Skype 6.11 – Изтегли

Skype лого

Преди известно време излезе и Skype 6.11. Този път не беше публикувана страница описваща промените във версията.

Беше публикувана такава за варианта за Mac и ако съдим по нея, то основните промени са поправени грешки и бъгове.

Какво ново в Skype 6.11?

 • Поправени са разнообразни грешки и проблеми.

Снимки на Skype 6.11

Прозорец за чат
Прозорец за чат
Общи настройки
Общи настройки
Редактиране на профил
Редактиране на профил

Реклама:

Реклама:

Категория:Изтегли Skype

25 comments

 1. Здравей!
  Имам проблем с вписването на Скайп (версия 6.11). С Windows XP е компютъра и е със Service Pack 3. Проблемът с вписването е само в моя ограничен акаунт, в администраторския няма проблем с вписването, както и в другия ограничен акаунт (т.е. имаме три профила, които ползваме). Стартираме от иконката (прекия път) на десктопа и скайп се вписва автоматично до момента, в който уж трябва да зареди абонатите, долу в системната лента ми показва броя на пропуснатите събития, но самия прозорец забива и от таск мениджъра се вижда че товари процесора на 98-99% (при нищо друго видимо работещо). Колкото пъти да опитвам, не се вписва и това е. Разписах моя скайп потребител на друго устройство (лаптоп с Ubuntu 13.04) и там нямаше никакъв проблем. Т.е. това забиване го прави само под Windows.

  Thumb up 1 Thumb down 0
 2. @Иван
  Здравей. Най-добре направи това: http://chat4o.com/%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/
  Това ще премахне всички файлове на програмата, дето са скътани по разни места из Windows-а и евентуално правят проблеми. После инсталирай на ново и опитай пак.
  Ако не помогне, пусни и сканиране за вируси с добра антивирусна. Може с MalwareBytes (безплатната версия).
  Ако и това не помогне пиши пак да помисля :).
  Поздрави.

  Thumb up 2 Thumb down 0
 3. Всичко което го казваш го изпълнявам :-) но когато натисна изпълни, не става :-\ Изписва ми изтеглянето неуспешно :-( Започва, но не става.

  Thumb up 1 Thumb down 0
 4. @Стефан
  Здравей.
  Какво се опитваш да изтеглиш и с каква програма или с кой браузър? Опитай с друг браузър или друга програма или да изтеглиш от друго място. Също виж дали имаш място на системния дял (обикновено е C). Имай предвид че и работния плот се смята на него дял. Също може да пуснеш сканиране за грешки, това което го има в Windows.

  Thumb up 3 Thumb down 0
 5. Здравейте! Знаете ли от коя версия на скайп (някоя от последните е, но коя точно) е премахнат индикатора дали съобщението е получено? Този индикатор беше издайнически дали някой е инкогнито или извън линия и много го обичам. Искам си го.

  Thumb up 2 Thumb down 1
 6. @Веси
  Здравей.
  То не че е премахнат, ами просто вече съобщенията ще бъдат доставяни независимо дали изпращача е извън линия. Първо ще се пази съобщението на сървър на Скайп и след това когато получателя се впише ще му бъде доставено. За това вече винаги изписва че е доставено, защото винаги ще бъде доставено. Това не е активирано за всички хора в момента. Все още се работи по това. Четох в сайта на програмата, че това важи само за 6.11 версия в момента.

  Thumb up 2 Thumb down 0
 7. Здравейте,
  имам проблем с това СПАМ съобщение, когато си пиша с някого Your skype does not support extended icons. Please download the extension here: [поради мерки за сигурност, връзката е премахната от админа]

  Как да го оправя евентуално без инсталиране на тези емотикони?

  Thumb up 1 Thumb down 0
 8. @Яни
  Здравей.
  В никакъв случай не цъквай на връзката и не посещавай адреса, а ако вече си, не изтегляй нищо от там, а ако вече си, не го инсталирай! Това е вирус. Ако твоите контакти го получават от теб, ти си вече заразена. Ако ти го получаваш от някой от тях, те са заразени.
  Препоръчвам да видиш тази статия: http://chat4o.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BC-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%B2-skype/
  Също съветите за по-сигурна парола в края на тази: http://chat4o.com/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BB%D0%BE%D1%88%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B8/
  И също края на тази, дето пише какво да се прави ако…: http://chat4o.com/%D0%B2%D0%BB%D1%8F%D0%B7%D1%8A%D0%BB-%D0%BB%D0%B8-%D0%B5-%D0%BD%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B2-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%BF%D0%B0-%D0%B2%D0%B8/

  Thumb up 1 Thumb down 0
 9. С версия 6.11 съм и неска сама се обнови и си върнах пак старата пробвах да спра обновяването но не се получи.

  Thumb up 2 Thumb down 0
 10. Би трябвало да стане. Там е доста подробно обяснено, по-подробно не мога. Тествал съм го при мен доста пъти и работи ако всичко се направи както е описано точно. Принципно е възможно да са променили нещо ама едва ли…

  Thumb up 0 Thumb down 1
 11. не ми излиза файла кат тръгна отворя скайп сетъп и черно и еди какъв си файм стоппед лоркинг.

  Thumb up 3 Thumb down 0
 12. Файлът, който е там, не трябва да се стартира. Никъде не съм писал да се стартира :). Той е фалшив и с цел да заблуди скайп. Трябва да направиш точно каквото пише в статията стъпка по стъпка, без нищо друго.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 13. Стана, много благодаря за помощта, явно не съм направила нещо като хората. Още един път благодаря много съм ти признателна! Даваш много полезни съвети!
  И ти ли си си спрял обновяването

  Thumb up 0 Thumb down 0
 14. Уж беше станало снощи, но кат натиснах помощ и видях че проверката за обновяване не е сива

  Thumb up 0 Thumb down 0
 15. Сега май стана мерси много благодарна съм ти!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 16. Ами в момента съм с най-новата и не съм ги спрял, но ако ми се наложи да ползвам стара версия за дълго време си ги спирам. То принципно е добре май да мина на 5.10 или нещо такова, че нали все показва грешно статуса на някои хора, а чувам че там било добре. Ама все не се наканвам да го направя.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 17. предполагам после излиза нова версия и решаваш си я изтеглиш, става досадно ако решиш си с една и не си спрял обновяването и всеки път сама да се обновява. Рано или късно трая си сменя версията кат излиза по нова.
  Впрочем по друг начин спрях обновяването, деинсталнах версията и изтеглих SkypeSetup, без да съм изтеглила още версията, Изтеглих същата версия и то зе та стана.
  Сайта е много полезен добре че го има.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 18. Като натисна десен бутон на скайп и изход не ми излиза да ме пита сигурен ли си как да го възстановя, не че е толкоз вахно, ама.. Дейнсталирах го и го изтегхлих, но пак го няма. Дано като пуснат нова версия скайп, дано да имам прозорчето, кой и какво ми е писал.

  Thumb up 0 Thumb down 1
 19. @Борислава
  Здравей. Открих как става. Затвори Skype напълно. Отвори някоя папка, напиши в адрес лентата %appdata% и натисни ентер. Влез в папка Skype, после в папката с твоето Skype име. Отвори файла config.xml с notepad и със find (ctrl+F) намери: <ConfirmQuit>1</ConfirmQuit>
  Промени 1 на 0, запази промените и излез от файла. Впиши се и трябва да е ок вече.
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 20. Защо при скайп 6.11 ми изписва като го стартирам Важна актуализация. Вашата версия на скайп скоро ще изтече нещо такова, моля актуализирайте.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 21. А, извинявай, нещо не е излязло правилно това, дето писах предния път. Освен 1 има и друго, което трябва да се търси. Сега го поправих и може да видиш пак коментара.
  А това за обновяването, сигурно това е защото ще спират всички стари версии…

  Thumb up 0 Thumb down 0
 22. Вероятно, аз за това я смених на 6.16

  Thumb up 0 Thumb down 0

Коментарите са изключени.