Google реклама:

Skype не е в състояние да се свържеОт няколко дни изглежда е започнал някакъв относително глобален проблем със старите версии на Skype. Проблема се състои в това, че Skype губи връзка със сървъра и след това не може да се свържи. Възможно е да се свързва изключително бавно или изобщо да не се свързва и да изписва грешката: Skype не е в състояние да се свърже. Или ту да се свързва, ту да не се свързва.

До колкото разбирам това засяга само версиите преди Skype 5.0 и обновяването до нова версия решава проблема моментално. Също забелязвам, че съвсем не всички хора са засегнати. Примерно аз не съм засегнат. Но със сигурност проблема е доста глобален, тъй като на много места прочетох голямо количество хора да говорят за този проблем. Най-ранните изяви по мои наблюдения са към 6-ти март и най-новите продължават и до днес.

За сега това е информацията, която имам по въпроса. Възможно е да е повреда по сървърите или пък умишлено да се спира поддръжката на старите версии. За сега в специалния сайт на Skype, в който се пише за проблеми (http://heartbeat.skype.com), не е написано нищо по въпроса. Единственото, което виждам е от 6-ти март и е за някакви проблеми със заявката за изтегляне на контактите (до колкото разбирам) и дори пише, че проблема е решен. Може би това има нещо общо.

Ще ви помоля в коментарите да споделите вашия опит с този проблем и да кажете кои версии засяга при вас, кой Windows и всякаква друга информация, която имате. Когато аз науча нещо ново ще пиша в тази статия, като я редактирам (при редакция имайте предвид, че не се получава известие по имейл, ако сте абонирани).

Добавено на 13.03.2012:

Като гледам при някои хора проблема е изчезнал вече, а при други още не е. В сайта на Skype още нищо не са казали по въпроса и не знам дали изобщо знаят за проблема. Може и да не е толкова масов, че да са го забелязали или просто да не се занимават със стари версии. Ето какви решения на проблема успях да открия в интернет. Ще ви помоля да споделите в коментарите кои от тях са проработили при вас. Не съм ги тествал понеже при мен всичко работи за съжаление :(.

(Евентуални) Решения на проблема!

1. Затворете Skype. Влезте в някоя папка и горе в адрес лентата напишете следното: %appdata%/Skype и натиснете Enter. Отваря се папка, в която трябва да изтриете файловете Shared.xml и Shared.lck (те сами ще се появят отново, това не е проблем). Опитайте сега дали се свързва.

2. Ако отново не се свързва пробвайте следното. Отворете Skype без да се вписвате (или ако е отворен се отпишете). Сега в менюто Инструменти цъкнете на Свързване. В прозореца, където пише Ползвай порт и има едно число, променете това число на някакво друго. Примерно при мен е 53406 и за проба (въпреки че нямам проблем) го промених на 53000. Може и да махнете отметката под това число, за да не се ползва порт 80. Запишете настройките и излезте от цялата програма Skype. Отворете я на ново и опитайте да влезете. Пробвайте с различни настройки и всеки пък излизайте от цялата програма.

3. Ако и това не помогне, то сложете си по-нова версия, поне 5.0. При някои хора и 3.8 работи, но при всеки е различно. А и то самия проблем ту го има ту не. Също можете да ползвате сайта imo.im в спешни ситуации.

Моля, споделете в коментарите ако някой от методите проработи. Поздрави.

Google
реклама:


Вижте също:


Има 114 коментара по статията

 1.  
  zako каза:
  #45

  Здравейте, преди 2 години си качих скайп на гсм-а, работеше идеално модела е сони ериксон к750І но от нова година насам не иска да се свърже със сървара на скайп. Настройките на телефона ги правих отново и отново но не става. Имате ли някаква идея какъв е проблема, защото макар че взима стотинки е удобно когато не съм в къщи. Скайпа е през gprs.

  Thumb up 1 Thumb down 0
 2.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #46

  @zako
  Здравей. За съжаление мобилните неща не са в моята област на познания. Все пак ако кажеш примерно точно каква грешка изписва на английски и операционна система на телефона (ако има такава) мога да опитам да потърся в интернет това онова ;).
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 3.  
  zako каза:
  #47

  Телефона е стар модел няма операционна система. Съобщението, което ми изписва, е следното: failed to connect to skype server. Скайпа е последната версия, която е в нета за модела сони ериксон к750и.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 4.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #48

  @zako
  Здравей.
  Видях в нета и пише, че трябва правилно да се въведе някъде си телефонния ти номер заедно с кода отпред – с 359 вместо 0.
  Дано това помогне …

  Thumb up 0 Thumb down 0
 5.  
  zako каза:
  #49

  Номера е написан с +359ххххххх и пак не става. Знаеш ли коя е най-новата мобилна версия за гсм на скайпа? Моята е 1.2.11. Ако знаеш някоя по-нова, която да става за гсм без операционна система дай линк, ако пък тази е най-новата значи мобилния оператор в случая мтел е ограничил свързването за телефони без операционна система.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 6.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #50

  @zako
  Ами деинсталирай тогава сегашната и след това влез в сайта m.skype.com и там ще ти изпише дали се поддържа твоя телефон и ще ти даде да си инсталираш най-новата ако се поддържа.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 7.  
  Георги каза:
  #51

  Здравей. От днес аз също имам проблеми със скаипа на телефона, първо ми показваше някакъв ерор, нищо друго, преинсталирах го – същата работа. Инсталирах друга версия на скайпа за моя телефон и отново ми изписа грешка, но този път пишеше “Непознат сървър. 80 pre незнам какво си registration error“. Сега ще погледна сайта, който си дал и ще опитам отново, а между другото телефона ми е Нокиа ц3 със симбиън 40. Благодаря предварително :)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 8.  
  Георги каза:
  #52

  Опитах още една версия на скайп за nokia c3, резултатът е същия :(, само дето пише този път че не може да се свърже със сървъра на скайп. Свързвам се със wifi от вкъщи и проблема не е във мрежата, отваря ми други приложения като фейсбук, които изискват интернет и мисля че проблема не е и във телефона… Дали проблема не е в сървъра? Или може би както по-горе е писано трябва да търкам нещо от операционната система на телефона за да тръгне? Наистина ми е важно затова моля за помощ!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 9.  
  Георги каза:
  #53

  Между другото сега забелязах, че версията на скайпа ми е същата, от която се оплаква и горният потребител – 1.2.11, и проблема също е идентичен, може би сървърите вече не поддържат тази версия, но като гледам май друга няма…

  Thumb up 0 Thumb down 0
 10.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #54

  @Георги
  Здравей. Какво ти изписва като влезеш в сайта m.skype.com?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 11.  
  криссс каза:
  #55

  Здрасти. От вече 2 дена не мога да си вляза в скайпа, изписва ми СКАЙП НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА СЕ СВЪРЖЕ. Защо така? Нищо не сам пипал. Много гадно.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 12.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #56

  @криссс
  Здравей. Опита ли нещата от края на статията?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 13.  
  Ivaylo каза:
  #57

  Здравей, инсталирам Skype 3.6, но не мога да се впиша. С Win7 x64 съм. Не искам по-нова версия. Да не би вече да са я „отрязали“? Моля помогнете.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 14.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #58

  @Ivaylo
  Здравей. Каква грешка изписва? Или ако е без грешка, какво по-точно се случва? За начало опитай с първата стъпка от решенията горе в статията.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 15.  
  Ivaylo каза:
  #59

  Пробвайте „ooVoo 3.5.6.45 Final“. Има СУПЕР качество.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 16.  
  криссс каза:
  #60

  Кои неща да съм опитал? Инсталирах си новата версия с нея стана ама си искам старата. Новата не е хубава, хич няма удобство.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 17.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #61

  @криссс
  Говоря за нещата горе в статията, където пише: (Евентуални) Решения на проблема!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 18.  
  Vera каза:
  #62

  Здравейте,
  зададох си въпроса в друга тема, но сега видях че си има отделна тема за този проблем, така че моля за извинение и ще попитам пак:
  използвам скайп от години… обаче от около седмица не мога да вляза в скайп – излиза ми съобщение страницата е недостъпна в момента…
  Сменях парола – пак не мога да вляза!
  Направих си нов профил със стария е-майл – пак не мога да вляза!
  Направих си нова регистрация с ново скайп име и нов е-майл – ееее пак същата работа не мога да вляза и това е!!! В лявата част където пише Profile completeness си стои на 60% и не мърда!
  Дайте съвет какво да правя че направо откачих!
  Поздрави на всички и благодаря предварително!
  За стария си акаунт опитах да реша проблема с дадените по-горе решения, но не се получи ,може би защото няма фаил shared.xml, а само фаилове shared.lck,shared_dynco,shared_httpfe и един shared. Изтрих само файла shared.lck.
  И друго, компютъра и Скайпа го използваме двама души, другия човек няма никакъв проблем, само аз!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 19.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #63

  @Vera
  Здравей.
  Направи следното: Затвори Скайп напълно. Отвори произволна папка и напиши горе в адрес лентата %appdata%/Skype и натисни Ентер. Там трябва да има папка, която се казва по същия начин, както твоето Скайп име. Премести я някъде другаде, например на работния плот, и така опитай да се впишеш. Нова такава папка ще се създаде автоматично. Старата казвам да я преместиш, а не да я изтриеш, защото понякога се случват грешки и може да се наложи да я върнеш.
  Пиши дали е помогнало.
  Поздрави.

  Thumb up 1 Thumb down 0
 20.  
  Vera каза:
  #64

  Здравей,
  Благодаря за вниманието и съвета, следвах инструкциите, но не става – все повече започвам да се ядосвам!
  А колко пъти мога да променям онова число в инструментите на Скаип? И примерно числото по-малко или по-голямо да е от зададеното в момента? И винаги ли трябва да е 5 цифрено? И най-накрая, май ще трябва да тегля нов Скаип?
  Благодаря предварително!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 21.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #65

  @Vera
  Това с преместването на твоята папката не помогна ли? Странно. Защото би трябвало да е от това, щом при другите хора на този компютър няма проблем, а при теб има, то само това е което е различно между тях и теб. Така че трябва да е от това според мен.
  За числото не съм много сигурен, но по-добре го прави 5-цифрено и да е близко до първоначалното. Но то ако не е помогнало едва ли има смисъл да го сменяш много пъти.
  Може да опиташ да преместиш цялата папка %appdata%/Skype, а не само твоята, но ако не я върнеш след това, ще се изтрие цялата история на всички на този компютър и също и настройките им. А понякога, доста рядко, се случва и да изчезнат абонатите, за това е добре първо всички да си направят копие на абонатите по този начин.
  Ако и това не стане премини на най-новата версия на Скайп.

  Thumb up 0 Thumb down 1
 22.  
  asparouh каза:
  #66

  Преди няколко месеца си купих нова уеб камера ложитех. От тогава май започнаха и проблемите ми със скайпа. При опит да се свържа с абонати скайпа ми блокираше по различно време. Някой път в началото, някой път на 15 мин от разговора – но само при включена камера. Блокира и то така, че няма мишка и трябва да го загася от копчето за пускане и да го стартирам отново целия компютър. Сега започна – още с установяване връзка с абоната веднага блокира по същия начин. Версията, която ползвам 6.1. Дайте съвет какво може да е? Ако ползвам скайпа без камера – този проблем липсва.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 23.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #67

  @asparouh
  Здравей.
  Опитай с най-новата версия 6.2. Ако тя не стане, пробвай с по-стара. Примерно 4.2. С Windows ли си? И с кой по-точно?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 24.  
  Gabby каза:
  #68

  Здравейте :). Искам да попитам, защо ми изписва „Отваряне на Skype е невъзможно. Вече сте вписан. Моля, отпишете се и опитайте отново“, а аз изобщо не съм вписана. Какво да правя? До сега съм нямала такъв проблем, версията е 5.10.0.116. Моля, кажете на някой това получавало ли се е? П.С: Дава ми за обновяване на новата версия, но не я обновявам понеже не съм от оригиналният администратор, че съм си забравила паролата. Навсякъде пише, че трябвало да се обнови защото било много бавно иначе.. Може ли помощ : )) Благодаря предварително!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 25.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #69

  @Gabby
  Здравей.
  Пробвай с нещата в коментар номер #92 в тази страница: http://chat4o.com/skype-5-5/
  Пиши ако нещо проработи :).
  Поздрави.

  Thumb up 1 Thumb down 0
 26.  
  Gabby каза:
  #70

  Не става :(. Иска ми парола на администратор…
  Поздрави :)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 27.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #71

  @Gabby
  Ами трябва да влезеш като администратор тогава първо. Но без паролата, не знам как ще стане. В такъв случа ще трябва май да се преинсталира Windows. Поне аз не знам друг начин.

  Thumb up 0 Thumb down 1
 28.  
  Gabby каза:
  #72

  Извинявам се, но не ви ли звучи малко пресилено за един скайп да преинсталирам компютър? ;дд

  Thumb up 0 Thumb down 0
 29.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #73

  @Gabby
  Не знам, ти си преценяваш :).

  Thumb up 1 Thumb down 0
 30.  
  Дани каза:
  #74

  Привет и от мен, от известно време не мога при търсене на нов абонат да го добавя в списъка си в скайпа и съответно не мога да му пиша, защото не се отваря ника му?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 31.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #75

  @Дани
  Здравей.
  Какво се случва когато се опиташ да го добавиш в списъка? Празна страница ли се показва? Ако да, едно от решенията е да се изключи съветника за съдържание (content advisor) в Internet Explorer (независимо дали ползваш този или друг браузър). Това се прави в настройките на Internet Explorer в подпрозореца на име Съдържание (Content).
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 32.  
  Gabby каза:
  #76

  Здравейте!

  Ето какво стана:
  Опитвам се вече 10-11 ден да вляза, но не става. Но като се впише друг човек със неговият скайп на моят компютър става! Стигнах до извода, че проблема е при мен, но няма откъде да се впиша, освен от телефона. Но много пъти съм била едновременно от двете устройства. От други компютри се вписвам.

  Поздрави :)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 33.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #77

  @Gabby
  Здравей отново. Нали установихме, че без администраторски права не става да поправим проблема.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 34.  
  Мими каза:
  #78

  Здравейте,
  и на мен от няколко дни ми пише „Отваряне на Skype е невъзможно. Вече сте вписан. Моля, отпишете се и опитайте отново“, но е интересно, че на други компютри влизам, а на този проблемният могат да се впишат всички, а само аз не. Дала съм му задача да ме вписва автоматично с пускане на компютъра, явно това го бъгва. Два пъти го преинсталирах и проблема си остава.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 35.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #79

  @Мими
  Здравей.
  Пробвай първото решение горе в статията (изтриването на Shared.xml и Shared.lck). Ако не стане, излез от Скайп и направо преименувай цялата папка Skype в %appdata% дето е, на нещо друго, например Skype1. След това влез и то ще се създаде нова, където вече да се надяваме няма да има грешки по файловете. Това имай предвид, че ще премахне чат историята и настройките на всеки абонат, който ползва компютъра.
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 36.  
  Plamen Valkanov каза:
  #80

  Имам проблем със скайпа и това не става, а като си дръпна нова версия ми изписва някаква грешка номер 1000 и нещо.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 37.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #81

  @Plamen Valkanov
  Здравей. Коя версия искаш да подкараш и точно каква изписва? Какво си пробвал до момента?
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 38.  
  Security1337 каза:
  #82

  Здравей, при мен е същият проблем. Пробвах каквото си обяснил да направя за да се логна, но не става и много искам да си върна скайпа защото имам важни хора, не само това моля, помогни ми.
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 39.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #83

  Здравей. Преинсталира ли Скайп? Сложи ли най-новата версия? Също може в папката %appdata%, както е описано горе се влиза там, да преместиш цялата папка Skype някъде другаде. Така като се впишеш ще се създаде нова, в която идеята е да няма грешки. Ще изгубиш историята и настройките си де. Но не я трий, а я премести цялата някъде. Може да се наложи да я върнем.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 40.  
  Юлиян каза:
  #84

  „Скайп не е в състояние да се свърже“ ме е затегнало от преди 3 месеца. Спрях да ползвам скайп, защото така и така отказва да се впише. Преинсталирах win-а *със 7-ца съм*. Записах скайп от оригиналния им сайт. Същата работа – не е в състояние да се впише.
  Деинсталирах скайп и смених с друга версия от замунда но и тя отказва да ме впише. Пробвах с различни пасове и неще!
  Пробвах със стъпки 1 и 2 (горе посочените от теб решения) и все пак неще! Една сутрин ме вписа случайно едвам едвам и ми ги нямаше абонатите, проверих дали firewall-a ми блокира връзката на програмата с интернет – всичко точно.
  Някакви други решения?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 41.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #85

  @Юлиян
  Здравей.
  Опитай нещо друго. Подобно е на стъпка 1. Излез напълно от Скайп, влез в %appdata% и там преименувай папката Skype на Skype1. Така ще се създаде изцяло нова с нови файлове, следващия път като се опиташ да се впишеш.
  Ако и това не помогне изключи всякакви антивирусни и защитни стени за малко и пробвай пак. Дори може да ги деинсталираш. Помня имаше една програма едно време дето само да е инсталирана, без дори да е пусната, променяше някои настройки на Windows и ми правеше проблеми. Не помня вече коя и защо ми правеше проблем, но имаше нещо такова…
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 42.  
  Юлиян каза:
  #86

  Пак не става, изтеглих по съвет от близък да си изтегля доста старата версия 3.8 с която би трябвало да няма проблем.
  След като стартирам програмата и се впиша (учудващо стана както и всичките ми абонати са там!) малко след това ме изхвърля (чува се звук все едно се отписвам и скайпа се затваря)
  Пробвах няколко пъти докато скайп започна сам да се ъпдейтва защото установил грешка в старата версия и започна да тегли по-нова. След като това се включи започва отново да ми показва „Скайп не е в състояние да се свърже“….

  Thumb up 0 Thumb down 0
 43.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #87

  @Юлиян
  Здравей.
  Пробвай коментар #79 по-горе.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 44.  
  Диляна каза:
  #88

  Не знам какво се случва с тоя скайп! Не мога да го отворя, уж се вписвам и ми изписва че трябва да обновя задължително заради сигурността! Премахнах го, версията ми беше 3.6, пробвах да инсталирам нова версия не става не може да се свърже със сървъра, премахнах Shared.xml и Shared.lck и пак не става! Какво да направя за да мога да имам скайп?!?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 45.  
  Юлиян каза:
  #89

  Пробвах го преди да пиша коментарите

  Thumb up 0 Thumb down 0
 46.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #90

  @Юлиян
  Пробвай да нулираш настройките на Internet Explorer и да изчистиш всичките му там истории и кешове и т.н. Понеже Скайп го ползва при вписване, понякога това помага с някои проблеми.
  Настройките могат да се нулират и чрез това: http://support.microsoft.com/kb/923737

  Thumb up 0 Thumb down 0
 47.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #91

  @Диляна
  Здравей.
  3.6 не работи вече. Инсталирай нова версия и пробвай след това коментар #79 и #90 ако има нужда.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 48.  
  Ели каза:
  #92

  Здравей! Бях писала преди по повод на това, че не мога да си включа чата на фейсбук през скайп и outlook. Малко се порових и видях, че причината е 500 Internal Server (service) Error. Само, че не знам кой може да ми я оправи…. ако имаш някакви идеи ще ти бъда много благодарна!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 49.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #93

  @Ели
  Здравей. Ами честно да ти кажа от фейсбук и аутлук не разбирам и дори много не ми е ясно какво точно питаш. То чата на фейсбук не е ли в самия техен сайт? Как може да се прави през Скайп? Знам че може да се свърже скайп с фейсбук и да се пише към абонатите ти. За това ли става дума? Тази грешка къде по-точно я виждаш, в коя програма?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 50.  
  Юлиян каза:
  #94

  За всички имащи моят проблем…
  Изтеглете от замунда скайп 5.10 работи без грешка!
  Като стартитаре програмата и влезнете в профила си задайте
  Tolls-options-advanced-automatic updates-turn off automatic updates
  иначе ще се самовъзобнови на 6.3 която при мен не работи!
  Надявам се да съм помогнал :)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 51.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #95

  @Юлиян
  Благодаря за информацията. Все пак не е важно, че е от замунда, а по-скоро самата версия че е друга. Но ако преинсталираш Windows и останалите версии ще ти работят. Получил се е някакъв проблем в софтуера, който тогава със сигурност ще се оправи. Опитахме с моите съвети да го премахнем, като поправим най-често засегнатите места, но явно този път се е скрил на по-сигурно място проблема :D.
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 52.  
  Юлиян каза:
  #96

  Ники прочети какво съм писал горе в коментарите, направих ВСИЧКО възможно – преинсталирах windows-a, не става, записах всевъзможни програми различни версии на скайп смених proxy адреси потвърдих достъп на скайп от firewall-a трих папки сменях имена какво ли не и пак неще :) явно проблема е от сървърите на скайп към новата версия ;/ поне аз така си го обеснявам, сега всеки път като включа компютъра ме пита дали искам да го update-на но направя ли го не мога да се логна :)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 53.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #97

  @Юлиян
  А, ясно. Вече съм забравил какво си писал по-рано. Ами все пак мисля, че проблема е някъде в твоя компютър, защото иначе излиза че новата версия на скайп не работи. Което естествено не е вярно.
  Но и не знам къде точно е проблема, така че карай с тази версия, която ти работи.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 54.  
  Емил каза:
  #98

  Както вече се знае, видео разговор може да се проведе ЕДИНСТВЕНО с най-новата версия. Да попитам има ли начин със стар компютър да се ползва видео разговор. Начин за ползване на версия 3.8 примерно?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 55.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #99

  @Емил
  Здравей.
  Може и със стара версия, но трябва и човека, с който говориш да е също с нея.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 56.  
  Емил каза:
  #100

  Така ще може ли да се проведе видео разговор?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 57.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #101

  @Емил
  Да, и двамата бъдете с еднакви версии.

  Thumb up 1 Thumb down 0
 58.  
  Стаси каза:
  #102

  Здравейте! Имам проблем със скайпа. Когато го стартирам се показва само син екран, без опции за вписване или отписване. Излиза ми единствено опция за затваряне или за смяна на езика. Пробвах „Направи следното. Затвори Скайп напълно. Отвори произволна папка и след това горе в адрес лентата напиши следното: %programdata%\Skype\Apps и натисни ентер. Виждаш папка на име login, преименувай я на login1. Сега влез в Скайп и трябва да стане“, ама не стана. Моля за съвет!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 59.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #103

  @Стаси
  Здравей. Пробвай коментар #41 от http://chat4o.com/skype-error-2738/

  Thumb up 0 Thumb down 0
 60.  
  Стаси каза:
  #104

  Благодаря! Сега ще пробвам :)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 61.  
  Дани каза:
  #105

  Здравейте Ники! Имам въпрос. От известно време при разговор по скайп, отсрещната страна не ме чува, връзката прекъсва неочаквано, но по интересното е това че аз виждам отсрещния контакт като офлайн, а всъщност човека си е онлайн и иска да ме набере по скайп но не успява. Днес същия проблем, казва че е онлайн, аз го виждам офлайн… ако евентуално е несъвместимост във версиите, кажи ми моля коя версия на скайп е най-добрата в момента, аз съм с най-новата версия. Благодаря!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 62.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #106

  @Дани
  Здравей. Пробвайте и двамата с най-новите версии да сте. Също може да нещо от интернет връзката, но то ако е така сигурно ще е временно.
  Иначе това с грешно показване на статуса го има като проблем и не знам дали някога ще го оправят. Все пак пробвайте с новата версия да сте и двамата.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 63.  
  гита каза:
  #107

  Имам същия проблем като mimi #41, но при мен методът със смяна на login – login1 не помогна :( Има ли друго решение на този проблем?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 64.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #108

  @гита
  Здравей.
  Тогава пробвай да обновиш Windows, да обновиш Internet Explorer, да изчистиш историята и кеш на Internet Explorer, да преинсталираш Скайп, да изчистиш регистрите с програма като CCleaner и т.н. За сега толкова. Тези неща имат влияние върху разнообразни грешик свързани с програмата и може да помогнат.
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 65.  
  сашо каза:
  #109

  Уин. 7 ълтимейт, скайп 5.0 пробл. Продъл….

  Thumb up 0 Thumb down 0
 66.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #110

  @Сашо
  Здравей.
  Опитай с пълно деинсталиране, по следния начин: http://chat4o.com/%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/
  И след това го сложи отново.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 67.  
  поли иванова каза:
  #111

  Здравей, Ники.
  Имам проблем със скайпа – не получавам написаното от другите, ако им пиша – след затваряне на чата, се губи моето написано…
  Трихме, наново инсталирахме – по-стари, по-нови версии… не става…. Помогни!!!!!!!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 68.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #112

  @поли иванова
  Здравей.
  За начало опитай с това в предния ми коментар (#110). След това сложи най-новата версия. Ако не помогне пак пиши.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 69.  
  Мария каза:
  #113

  Привет! Аз имам следния проблем, тази сутрин скайпа „каза“, че не е вписан, но същевременно можех да пращам и получавам съобщения, но не можех да проведа разговор. След опит да го рестартирам, картинката беше същата. Тогава реших, че ще е добре да го обновя. Изтеглих новата версия, инсталирах я и там всичко приключи. Сега не се вписва въобще. Реших, че новата версия прави проблем, затова дръпнах 5.8 – пак същата работа. С телефона ситуацията е същата – уж няма установено свързване, а можех да получавам съобщения, ама и там реших да направя промени, та сега от никъде не става. Каква е вероятността проблема да е централен. Изчетох всички мнения, пробвах всичко – не ще и не ще… btw съм в Германия, ако има значение.
  Ако можете да ми помогнете ще ви бъда много благодарна!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 70.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #114

  @Мария
  Здравей. За момента не виждам индикация за такъв глобален проблем, но е възможно. Опитай все пак с това: http://chat4o.com/%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B4%D0%B5%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-skype/

  Thumb up 0 Thumb down 1

Коментирането е спряно!

Моля, прегледайте на бързо тази страница, за да видите дали вашият проблем е там: http://chat4o.com/faq/

За съжаление се наложи да спра коментирането, тъй като искам да отделям все по-малко време за Skype и всичко покрай него и повече време за нови неща, с които се занимавам.