Skype 5.10 – Изтегли

Skype лого

Вчера, на 14-ти юни, официално излезе Skype 5.10 за Windows. Можете да свалите бързо и лесно програмата от синия бутон в дясно, на който пише Изтегли Skype 5.10.

Най-забележимата промяна в новата версия е добавянето на предпочитани контакти. Във вашия списък с контакти има една област, в която просто можете да завлачите част от вашите контакти и те вече ще се показват над всички останали. Така ще можете много бързо да намерите хората, с които скайпвате най-често. Тази област се появи при първото стартиране на новата версия, но след това изчезна. Тогава можете да създавате предпочитани абонати с десен бутон на абоната и Добави към предпочитани.

Аз лично току що си прибавих към предпочитани 5-6 души, с които си пиша най-често. Всъщност и преди имаше разни възможности за групиране и организиране на абонатите, но сега в скайп 5.10 това става още по-лесно.

Какво ново в Skype 5.10?

 • Добавяне на предпочитани контакти
 • Контактите от Skype и тези от FaceBook са комбинирани в един общ списък
 • По-лесни за разбиране съобщения за Premium абонамента
 • Възможност за промяна на технологията за рендиране на видеото с цел поддръжка на стари модели видео карти
 • Премахната е възможността за видео в Skype настроението
 • Поправени са бъгове и грешки като: забиване при излизане от програмата по време на споделяне на екрана, прехвърляните файлове с имена на корейски език не се показваха правилно, понякога контролера на обаждането (малкото прозорче) оставаше отворен след завършване на обаждането и т.н.

Снимки на Skype 5.10

Списък с контакти - предпочитани и всички
Списък с контакти - предпочитани и всички
Портал в Скайп 5.10
Портал в Скайп 5.10
Общи настройки
Общи настройки
Преглед и редактиране на профил
Преглед и редактиране на профил
Търсене и добавяне на нови абонати
Търсене и добавяне на нови абонати

Реклама:

Реклама:

Категория:Изтегли Skype

62 comments

 1. ммм да много е добър бърз без почти никакви бъгове и предпочитани абонати всичко е много яко

  Thumb up 6 Thumb down 6
 2. Благодаря на всички за коментарите и за Facebook харесванията :).

  Thumb up 8 Thumb down 4
 3. Супер Скайп нямам търпение да излизе нова версия!

  Thumb up 4 Thumb down 5
 4. Невероятен скайп … Само имам проблем значи тегля скайпа и го пускам да се инсталира … След като е готов не ми излиза скайп няма я иконката и не зарежда .. Какво да правя ?

  Thumb up 7 Thumb down 5
 5. @Dobiii
  Здравей.
  Сано я няма иконата ли и самия скайп не работи? Тя може да се изкара от папката, в която е инсталиран скайп. Отиваш примерно в C:\Program Files\Skype\Phone или там където е инсталиран и даваш десен бутон на Skype.exe и изпрати до работния плот или send to desktop. А ако не работи самия скайп ми кажи какво точно става. Грешка нещо това онова :).

  Thumb up 3 Thumb down 2
 6. Ммм, аз намерих бъг още, когато го инсталирах …. На „Последни“ ми излязоха най-малко 20 абоната, на коити дори не бях писал …

  Thumb up 2 Thumb down 2
 7. @Златимир
  Всичко е възможно. Говорим за софтуер все пак ;).

  Thumb up 1 Thumb down 2
 8. Здравейте!
  на стационарния си компютър изтеглих последната версия на Скайп. На лаптопа ми има някаква много стара версия. Възможно ли е поради това да не мога да чета предишни дискусии, когато съм писала на различните компютри?
  Какво мога да направя, за да не се получава това?
  Благодаря Ви предварително!

  Thumb up 1 Thumb down 1
 9. @ava
  Здравей.
  По принцип чат историята се пази на самия компютър и ако чатенето се е случило през друг компютър, няма да можеш да я видиш.

  Thumb up 5 Thumb down 3
 10. Изтеглих си новия скайп през м.юни, но малко го използвах за видеоразговори.А иначе почти всеки ден разговарям с Австралия.През периода юни-юли, хората ми от Австралия бяха в България.И сега когато отново разговарям всеки ден с тях, скайпа ми замръзва и трябва да рестартирам комп. по 3-4 пъти в рамките на половин час.Моля, да ми пишете как де се справя с този проблем.Новият скайп е чудесен, но това забиване е ужасно.А не ми се иска да се връщам към стара версия.

  Thumb up 2 Thumb down 1
 11. @Емилия Николова
  Здравей.
  С най-новата версия ли си? Има вече малко по-нова пак 5.10. В момента най-новата е 5.10.0.116, когато излезе я качих на тази страница горе. Ако не си с нея, пробвай да обновиш до нея.
  Друго нещо е да преинсталираш самия скайп на ново, дори и да си с най-новата.
  Трета идея е да направиш възстановяване на системата със System Restore към дата, която е преди появата на проблема. В интернет може да видиш инструкции как се ползва System Restore.
  Само Скайп ли забива или и други програми? Може да имаш вируси или Windows да е повреден вече.
  Поздрави.

  Thumb up 1 Thumb down 1
 12. Добър е, но изневиделица зацепи и не ме пуска да вляза и при проба да го изтрия не стана. А да инсталирам нов пак не става. Дава ми грешка 1638 или че имам съществуващ подобен. От контрол панел също не мога да го изтрия и сега съм без Скайп. Моля, кажете как да се оправя.

  Thumb up 1 Thumb down 1
 13. @Цветанка
  Здравей.
  Пробвай следното: посети следния адрес (http://support.microsoft.com/mats/Program_Install_and_Uninstall/bg), цъкни RUN NOW и там се съгласи да прави каквото иска. Не съм го пробвал точно какво прави, но е безопасно понеже е в сайта на Microsoft (който е създател на Windows). Това би трябвало да поправи проблеми свързани с инсталатора и деинсталатора в Windows.
  Пиши дали е подействало :).
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 1
 14. Здравейте! Преинсталирах си скайпа и сега ми изчезнаха всички разговори, които съм водела, целия архив. Моля, да ми помогнете да си ги възстановя. Много ще ви бъда благодарна!
  PC: Само този лаптоп съм ползвала.:(

  Thumb up 0 Thumb down 1
 15. @Дани
  Здравей. Ако само преинсталираш скайп, би трябвало да се запазят тези данни. С друга версия ли беше преди? Може да пробваш де деинсталираш тази и отново да върнеш другата да видим дали там ще ги покаже.

  Thumb up 0 Thumb down 2
 16. Изтеглих последната версия на скайпа и съм доволна. Само че не мога да изтривам съобщения. Пробвах с десен бутон, но не се получава.
  Благодаря предварително.

  Thumb up 1 Thumb down 1
 17. @Дора Попова
  Здравей.
  Прави се с десен бутон на съобщението и след това Премахни съобщението. Съвсем не всички обаче могат да се премахнат. Тази опция изчезва в различни ситуации, например след време или след излизане от скайп. И аз не знам какви са точно критериите за да може да се изтрие, но са свързани с тези две неща. А ако не е доставено още, тогава може да се премахне дори и да е много старо.
  Общо взето това.
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 1
 18. Здравей, изтеглих си най-новата версия, но не ме пуска да вляза дава ми В/И грешка. За да съм честна трябва да кажа, че този проблем се появи преди това и по тази причина потърсих обновяване
  Моля за помощ
  Предварително благодаря

  Thumb up 0 Thumb down 1
 19. премахнах без да искам полето Предпочитани от скайп. Как мога пак да го изведа да се вижда при абонатите?

  Thumb up 2 Thumb down 0
 20. @Виктория
  Здравей.
  Аз съм със Скайп 6 и честно да ти кажа не виждам начин нито да се махне нито да се сложи този списък. Не се показва при другите списъци.
  Я пробвай да добавиш някой абонат към списъка с десен бутон на него и Добави към предпочитаните, да видим дали това ще помогне. Преди това трябва разбира се да се намираш в изгледа с абонатите. Това става от менюто Изглед -> Списък с абонати.
  Иначе с кой Скайп си ти?
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 21. Здравей, изтеглих си най-новата версия

  много ми хареса

  Много благодаря

  Thumb up 0 Thumb down 0
 22. @Dr Mouhamad Alzouhbi
  Здравей. Радвам се. Само да спомена, че най-новата е 6.0, не е тази горе 5.10. Поздрави.

  Thumb up 1 Thumb down 0
 23. Коя е версията дето щом направиш скайпа на два екрана (абонати) и (там дето си пишеш с някой) дето пишеш с по-черни букви.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 24. @lili
  Здравей.
  Ако искаш буквите да са по-удебелени или по-големи, това може да се настрои от настройките. В най-новата версия (а сигурно и в другите е подобно) това става от менюто Инструменти -> Настройки -> Съобщения и КС -> Оформление и облик -> Промени
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 25. благодаря мноооооооооооооооогооооооооооооооооооо

  Thumb up 0 Thumb down 0
 26. Нещо стана със скайпа ми.. Не иска да ме впише… Смених си паролата и пак не стана..

  Thumb up 0 Thumb down 0
 27. @Стефани
  Здравей. Каква грешка изписва? С коя версия си и с кой Windows?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 28. Здравей, при вписване на скайпа винаги ми се появява прозорец за обновяване, това е дразнещо не искам да ми се показва. Как може да се изключи появяването на прозореца за обновяване? Благодаря предварително.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 29. @топчо
  Здравей.
  Ако искаш да спреш обновяването ето тук виж: http://chat4o.com/%d1%81%d0%bf%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d1%8a%d0%bf%d0%b4%d0%b5%d0%b9%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/
  Може ли да те питам нещо друго. Понеже видях няколко човека да пращат по два подобни коментара и се зачудих да не би нещо да не работят коментарите правилно в сайта и за това да го правят. При теб има ли проблем? Понеже и ти беше пратил два подобни.
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 30. Не без да искам пратих 2 извинявам се за което.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 31. А, добре. Няма проблеми.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 32. Здравейте, имам много нелеп проблем и никой не може да ми помогне за разрешаването му. Един хубав ден просто изчезнаха полетата за вписване на паролата и скайп името. Пробвахме всичко. И други скайпчета и пак същото. Само тази версия тръгна, но и тя не издържа повече от едно денонощие. и пак изчезват полетата. Какво да направя? Моля ви за бърз отговор.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 33. @Оги
  Здравей.
  Първо инсталирай най-новата версия и след това ако си с Win 7 или Виста, написаното в коментар #42 под тази статия: http://chat4o.com/skype-cant-connect-03-2012/ трябва да помогне.
  А ако си с XP тогава коментар #41 под тази статия: http://chat4o.com/skype-error-2738/
  Поздрави.

  Thumb up 1 Thumb down 0
 34. Здравейте, имам проблем. Не мога да добавям никого, просто не ми намира скайпа, който търся… И тази версия ми тръгва, по-новите ми дават разни бъгове а не ми се връща на по-стара версия. С Windows xp съм. Благодаря!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 35. @Cvetelina
  Здравей. Какви проблеми ти прави най-новата версия?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 36. Откакто инсталирах SKYPE версия 5.10 ми се скъсаха нервичките. Периодично се чува един звук наподобяващ: край на връзката или нещо подобно на бълбукане. Това е когато не съм в скайпа. Но интервала на този звук не е точно определен (сек. или мин.) някой път може и през един час, но някой път е и през секунди или минута. Не знам дали този проблем не дойде когато прибавих и приятели от фейса. Затова Ви моля, дайте съвет, помогнете. В най лошия случай ще му дам delete, макар, че ми върши много хубава работа и не ми се иска. Моите най-искрени уважения!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 37. @АНТОНИ
  Здравей.
  Влез в скайп и отиди в менюто Инструменти -> Настройки -> Уведомяване -> Оповестяване. Там има списък със събитията и отдясно има бутон за да пусне самия звук за да го прослушаш. Прослушай ги и виж кой от всичките е точно дето го чуваш. Така ще разбереш и кое събитие се случва. Например може всеки път когато някой абонат се вписва да се чува звук.
  А какво имаш предвид, че се случва когато не си в скайпа? Ако не си вписан и се чува, то от нещо друго ще е. Примерно от някой друга програма или пък от някой уебсайт ако е отворен.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 38. ЗДР. НИКИ. НЕ МОГА ДА ТИ ОПИША КОЛКО МНОГО СЪМ ТИ БЛАГОДАРЕН! НАПРАВИХ ТЕЗИ НАСТРОЙКИ ЗА К0ИТО МИ ПИСА И ШУМА ИЗЧЕЗНА. ПРОСТО Е ТРЯБВАЛО ПРИ МОНТИРАНЕТО НА СКАЙПА ДА МАХНА ЧОВКИТЕ И НЯМАШЕ ДА ГО ИМА ПРОБЛЕМА. ОЩЕ ЕДИН ПЪТ НАЙ-ПОКОРНО ТИ БЛАГОДАРЯ!!! ДОБРЕ, ЧЕ ВИ ИМА ВАС.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 39. @АНТОНИ
  Супер. Радвам се, че станало. Поздрави :).

  Thumb up 0 Thumb down 0
 40. Здравей, много благодаря, след като търсих много в гугала нищо не намерих, попаднах случайно на теб и тук намерих това което ми трябваше, пак много благодаря :) Рози

  Thumb up 0 Thumb down 0
 41. @Розалия
  Здравей. Моля :). Радвам се че ти е бил полезен сайта. Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 42. Снощи докато ровех в скайпа, някой смени паса и скайпа се изключи. Как да си го върна? Пробвах с пощата с временните кодове но не стана. Изписа да питам екипа, а като цъкнах на линка все на анг. После ми даде че достигнах лимита на кодовете за деня и да опитам след 24 часа. Що не мога с емайла да го върна?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 43. @SASHO
  Здравей.
  Защо не става? Какво по-точно става след като цъкнеш на линка в имейла?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 44. Здравейте! Имам един прост, така да кажа, проблем. Искам да изпратя съобщение, натискам Enter, но не се изпраща. Защо се получава така?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 45. @lase
  Здравей. В менюто Инструменти -> Настройки -> Съобщения и КС (или Дискусия ако е по-нова версията) там има настройка за това. Първо цъкни бутона разширени настройки, който е там.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 46. Здр. Със Скайп 5.10 съм и уиндоус хп, от една седмица не мога да добавя абонат, пиша името, натискам търси, но не ми показва абоната. А същият, като ме добави, тогава става работата, но аз не мога. Ако някой може да помага. Мерси предварително.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 47. Благодаря все пак, не ми се искаше да тегля нова версия, но ако не ми се реши проблема, май ще се наложи…

  Thumb up 0 Thumb down 0
 48. @snake
  То статията е за версиите, но коментара отдолу е за друго, виж го. Също и 16, който току що написах с още инструкции.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 49. Здравей Нели. Радвам се че си открила решение. Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 50. Имаме проблем със скайпа от два дена. Пробвах всички варианти. Проблема е че не зарежда, започва и до там… Пробвах накрая със деинсталиране и сваляне на нов, имам скайп, но за кратко, после всичко умира ,все едно всички са извън линия, но на моя скайп отгоре, където показва статуса е едно синьо, различно.
  Сега свалих версия 5.1, но не мога да разбера къде да избера в профила>tools-optons-…както беше посъветвал някой..

  Thumb up 0 Thumb down 0
 51. @Марина
  Здравей.
  Направи пълно дейнсталиране, но с програма, точно както е описано тук: http://chat4o.com/%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/
  Важно е да се избере там както е посочено всичко. Тогава се махат всички файлове, които са повредени и като го сложиш на ново се оправят много проблеми. Направо сложи най-новия, някои от старите правят проблеми при вписване.
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 52. супер версия на скаип :Д БЛАГОДАРЯВИ

  Thumb up 0 Thumb down 0

Коментарите са изключени.