Skype Portable 5.0 – Изтегли

Skype лого

Ето и поредното попълнение към колекцията от преносими версии на Skype, които качвам :). От бутона в дясно можете да свалите Skype 5.0 Portable, а ако желаете да видите какви са някои от нововъведенията в тази версия или пък да свалите нормалната версия, то вижте тази страница: Skype 5.

Преносимата версия на скайп е удобна за вас, ако често се местите от компютър на компютър вместо да ползвате лично ваше PC. Можете да си пренасяте Skype Portable на флаш памет, на MP3 плейър, на CD или DVD и т.н. Не е нужна инсталация.

Принципно има и някои други файлове и папки към Skype portable, но в този сайт аз качвам само .exe файловете на всяка версия. Аз лично така си представям преносима версия. Един .exe файл – отваряте и стартирате. За това и така съм ви го приготвил. Тествал съм го и работи по този начин. Не съм сигурен дали се запазва историята и разни други данни.

Реклама:

Реклама:

Категория:Изтегли Skype Portable

15 comments

 1. Благодаря за скайпа. След последната им актуализация задължително трябва ХР-то да има сървис пак 3. Пролича си вече че е собственост на скайп на уиндоус.

  Thumb up 3 Thumb down 0
 2. Благодаря, страшно съм доволен. Успехи. Тодор

  Thumb up 0 Thumb down 1
 3. Моля :)
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 4. здравей да те попитам има ли по нов портативн скайп

  Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Здравей можеш ли да добавиш Skype Portable 6.14 тук в твоя сайт

  Thumb up 1 Thumb down 2
 6. И да я добавя, тя ще е същата като в онзи сайт :). Най-много да взема файловете, които се появяват след инсталация и да ги архивирам в архив, за да няма инсталация.

  Thumb up 1 Thumb down 0
 7. здравей малко съм нахален и все пак да те помоля да добавиш и други портативни версии на сайта си благодаря предварително

  Thumb up 0 Thumb down 0
 8. Здравей.
  В коментар номер 5 отгоре има линк към новата версия портативна, ако тя ти трябва. Иначе сайта малко спирам да ги развивам, че почвам да се занимавам с други неща.
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 9. Точно тази портабъл версия 5 работи отлично на windows 8.1 x64 с последни ъпдейти! :)

  Първото вписване отнема около 1 минута, после е ок.. :)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 10. здр да попитам някой може ли да ми помогне имам скупе 5.10 и ми иска нова верси сваликм я новата и си исписва фатл генерал

  Thumb up 0 Thumb down 0
 11. Обнови windows до service pack 3

  Thumb up 0 Thumb down 1

Коментарите са изключени.