Как да разберем дали някой е влязъл в Скайпа ни?

ПрестъпникКакто знаете, можем да се впишем в един Skype акаунт от няколко различни компютъра (или други устройства) едновременно. В този случай ако някой ви пише, съобщението ще пристигне до всеки един от тях.

Ако някой разполага с нашите потребител и парола, той може да влезе в нашия Скайп без ние да получим каквото и да е известие за това. Въпреки че няма начин да разберем дали някой го е правил в миналото, то поне има един трик, с който можем да видим дали в момента той е влязъл.

Метод 1

Изглежда от Скайп са направили много полезна команда, с която можем да видим точно това. Мисля че работи само в новите версии на програмата (версия 6). Трябва да напишете по чата на някого (той няма да го получи) следното (без кавички): "/showplaces"

Ако командата работи, ще ви се изпише: „You have 1 online endpoints:“, като числото 1, може и да е повече, ако повече от едно устройство е вписано във вашия акаунт. След това ще има и списък с устройствата.

Метод 2 – Накратко

Направете си втори Skype акаунт и го добавете в списъка си с контакти на основния си акаунт. Отпишете се навсякъде от основния си акаунт. Впишете се във втория, добавете основния и му се обадете. Ако обаждането се провали, няма никой. Ако даде свободно или заето, някой е влязъл.

Метод 2 – Подробно

 1. Създайте си втори акаунт в Skype на този адрес: https://login.skype.com/account/signup-form?setlang=bg.
 2. Впишете се в основния си акаунт и добавете втория, който направихте, във вашия списък с контакти.
 3. Отпишете се от основния си акаунт във всички устройства, на които сте вписани.
 4. Впишете се във втория си акаунт, добавете в списъка му основния си акаунт и му се обадете.
 5. Ако няма никой вписан в него, обаждането ще се провали.
 6. Ако има някой вписан в него ще даде сигнал свободно (ще звънне). Ако човека затвори с червената слушалка ще ви изпише че е заето.

Провален разговор

ЧЗВЧесто задавани въпроси

1. Какво да правим ако някой ни влиза в Скайпа?

 1. Прочетете моите съвети за увеличаване сигурността на вашата парола.
 2. Инсталирайте си добра антивирусна програма, обновете я и сканирайте целия компютър.
 3. Сменете вашите пароли за Skype и за имейла, с който сте регистрирани там. Смяната на паролата на Скайп автоматично ще отпише и всички вписани във вашия акаунт.
 4. Бъдете внимателни когато цъквате на връзки получени по Скайп, дори от ваши приятели. Много вируси изпращат такива чрез ваш абонат, без дори той да знае. Например един от тези вируси ви праща съобщение от ваш приятел (без той да знае), гласящо нещо като „Това ти ли си на тази снимка“ и след това има връзка към сайт, който ще ви зарази.

Реклама:

Реклама:

Категория:Skype трикове

130 comments

 1. @Василева
  @елена

  Здравейте отново. Потърсих във официалния форум на Skype и наистина има и други хора, които от скоро имат този проблем. Както и подозирах, това най-вероятно се получава от промените, които в момента се правят по начина, по който работи програмата. Опитват се да подобрят разни неща и да намесят „облака“ (техните сървъри), но това е предизвикало проблемите. Дано ги оправят.

  Иначе прочетох за едно решение, което може да ви помогне. Ще се радвам да го тествате. Първо сложете отново Skype на андроид, впишете се, отидете в настройките и изключете автоматичното вписване, след това ръчно се отпишете от приложението така че да ви изхвърли на началния екран и чак тогава го затворете.

  Поздрави.

 2. Хе, хе Николай и аз това прочетох и веднага го направих, дори ръчно се отписах от скайп на компа и тогава го изключих, но уви. Радвам се че се опитваш да помагаш. Ще си чакаме да го оправят. Съжалявам че го сложих на андроида…. все повече го скапват скайпа.

 3. Става дума да се направи през андроид, само да уточня.
  Иначе да, голяма каша стана сега. И с историята и със статусите. И все нещата идват от тези промени дето правят в момента. Явно е доста сложна работа и много неща трябва да се вземат под внимание. Трябва добре да тестват нещата или поне да четат форума си и там да оправят проблемите един по един. Те сигурно го правят де, не знам.

 4. Здравейте и от мен! Аз имам същия проблем като на момичетата от горе. Прочетох всеки един коментар и се надявам, че в скоро време всичко ще се оправи. Аз също бях инсталирала скайп на мобилния си андроид телефон (самсунг) и от скоро мои познати са забелязали, че съм на линия в много късни часове, когато обикновено спя. Влизала съм и от таблет. Премахнах всичко и от телефона и от таблета, но уви … все още си стоя така, за съжаление … Надявам се в скоро време всичко да се оправи, а ако някой вече е решил проблеми, бих му била много благодарна ако сподели как се е справил.

 5. Здравей Пепи. За момента не откривам друго решение освен това, дето казах по-рано. Но явно и то не работи винаги. Във форума на Скайп има теми (тук и тук), в които хората са споменали проблема, надявам се да го оправят. Аз за всеки случай ще им пиша имейл относно този проблем да знаят, ако случайно са го изпуснали (а и колкото повече хора им пишат повече внимание ще му обърнат).

 6. Преди това имах и друг проблем … Няколко пъти ми се случи да съм си в скайп, а на абонатите ми да им изписва, че съм онлайн … като рестартирам компютъра или скайп се оправя, но после започнах постоянно да съм онлайн. Снощи изчетох всичките ти съвети и малко си прецаках нещата, защото преинсталирах телефона и таблета си, за да се изтрие цялата информация, преди това се бях отписала ръчно, но успях само от мобилния си телефон, от таблета не успях… та така си затрих всичко, което беше и в телефона и таблета като информация, но уви не се получи нещо сякаш. Радвам се, че има хора като теб, които да помагат в такива моменти!!!

 7. Сега ми отговориха от поддръжката и потвърдиха, че знаят за проблема и наистина е заради това дето правят онези промени. Казаха за момента да минаваме инкогнито преди да се отписваме всеки път и така щяло да е ок.
  Малко дразнещо решение ама дано поне върши работа докато го оправят.

 8. А знае ли се долу горе кога ще се реши този проблем, защото не винаги всеки може да се досеща да минаваме инкогнито преди да се отпише от скайп. Все пак колкото и социални мрежи да има, аз лично предпочитам да си използвам скайп. По-удобно ми е и няма клюкарски и кой знае колко злобарски истории, въпреки че все ще се намери някой такъв, но както и да е. Все пак да попитам като пълен дебил хаха-трябва да преминем инкогнито и да останем така и да се отписваме и до следващото вписване да сме инкогнито? Благодаря за интереса към проблема ни!

 9. Да, и аз установих, че само като мина инкогнито, тогава излиза, че съм извън линия – иначе не става. Благодаря ти и аз за отзивчивостта!

 10. Моля.
  Не ми казаха за това кога ще го оправят, само казаха че знаят. Но сега им отговорих и ги питах кога, да видим дали ще кажат :D.

 11. Отговориха ми. Щяло да отнеме време. Не казват кога ;)

 12. То щеше да е чудо, ако бяха казали точно определено време хахах!!! Благодаря ти много отново за интереса към чуждите проблеми!!! Свалям ти шапка, за което!!!

 13. Здравейте! Искам да попитам, някой знае ли дали проблемът със скайп вече е разрешен (става на въпрос със отписването и оставането на линия)? Благодаря предварително за всяка информация! Хубав ден! :)

 14. Пепи, здравей. Сега хвърлих едно око на темите във форума на Скайп и като гледам не е оправено още, но пишат че работят по въпроса. Те там правят и промени по начина на работа и сега искат да го измислят по някакъв нов по умен начин как всички да са доволни и да останат и промените :).

 15. Здравейте отново! Помислих и премислих за този проблем с отписването и оставането на линия та ми светна да предложа нещо … по принцип съм чувала, че когато си смениш скайп паролата автоматично се отписваш от другите устройства, които си използват скайп името ти… Мисълта ми е ако си сменим паролите дали ще спрем да сме онлайн, когато фактически сме се отписали?

 16. друго за което искам да попитам е дали някой знае как се изтегля вградено изображение от абв пощата ни :))

 17. @Пепи
  Здравей.
  Тази идея е гениална :). Опитай и пиши дали е станало.
  Това с абв не разбрах какво имаш предвид. За файл дето е пратен по имейл ли става дума? Тоест прикачен файл. И новия или стария дизайн ползваш. На единия от двата, май на стария, беше малко скрито това нещо. Мисля някъде най-долу беше.

  Редактирано: Сега се сетих, че може да имаш предвид за изображение дето е в самия имейл. Ами десен бутон на него с мишката и след това Запази изображение. Нещо такова трябва да е. Или на английски Save image as.

 18. Ами пробвах за съжаление без резултат все така си оставам онлайн след като се отпиша, но пък при друг мой познат стана иначе съм се отписала ръчно и от таблет и от телефон които направо преинсталирах след това, а колкото до абв изображението пише че е вградено излиза си като се отвори имейла но като го запишем и въобще не се отваря. Иначе съм с новия дизайн и нямам проблеми с прикачването и тегленето на файловете, но сега малко не разбирам как става номера на китайката с тия вградени изображения хаха

 19. Всяко едно изображение, което се изобразява във браузъра (програмата, с която влизаш в интернет, като например Firefox, Chrome, Internet Explorer или други) може да бъде свалено. Това става както казах в предното мнение. Рядко има сайтове, при които не става по този начин, но пак има друг начин. Може да се изтегли цялата страница от менюто на браузъра като се запише страницата (save page). Тогава ще се изтегли един файл и една папка до него, като в нея ще са всички файлове, които тя ползва.

 20. Е да ама в папката пак го няма самото изображение което са ни пратили…

 21. Ааа, знаеш ли какво, то в абв-то като гледам се зареждат отделни страници в една и съща страница. Има такъв похват при създаването на сайтове. В рамка се отваря друга страница. Сигурно не ти изтегля от рамката файловете. Но примерно с Firefox можеш да цъкнеш десен бутон в областта на писмото или на самата снимка и там да избереш Тази рамка и след това Запис на рамката като. Това трябва да изтегли нейните файлове.

 22. Благодаря ще пробвам и този начин :)

 23. Здравейте,
  искам да попитам ако знаеш на някой скайпа, можеш ли да разбереш електронната му поща с която е регистриран ?

 24. @Дуд
  Здравей. Не.

 25. Здравейте! Има ли си някой на представа защо след като съм в скайп на линия на абонат, който ми пише, му изписва, че съм извън линия или по-скоро инкогнито и му пише, че получавам съобщенията му дори когато се отпиша с инкогнито статус, за да не изписва, когато съм отписана, че съм на линия?

 26. Написах нов начин за проверка дали някой ви се е вписал в скайпа. Предишния вече не е много надежден, защото статуса не го показва правилно. Този новия е по-добър :).
  Поздрави.

 27. Ето го отговора на въпроса защо сме на линия ,когато всъщност не сме.
  Re: На линия съм в скайпа, а не съм
  Мнение от Kpuc на Нед Дек 15, 2013 20:29

  Май стана! Регистрирах се в микрософт с e-mail-а, който ползвам за скайп. Логнах се в сайта на скайп с регистрация в microsoft, какво направих, що направих свързах 2-та акаунта. След това ги ънлинкнах и воаля… вече съм онлайн, само когато съм онлайн
  Това е от един форум. Пробвах и стана.

 28. @Василева
  Хаха :). Какви неща сме принудени да правим за да работят нещата. Все повече се изумявам. Много благодаря за информацията. Дано е полезна за засегнатите. Може да го пробвам, ама първо трябва да предизвикам проблема като се впиша с някакъв тестов акаунт през смартфона на един приятел :D.

 29. опитах днес – не се получи… може да е стара информация… жалко…

  използвам случая и да благодаря на николай за многото полезна информация намерeна в сайта както и за изключително позитивното отношение и разбираемия език на обясненията… благодаря! :)

 30. @гего
  Здравей.
  Радвам се, че сайта ти е полезен. За съжаление от известно време не ми остава време да обновявам статиите и има много остарели. Обаче тази конкретно е обновена съвсем скоро и метода трябва да работи. При теб кое по-точно не стана?
  Всъщност ти за кое говориш, защото аз говоря за статията горе. Да не става дума за нещо в някой коментар?

 31. Писах по повод видимия статус в момента…. дори и да се отпиша от скайп показва последния статус… прим. ако съм бил зелен си оставам зелен, ако съм инко – тогава е все едно не съм на линия, но тези които ми пишат виждат, че получавам съобщения (т.е. не им върти старото „кръгче“). Ако не се изтрие историята преди излизане (sign out) тя се показва въпреки отметката за НЕзапазване на историята… а иначе направих всичко по описанието едно към едно до ънлинкването и вписването ми с нормалния скайп акаунт…

 32. А, ти говориш за нещата в коментарите. Ами не знам, може да не става. Аз не успях да предизвикам пък проблема, че да тествам решението. Вписвах се през мобилен, но продължава да си показва правилно статуса. Явно не става винаги и проблема.

 33. Не че нещо … ама и при мен е така … Просто е отвратително и хората си мислят, че се крия от тях … Не знам какъв е проблема и какво е решението, но ще е много добре, ако се оправи, защото е отвратително постоянно преди отписване да се минава в статус „инкогнито“, за да можеш да си извън линия, да си отписан, а на хората да не им се върти прословутото кръгче, което да потвърждава, че е така и после изглеждам като дебил с опитите си да обяснявам, че не е в мен грешката и че не го правя нарочно. Ще съм благодарна на всеки, който е намерил решението на този проблем. Видимо е, че скайп не искат и не могат да се справят, въпреки оплакванията на потребители и имейлите на Ники… Жалко … МНОГО МНОГО ЖАЛКО!!! защото за разлика от повечето хора, аз използвам само скайп като „социална мрежа“ и никак не ми се иска да се откажа, но ако проблема не се оправи и поправи ще съм принудена да го направя …

 34. До тук добре, някак си мисля, че се оправи … понякога показва, че съм , а друг път-че не съм .. както и да … интересен факт е, че както си стоя на линия и не докосвам лап топа си, изведнъж на хората им показва, че съм извън линия … споменах го-никой нищо не каза за това … както и да е. Сега искам шибаното кръгче да започне да се върти, когато се отпиша, независимо дали ще показва дали съм или не съм на линия, защото преди малко направих експеримента- отпиша ли се, съм си извън линия, оставяйки се примерно на статус „отпочиващ“, ноооо това гадно кръгче кара всички да мислят, че съм инкогнито и е доста гадно, а и ми писна да се обяснявам на всеки, че не се крия и че скайп имат проблеми … не ме интересува какви са-щом искат потребители нека си оправят проблемите, иначе ще ги изгубят, дори малкото които все още използват тази програма за разговори и чат при наличието на множество други, щом искат да преобладават на пазара с потребители, нека отстранят вси1ко, от което се оплакваме, за да не се прибягва до други програми, бъкано е …

 35. @Пепи
  Голяма е каша в скайпа в момента. И статуса, и кръгчето и чат съобщенията. Нищо сигурно няма. Всяко едно нещо може да се показва грешно или да не е доставено. А друг път друго пък да стане. Пълен ужас е.
  То не че другите нямат проблеми де. Но просто тук ги виждам повече, понеже се занимавам с това.
  Иначе и във фейсбук е пълно с проблеми и навсякъде. Тези големи системи са пълни с грешки. И windows е така и всичко.

 36. Наистина от Скайп здраво са наа*али положението със статусите – и на мен 2-ма от контактите ми светят нон-стоп в зелено.
  И О,небеса – благодарение на този сайт намерих решение (временно да се надяваме – дано от Сайп си оправят бакиите) – инсталирах си портабъл версия на скайп оттук https://chat4o.com/c/%D0%B8%D0%B7%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0%B8-skype-portable/ и вече ми се показват реалните статуси на всички.

 37. @Криси
  А, става викаш със стара версия. Аз не бях сигурен дали става, не бях и пробвал. Принципно мислех, че веднъж като се повреди акаунта вече го показва така, но явно само на хора с новите версии го показва така.

 38. За мен също няма значение версията на скайп. Аз съм с 5.8 и въобще не съм я обновявала, въпреки, че се правеше автоматичен опит за обновяване, но аз не го допусках, просто защото съм я виждала тази „версия“ и не бях впечатлена … Не отричам, че всеки сайт и програма за комуникация си имат проблеми, НО поне показват кога сме на линия, кога не сме и то достоверно (макар и малко преувеличено (поне за мен) от колко време дори … Имах в предвид, че ако не оправят тези така да ги наречем ГОЛЕМИ проблеми в програмата, ще загубят множеството потребители, които са подали сигнал и искат това да се поправи, а те дори не си помръдват малкото пръстче сигурно от около половин година … Не знам какво трябва да се случи, та да положат някакви усилия и да поправят грешките, които са направили, в противен случай за мен те ще са доста губещи :) Ако има някакъв вариант да се подават всеки ден сигнали за проблема и да се затрупват от тях може би едва тогава ще поправят всичко както си беше и няма да има недоволни потребители :)

 39. @Пепи
  Те уж искат да го подобрят, ама такива големи промени почнаха, че всичко се омаза. Не знам защо още не са го оправили. Иначе може да им пишеш на този мейл: contactus@skype.net
  Може и мнения и оплаквания да им даваш, те ще го пренасочат към съответния отдел.

 40. О благодаря ти много!!! точно това исках- да се свържа с тях и да им обясня колко са некадърно и ограничени тези „техници“ дето предлагат разни тъпи решения, които не вършат никаква работа!!! :)

 41. Хах. Предполагам знаеш, но да напомня де, на английски трябва да им пишеш, че да разберат :).

 42. Хе хе разбира се че съм го написала на английски, колкото и простовата да звуча, имам акъл да се досетя … само че ми отговориха че този имейл е вече невалиден … не знам вече изключително съм разочарована наскоро разбрах че проблема в същност е от цяяяяла година и повече, а не от месеци … много е трудно за 1 година да поправиш даден проблем иначе си взимат големите заплатки … еми нека им е зле, особено след като няма вече и за какво да поправят някакъв проблем, след като на хората им писне да се занимават с техните глупости и си закрият профилите :)

 43. Е аз да кажа, не всеки знае :).
  Имейла съм го ползвал десетки пъти и е работел, но може и да са го спрели щом казваш.
  Има един начин да се добереш до чат с тях, ако искаш направи го. Сега го тествах и стана.
  Значи отиваш тук първо: https://support.skype.com/en/search_first/, пишеш нещо произволно в полето за търсене, например sadsadsaddsa и правиш търсенето. След това отдолу ще каже че няма резултати и по-надолу ще има линк Get more help. Цъкваш го и ще те накара да се впишеш. Вписваш се и ще ти излезе падащо меню да избереш категорията на проблема и подкатегорията. После ще ти покаже предложения за статии по темата и бутон Next. Там като дадеш Next имаш опция да избереш Чат. И после май ме пита за последното ми име и после вече отидох на чата.
  Това е. Иначе може и да пишеш във форумите им, като друг вариант.
  Поздрави :)

 44. Писах във форума и то на всяка статия свързана с този проблем … абсолютно нищо не отговарят и само дават някаква чат функция която уж оправяла този проблем и хората има казват че не става а те си знаят тяхното …

 45. Аха. Ем, каквото стане. То постепенно спада популярността на Скайп, а други пък нови програми почват да се ползват. Може след няколко години скайпа да отмине като ICQ-то едно време.
  На тази интересна графика се вижда какво се случва: https://www.google.bg/trends/explore#q=icq%2C%20skype%2C%20whatsapp&cmpt=q
  Предават си щафетата сякаш, една на друга програмите със времето.

 46. „@Криси
  А, става викаш със стара версия. Аз не бях сигурен дали става, не бях и пробвал. Принципно мислех, че веднъж като се повреди акаунта вече го показва така, но явно само на хора с новите версии го показва така.“ – При мен се получи много добре – благодарение на теб. Първо за всеки случай направих пълна деинсталация по начина описан в този сайт с програмата Revo unistaller. И почнах да пробвам наред версиите от най-актуалните към по-старите като след всяка версия правех пълна деинсталация за всеки случай – голяма играчка падна. И така стигнах до версия 5.10.0.116 – първата, с която грешните (вечно) онлайн статуси ми се показаха вярно – че не са на линия. Също така най-после се показа и въртящата се стрелкичка, че съобщението не е доставено – тази екстра също липсваше в по-новите версии. И Еврика – вече мога да виждам реално какво се случва с контактите ми и съобщенията им към тях.
  Благодарности, че ни поднасяш толкова полезни неща, вкл. старите версии. :)

 47. Пепи, и аз много ги оплюх в skype community в две от темите, понеже побеснях, че някои от контактите ми почнаха да стоят нон-стоп онлайн. :( Там хората се оплакват от февруари месец с нулев резултат – това с постоянния онлайн статус на някои от потребителите (имали нещастието да ползват някои от мобилните скайпове) си било „нововъдение“. Да се надяваме, че ще оправят тази откровена лъжа в някои от следващите версии, понеже има много протести. В тази тема примерно се хвалят някои че с по-стара версия им се оправя, но там няма да се хваля да не вземат да осакатят и старите версии. http://community.skype.com/t5/Security-Privacy-Trust-and/Skype-invading-and-changing-people-s-online-status/td-p/2932363/page/5

 48. 5.10 казваш е ок, то май трябва и аз да я пробвам, че също имам едни дето са онлайн все.
  Въртящото нещо дето показва дали е доставено принципно си го има в новите версии, но може би и там не работи правилно, поради промените, които са направили. Общо взето все промените им повредиха нещата и не знам защо не ги оправят толкова време. Сигурно правят още промени :D

 49. Аз ще им … проблемите на тях в крайна сметка :D все пак нека отново да спомена, че съм с 5.8, което мисля е по-стара версия от 5.10, ако не се лъжа. В интерес на истината искам да споделя друго мое наблюдение … братовчедка ми използва скайпа си само от телефона от известно време, но при нея го няма този проблем … жената си се вписва и си се отписва, аз й пиша, когато е отписана кръгчето си се върти и няма никакви ядове … показва си вписана-отписана ала бала … според -по-новите версии независимо инсталирани на компютър или на телефон абсолютно нищо не отчитат вярно, а Криси при теб какви са промените от 5.8 примерно до 5.10 има ли някакви резки промени, че обмислям и аз да го пробвам това решение :)

 50. също така мой опит от последните дни- пуснах си скайп на лап топа и на настолния компютър и на двете места си е 5.8 версийка направих си втори профил добавих се писах си като пълна шизофреничка сама вписвах се отписвах се милион пъти и всичко си се отчиташе както си му е реда … правя си извод, че всичко е до версията .. поне така излгежда

 51. Също имайте предвид, че не всеки, който се впише в мобилен телефон получава проблема. Аз го пробвах с един акаунт и при мен не стана. Според мен новата им екстра дето прави проблема, не са я пуснали да работи на всички хора, понеже е тестово само пусната. И за това и проблема не получават всички.

 52. лошото е, че каквато и парола да сложиш админа ще влезе зад гърба ти

 53. не мога да влезна в скайп. Излиза ми съобщение „недостъпен профил“

 54. @Любомир
  Здравей. Хмм.. Тази грешка не ми е позната. Каква е цялата грешка? С коя версия си? (в меню помощ – за скайп, пише)

 55. Здравейте.
  Добавих друг метод, много по-лесен. Само трябва да си сложите нова версия на Скайп за да работи, но си струва. Написва се команда и ви изписва точно колко устройства са вписани в момента.
  Поздрави.

 56. Скайп започва да ме дразни и то много!!! Днес, след като се логнах, получавам на началната страница нещо като известие. което гласи, че скайп версията, която използвам в момента(5.9) скоро ще бъде извадена от употреба и подтикване да я актуализирам или линк, на който да съм получила още информация. Та в този линк едва ли не ми съобщават с цялата си наглост, че един вид по-старите версии ще бъдат „пенсионирани“ и няма да може да се вписваме с тях, и един вид ме заплашват, че ако не си подновя версията, няма да мога да си ползвам акаунта от старата версия, която аз лично много повече предпочитам. Като клиент мисля, че съм си в правото, защото отново като клиент те не могат да ме задължават да използвам това, което те искат, трябва аз да избирам какво и как да използвам, нали така?! Все пак не стига, че от година не си оправят проблема с ши***ите статуси, ми едва ли не и ни задължават да правим това, което те искат. Не че нещо направих актуализацията от чисто любопитство мога да ви кажа че е пълна боза и че хора които на по-стара версия са ми офлайн на новата са ми онлайн, иначе казано на старите версии си показва всичко правилно, а на новите … боклуци!!! ГНЕВНА СЪМ И СЪМ БЯСНА И АКО НЕ МОГА СЛЕД ВРЕМЕ ДА СИ ПОЛЗВАМ СТАРАТА ВЕРСИЯ НА СКАЙП ЩЕ СИ ЗАКРИЯ АКАУНТА И НЯМА ДА ИМ ПОЛЗВАМ ШИ***АТА УСЛУГА, КОЯТО САМО РАЗВАЛЯТ С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН!!!!

 57. @Пепи
  И на мен не ми харесва, ама какво да се прави. Те могат да правят каквото си искат с тяхната услуга и програма. Ние можем само да спрем да ги ползваме ако пожелаем. То това и правят хората май. Подозирам че малко по малко скайпа умира и нови програми излизат на негово място.

 58. Здравей Николай,
  има ли възможност да се види от колко време съществува скайп акаунт? Т.е. кога е регистриран.
  Поздрави

 59. @Алекс
  Здравей.
  Има един начин, но акаунта твой ли е? Ако е твой може. Но не е много лесно. Първо затвори скайпа и после от тази статия https://chat4o.com/%D0%B8%D0%B7%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-skype-%D1%85%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D1%81-1-%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%82/ направи само стъпките от 6 до 12, без останалите. След 12-та стъпка цъкни на Browse Data и там от падащото меню на Accounts. След това долу плъзгача на дясно докато се види колоната на име registration_timestamp, след това това число дето е там го умножи по 60 и след това полученото число го въведи в този сайт http://www.epochconverter.com/ и натисни жълтия бутон Timestamp to Human Date. Общо взето това е. Срещу Your time zone ще ти изпише датата и часа в твоята времева зона. Всичко това е описано тук на английски: http://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/Account-question/m-p/1380006#M111426

 60. Благодаря!
  Скоро ще пробвам, но първо трябва да потърся аналог на SQLite Database Browser под Linux когато имам време.

Коментарите са изключени.