268 comments

 1. Емотинконките са много хубаво, но дали SkypeTeam ще направи нови? Нещо много по различно до колкото знам както пише и горе, че са само 72 на някой хора може би им е писнало семо едни и същи! Според мене трябва да се обмисли този въпрос! Пък и ще е добре за нова година се пак нова година нов късмет! :)

 2. Да, би било хубаво да са повече и по-интересни, като в icq.

 3. искам емотикон на хет4от като в коунтер страик

 4. В новата версия на скайп има нови емотиконки … е не са нови, но са редактирани и са много по-яки … ( добре де има една две нови, но все пак старите са станали много по-яки )

 5. Мерси за коментара Крис :). Добавих и новите в статията.

 6. здр изтеглих новата версия на скайп но когато отворих изтегления файл за да истарирам и ми показа ,че трябва на ново да го изтегля :) само бета версията успях да сложа но в нея ги няма емотиконите…
  моля ви помогнете ми искам и емотиконите ;(

 7. @verji
  От къде го изтегли? От нашият сайт ли? И пробва ли да направиш това, което ти е казало? Може по погрешка да не се е изтеглило до край и за това да не е тръгнало.

 8. Между другото се наложи да кача ново изображение, понеже се оказа че доста от старите емотикони са сега скрити в skype 5.5. Така че сега списъка е по-дълъг.

 9. от доста места теглих и не ставаше след това пробвах с една бизнес мисля на нея имаше на снимката латпоп :)

 10. ами аз вече имам изтеглен скайп но вие ако имате някакъв скайп да ми дадете за връзка за да стане по бързо на емайла ми го изпратете ако искате

 11. @verji
  Съжалявам, но не правя консултации по скайп. Колкото мога помагам в коментарите на статиите, когато имам време.

 12. добре вие си знаете :) аз го исках защото имах нужда от помощ но сега със др версия пак е 5.5 … инсталационен пакет на window

 13. @verji
  Най-добре пусни тема в някой форум и опиши проблема си там :).

 14. Отново качих ново изображение за скритите емотикони в скайп 5.5. Добавих една, която липсваше – (wtf). Беше ми подсказана от Ben в английската версия на тази страница. Може да се наложи да презаредите страницата с F5 за да се появи новата версия на снимката.

 15. Хах и аз го забелязах това, но не ми се занимаваше да пиша тук … а после забравих и така хахахх

 16. Тия „скритите“ емотикончета как да си ги „открия“ :)

 17. @Добромир
  Здравей. Ами те реално си работят, просто не са сложени в кутийката при останалите и трябва да знаеш какво да напишеш за да се покажат. Така че виж тук в статията как се пишат и можеш да ги ползваш. Поздрави.

 18. Имаше една програмка с която можеш да виждаш скритите емотионки. Не всички, но повечето. Пак се показват като другите … но ако пишеш на кирилица, не можеш да ползваш никви емотиконки … Не знам дали я има и за новия скайп … гаднто е че не помна името й.

 19. Крис, благодаря за идеята. Ще потърся такава програма и ще я тествам с кой windows и skype работи и ще направя статия, ако стане нещо.
  Поздрави.

 20. Със windows Xp 100% става .. и за скайп 3.8 също …

 21. Ами за сега намерих едно нещо и не стана май в win 7, но не съм му отделил много време. Като дойде време да правя друга статия, тогава ще тествам по-обстойно :).

 22. Открих все пак една програмка. Работи със скайп 3.8 :). Написах и статията. Мерси за идеята.

 23. Имаше една програма за скаип … където пишеш примерно I LOVE U и ти излиза с емотиконки … смисъл като горния коментар … избираш си с кои емотиконки да го пише и ти го пише програмата … сваляше се на компа … ама не помна как се казваше :Д

 24. Мерси и за тази идея. Записвам си да потърся. Може и от това да стане една статийка :).

 25. Skype е чудесен сайт за свръзването на хора от разтояния както и видо чата Според мен Skype е дори по хубаво от Google Facebook и др Можеби най-популярната страница за сега е Фейсбук Този сайт иска до голяма степен да копира видео чата на Скайп Преди 2 дни сядам на компютъра и гледам нова версия на Скайп монго се зарадвах Това подновяване трябва да се прави на месец зада може още и още повече да се обогати съдържанието на скайп

 26. Фейсбук не копират скайп … фейсбук купиха скайп преди няколко месеца или там когато беше … така че нищо не копират … :)

 27. Всъщност не FaceBook, а Microsoft купиха Skype. Microsoft притежава само 1% от акциите на Facebook ако не се лъжа :).

 28. Последна емотиконка с къщичката под скайпа най-долу в дясно не се пише (wtf)явно има грешка а много ми се иска да я ползвам защото ми харесва :)

 29. Пише се (wfh), не (wtf) :). То на снимката си е правилно. WFH означава Work From Home, тоест работя от вкъщи :).

 30. Да така е грешката е моя недогледал съм извинявам се :)(handshake)

 31. Благодаря все пак, че се оглеждаш за грешки и ги докладваш :). Поздрави.

 32. А някой да знае освен (wtf) – коя е другата скрита емотикона? :)
  Тя тази е подобна на (swear) :D

  Мерси :)

 33. Защо емотиконката, от предната версия – (myspace) я няма?

 34. @Гого
  По-скоро въпроса е защо няма (facebook) :)

  @FREEMAN
  Еми тази (wfh) мисля е изцяло нова :).

 35. ЗАЩО НЕМОГА ДА СИ ОБНОВЯ СКУПЕ С ВЕРСИЯ 5.5 ??? Излиза ми грешка:отсраняването на по старата версия е невъзможно…Код:1630 (или нещо от тоя сорт) :@:@:@:@ ПЛС помогнете !!!!!!!!!!!!

 36. @anonimna
  Пробвай първо да деинсталираш стария скайп и след това да сложиш новия.

  @FREEMAN
  Моля :)

 37. @Крис
  Между другото не успявам да намеря програмка, която да прави това нещо, дето казваш в коментар #26. Единствено открих такава дето можеш да рисуваш с нея, но то вече имам статия за това, където се ползва един сайт :).

 38. @pocoloco
  Хехе. Мерси много, тази не я знаех. Записвам си да я добавя към останалите скрити.

 39. В новия (myspace) го няма :). В старите го има. Но иначе верно, че не съм добавил всички скрити от старите. Ще го оправя.

 40. как можем да са сложим снимки на тези, които пращаме коментарите???????????????????? аааааааааааа как ве

 41. @Мr.Me4
  Здравей. За аватар тук в коментарите ли става дума? Ако да, то от тук: gravatar.com

 42. (heidy) го има и в новата версия на скайп …

 43. Ем то си го има в Skype 5.5 като НЕ-скрита :)

 44. А да … Не съм много наблюдателен тия дни нещо …

 45. би било хубаво емотиконите да са повече и малко по-интересни… иначе тези са супер!

 46. Хей видях, че някой беше питал за това защо не може да се обнови скайпа с най-новата версия. И при мен е така, пробвах първо да деинсталирам стария и пак не става. На какво може да се дължи това

 47. @Димс
  Здравей. Какъв точно е проблема? Опиши подробно кога какво изписва и става :). Поздрави.

 48. Ми някои ми станаха ,а някои не ,но ми помгнаха супер са !!!

 49. Добавена е нова скрита емотикона :). Пише се (zilmer). За Skype 5.5 е. Представлява фотограф който ви заснема. Благодаря за тази иконка на bronski.

 50. ей admin
  много готина емутииконка (zilmer) :):):)

 51. Мн0г0 хубави емотикони!! :) аз несъм с 5.5 и някой неми стават ..

 52. Много хубави и интересни емотикони (:D

 53. @Swetty…baby
  Тази я има в нормалните в 5.5 :)

 54. защо не направите емотиконките да се движат и да могат да се копират това е идея от моя страна но ако искате разбира се…..

 55. @eva
  Благодаря за коментара. Разбирам какво имаш предвид. Принципно и двете неща са възможни, просто изискват повече работа от моя страна. Ще си запиша за тази идея и ще видя кога ще го направя. Поздрави.

 56. Ей admin на колко години си?
  и истенското ти име

Коментарите са изключени.