акаунта, също ми кажи и някакъв нов имейл, до който имаш достъп, ако случайно искат да го сменят.
  Та не обещавам, че ще стане, но ми казаха да им пиша пак, та ще видим. Дай ми тези данни ако искаш аз да им пиша вместо теб, аз няма да публикувам коментара и само аз ще го видя така.
  Поздрави.

 11. @Десислава
  Дадох им данните, ще видим какво ще кажат. Аз и преди съм го правил и за съжаление искаха точния месец и година на регистрация. А това никой не го помни. Дано този път стане някак защото все пак ти си вписана в акаунта. Дано това промени нещата. Ще пиша пак като отговорят.

 12. Дано стане……Благодаря още веднъж!

 13. @Десислава
  Хмм… Случайно да знаеш месеца и годината, в която си регистрирала акаунта в Скайп? Все пак искат да се потвърди самоличността и явно това, че реално се вписваш в акаунта от компютъра, не помага…
  Също купувала ли си някога от тях нещо? Скайп кредит, това онова?

 14. Искам да ми помогнете! Със Скайп! Значи нещо стана и ме изкара от скайпа (понеделник) и не мога да вляза, мисля че бях хакнат! Как може да си го възстановя?! Значи, паролата ми е доста голяма, никъде не съм я записвал (за да ми я открадне някой) и не мога да вляза, тайния въпрос беше сменен и не мога… :@ Моля ви за помощ!

 15. @iwanch0
  Здравей.
  Опита ли да си смениш паролата по начина описан горе в статията? Ако случайно хакера не е сменил основния ти имейл, в което се съмнявам, ще успееш да си върнеш акаунта.
  В противен случай трябва или да си купувал нещо от Скайп, или да знаеш годината и точния месец, в който си се регистрирал в Скайп (както и други неща, но това е най-трудното).
  Иначе се прави нов акаунт. Ако се стигне до това, може да си видиш контактите на стария чрез този инструмент.
  Поздрави.

 16. Никии, проблема е че хакера е хакнал и е-майла ми, демек за да влезе в скайпа ми, първо влезна в е-майла! И сега нямам достъп до Скайп и пощата!

 17. Ники, пиши ми в е-майла да ти обясня ситуацията!!

 18. @iwanch0
  Ясно, разбирам. Ами да, доста пъти са ми писали и за това. Както казах в предния ми коментар, ако не си купувал нищо от Скайп или не знаеш точно месеца и годината на регистрация + други неща (те са по-лесни), тогава трябва да си направиш нов акаунт.

 19. Здравей, Ники.
  Разбирам какво имаш предвид и благодаря за отговора. Относно файла config.xml къде трябва да ти го изпратя, за да го видиш. Кажи ми от него може ли да се извадят контактите и да се направи файл с разширение (.vcl) за новия скайп, който си направих, за да си добавя абонатите от стария скайп там. Иначе разбирам опцията, да извадя абонатите някъде (на лист примерно или документен файл) и ръчно един по един да ги добавям в новия скайп акаунт… Поздрави! И благодаря :)

 20. @iwanch0
  Ръчно ще трябва. В инструмента на оня линк от по предния ми коментар го качваш. Ако не можеш да се справиш може да ми го пратиш на мейла admin кльомба chat4o.com и аз ще ти пратя абонатите.

 21. Здравейте отново…….. Не съм много съгласна вече да си давам лични данни и абонати, никой не би се съгласил на това……. ако има друг вариант ако ли не…….. така ще караме. А дойде ми на акъла възможно ли е да от някакъв вирус, който блокира влизането и след преинсталация да се оправи…… защото ПЦ-то ми се нуждае от това…..Благодаря много за оказаното съдействие, дано има някакъв др. начин! Хубав ден.

 22. @Десислава
  Здравей. Нашата комуникация малко се смеси между имейли и коментари, но нищо :). Не си съгласна да ги пратиш на тях или на мен? Защото те и без това имат тази информация за теб, в смисъл ако си я попълнила при регистрацията де. Идеята им е да я сверят за да знаят, че ти си ти, а не някой друг. Тоест че аз съм ти, понеже аз им пиша. Хах, както и да е ;). И без това едва ли ще уцелим месеца и годината, а без тях няма да стане.
  Относно вируса, да с вирус може да ти се открадне акаунта, но вече щом са ти го откраднали, колкото и да чистиш вируса, той си е свършил работата. Ти все пак си защити компютъра де, защото може и новия акаунт да ти вземат.
  Поздрави.

 23. Съжалявам за объркването, ама сменям местожителството и устройствата, които ползвам…… ПЦ, телефони таблети и малко кофти се получи, извинявам се още веднъж! Ми аз сега се сетих че при регистрацията не съм попълвала такива данни, а относно абонатите все ще се намери някои „приятели“ :))) Дано излезне някакъв начин че така е много неприятно…….. само от личния ми компютър да си влизам в скайпа, а от други устройства да не мога.
  Хубава вечер!

 24. @Десислава
  Да им кажа ли че част от информацията не я даваш и че не си я попълвала при регистрация, и да им дам предположението за месеца и годината пък да видим какво ще стане?

 25. Ми да ако е удобно пробвай, защото до скоро бях с някакви измислени дати и години на раждане, но след като се случи това, премахнах всичко и честно да си кажа не помня какво бях избрала…. Дано стане чудо, вече ще е адски неприятно такава ситуация…… Благодаря много още веднъж и извинявам се че ти отнемам от времето всеки ден!

 26. Здравейте, имам проблем със Skype… Паролата ми е вярна… И пиша на латиница и пак не става.. Пробвах от друг компютър да влезна от там стана… Може ли да ми кажете какъв е проблема?

 27. @Alex
  Здравей. Каква грешка изписва? Че паролата ли е грешна или друга? Щом става от друг компютър, значи най-вероятно има някаква грешка във работните файлове на програмата. Може да ги изтриеш за да се оправи. Тоест само ще преименуваме папката за да може да се запази, ако ни потрябва.
  Направи следното: Затвори Скайп. Отвори произволна папка, напиши в адрес лентата %appdata% и натисни ентер. Там преименувай папката Skype на Skype1. Имай предвид, че това ще изтрие историята и настройките в скайп. Сега опитай да се впишеш и трябва да стане. Ако не стане пиши точно каква е грешката.
  Поздрави.

 28. @Десислава
  Отговориха ми и този път пък ми казаха, че не можело аз да говоря вместо теб и че трябвало ти да им пишеш. Абе шантава работа. Дадоха ми линк, в който да си чатиш с тях през някакъв сайт и там сигурно ще те питат пак за информация и т.н. Ако искаш ще ти го дам по мейла, но ще искат да се пише на английки де.

 29. Ооох ми аз не съм толкова добра в английския, че чак да водя такъв разговор….. Значи няма шанс…. Ее, ми извинявам се че толкова дълго ти отнемах от времето и благодаря за помощта! Хубава вечер!

 30. @Десислава
  За нищо. Аз тъкмо научих по-добре каква им е процедурата и ще съм осведомен по въпроса като ме питат :).
  Поздрави.

 31. Знаете ли, след като изчетох огромна част от коментарите, реших да споделя и аз нещо, по-точно, то не е проблем, а така да го наречем по-скоро трик…и дано е полезен. Значи.. поне според мен, има една врътка, която може да се направи, така че да може хората с хакнати скайпове да си влизат пак в тях. Има 2 условия – да сте с версия над 6 и да имате фб профил. Трикът е следния – връзвате скайпа за фб профила си. Ако сте с версия 6.3, имате така нареченото алтернативно вписване. Давате му да ви впише през фб профила си, след това си въвеждате паролата, но забележете, ще иска паролата на фб профила, а не на скайп профила и така… хоп.. вие сте вътре. Аз препоръчвам някой, който си регистрира скайп профил, да си направи и поща в gmail. Там те имат наистина здрави защити. Давате си мобилния номер в gmail и така, ако някой ви хакне паролата на скайп, той вероятно ще разбие и тази на gmail. И тук влиза в употреба мобилния номер, на който ще бъдете известени с sms. От там нататък мисля, че всичко е ясно – възстановка на паролата за пощата, но дори и да са ви сменили самата поща, поне варианта с алтернативното вписване в скайп би дало резултат, при условие, че не ви хакнат и паролата във фб, но там поне се възстановява доста по-надеждно, от колкото скайп паролата, така че е по-добре от нищо. :)

 32. @Ивайло
  Здравей. Много интересно, благодаря за коментара.
  А за вписването с ФБ предполагам трябва имейла там да е същия като основния във Скайп. А те като откраднат акаунта в Скайп обикновено го сменят основния имейл. Чудя се дали ще стане…
  А за gmail си прав, ще има полза. Това с sms-а ако се активира е доста полезно и наистина не може никой да се логне ако не ти открадне и gsm-а.
  Поздрави.

 33. Ами то всъщност, имейла на скайп, който е основния, няма нищо общо с имейла на фб. При мен и на двете места мейлите са различни, които съм дал, тъй че.. (happy)

 34. Ето, за пример ще дам – това е мейлът, който ти виждаш в сайта си, който всъщност ползвам за скайпа, а другия, за фб, той е [изтрито от админа]. Него аз ползвам за фб. Тук в случая става въпрос просто за едно обвързване на скайп и фейсбук акаунтите, като в същото време, обаче, всеки си е независим от другия. Просто, общото между тях е, че ако са обвързани, използват една и съща програма за вписване, което в случая би се оказало огромен плюс, при пробив на скайп акаунта да речем. И ако човек с хакнат акаунт се е сетил превантивно да си направи файл с абонатите си в скайп, тогава проблем никакъв.. вписва си се през фб и готово. :)

 35. @Ивайло
  А значи се прави някакво свързване на акаунтите предварително. Ясно. Аз FB не разбирам много… Ще го имам предвид като една алтернатива за тези, които са си свързали акаунта.

 36. Здравейте, от няколко дена имам следния проблем:
  Значи, опитвам се да вляза в skype и влизам успешно.
  След като излязох и пак влязох 1,2,3 пъти не ми прие паролата. Смених я! Влязох отново. На другия ден тази парола (сменената) не ми я прие, както и старата.. Отново я смених, пак влязох. На другия ден ОТНОВО!! И сега не мога да вляза със променената последна парола.. Писна ми да ги сменям всеки ден, знам си имейла, дори имам 2 налични са.. всичко си е окей, нали, но не влиза! Какво да правя вече?!!

 37. @Гергана
  Здравей.
  Хм.. Интересно. Не бях чувал за този проблем.
  Пишеш я правилно паролата предполагам, на правилния език и без включени главни букви. И само най-новата ще работи, старите не ги пробвай.
  Нека пробваме нещо, когато пак не ти я приеме, отиди в сайта https://login.skype.com/login?setlang=bg и се впиши със същите данни, да видим там ще ги приеме ли.
  Пиши после какво е станало. Искам да разбера дали наистина паролата е невалидна или е някаква грешка по твоя компютър. Ако в сайта стане, значи е нещо от твоя компютър.
  Поздрави.

 38. Преди дни си смених паролата.. и днеска пробвам не мога да вляза, влизам на забравена парола ама явно не помня точно с къв емайл съм си направил регистрацията?

 39. @Веселин
  Здравей. Ако не го помниш, как си смени паролата преди няколко дни? Между другото ако се двоумиш между няколко имейла, може да си направиш нов акаунт и след това да се логнеш и да използваш търсенето на потребители за да пробваш имейлите, между които се двоумиш. Като въведеш твоя, ще излезе твоя акаунт, в който не можеш да се впишеш.
  Иначе без имейла не може.

 40. Здравей….не знам дали проблема който имам е вече обсъждан, но се надявам, че няма да ти отнемам много време. Преди 2 години преинсталирах windows-a (беше Vista) сега е W-7 ultimate. Цялата скайп история (от 2008 год.) е запазена под формата на dat файлове. Сега когато се опитвам да ги отворя това е невъзможно. Снимах Skype Log View и чрез него мога да видя само историята (чатовете и повикванията) от 2012 до сега. Моля те помогни ми ако можеш как да стигна до тези файлове. Иначе запазването на историята в такъв вид е безсмислено…….. Благодаря…. Поздрави Мери

 41. @Мери
  Здравей.
  Според мен когато е преинсталиран Windows е почнало на ново да се трупа история и сега би трябвало да можеш да видиш само тази от тогава до сега. Тя се намира в папката, която се отваря като напишеш %appdata%\Skype в адрес лентата на Windows Explorer и след това натиснеш ентер и след това отвориш папката с твоето скайп име.
  А иначе принципно като се инсталира Win 7 той създава една папка на име Windows.old където поставя стария Windows и неговите файлове. Там е сигурно старата ти история и по-точно в: C:\Windows.old\Users\уиндоус-потребител\AppData\Roaming\Skype\скайп-име
  На мястото на C сложи твоя системен дял, на мястото на уиндоус-потребител твоя потребител и на мястото на скайп-име, твоето име в Скайп.
  Ако се копират данните от тази папка в онази, в която сега ти се пазят нещата ще можеш да видиш историята от преди преинсталацията, но за да не стане някаква каша пък ще трябва да махнеш от там сегашните файлове, тоест пък няма да видиш новата история.
  Ако все пак решиш да се занимаваш с тези неща, преди да почнеш си направи копие на всички папки, които споменах за да можеш да върнеш нещата ако нещо се оплеска.
  Поздрави.

 42. Мога ли да помоля Николай да ми пише на имейла искам да попитам нещо.. Благодаря

 43. @Вержи
  Здравей.
  Може да ми пишеш от контакт формуляра и ще ти отговоря: https://chat4o.com/contact/
  Поздрави.

 44. Здравей, пробвам това с емайла но съм си забравила паролата и не мога да вляза .. Ако можеш някак да ми помогнеш ще съм ти много благодарна. Мерси предварително

 45. Здравей. Нещо не се изпращат съобщенията и за това пиша няколко пъти. Смених си паролата и след това се отписах.. после като опитах да вляза не става.. пробвах най различни варианти на паролата но не става.. опитах и с забравена парола изписва ми че ми е изпратена в пощата но съм си забравила паролата и на пощата.. ако можеш нещо да помогнеш.. Благодаря :)

 46. @Златина
  Здравей.
  Трябва да имаш достъп до пощата си за да си смениш паролата на Скайп. Единствения друг начин е много труден и се състои в това да се свържеш с екипа на скайп, пишейки им на английски, после те ще ти зададат сумати въпроси за да се опитат да докажат че ти си истинския собственик. Аз когато съм пробвал въпросите бяха например, кои са някои от абонатите ти, кой е имейла, с който си се регистрирала и т.н., но най-трудния беше коя е годината и точния месец, в който е регистриран акаунта (което едва ли някой го знае). Това е при положение, че никога не си купувала платена услуга на скайп, а ако си има друг начин.
  Та такива работи…

 47. Благодаря много ще опитам пък дано да стане :)

 48. Един ден паролата ми изчезна. Даваха я за невалидна пък тогава нямах емайл и бях писал фалшива. Как да си възстановя паролата? Няма ли някой хак нещо за да си възстановя паролата.

 49. @anonimen
  Здравей.
  Хакове не знам. Трябва да знаеш имейла и да имаш достъп до него. Ако не, тогава трябва да пишеш на поддръжката на Скайп и там да се те питат разни въпроси с цел да се уверят че ти си ти. Например, кой месец и година си се регистрирал при тях, с какъв имейл, кои са някои от абонатите ти и т.н. Другия начин е да имаш закупена услуга от тях и тогава удостоверяват че си ти чрез метода за плащане някак.
  Поздрави.

 50. Здравей, малко нещата са объркани с нашия скайп (по-точно на приятеля ми). Проблема е следния – той е искал да смени паролата си на скайп, направил го но след това я забравил. Казали му да отиде на страницата за изпращане на нова парола. Той направил това написал имейла, който е активен и също, на който е регистриран скайпа. Получил съобщение в имейла но не го проверил, а там му изпратили код с помощта на който да влезе и да смени паролата (кода както и тук пише е валиден 6 часа). Така направил 2-3 пъти и пак не се усетил, че трябва да провери имейла си. Когато ми каза аз направих същите стъпки, но от толкова много пъти беше изчерпан лимита ме за кодове и ни изписа да изчакаме 24 чака за възстановяване на системата. То вече минаха повече:). Днеска пак опитахме и направихме същите стъпки, както пише и тука. Изпращат код на имейла, но ми се отваря прозорец, който ме пита за кое скайп име става въпрос (понеже преди време имаше и други скайпове но не ги е използвал). В списъка излизат всичките скайп имена, но с това което беше до последно и където искаше да смени паролата не излиза дори не може и да се напише. А ако изберем друго име ще му се направи нов профил където няма да ги има абонатите. Може ли да се възстанови отново скайпа? Надявам се да сте ме разбрали!

 51. @Мария
  Здравей. Разбирам. Ами странно е че го няма това име. Може ако някой му е откраднал паролата, да е влязъл и да е сменил имейла. Или другия вариант е да показва грешно нещо сайта.
  Може да опитате първо да възстановите паролата за всички стари потребители към този имейл и да влезете във всеки от тях и да им смените имейла с някакъв друг. Така в крайна сметка имейла ще бъде само за потребителя, който ви трябва. Може пък да се оправи така и да почне да го показва правилно при опит да смените паролата. Смяната на основния имейл е описано как става тук: https://chat4o.com/%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD-email-%D0%B2-skype/
  Но ако някой е откраднал потребителя му и е сменил имейла, то това няма да помогне. В такъв случай да си направи нов потребител. Може да опитате да се доберете до стария списък с абонатите чрез този инструмент и config.xml файла, който е на неговия компютър: https://chat4o.com/%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D1%83%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B8-skype-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/#4

 52. Здравейте, искам да попитам някой може ли да ми каже как да си влезна в скайпа? Не помня паролата си и имейла, на който съм регистрирал този скайп, а много ми трябва точно този акаунт защото там имам абонати, които много ми трябват. Моля за помощ.

 53. @bobi
  Здравей.
  Ами почти няма начин. Виж коментар #189 по-горе.
  Ако имаш достъп до компютър, в който си се вписвал с този абонат преди, то виж в края на коментар #194 има един линк към инструмент, който може да ти покаже списък с абонатите ти по един програмен файл ако го има на компютъра още.

 54. Как го направих, нямам представа!! Снощи си смених паролата на скайпа. След което излезнах и се логнах пак, за да видя дали работи.. И познайте! Не стана! Непознати данни за вписване!! Нито мога да влезна с новата парола, нито със старата от компютъра. Но пък успях от таблета да влезна и сега не смея да мръдна, за да не изгубя и от там контрола. Как да сменя паролата от таблета?? Какво да правя? Написала съм цели два мейла, но ми изписва, че не съществуват такива в тяхната база данни…

 55. @Боряна
  Здравей.
  Като подадеш заявка за загубена парола там с имейла си, ти казва че няма такъв така ли? А иначе ти знаеш точно кой е? Или не си сигурна?
  Щом си вписана в таблета, там отиди в менюто Skype -> Лични данни -> Редактирай личния профил. Там има Разгъни профила и там може да видиш кой е имейла ти. Него трябва да въведеш при забравената парола.

 56. Знам си имейла и въпреки това ми пиша, че не знаят за такъв имейл и такъв не фигурира в тяхната база данни… От компютъра няма никакъв вариант да влезна в скайп. Какво стана не мога да си обясня!! Преинсталирах скайпа и пак същото, а и вече изчерпах възможностите за мейл и след 24 часа ще мога пак…

 57. @Боряна
  Все пак провери там какво пише. Може някой да ти е хакнал акаунта и да е сменил имейла и паролата.

 58. Аз май сама си го хакнах…Снощи смених паролата, опитах да влезна пак, за да проверя дали всичко е ок, но не успях. Тогава влезнах от таблета и то с новата парола! Не смея да излезна… И май няма опция за смяна на паролата от таблет, което е пълна простотия…

 59. А смених паролата, защото забелязах нещо, което друг път не се е случвало. Синия маркер (знаете как обозначава като кликнеш на някой абонат) беше на едно име и си беше в нормалния цвят, а на един друг абонат имаше по-светло синичко едновременно с другия, на който бях кликнала все едно съм кликнала на него, но не бях, освен това абонатите са подредени като най-отгоре са тези които са онлайн, после отсъстващи и тн.. най-отдолу са офлайн абонатите. И след като свърших разговора с един от тях, който излезе офлайн, вместо да отиде при другите, които не са на линия, той си остана на мястото.. и си помислих, че може някой нещо да прави, та затова смених паролата…

 60. @Боряна
  Мисля, че вече разбирам какво е станало. Паролата си се е сменила успешно, просто на компютъра (или там дето ползваш по принцип) е станала някаква грешка и за това не те е вписало.
  Влез тук: https://login.skype.com/login?setlang=bg и се впиши с твоето скайп име и новата парола дето е станала на таблета. Ако стане, значи със сигурност това ти е активната парола и просто на оня компютър има грешка.
  В този случай направи това, което съм писал в коментар #76 под тази статия: https://chat4o.com/%D0%B8%D0%B7%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%85%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%BF/
  Това ще изтрие и чат историята ти като страничен ефект, но би трябвало да оправи и проблема.
  Поздрави.

 61. Оправих се :))) обаче май има сериозен проблем със сървърите на скайп, защото и един мой приятел сподели, че е имал подобен проблем. И то точно днес.. Малко след моята драма :)) Благодаря за съветите и вниманието!! Пак ще заповядам да ви досаждам като оплескам нещата :))) Успех и много усмивки!

 62. @Боряна
  Моля :). Ами и това може да е. Поздрави.

 63. ЗДРАВЕЙ НИКИ (АДМИН) БИ ЛИ МИ ПОМОГНАЛ ДА РАЗБЕРА КАК МИ Е ПАРОЛАТА НА СКАЙП, НЕМОГА ДА ВЛЕЗНА В СКАЙПА СИ

 64. @Лора
  Здравей. Не може да я разбереш, но може да си направиш нова. Следвай инструкциите в статията горе. Поздрави.

 65. Не мога да си вляза в Skype, излиза ми невалидно име и парола. Отидох на друг комп. и ме вписа. Какъв е проблема?

 66. @величко
  Здравей.
  Хмм.. Странно. За начало виж да не пишеш паролата на кирилица или с включени главни букви.
  Ако не е от това, може да има някаква грешка в работните файлове на програмата. Направи стъпка 1, 6, 7 и 8 от тази статия, дето пише Подробно: https://chat4o.com/%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD/
  Това ще създаде нова папка и нови такива файлове.

 67. Цялото семейство не може да се впише, на всички излиза неразпознати скайп име и парола. Пробвах горе написаното, не става.

Коментарите са изключени.