Категория Skype проблеми

Често задавани Skype въпроси

Често задавани въпросиТук ще напиша съвсем на бързо за някои от често задаваните въпроси напоследък. Моля, прегледайте дали вашият проблем е сред тях, преди да ми пишете. Особено ако е относно спирането на старите версии.

Вашето приложение ще спре да работи със Skype от декември 2013 година

Спиране на Skype Desktop APIТова съобщение започна да се показва във версия 6.9 и се отнася до всички програми, които се свързват със Скайп чрез така нареченото Desktop API. В тази статия съм описал всичко, което знам по въпроса.

Skype KERNEL32.dll грешка: Failed to get proc address for…

Skype грешкаВ тази статия ще разгледаме популярният в момента проблем свързан с новите версии на Skype и KERNEL32.dll в Windows XP. Общо взето решението е да обновите своя Windows до Service Pack 3, защото по-стари версии вече не се поддържат от Скайп.

Skype грешка: Отваряне на Skype е невъзможно. Вече сте вписан…

Skype грешкаПонякога се получават грешки във файловете на Skype и той ви изписва следното съобщение при опит да се впишете: Отваряне на Skype е невъзможно. Вече сте вписан. Моля, отпишете се и опитайте отново. Вижте как да се справите с този проблем.

Възстановяване на изчезнали Skype абонати

Изчезнали абонатиПонякога, след обновяване например, Skype не показва вашите абонати. В тази статия ще видите някои решения на този проблем. На края съм добавил и инструмент, който може да ви покаже списък с вашите липсващи абонати.

Skype грешка при инсталация: код 2738

Skype грешка 2738В тази статия ще разгледаме грешката с код 2738, която понякога се появява при опит за инсталация на Skype. Грешката е всъщност не в него, а в инсталатора на Windows. Вижте как да решите проблема.

Защо не ме чуват по Skype?

Неработещ микрофонНе ви чуват по време на разговор по Skype? Това може да се дължи на доста различни неща. В тази статия ще ви преведа през няколко стъпки, с помощта на които да откриете и елиминирате проблема.

Защо не чувам отсрещната страна при Skype разговор?

Без звукВас ви чуват по време на разговор по скайп, но вие не чувате нищо? Това може да се дължи на доста различни неща. Вижте най-честите причини, които може да доведат до този проблем и също как можете да го решите.