Категория Skype статии

Как да премахнем Skype напълно (под Windows)?

Пълно изтриване на SkypeНормалният начин за премахване на Скайп оставя след себе си множество файлове. Понякога за да решим даден проблем с програмата се налага да направим чисто нова инсталация, а за да стане това трябва първо да премахнем старата напълно.

Тест: Натоварване на компютъра при различни версии на Skype

Skype производителностИскате ли да знаете коя версия на Skype натоварва вашия компютър най-малко? В тази статия ще тествам три различни версии и тяхното ниво на натоварване върху процесора, RAM паметта и интернет трафика.

Как да променим основния си email в Skype?

EmailОсновният ви имейл адрес в Skype се използва за възстановяване на вашата парола. Ако вече не го използвате или нямате достъп до него, то е добра идея да го смените. В тази статия ще разгледаме как може да стане това.

Топ 25 най-лоши пароли за 2012-та година

КлючовеКои са 25-те най-лоши пароли за 2012-та година? Може би вашата е сред тях без да подозирате. Вижте също и няколко съвета от мен, с които ще подобрите сигурността на вашите пароли и ще си спестите много неприятности.

Как да си купим Skype кредит?

Skype кредитЗа да използвате платените услуги на Skype, като например обаждане до мобилни или домашни телефони, са ви нужни Skype кредити. В тази статия ще видите упътване обясняващо как можете да закупите тези кредити.

Топ 50 изписвания на думата Skype

Изписване на SkypeКогато хората търсят за нещо свързано със Skype в Google, те изписват думата по всякакви разнообразни начини. Вижте топ 50 от тези чудати и шантави изписвания, както и лек анализ от моя страна над причините за някои от тях.

Интересни Skype клипчета

ВидеоВ интернет е пълно с видео клипове и реших да събера тук някои интересни клипчета за скайп. Открих малко на брой, но се надявам след време вие да предложите още такива. Все пак вижте какво открих.

Може ли Skype да измести домашния телефон?

Skype vs ТелефонГлобалната интернет мрежа се разпространява с голяма скорост и технологии като интернет телефонията стават част от ежедневието. Може ли Skype, като най-популярния и представител, да замести домашния телефон?

Съкращения по време на чат

Чат съкращенияАко сте нови потребители на skype и като цяло на интернет чата, то вие ще се учудите колко съкращения използват голяма част от чатърите :). За да ги разбирате, обърнете се към този списък с най-използвани чат съкращения.

Как да проведем тестов разговор в Skype?

Тестов разговорАко се съмнявате в правилната работа на вашият микрофон или слушалки и имате проблеми по време на скайп разговори, то можете да разберете дали повредата е при вас, като проведете един бърз тестов skype разговор.

Защо Microsoft купи Skype?

Microsoft купи SkypeКакто знаете, на скоро Microsoft закупи Skype за $8.5 милиарда. Какви са обаче причините, поради които Microsoft реши да направи тази огромна сделка и какви нови възможности се отварят пред компанията?

Как да се справим със спама в Skype?

Защити SkypeСпамът е навсякъде, дори и в skype. За да се справите с него е нужно да следвате някои съвети и да предприемете някои кратки стъпки. Вижте как максимално да избегнете спама в Скайп.

От какво печели Skype?

Чанта с париЧудите ли се от какво печели skype? Как така можете да си пишете и говорите колкото си поискате с всеки по цял свят без да платите нищо? Къде е уловката и има ли такава? Вижте каква е стратегията на skype.

Кратка история на Skype

История на СкайпЧовешките комуникации са нещо, което винаги се развива и променя. В днешно време Skype е важна част от живота и комуникациите на стотици милиони хора по цял свят. Вижте кратката история на програмата.

Как да си направя скайп регистрация?

Skype регистрацияВреме е и вие да се присъедините към огромното онлайн общество от skype потребители, включващо стотици милиони хора по цял свят. Следвайте стъпките в статията за да си направите skype регистрация бързо и лесно.

Skype бутон за вашият сайт

Skype бутонSkype бутоните се създават в HTML код и се поставят по сайтове и блогове (предимно на страницата за контакти). Възможно е да се избере както действието, което извършва бутона, така и неговия външен вид. Вижте как да си направите такъв бутон.

Потребителски Skype онлайн статуси

SkypeMe!Научете веднъж за винаги за какво се използват и какво означават потребителските статусите в Skype. Вижте с какво изображение се бележи всеки от тях и как можете да смените своя статус.

Skype алтернативи

Skype алтернативиПисна ли ви вече от Skype? Търсите ли някоя алтернатива! Това съвсем не е единственият VoIP клиент. Същеструват много добри Skype алтернативи – вижте 8 от най-популярните такива.

Организирайте Skype абонатите си

Skype абонатиЧувствате ли че броят на вашите Скайп абонати е извън контрол? Вече става трудно да намерите хората, с които искате да си пишете. Сложете ред в хаоса и организирайте своите Skype абонати.

Какво е Skype?

Готина Skype иконаВсички ползват нещо наречено Skype, а само вие дори не сте и чували за него. Време е да се включите и разберете какво е това чудо и за какво се ползва. Научете какво представлява Skype, като гледате едно интересно видео клипче.