259 comments

 1. @Мирослав
  Здравей. Аз вземам да си мисля, че и Атанас има такъв проблем. Четох, че на 14-ти е открита дупка в сигурността на сайта на Скайп и тя вече е оправена де. Но по това време са хакнати явно някои акаунти. Предполагам това става с вас двамата.
  До колкото разбирам правилното действие е да се свържеш с поддръжката на Скайп. Имейла им е contactus [кльомба] skype [точка] net. Имай предвид две неща – да им пишеш на английски език и когато им отговаряш променяй техния имейл на този, който ти казах, защото те ти пишат от друг, на който не получават ако им се отговори на него.

 2. Благодаря много за подробната информация!

 3. Здравейте, искам да попитам дали мога да си сменя главния и-мейл адрес. Този, който е сега не го ползвам и сигурно скоро няма да е валиден. А ако си забравя паролата няма да мога да получа нова, защото няма да има на кой и-мейл да ми я изпрати. Аз опитах и от сайта на скайп, и от личния си профил,но всеки път като вляза пак от сайта ми показва стария и-мейл, който аз искам да махна. Какво да правя?

 4. @Ava
  Здравей.
  Посети https://secure.skype.com/login и там се впиши с потребителя и паролата от скайп. После посети този адрес: https://secure.skype.com/portal/profile и най-долу в дясно има бутон EDIT. Там цъкни и малко по-нагоре виждаш основния имейл, срещу него пише Primary. Под него има линкче за добавяне на нов имейл. Add нещо си там. От там добави нов имейл и от долу запази с бутона Save. След това пак цъкни EDIT и този път срещу новия имейл ще излезе едно кръгче, на което пише Set as primary или нещо такова. Това ще направи новия основен. Цъкни бутона долу Save. Може да се наложи да има потвърждение по имейл за да се знае, че е твой.
  Между другото мерси за идеята за статия ;).
  Поздрави.

 5. ААА :@ пак не става. Правя го така, стъпка по стъпка. Накрая като изляза и след като вляза пак е същия имейл. И това съм го повторила сигурно 5 пъти вече и всеки път едно и също!!!

 6. @Ava
  Потвърждение по имейла правиш ли? Не помня дали е нужно, но утре ще пробвам.

 7. @Ava
  Сега тествах и се получи при мен. Дори не е нужно потвърждение по имейла. Само изиска паролата като цъкнеш Save. Излязох след това и влязох и си беше новия Primary вече. Трябва и при теб да си работи. Може да пробваш от друг браузър.
  Поздрави.

 8. Мерси, и аз се оправих. Не знам отначало не се получи.

 9. @Ava
  Окей. Радвам се. Може нещо да е станала грешка в сайта временно или кой знае какво.
  Поздрави :).

 10. Не мога да се справя. Стигам до момента на поставянето на знака и ми се появява този надпис: Съжаляваме че паролата знак не се признава. Опитайте да я поставите отново. Помогнете ми.

 11. @Анастасия
  Здравей.
  Това в стъпка 5 ли ти се случва? Спазваш ли изискванията за сложност на паролата, описал съм ги в стъпка 5. И ако може ми напиши съобщението на английски.
  Поздрави :).

 12. Здравей. Паролата ми е сложна и е от цифри и букви но не стигам до нея за да я поставя. Когато слагам цифровия знак ми излиза надпис, това е още при стъпка 4.

 13. @Анастасия
  Какво ще рече цифров знак? В стъпка 4 трябва да цъкнеш на линка от писмото. Като цъкнеш на линка ли ти изписва грешка? Напиши ми точно грешката ако може.

 14. В стъпка 4 като кликна на линка трябва да се постави код, а този код го виждам под 2 линк от цифри и букви. Копирам го и го поставям но като продължа ми съобщава че не приема и пак да опитам.

 15. ето това получавам Sorry that password token is not recognized, please try entering it again or get another password token.

 16. @АНАСТАСИЯ
  Ясно. Значи ти въвеждаш кода в полето и ползваш втория линк. Това също е вариант. Но може и просто вместо това да се цъкне първия линк и тогава не е нужно да се въвежда код, всичко става автоматично. За това съм избрал този метод да опиша в статията. При теб не става ли с първия линк?
  Поздрави.

 17. Като кликна на първият линк ми излиза празно поле, което също иска да се постави код като при втория линк и нищо не се получава.

 18. @АНАСТАСИЯ
  Мхм. Ами аз ти писах и на имейла между другото, понеже видях че си ми писала там. Единственото, което се сещам е да пробваш с друг браузър. Ако така не стане това ще е някаква грешка в сайта на Скайп и ще трябва да се свържеш с тях.

 19. Пробвала съм и от 4-те си браузера но все тая-не се получава. Моля помогни ми аз не знам къде и на кого да пиша.

 20. @Анастасия
  Потърсих в интернет и виждам, че и други хора са имали този проблем. Но не виждам някой да казва друго решение, освен да се свържеш с поддръжката на Скайп. В коментар #56 от тази статия, освен други неща, които говоря, съм описал и как да се свърже човек с тях (поне единия начин).
  Поздрави.

 21. Как да си върна паролата? Забравих я и не мога да се сетя. Някой ако знае как Моля Ви кажете ми или ми дайте линк как да си я намеря. Благодаря ви :)

 22. @asen
  Здравей. Ами ти вече се намираш на линка :). Тук горе в статията е описано как.

 23. Здравейте имам следния проблем. Понеже ми се развали лаптопа го продадох. Хард диска не работеше, но на лаптопа ми бяха запаметени всички пароли. Сега не си помня паролата а мейла, който мисля че бях въвела ми излизат другите скайп имена които ползвам, но този скайп ми го знаят всички. Опитах всичко, но понеже не знам английски добре, бихте ли писали на СКАЙП, че си знам името, даже какво има на снимката – съм аз със сина ми, но паролата не си я знам. А за мейла не знам на 100% дали е той или другия, на който също изгубих паролата заради компа. Ще ви бъда благодарна ако ми помогнете.

 24. @Елена
  Здравей.
  За да се възстанови парола е нужно или да си знаеш имейла и да имаш достъп до него или да си правила плащания към Скайп поне веднъж за някакви платени услуги. Това със снимката не виждам как ще докажем че си ти там. Така че за съжаление не виждам как ще докажем на Скайп че ние имаме нещо общо с твоя скайп акаунт.
  Ако искаш все пак ще им пиша, но най-вероятно ще е вече другата седмица. Кажи ми скайп името в коментар тука, а аз няма да го публикувам за да не се вижда от никой. Може и другите ти имейли и скайп имена ако искаш да кажеш, може да са им полезни като им пиша имейл.
  Поздрави.

 25. @Елена
  Днес им писах и им дадох и всичката информация, която ми прати. Ще видим какво ще кажат.

 26. Добре ами ако си си забравил паролата, а не си знаеш имейла? Тогава какво да правя..

 27. @Lall
  Здравей.
  На скоро писах на Скайп по такъв въпрос и се оказва, че другата опция (за акаунти, които не са закупували нищо от тях) е да им пишат по имейл и да им пратят следните данни:
  – имейла, който е използван при регистрация на акаунта
  – година и точен месец, в който е регистриран акаунта
  – държавата, която е избрана при регистрацията
  Като реално може да кажеш и 2 имейла ако се двоумиш между тях. Но реално това не помага много защото никой няма идея в кой месец точно си е регистрирал Скайпа (според мен). В такъв случай акаунта е изгубен и трябва да се прави нов.
  Поздрави.

 28. Може ли да ми помогнете? Не си помня имейла, с който се регистрирах в Скайп и след време си направих нов, но след като си рестартирах компютъра Скайп името ми се отписа (аз не си знаех и паролата де). Как може да си влезна в Скайп без да се налага да създавам нов профил.

 29. @Helps
  Здравей.
  Ако не е закупувано никога нищо от Скайп и ако не знаеш 3-те неща, които съм писал в предния ми коментар и ако не знаеш паролата то акаунта е загубен за съжаление.

 30. Здравей. Разбрах че ако не е преинсталиран компютъра то в паметта му са хората от Скайпа, в който не мога да влезна. Кажи ми как да ги намеря.

 31. @АНАСТАСИЯ
  Здравей. Да, така е. Ето тук съм направил инструмент за възстановяването им и съм описал как става.

 32. @АНАСТАСИЯ
  Прати ми config.xml файла по имейла и ще ти пратя абонатите :).

 33. Здравей! Говориш ми на професионален език и като ти казвам че не мога да се справя имам в предвид, че не знам къде и как да влезна за да стане да ти пратя този файл ;(

 34. @АНАСТАСИЯ
  Отвори произволна папка, напиши следното: %appdata%\Skype и натисни ентер. Там влез в папката с твоето Скайп име и там е файла. Ако не можеш да се справиш ще трябва да извикаш някой приятел, който да следва тези инструкции.

 35. Как мога да си върна скайпа, влезнали са ми в мейла и са ми променили мейл адреса на скайп и паролата. Моля те помогни ми да си го върна. [изтрити данни от админа]

 36. @Razboinika
  Здравей.
  Погледни коментар #99.
  На кратко ако не знаеш точния месец и година, в който си регистрирал акаунта си, той е изгубен.
  Поздрави.

 37. Здравейте. Имам много странен проблем. Аз не знам с кой имейл ми е регистриран скайпа, но в него под имейл имаше 2. Сега вкарвам единия и като вкарам кодове и всичко не ми се показва потребителското име – излизат други потребителски имена, но не и моето. Като пробвам с другия имейл ми излиза, че не съществува или нещо такова ….

 38. @Vili
  Здравей. Мисля, че акаунта ти е хакнат и откраднат. Погледни предния ми коментар.

 39. Смених си паролата преди два дена и на третият ден не мога да влезна нито със старата, нито с новата. Приятели ми казват, че аз съм на линия, а аз не съм в скайп.

 40. @Dodo
  Здравей.
  А какво става ако опиташ пак да я смениш?

 41. Проблемът е в това, че не съм ползвал имейла, с който съм регистриран от много време и май е закрит (влизам и ми казва, че не съществува такова потребителско име).

 42. Как да си сложа иконата работния плот?

 43. @Dodo
  Хмм… А как си смени паролата преди няколко дни тогава? А този имейл ако вече не съществува, какво ще стане ако опиташ отново да го регистрираш? Дали ще стане пак да стане твой?
  Иначе може твоя акаунт да е откраднат и да му е сменен имейла и паролата и в такъв случай трябва да видиш коментар номер #99 по-горе.
  Поздрави.

 44. Ами както си се сменя, знаех си старата и си направих нова, защото си мислех, че някой ми знае паролата. Регистрирах си отново имейла със същото име. Влезнах в скайп и на забравена парола дадох същият имейл дадоха ми парола и ново име в скайпа. Ще прочета коментара. Благодаря за помощта.
  Поздрави.

 45. @Dodo
  Относно второто ти изречение, там говориш още за смяната на паролата, или вече за друго. Понеже малко се обърках :). И какво казваш за ново име? При смяна на паролата трябва да си остане същото. Ново име има при създаване на нов акаунт. Общо взето както казах се обърках какво точно е станало.

 46. Не си помня абв-то, с което ми беше направен. Как ще мога да си вляза в него като не го помня? Моля, помогнете ми.

 47. @ludaka
  Здравей.
  Не помниш какъв е имейла или го знаеш, но нямаш достъп до него?
  Също, ако не го помниш, двоумиш ли се между няколко или нямаш абсолютно никаква идея?
  Ползвал ли си платени услуги на Скайп някога?

 48. Имейла ми беше изтрит защото не си го бях ползвал от много време.
  Направих си нов имейл в абв със същото име.

 49. @Dodo
  Супер. Тоест би трябвало да можеш да си вземеш нова парола, стига да не ти е откраднат акаунта и да му е сменен имейл адреса. Добре ще е и да провериш компютъра за вируси.
  Поздрави.

 50. Тъй като имейла, с който съм се регистрирал в скайп отдавна не е валиден го смених с друг в профила, но като ми се наложи да ползвам линка за забравена парола и изпиша новата поща, отговорът е, че няма такава в базата данни. Иначе приятели ми казват, че на този мейл съответства моето потребителско име. Какво мога да направя?

 51. @Pepi
  Здравей.
  Като го смени, зададе ли му да е основен имейл? защото може да се добави и допълнителен, който не е основен. Основния се ползва за възстановяване на паролата.
  Твоите приятели няма как да видят имейл адреса ти. Единствено могат да потърсят за нови абонати по имейл и ако ти го знаят, ти ще им излезеш като резултат. Обаче ти ще им излезеш също и ако напишат допълнителния ти имейл. Така че е възможно да не ти е основен този имейл, който си мислиш.
  В такъв случай, ако не си знаеш паролата и нямаш достъп до основния си имейл или не го знаеш, опираме до коментар номер #99, който писах по-рано.

 52. @kilner1983
  Здравей. Тук съм го описал: ЦЪК

 53. Здравейте, от известно време не мога да вляза в скайпа си. Смених паролата си, но не бях сигурна в нея. След това изписах имейла си, за да ми изпратят забравена парола, но от там изписва, че не е намерен такъв имейл. Сигурна съм, че в изписването на имейла няма грешка. Какво следва?

 54. @dora
  Здравей.
  Ако се двоумиш между няколко имейла, с кой точно си се регистрирала, може да си направиш нов акаунт и след това като се впишеш да използваш търсенето за други хора по имейл и да потърсиш за имейлите, за които се двоумиш. Така като се намериш там, ще видиш кой имейла.
  Иначе е възможно акаунта ти да е откраднат/хакнат и да му е сменен основния имейл адрес. В такъв случай или трябва да си направиш нов или да видиш това, което съм писал в коментар номер #99 в тази статия: https://chat4o.com/skype-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B0/
  Поздрави.

 55. За онези които не знаят: Ако някой разполага (макар и временно) с паролата ви на скайп, може да зададе втори имейл адрес в акаунта ви и след това, чрез него да ви смени паролата, дори когато отстраните втория имейл той все още е активен.
  Въпроса ми е: Колко време този имейл остава активен?
  Благодаря.

 56. @Иван
  Здравей.
  До колкото знам, за смяна на паролата се ползва основния имейл и само един може да е такъв. Ако знаят паролата ти, те могат да добавят друг имейл и да го направят основен. Така вече той ще се ползва за смяната.
  За това, което питаш, не знам. Би трябвало веднага да се актуализира тази информация.
  За смяната на основния имейл съм писал тук: https://chat4o.com/%d0%be%d1%81%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b5%d0%bd-email-%d0%b2-skype/

 57. Как се намира стара парола от skype? Например: [изтрито]

 58. @kilner1983
  Здравей. Ако е изгубена се прави нова по описания начин горе в статията. Старата не можеш да я видиш от никъде. Навсякъде, където се съхранява е в криптиран вариант.
  Поздрави.

 59. Процедурата описана в коментар 75 не работи. Опитвах да сменя пощата, но всеки път като изляза от сайта и се впиша отново се вижда само оригиналната поща, не и новата. Още, ако се справя някак си с добавяне на нова поща, как да изтрия оригиналната поща, тъй като не е активна вече?

 60. @Mila
  Здравей.
  Този процес съм го описал малко по-добре вече в отделна статия: https://chat4o.com/%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD-email-%D0%B2-skype/
  Веднъж като смениш основния имейл, не е нужно да го изтриваш другия. Но все пак можеш, отново като цъкнеш бутона за редакция и след това го изтриеш от текстовото поле и запазиш промените.

 61. Здравей! Ако някой друг ми влиза в скайпа, по какво може да се познае, защото от извстно време чувам звук за влизане в скайп по време на работещ скайп.

 62. Здравейте!
  От вчера имам някакъв проблем със Скайпа. Пиша си с даден абонат и след като се отпиша от Скайпа и вляза отново…… хронологията от преди това я няма. Дано да съм си задала въпроса на правилното място. Да не би да имам вирус или някои да ми влиза в профила. Помогнете.
  Благодаря много предварително!

 63. @Бисер
  Здравей. Ами няма истински и 100% сигурен начин това да се разбере но има един трик. Първо се вписваш и отиваш в менюто Инструменти -> Настройки -> Поверителност. Там поставяш отметката: „Показвай моето присъствие в интернет“ и запазваш промените. Така всеки ще може да види твоя онлайн статус, като посети адрес подобен на този: http://mystatus.skype.com/bigclassic/echo123
  Вместо echo123 трябва да напишеш твоето Skype име! Сега излез от Скайп от твоя компютър, както и от телефона и така нататък ако има други устройства. След това посети адреса и ако покаже някога, че си онлайн, докато ти не си, значи някой друг е влязъл. За да се обнови картинката на този адрес ще трябва да се презареди страницата де. Тоест натискаш F5 и тогава се обновява. Това е :).
  Благодаря за идеята за статия :).
  Поздрави.

 64. @Rumi
  Здравей.
  На същия компютър се вписваш след това нали? Защото тя се пази на компютъра, на който се е случило писането.
  Иначе има такава настройка да не се пази история, да не би да е включена? Впиши се и отиди в менюто Инструменти -> Настройки -> Поверителност и там където пише „Води хронология“ му задай „Постоянно“ и запази настройките.
  Поздрави.

 65. Здравей! Искам да попитам дали ще мога да си оправя скайпа при положение, че абв-то не си го знам? Tака де, не съм влизала в него и е закрито а не си знам паролата в скайп защото не съм влизала от много отдавна. Има ли начин да го оправя или не? Спешни са ми абонатите!

Коментарите са изключени.